Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
hát ez bőven fújható
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Nem is tudtam, hogy a Milan a Chelsea öregfiúk csapata.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Hát Tsimikas nem egy Del Piero, de ezt eddig is tudtuk
2 hónapja
Tsimikast ezt hova?
2 hónapja
YoungZeeZee
8 565
Gambling sponsors ❌pl spanyolban van igazi szabalyozott piac , mint szerencsejatek.ertheto
Due to laws in Spain, VfB Stuttgart are unable to wear their ‘Winamax’ sponsor at the Bernabeu so are wearing their shirt with no sponsor at all.
Aston Villa faced BSC Young Boys earlier tonight with ‘Acorns’ on their shirt rather than Betano.
ÁÁÁ. Akkor ezért olyan fura a Stuttgart meze
zacknorb
2 hónapja
Így már értem, miért húzta a Milan az időt már az ötödik percben.nagyon nem szeretem a görögöt és ma se győz meg (Gakpo se igazán)
Ha Tsimikas nem kódorog egy teljesen értelmezhetetlen helyén a pályának, akkor a Milan egy darab lesgólig jutott volna.
De hát Tsimikas ott volt, ahol.
slowmotion
Maignan :s
2 hónapja
meg is vagyunk, innen már csak bekkelni kéne 😊Stuttgart 1.57 xg 18 perc alattszal 1-0ra fog nyerni a real
zacknorb
Negritis, a vajda
2 hónapja
Beki
818
Liverpoolnál minek a csatárok, amikor védelem megoldja. 😀
2 hónapja
ozibozi
17 183
Mi folyik Gyöngyösön / Münchenban
2 hónapja
Gambling sponsors ❌ Due to laws in Spain, VfB Stuttgart are unable to wear their ‘Winamax’ sponsor at the Bernabeu so are wearing their shirt with no sponsor at all.
Aston Villa faced BSC Young Boys earlier tonight with ‘Acorns’ on their shirt rather than Betano.
ÁÁÁ. Akkor ezért olyan fura a Stuttgart meze
2 hónapja
Így már értem, miért húzta a Milan az időt már az ötödik percben.Ha Tsimikas nem kódorog egy teljesen értelmezhetetlen helyén a pályának, akkor a Milan egy darab lesgólig jutott volna.
De hát Tsimikas ott volt, ahol.
2 hónapja
mondjuk a fradi se lenne jobb sztem 😀Végül nem, csak vicces volt már ez így 😊Na negyedszer már sztem nem merte be intenimajd a var elveszi 😀
csebi
Negritis, a vajda
De ez a Dinamo elég gyenge, Sammy Mmaeeval a kezdő védő sorban
csebi
2 hónapja
Maignan ennyire szar pontrúgások ellen?mondjuk lehet tényleg sérült és azért nem tud kijönni rendesen
2 hónapja
Végül nem, csak vicces volt már ez így 😊Na negyedszer már sztem nem merte be intenimajd a var elveszi 😀
csebi
Negritis, a vajda
De ez a Dinamo elég gyenge, Sammy Mmaeeval a kezdő védő sorban
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Kampman
28 330
Parádés pontrúgás védekezés
2 hónapja
Lol ezeknek Joverék 10-ből 10 gólt szereznek szögletekből 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Na negyedszer már sztem nem merte be intenimajd a var elveszi 😀
csebi
2 hónapja
Na negyedszer már sztem nem merte be inteni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Az egyik partjelző ma konkrétan azt kapta utasításba h ha gólt lő a Bayern akkor lest intsen …
2 hónapja
ozibozi
17 183
Salah gólt rúgathatott volna Szobóval most. /egy másik univerzumban
2 hónapja
Salah tippmixül a felső léccel? 😀
2 hónapja
42 év után egész pofás visszatérés volt ez a BL-be.😃
" class="embed">
2 hónapja
Akkor se, de kis dolgokkal nem foglalkozunkHúbaszki Ibou mikor rúgott utoljára góltmost se rúgta 😀
slowmotion
Negritis, a vajda