Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 978 — Whoops, looks like something went wrong.
Mi a tokom ez az angol keret? Ilyen szezon utan nincs benn MGW, Maguire, Wharton, Hall, mikozben ott van pl. Henderson, Toney, Quansah, az alig játszó Stones meg Livramento, a falabu Madueke stb... Hat, nem en vagyok az edzo, de tippre ez a keret max a legjobb 8-ig megy.

Duff
Toney befejezo csatar, egy 32 golos szezon utan. Ahogy irtam, forma >>> nev. Es ez igy van jol egyebkent. Livramento nagyon jo jatekos, az egyik legalulertekeltebb jobbhatved. Oke, Henderson erthetetlen, azt adom. 😀
Quansah nem az, nem volt rossz, es elonye, hogy a jobb szelen is tud jatszani.

Szerintem aki hiba, hogy nincs, az Palmer, mert a gyerekrol azert tudjuk, hogy o pont az, aki ha nem is feltetlenul van jo formaban, ezekre a tornakra akkor is kepes eloszedni a wtfet. Ha mar tizes, en egyertelmuen a Rogers, Palmer, Bellingham harmast vittem volna el, raadasul Palmer nem csak kozepen tud jatszani.

Azert az erezheto, hogy Tuchel a szelen a gyorsabb, egy az egyben erosebb jatekosokat reszesiti elonyben. Mondjuk Gordon ott van, o rohadt jo volt es meg is erdemli, remelem, az o kezdo spotja a bal szelen nem lesz veszelyben.

Ez most egy mas angol valogatott lesz, kivancsi leszek. Nem szeretem Tuchelt, de o azert legalabb lenyegesen jobb meccselo, mint volt Southgate, az o csereiben valoszinuleg tobb racio lesz, formacio meg szerepkor valtasokkal, mint eddig. Talan ez meghozza a sikert.

3 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 779 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mi a tokom ez az angol keret? Ilyen szezon utan nincs benn MGW, Maguire, Wharton, Hall, mikozben ott van pl. Henderson, Toney, Quansah, az alig játszó Stones meg Livramento, a falabu Madueke stb... Hat, nem en vagyok az edzo, de tippre ez a keret max a legjobb 8-ig megy.

Duff
Fú ez jó szar keret, gondolom az idén betli Bellingham és Saka is tuti kezdő

3 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 577

3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 762 — Így remélem megfelelek nektek.....
Keane azert neg korbehaknizta a mediat, hogy mennyire keszul az uj idenyre, harom nappal kesobb meg.. xd
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.
Stez
elment mar vagy mi nem ertem 😀
YoungZeeZee
Elköszönt igen
JC6 (Mr. Miele)
Kár hogy kaszinós már a Honvédnál van 😛 Borbély meg azért mindjárt nem fog jönni. Szóval jöhet Pinyő 😊
dande2
Aligha van a Honvednal, amikor kb ot napja hosszabbitott kb a Pakssal. A Honvedhoz nem magyar edzot ultetnek, hanem portugalt. De azt is megneznem, KG mikor nevezne ki Bognart a Fradihoz. Soha. Ruhelli, mint a szart, kehetne barmilyen jo szakember, buszkesegbol akkor sem engedne a Fradi kozelebe.
Stez
Pedig valahol itt olvastam de akkor csak pletyka lehetett, sorry. Egyèbkènt csak poènból írtam, èn sem gondolnám komolyan.
3 hónapja
Keane azert neg korbehaknizta a mediat, hogy mennyire keszul az uj idenyre, harom nappal kesobb meg.. xd
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.
Stez
YoungZeeZee
Elköszönt igen
JC6 (Mr. Miele)
Kár hogy kaszinós már a Honvédnál van 😛 Borbély meg azért mindjárt nem fog jönni. Szóval jöhet Pinyő 😊
dande2
Aligha van a Honvednal, amikor kb ot napja hosszabbitott kb a Pakssal. A Honvedhoz nem magyar edzot ultetnek, hanem portugalt. De azt is megneznem, KG mikor nevezne ki Bognart a Fradihoz. Soha. Ruhelli, mint a szart, kehetne barmilyen jo szakember, buszkesegbol akkor sem engedne a Fradi kozelebe.

3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 762 — Így remélem megfelelek nektek.....
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.
Stez
YoungZeeZee
Elköszönt igen
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 369
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.
Stez
YoungZeeZee
Elköszönt igen
3 hónapja
YoungZeeZee 9 979
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.
Stez
3 hónapja
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.

3 hónapja
YoungZeeZee 9 979
Stez
kesobb meg?
3 hónapja

3 hónapja
ozibozi New York Giants 22 005
CR bajnok lesz... megint
NB2
Honnan jött a váratlan felismerés ?
3 hónapja
NB2 New England Patriots 29 728 — nabege2@yahoo.com
CR bajnok lesz... megint
3 hónapja
ozibozi New York Giants 22 005
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/702697516_122194323968483022_1834901759508150760_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&cstp=mx2048x1536&ctp=p600x600&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=6376bf&_nc_ohc=RbmJCAAlvI8Q7kNvwGh5j1k&_nc_oc=AdrHyTe38EwjNQx8_5TSS7Z6Unj7U0ghdEiqLv83rkv2ujoSNfjK2fklbSA7ZKfdCSs&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=i5hkIIjsrZbCsUkztElFpw&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQELiuRE6fJaEQC5nbFtXFs1WeYAPQK3GvvaxWVOBrLF4g&oe=6A8AB788
Ma lehet újra bajnok lesz RONALDO! | Facebook
Ma lehet újra bajnok lesz RONALDO! Sport TV
3 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 454 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Soccer VB 2026 - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

ide jöhetnek a keretbejelentések meg a tippjátékok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 241 — LIGHTS OUT!
Ilyen jó a német hátvéd sor, hogy egy Bisseck nem fér be? 😮

3 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 159
Én az Intertotó kupát várom vissza, az adott értelmet a nyári Totó szelvényeknek!!😀
Tony Adams
Én kizárólag olyan csapatokat engednék indulni az InterToto Kupában, akik vagy bundáztak, vagy minimum egyszer csődbe jutottak a vezetőség sikkasztásai miatt.

Jó sok olasz lenne: Juve, Milan, Fior, Lazio, Parma, Chievo, Napoli, Ascoli, Reggina, Vicenza, Venezia, Brescia etc

Jöhetne a Palermo, Bari, Samp, Rangers, Bordeaux, Marseille, Steaua, Wimbledon, AEK Athén, Besiktas, Fener, mint tradícionális (csaló vezetőségű) klubok .

Meg az unikumok, mint a Skenderbeu, Bury, Troyes, Nancy, REAC, Eger, Pobeda
3 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 454 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Én az Intertotó kupát várom vissza, az adott értelmet a nyári Totó szelvényeknek!!😀
Tony Adams
pedig a jó finn 2-es bundameccseknél nincs is jobb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 164 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tony Adams
Sheffield Wednesday - Górnik Zabrze 3-2, egyes
Germinal Ekeren - FC Aarau 3-3, iksz
Pogon Szczecin - AS Cannes 1-2, kettes

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 188 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Az Union edzője egy igazi Thun legenda lesz
 m4sport.hu/labdarugas/kulfoldi-foci/cikk/2026/05/21/az-ujonckent-svajci-bajnokcsapat-trenere-lett-schaferek-vezetoedzoje-hivatalos?fbclid=IwdGRjcAR78GpjbGNrBHvwZ2V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHilinkcV5VKtgQDgYDhWGno1ipDRjjHCbaV8sFUQnVIvLIohGgvgFx3exbSH_aem_VEIbG0F7O57Zp5ESqOcIJg
3 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 967 — Colts Fan
3 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 772
BL döntőre jegyeket vajh mennyiért lehet intezni?
Janek
tesómat mázlista volt kisorsolták, 600 euró körüli jegyeket nyert 2 db csak..
3 hónapja
Janek
 seatpick.com/champions-league-final-tickets
Negritis, a vajda
Ez nem az én kategóriám....bármennyire is szeretem a fiam..........😕 amúgy gyalázatosnak gondolom az egészet, ha jól értem kétezer négyszáz euró a legolcsóbbb........ha Arsenal fanok közé akarsz menni akkor 6 ezer
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 229 — The Mathematician
Janek
 seatpick.com/champions-league-final-tickets

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 100 — Apu ökölbeszorított keze