Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Mi a tokom ez az angol keret? Ilyen szezon utan nincs benn MGW, Maguire, Wharton, Hall, mikozben ott van pl. Henderson, Toney, Quansah, az alig játszó Stones meg Livramento, a falabu Madueke stb... Hat, nem en vagyok az edzo, de tippre ez a keret max a legjobb 8-ig megy.Toney befejezo csatar, egy 32 golos szezon utan. Ahogy irtam, forma >>> nev. Es ez igy van jol egyebkent. Livramento nagyon jo jatekos, az egyik legalulertekeltebb jobbhatved. Oke, Henderson erthetetlen, azt adom. 😀
Duff
Quansah nem az, nem volt rossz, es elonye, hogy a jobb szelen is tud jatszani.
Szerintem aki hiba, hogy nincs, az Palmer, mert a gyerekrol azert tudjuk, hogy o pont az, aki ha nem is feltetlenul van jo formaban, ezekre a tornakra akkor is kepes eloszedni a wtfet. Ha mar tizes, en egyertelmuen a Rogers, Palmer, Bellingham harmast vittem volna el, raadasul Palmer nem csak kozepen tud jatszani.
Azert az erezheto, hogy Tuchel a szelen a gyorsabb, egy az egyben erosebb jatekosokat reszesiti elonyben. Mondjuk Gordon ott van, o rohadt jo volt es meg is erdemli, remelem, az o kezdo spotja a bal szelen nem lesz veszelyben.
Ez most egy mas angol valogatott lesz, kivancsi leszek. Nem szeretem Tuchelt, de o azert legalabb lenyegesen jobb meccselo, mint volt Southgate, az o csereiben valoszinuleg tobb racio lesz, formacio meg szerepkor valtasokkal, mint eddig. Talan ez meghozza a sikert.
3 hónapja
Mi a tokom ez az angol keret? Ilyen szezon utan nincs benn MGW, Maguire, Wharton, Hall, mikozben ott van pl. Henderson, Toney, Quansah, az alig játszó Stones meg Livramento, a falabu Madueke stb... Hat, nem en vagyok az edzo, de tippre ez a keret max a legjobb 8-ig megy.Fú ez jó szar keret, gondolom az idén betli Bellingham és Saka is tuti kezdő
Duff
3 hónapja
Mi a tokom ez az angol keret? Ilyen szezon utan nincs benn MGW, Maguire, Wharton, Hall, mikozben ott van pl. Henderson, Toney, Quansah, az alig játszó Stones meg Livramento, a falabu Madueke stb... Hat, nem en vagyok az edzo, de tippre ez a keret max a legjobb 8-ig megy.
3 hónapja
Pedig valahol itt olvastam de akkor csak pletyka lehetett, sorry. Egyèbkènt csak poènból írtam, èn sem gondolnám komolyan.Aligha van a Honvednal, amikor kb ot napja hosszabbitott kb a Pakssal. A Honvedhoz nem magyar edzot ultetnek, hanem portugalt. De azt is megneznem, KG mikor nevezne ki Bognart a Fradihoz. Soha. Ruhelli, mint a szart, kehetne barmilyen jo szakember, buszkesegbol akkor sem engedne a Fradi kozelebe.Kár hogy kaszinós már a Honvédnál van 😛 Borbély meg azért mindjárt nem fog jönni. Szóval jöhet Pinyő 😊Elköszönt igenelment mar vagy mi nem ertem 😀Integet.Keane azert neg korbehaknizta a mediat, hogy mennyire keszul az uj idenyre, harom nappal kesobb meg.. xdkesobb meg?
Stez
YoungZeeZee
Stez
YoungZeeZee
JC6 (Mr. Miele)
dande2
Stez
3 hónapja
Aligha van a Honvednal, amikor kb ot napja hosszabbitott kb a Pakssal. A Honvedhoz nem magyar edzot ultetnek, hanem portugalt. De azt is megneznem, KG mikor nevezne ki Bognart a Fradihoz. Soha. Ruhelli, mint a szart, kehetne barmilyen jo szakember, buszkesegbol akkor sem engedne a Fradi kozelebe.Kár hogy kaszinós már a Honvédnál van 😛 Borbély meg azért mindjárt nem fog jönni. Szóval jöhet Pinyő 😊Elköszönt igenelment mar vagy mi nem ertem 😀Integet.Keane azert neg korbehaknizta a mediat, hogy mennyire keszul az uj idenyre, harom nappal kesobb meg.. xdkesobb meg?
Stez
YoungZeeZee
Stez
YoungZeeZee
JC6 (Mr. Miele)
dande2
3 hónapja
Kár hogy kaszinós már a Honvédnál van 😛 Borbély meg azért mindjárt nem fog jönni. Szóval jöhet Pinyő 😊Elköszönt igenelment mar vagy mi nem ertem 😀Integet.Keane azert neg korbehaknizta a mediat, hogy mennyire keszul az uj idenyre, harom nappal kesobb meg.. xdkesobb meg?
Stez
YoungZeeZee
Stez
YoungZeeZee
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Elköszönt igenelment mar vagy mi nem ertem 😀Integet.Keane azert neg korbehaknizta a mediat, hogy mennyire keszul az uj idenyre, harom nappal kesobb meg.. xdkesobb meg?
Stez
YoungZeeZee
Stez
YoungZeeZee
3 hónapja
YoungZeeZee
9 979
elment mar vagy mi nem ertem 😀Integet.Keane azert neg korbehaknizta a mediat, hogy mennyire keszul az uj idenyre, harom nappal kesobb meg.. xdkesobb meg?
Stez
YoungZeeZee
Stez
3 hónapja
Integet.Keane azert neg korbehaknizta a mediat, hogy mennyire keszul az uj idenyre, harom nappal kesobb meg.. xdkesobb meg?
Stez
YoungZeeZee
3 hónapja
YoungZeeZee
9 979
Keane azert neg korbehaknizta a mediat, hogy mennyire keszul az uj idenyre, harom nappal kesobb meg.. xdkesobb meg?
Stez
3 hónapja
Keane azert neg korbehaknizta a mediat, hogy mennyire keszul az uj idenyre, harom nappal kesobb meg.. xd
3 hónapja
CR bajnok lesz... megint
3 hónapja
3 hónapja
ide jöhetnek a keretbejelentések meg a tippjátékok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Én az Intertotó kupát várom vissza, az adott értelmet a nyári Totó szelvényeknek!!😀Én kizárólag olyan csapatokat engednék indulni az InterToto Kupában, akik vagy bundáztak, vagy minimum egyszer csődbe jutottak a vezetőség sikkasztásai miatt.
Tony Adams
Jó sok olasz lenne: Juve, Milan, Fior, Lazio, Parma, Chievo, Napoli, Ascoli, Reggina, Vicenza, Venezia, Brescia etc
Jöhetne a Palermo, Bari, Samp, Rangers, Bordeaux, Marseille, Steaua, Wimbledon, AEK Athén, Besiktas, Fener, mint tradícionális (csaló vezetőségű) klubok .
Meg az unikumok, mint a Skenderbeu, Bury, Troyes, Nancy, REAC, Eger, Pobeda
3 hónapja
Én az Intertotó kupát várom vissza, az adott értelmet a nyári Totó szelvényeknek!!😀pedig a jó finn 2-es bundameccseknél nincs is jobb
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Én az Intertotó kupát várom vissza, az adott értelmet a nyári Totó szelvényeknek!!😀Sheffield Wednesday - Górnik Zabrze 3-2, egyes
Tony Adams
Germinal Ekeren - FC Aarau 3-3, iksz
Pogon Szczecin - AS Cannes 1-2, kettes

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Az Union edzője egy igazi Thun legenda leszm4sport.hu/labdarugas/kulfoldi-foci/cikk/2026/05/21/az-ujonckent-svajci-bajnokcsapat-trenere-lett-schaferek-vezetoedzoje-hivatalos?fbclid=IwdGRjcAR78GpjbGNrBHvwZ2V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHilinkcV5VKtgQDgYDhWGno1ipDRjjHCbaV8sFUQnVIvLIohGgvgFx3exbSH_aem_VEIbG0F7O57Zp5ESqOcIJg
3 hónapja
Én az Intertotó kupát várom vissza, az adott értelmet a nyári Totó szelvényeknek!!😀
3 hónapja
BL döntőre jegyeket vajh mennyiért lehet intezni?tesómat mázlista volt kisorsolták, 600 euró körüli jegyeket nyert 2 db csak..
Janek
3 hónapja
Ez nem az én kategóriám....bármennyire is szeretem a fiam..........😕 amúgy gyalázatosnak gondolom az egészet, ha jól értem kétezer négyszáz euró a legolcsóbbb........ha Arsenal fanok közé akarsz menni akkor 6 ezerBL döntőre jegyeket vajh mennyiért lehet intezni?seatpick.com/champions-league-final-tickets
Janek
Negritis, a vajda
3 hónapja
BL döntőre jegyeket vajh mennyiért lehet intezni?seatpick.com/champions-league-final-tickets
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!