Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
csipkelli
4 008
Tegnap élőben a Budafok meccsen élmény volt nézni ezt a brazil csókát.Az általa ígért 20-25 gól benne van.
Beállt és tíz perc alatt egymaga lerendezte a Fradi továbbjutást, régen láttam ekkora gamechanger performanszt.
Dzsokijuing
Arra mennyi esély van, hogy július-augusztusban itt lesz még a selejtezőkön? 2 jó meccs az EL-ben, aztán már viszik is.
2 hónapja
Tegnap élőben a Budafok meccsen élmény volt nézni ezt a brazil csókát.Beállt és tíz perc alatt egymaga lerendezte a Fradi továbbjutást, régen láttam ekkora gamechanger performanszt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
tovabbra is tartom, hogy Flick az egyik legjobb edzo, a valogatott fiasko ellenere. viszont a belso kritikakat nem viseli tul jol, amibol sztem a Barcaban sem lesz hiany.3 meccses Girona átok úgy látszik megtörik...de ami ennél is fontosabb, hogy ez a csapat jól néz ki. Régen élveztem ennyire Barca meccseket, mint idén.amit Flick kihozott ebből az alapanyagból, az egyszerűen csoda. Ha Fatiból játékost csinál, akkor azt mondom bármi lehet, bár középen véknyak vagyunk nagyon, de ott is van 1-2 srác aki egyből segítség lehet.
Klaci79
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
ozibozi
17 183
Conte már élre is állt 😊
2 hónapja
Mikey
18 753
Imádom amikor négy meccs után ilyen kijelentéseket tesznek emberek.a Pool kb 19 évesen igazolta le, nyilván nem a top tier, hogy már akkor villantson valamit. azóta megerősödött, kicsit rendezte a mozgását, tapasztaltabb lett.Ez a Solanke egy Ricsi féle kapufa lesz a Spurstől.Azért adjunk még neki egy kis időt, de én eléggé fogtam a fejem a vételkor is. A Poolban teljesen jelentéktelen volt, egy jó Bournemouth szezon miatt letenni érte 70m-t...
Klaci79
Mondjuk a PL-ben nem könnyű olyan csatárt igazolni a nagycsapatoknak aki egyből berobban (Hojlund, N.Jackson, Havertz, Nunez, stb...) Kb Haaland a kivétel.
Azért így, h nincs Rizs meg Odergaard, illene meghagni otthon az Arsenalt sztem.
Duff
slowmotion
Szerintem Slotot is basszuk ki, hát kikaptunk otthon a Foresttől.
2 hónapja
3 meccses Girona átok úgy látszik megtörik...de ami ennél is fontosabb, hogy ez a csapat jól néz ki. Régen élveztem ennyire Barca meccseket, mint idén.amit Flick kihozott ebből az alapanyagból, az egyszerűen csoda. Ha Fatiból játékost csinál, akkor azt mondom bármi lehet, bár középen véknyak vagyunk nagyon, de ott is van 1-2 srác aki egyből segítség lehet.
Klaci79
2 hónapja
Klaci79
22 221
3 meccses Girona átok úgy látszik megtörik...de ami ennél is fontosabb, hogy ez a csapat jól néz ki. Régen élveztem ennyire Barca meccseket, mint idén.
2 hónapja
a Pool kb 19 évesen igazolta le, nyilván nem a top tier, hogy már akkor villantson valamit. azóta megerősödött, kicsit rendezte a mozgását, tapasztaltabb lett.Ez a Solanke egy Ricsi féle kapufa lesz a Spurstől.Azért adjunk még neki egy kis időt, de én eléggé fogtam a fejem a vételkor is. A Poolban teljesen jelentéktelen volt, egy jó Bournemouth szezon miatt letenni érte 70m-t...
Klaci79
Mondjuk a PL-ben nem könnyű olyan csatárt igazolni a nagycsapatoknak aki egyből berobban (Hojlund, N.Jackson, Havertz, Nunez, stb...) Kb Haaland a kivétel.
Azért így, h nincs Rizs meg Odergaard, illene meghagni otthon az Arsenalt sztem.
Duff
2 hónapja
wrexham
200
Azért nem adták meg, mert fél méterről saját csapattársa fejelte rá. A támadó azt sem tudta hol a labda. De jó lenne egyszer és mindenkorra tisztáznák ezt végre, mert egyszer így egyszer meg úgy ítélnek. Mondjuk ha ilyen helyzetben a támadó fejel, biztos 11-es.igen ezt olvastam most én is. ha támadó fejeli akkor jogos is lenne ha szándékos ha nem mert kapura menne de így hogy saját játékos fejelte jogos a visszavonás
Klaci79
amúgy igen, jó lenne eldönteni mi a kéz, meccsenként mást alkalmaznak
2 hónapja
Klaci79
22 221
Azért nem adták meg, mert fél méterről saját csapattársa fejelte rá. A támadó azt sem tudta hol a labda. De jó lenne egyszer és mindenkorra tisztáznák ezt végre, mert egyszer így egyszer meg úgy ítélnek. Mondjuk ha ilyen helyzetben a támadó fejel, biztos 11-es.
2 hónapja
wrexham
200
Ilyen kesessel kihivni sporit tizit visszavonni, fura...max azt tudom elképzelni hogy vétlen kéz
Beki
2 hónapja
wrexham
200
Ilyen kesessel kihivni sporit tizit visszavonni, fura...egyértelmű tizi volt pedig
Beki
2 hónapja
Beki
818
Ilyen kesessel kihivni sporit tizit visszavonni, fura...
2 hónapja
Közben GörögországKorábbi sztárjátékost kapott edzőjének Ádám Martin, Makelele lett az Asteras Tripolis új vezetőedzője. 👔
A játékosként a Real Madriddal BL-t, európai szuperkupát és kétszer spanyol bajnokságot is nyerő középpályás korábban a Bastiánál és a belga Eupennél irányított, az elmúlt öt évben azonban a Chelsea szakmai stábjában dolgozott.
2 hónapja
Klaci79
22 221
Ez a Yamal gyerek nem ügyetlen 😀
2 hónapja
Mostmár Arsenal mezben lehet nézni hogy nem passzol Sterling
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Hajdu B össze vissza beszél, 1 percen belül két hülyeséget is mondott, pedig elég lenne megnyitnia az eredmenyek.com-ot
2 hónapja
inkább az Atalanta első félidőt kellett volna nézni, ott potyogtak a gólokTe nekem ne mondd meg, hogy mit nézzek!
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Klaci79
22 221
Azt azért jó látni, hogy az ittenieknél komolyabb szabálytalanságoknál se nyúlkál azonnal a zsebében bíró spanyolban
2 hónapja
Klaci79
22 221
Szerintem egész meccsen borzalmasan visszafogott volt ez a csapat, bár én többet nem is nagyon várok ezzel a kerettel. Szerintem se Kulu, se Johnson, Solanke pláne és most már Son se olyan szintű játékos, aki top 4 csapatba beférne, pláne kezdőként. Tudom, hogy kissé borúlátó vagyok, de én már ezen a meccsen is a 18 éveseket játszattam volna, 1-2 év és belőlük még magas szintű játékos is lehet, nem hiszem hogy most rosszabbak lennének, mint az említettek.Hát most már baszhatjuk, tömörülő védelem ellen a gyors cserék se fognak sokat érni. Kontrából jön majd még 1 gól a 90. Perc környékén azt pá.Ki kéne használni, h üres az Arsenal padja és cserélni.jókor 😀
Duff
vicc ez a szögletvédekezés, évek óta
Klaci79
Duff
2 hónapja
Már kiestek a PO-ból?De legalább mehetek Barca meccset néznién boys évadzárót nézek 😀
Klaci79
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 hónapja
Duff
3 133
Hát most már baszhatjuk, tömörülő védelem ellen a gyors cserék se fognak sokat érni. Kontrából jön majd még 1 gól a 90. Perc környékén azt pá.Ki kéne használni, h üres az Arsenal padja és cserélni.jókor 😀
Duff
vicc ez a szögletvédekezés, évek óta
Klaci79
2 hónapja
De legalább mehetek Barca meccset néznién boys évadzárót nézek 😀
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Klaci79
22 221
De legalább mehetek Barca meccset nézni
2 hónapja
SZEDD KI!!!