Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
az az igazsag, hogy Tuchelre azert lehet max nehez keszulni, mert kb nulla innovaciot nem latni tole a jatekunkban aztan ha eppen most meg kitalal vmit akkor mki gondolkozhat hogyan tovabb. raadasul mar Pep is megtorte az atkot tavaly igy nem retteg tole annyira mint akar tavaly.Szerintem Luis Enrique-re könnyebb felkészülnie Pepnek, Artetanak, Ancelottinak mint Tuchelre. Mondjuk ahogy idén láttuk ő magára is tudja tartani a pisztolyt. Egy biztos, jó kis párharc lesz, remélhetőleg mi elutazunk megint Dubajba, Tuchel meg Indiába hogy jó formában legyen mindkét csapat 😊 Na meg csak ne 5-1 legyen 😀De jó hogy a Top 4 csapat egy ágra került 😀sztem a Bayern elvesztette azt a jogot, hogy top 4 legyen. en jelenleg a PSG-t es a Barcat is elorebb helyezem. annyi, hogy elvileg Coman visszater mar a parharcra, mar edz, de elvileg a Dortmund elleni meccsen marcius vegen mar jatszik.
Heisman nádor
annak orulok, hogy az Atleti-Dortmund parosbol egy elodontozik.
csebi
Én nem titkolom hogy a Barcát szerettem volna ellenfélnek ebben a körben, utána a BVB-t. A másik ágról max Simeonet kerültem volna el a Metropolitano miatt jobban, mint a bajorokat.
Heisman nádor
neha van pressing, de olyannak tunik mintha korabbi edzoktol szedett pressing taktikak kevereke lenne, mert nem latok tudatossagot benne, sem mukodo csapdakat. tamadasban nulla kreativitas, vonalak moge nagyon ritkan mennek labdak, egy sema van: leadni a szelre, ahol a tamadonak meg kellene oldani az egy-egy elleni parharcokat. de meg ha megnyeri is akkor is Kane epp akkor mozog hatra labdaert mikor megy a 40 meteres keresztpassz igy a szelso ugy ad be, hogy max Thomas Muller van benn 4 vedovel jobb esetben, van amikor senki sincs benn.
sokat passzolunk, de hogy egy marcius 15-i klasszikust idezzek, nem eleget. kb 80 passzal van kevesebbunk atlagban mint kellene. fejbol olyan 550 sikeres passzunk van meccsenkent a bundasban, aminek 600 korul kellene lennie, ugye mar nem is a Bayernnek van a legtobb sikeres passza a Bundasban, hanem a Xabi Alonso fele Leverkusennek, nekik epp 600 korul van meccsenkent. na most nekem ez azt mutatja, hogy epp annyival kevesebb a passz mennyisegunk, ami mar eppen eleg arra, hogy a lassu labdajaratasban ne faradjanak el annyira az ellenfelek, hogy belehibazzanak a szoros meccseken.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Szerintem Luis Enrique-re könnyebb felkészülnie Pepnek, Artetanak, Ancelottinak mint Tuchelre. Mondjuk ahogy idén láttuk ő magára is tudja tartani a pisztolyt. Egy biztos, jó kis párharc lesz, remélhetőleg mi elutazunk megint Dubajba, Tuchel meg Indiába hogy jó formában legyen mindkét csapat 😊 Na meg csak ne 5-1 legyen 😀De jó hogy a Top 4 csapat egy ágra került 😀sztem a Bayern elvesztette azt a jogot, hogy top 4 legyen. en jelenleg a PSG-t es a Barcat is elorebb helyezem. annyi, hogy elvileg Coman visszater mar a parharcra, mar edz, de elvileg a Dortmund elleni meccsen marcius vegen mar jatszik.
Heisman nádor
csebi
Én nem titkolom hogy a Barcát szerettem volna ellenfélnek ebben a körben, utána a BVB-t. A másik ágról max Simeonet kerültem volna el a Metropolitano miatt jobban, mint a bajorokat.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Vagy mint kurva az éjféli misénReal-Cityitt a VAR szoba izzadni fog minden ketes szitunal.
zacknorb
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
De jó hogy a Top 4 csapat egy ágra került 😀sztem a Bayern elvesztette azt a jogot, hogy top 4 legyen. en jelenleg a PSG-t es a Barcat is elorebb helyezem. annyi, hogy elvileg Coman visszater mar a parharcra, mar edz, de elvileg a Dortmund elleni meccsen marcius vegen mar jatszik.
Heisman nádor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
De jó hogy a Top 4 csapat egy ágra került 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
azert sok csapatot ejtett ki Simeone ugy, hogy otthon kezdett pl Bayern, Pool is. Dortmund sztem nem annyira jo csapat, az nem lehet akadaly. A PSG/Barca mar mas szint lesz.tippre: Atletico- City/Real donto lesz.Nagyon 2020-21 feeling az águnk
csebi
Dortmund simán kiejthet minket
És az se jó hogy otthon kezdünk mindig
zacknorb
Szerkesztette: csebi
több mint 1 éve
tippre: Atletico- City/Real donto lesz.Nagyon 2020-21 feeling az águnk
csebi
Dortmund simán kiejthet minket
És az se jó hogy otthon kezdünk mindig
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
na akkor igy neznek ki a parositasok:Atletico Madrid - Dortmund/PSG-Barca
Arsenal - Bayern/Real-City
tippre: Atletico- City/Real donto lesz.
kemeny, hogy a fogadoirodaknal top 3 csapat egy agra kerult. mint tavaly, egy bivaly ag.
több mint 1 éve
Atleti-Dortmund VS PSG-BarcaArsenal-Bayern VS Real-City
elődöntők
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
🚨🇪🇸 Pau Cubarsí, included in Spain list for the first time at 17!Támadókat elnézve nem értem hogy miért nem küldtek Brahimnak meghívót már korábban is. Többek helyére beférne bőven...
Unai, Raya, Remiro.
Carvajal, Navas, Porro, Laporte, Le Normand, Vivian, Cubarsí, Gayà, Grimaldo.
Rodri, Zubimendi, Merino, Fabián, Baena, Sancet.
Olmo, Morata, Yamal, Joselu, Nico, Moreno, Oyarzabal, Sarabia.
zacknorb

több mint 1 éve
Real-Cityitt a VAR szoba izzadni fog minden ketes szitunal.
zacknorb
több mint 1 éve
na Arsenal- Fc Bayern Munchen. jo kis parharc lesz ez.
több mint 1 éve
na akkor John Obi donti el ki kivel jatszik. vajon a keze erzi-e a meleg golyokat?
több mint 1 éve
🚨🇪🇸 Pau Cubarsí, included in Spain list for the first time at 17!Unai, Raya, Remiro.
Carvajal, Navas, Porro, Laporte, Le Normand, Vivian, Cubarsí, Gayà, Grimaldo.
Rodri, Zubimendi, Merino, Fabián, Baena, Sancet.
Olmo, Morata, Yamal, Joselu, Nico, Moreno, Oyarzabal, Sarabia.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Most olvasom (miután tegnap sikeresen átaludtam a meccset) hogy Salah az első játékos a klub egész történelmében, aki egymás után hét szezonban is 20+ gólt szerzett.First. Player. Ever.
😮
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Was Qarabag’s Elvin Jafarquliyev about to high five Anthony Taylor for cancelling his yellow card, only to see a red pulled out instead?
— HLTCO (@HLTCO) March 15, 2024
The commentator’s laugh has done me. 😂
pic.twitter.com/VA25cHoDFb
több mint 1 éve
Nem túl jó hír sajnos 😕🔵🦅 Igor Tudor, set to be appointed as new Lazio manager — as expected. https://t.co/ALAuNgb96F
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 14, 2024
Sixo
több mint 1 éve
🔵🦅 Igor Tudor, set to be appointed as new Lazio manager — as expected. https://t.co/ALAuNgb96F
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 14, 2024
több mint 1 éve
A Maccabi 4-1re nyert Pireuszban, és onnan sikerül kiesniük otthon.NEm otthon játszanak
Sixo
több mint 1 éve
A Maccabi 4-1re nyert Pireuszban, és onnan sikerül kiesniük otthon.Már 1-6....
Sixo
Nekem ne mondja senki,hogy ez nem bunda... Ilyen csak a mesében van....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Én beszarok ezen a De Rossin. Ennyi mákot, mint amennyit eddig összeszedett. Örülök neki, mert így sokkal rosszabbnak néz ki a Józsi időszak. De aki csak a pontokat nézi, azt hiszi, hogy itt van a következő Pep.Pep-hez ne hasonlítsuk, a Barcánál generációs tehetségek/csapat volt,míg a Citynèl tömènytelen pénz.
Sixo
Legyen Ancelotti 🙃
Amúgy igen a Fiorentina ellen volt mák, de azért összességében a játék nagyon feljavult DDR alatt.