Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
leeresztette a labdá(ka)tIllegal use of hands vagy illegal touch of the balls volt?Ezt amúgy miért nem lehet megvarozni? Hát az apád faszát markolászd öreg.Vizsgálta a VAR
Hanni
zacknorb
Willie Parker
több mint 1 éve
Illegal use of hands vagy illegal touch of the balls volt?Ezt amúgy miért nem lehet megvarozni? Hát az apád faszát markolászd öreg.Vizsgálta a VAR
Hanni
zacknorb
több mint 1 éve
Amúgy egy kis Gomez tök fényezés:Az elmúlt 3(lehet 4 mind1) meccsen Joe volt:
- 6-os
- Bal hátvéd, majd meccsen belül jobb hátvéd
- Ma újra középső.
FM-ben is imádom az ilyen játékosokat, mindenhol jó. A keret 12.-13. embere de a sérültek miatt nem is tudom, benne van h idén a top3-ban van lejátszott percekben 😀

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Kelleherok akkor 8-an lesznek kezdők valóban 😀 sikerült megfogni a lényegetAzért most Gakpon, Clarkon kívül itt mindenki kezdő lesz valszeg a United ellen. Ha a 9-ből 4 ifista még akkor azt a kb 5 felnőttet lehet 45-45-ben játszatni vagy ilyesmi.sztem nem a gomez-quansah duó lesz a belső védőpáros se
alatriste
Negritis, a vajda
De hogy ontopic is legyen, ha lejön Robbo mondjuk Tsimikas be. Ki lenne így a pályán lévőkből a CSK? Salah? Gomez?
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
De eséllyel mindkettő kezdő lesz, csak Gomez valamelyik szélén egyensúlyozza a másik oldali nonstop felfutó védőtAzért most Gakpon, Clarkon kívül itt mindenki kezdő lesz valszeg a United ellen. Ha a 9-ből 4 ifista még akkor azt a kb 5 felnőttet lehet 45-45-ben játszatni vagy ilyesmi.sztem nem a gomez-quansah duó lesz a belső védőpáros se
alatriste
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ok akkor 8-an lesznek kezdők valóban 😀 sikerült megfogni a lényegetAzért most Gakpon, Clarkon kívül itt mindenki kezdő lesz valszeg a United ellen. Ha a 9-ből 4 ifista még akkor azt a kb 5 felnőttet lehet 45-45-ben játszatni vagy ilyesmi.sztem nem a gomez-quansah duó lesz a belső védőpáros se
alatriste
Negritis, a vajda
De hogy ontopic is legyen, ha lejön Robbo mondjuk Tsimikas be. Ki lenne így a pályán lévőkből a CSK? Salah? Gomez?

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Ne is mondd, tavaly még európai porond, most meg...hétvégén ki-ki meccs az Erzenivel.Engem már csak az érdekel, hogy az albán druszám gólt lőjjön a spartabanMeg hogy benn maradjanak a Szuperligában
Stoki
zacknorb
több mint 1 éve
Azért most Gakpon, Clarkon kívül itt mindenki kezdő lesz valszeg a United ellen. Ha a 9-ből 4 ifista még akkor azt a kb 5 felnőttet lehet 45-45-ben játszatni vagy ilyesmi.sztem nem a gomez-quansah duó lesz a belső védőpáros se
alatriste
több mint 1 éve
Engem már csak az érdekel, hogy az albán druszám gólt lőjjön a spartabanMeg hogy benn maradjanak a Szuperligában
Stoki
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ok oké, és le is jönnek majd de ha mellettük nem ilyen szinte A keret van akkor pár fiatal fennmarad 90-et és szobóék egymás váltják Endoval stb...Szobonak és Salahnak kell a játékperc, ők ketten indolkolhatóak.4-0 14 perc alatt 😀 MIAFASZNAK VAN FENT EZ A KERET? (kb csak Mac és Virgil pihen)Az a baj, hogy nem lehet 10et cserélni, eleve nem így kellett volna felállni, az ifisták Carabaot nyertek, itt is megállták volna a helyüket.
alatriste
Stoki
Nomac
Azért most Gakpon, Clarkon kívül itt mindenki kezdő lesz valszeg a United ellen. Ha a 9-ből 4 ifista még akkor azt a kb 5 felnőttet lehet 45-45-ben játszatni vagy ilyesmi.
Mindegy ... ha nem sérül le senki és bírják majd 7végén is nekem 8. Igazából a PL-en kívül teljesen mindegy mit érünk el a másik 2 kupában. (jobb ha persze odaérünk de 5-5% fontosságúak, 90% a bajnokság)

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Konkrétan sztem válogatott szünet után minden meccsre kellene rakni hogy szerez gólt.tudom de hetek óta ezen rugóznak a szurkolók hogy valahogy találjon egy góltde Gomez nem támadó, direkt odaírtam, hogy Gomezt mentesítsem 😊Lassan már mindenki képes gólt rúgni a támadók közül, csak Cody nem.meg Gomez
shagi0206
mondjuk Gakpo átvenni se tudja rendesen
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
én is örülnék neki, ha végre összejönne.tudom de hetek óta ezen rugóznak a szurkolók hogy valahogy találjon egy góltde Gomez nem támadó, direkt odaírtam, hogy Gomezt mentesítsem 😊Lassan már mindenki képes gólt rúgni a támadók közül, csak Cody nem.meg Gomez
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
tudom de hetek óta ezen rugóznak a szurkolók hogy valahogy találjon egy góltde Gomez nem támadó, direkt odaírtam, hogy Gomezt mentesítsem 😊Lassan már mindenki képes gólt rúgni a támadók közül, csak Cody nem.meg Gomez
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
több mint 1 éve
Szobonak és Salahnak kell a játékperc, ők ketten indolkolhatóak.4-0 14 perc alatt 😀 MIAFASZNAK VAN FENT EZ A KERET? (kb csak Mac és Virgil pihen)Az a baj, hogy nem lehet 10et cserélni, eleve nem így kellett volna felállni, az ifisták Carabaot nyertek, itt is megállták volna a helyüket.
alatriste
Stoki
több mint 1 éve
4-0 14 perc alatt 😀 MIAFASZNAK VAN FENT EZ A KERET? (kb csak Mac és Virgil pihen)Az a baj, hogy nem lehet 10et cserélni, eleve nem így kellett volna felállni, az ifisták Carabaot nyertek, itt is megállták volna a helyüket.
alatriste
több mint 1 éve
de 10-et akkor se lehet cserélni 😀4-0 14 perc alatt 😀 MIAFASZNAK VAN FENT EZ A KERET? (kb csak Mac és Virgil pihen)majd a félidőben kb lejön a java.
alatriste
shagi0206

Liverpool Fc
több mint 1 éve
4-0 14 perc alatt 😀 MIAFASZNAK VAN FENT EZ A KERET? (kb csak Mac és Virgil pihen)majd a félidőben kb lejön a java.
alatriste
több mint 1 éve
ik ide nem jár? 😀 csak hogy lássaLassan már mindenki képes gólt rúgni a támadók közül, csak Cody nem.Tessék 😊
shagi0206
Stoki
több mint 1 éve
4-0 14 perc alatt 😀 MIAFASZNAK VAN FENT EZ A KERET? (kb csak Mac és Virgil pihen)

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Lassan már mindenki képes gólt rúgni a támadók közül, csak Cody nem.Tessék 😊
shagi0206
több mint 1 éve
Megint jinxeltem egy szépet 😀
több mint 1 éve
Én már rámennék h kiharcoljunk egy 11-est és odaállna Joe.Lassan már mindenki képes gólt rúgni a támadók közül, csak Cody nem.meg Gomez
shagi0206
Negritis, a vajda

Liverpool Fc
több mint 1 éve
de Gomez nem támadó, direkt odaírtam, hogy Gomezt mentesítsem 😊Lassan már mindenki képes gólt rúgni a támadók közül, csak Cody nem.meg Gomez
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Lassan már mindenki képes gólt rúgni a támadók közül, csak Cody nem.meg Gomez
shagi0206