Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Adidasnak miért nincs rendes magyar weboldala? Beruháztam volna előre egy Szoboszlais EB mezre, de így elég nehéz. Az ilyenek mint a Football Factor meg ki tudja hogy megvan-e nekik a rendes "font", az EB "patchek" meg biztosan nincsenek. Négy évente kijutunk, akkor már legyen meg rendesen.Budapest meg kb az egyetlen európai nagyváros ahol nincs rendes boltjuk ahol mezeket adnának el...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Volt ő spanyol válogatott, sőt rúgott is gólt spanyol válogatott mezben.Tudom, de bőven lett volna ideje a spanyoloknak behívni, már a Milanos korszaka alatt is. Amúgy sem bővelkedtek minőségi támadókbanBrahim a marokkói válogatottat választotta, brahi-ból.🚨🇪🇸 Pau Cubarsí, included in Spain list for the first time at 17!Támadókat elnézve nem értem hogy miért nem küldtek Brahimnak meghívót már korábban is. Többek helyére beférne bőven...
Unai, Raya, Remiro.
Carvajal, Navas, Porro, Laporte, Le Normand, Vivian, Cubarsí, Gayà, Grimaldo.
Rodri, Zubimendi, Merino, Fabián, Baena, Sancet.
Olmo, Morata, Yamal, Joselu, Nico, Moreno, Oyarzabal, Sarabia.
zacknorb
kapitnono
Willie Parker
kapitnono
több mint 1 éve
Sam Allardyce 'photobombed' Princess Beatrice at Cheltenham after mistakenly thinking assembled photographers were waiting for him
— The Telegraph (@Telegraph) March 14, 2024
Read more ⬇️https://t.co/D8iSvhVtbA pic.twitter.com/zem7X1Lg1C
több mint 1 éve
Tudom, de bőven lett volna ideje a spanyoloknak behívni, már a Milanos korszaka alatt is. Amúgy sem bővelkedtek minőségi támadókbanBrahim a marokkói válogatottat választotta, brahi-ból.🚨🇪🇸 Pau Cubarsí, included in Spain list for the first time at 17!Támadókat elnézve nem értem hogy miért nem küldtek Brahimnak meghívót már korábban is. Többek helyére beférne bőven...
Unai, Raya, Remiro.
zacknorb
kapitnono
Willie Parker

több mint 1 éve
Brahim a marokkói válogatottat választotta, brahi-ból.🚨🇪🇸 Pau Cubarsí, included in Spain list for the first time at 17!Támadókat elnézve nem értem hogy miért nem küldtek Brahimnak meghívót már korábban is. Többek helyére beférne bőven...
Unai, Raya, Remiro.
zacknorb
kapitnono
több mint 1 éve
Én az Atleti-Dortmundot 1,9-1,9-re húztam volna, nálam az 50/50Reálisnak hangzanak. Max a PSG-Barcaba tudnék belekötni, mintha az elmúlt hetekben megint elkezdett volna jól focizni a Barca.
zacknorb
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Reálisnak hangzanak. Max a PSG-Barcaba tudnék belekötni, mintha az elmúlt hetekben megint elkezdett volna jól focizni a Barca.
zacknorb
több mint 1 éve
To secure extra UCL spot, after draw:
— Football Rankings (@FootRankings) March 15, 2024
🇮🇹 Italy - from 94.9% up to 96.9%
🏴 England - from 82.5% down to 70.6%
🇩🇪 Germany - from 19.2% up to 29.1%
- Italy set to secure extra UCL spot!
- Germany back in race vs England!
(% per @NilsMackayhttps://t.co/iq5lMZqGav pic.twitter.com/Dfz3ph09ez
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Módosult oddsok
A PSG döntő tetszene is, ha lenne minimu 3-as odds rá.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ugy max a Bromley meccsre engednek be, de ellenuk a Bayern nem jatszik.Mond azt, hogy Bergkamp fan vagy, akkor beengednek.RIP Csebi, nem mehet az Emiratesbe. Kitiltották az összes Bayern szurkolót.nyugi megoldom.
Sixo
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Mond azt, hogy Bergkamp fan vagy, akkor beengednek.RIP Csebi, nem mehet az Emiratesbe. Kitiltották az összes Bayern szurkolót.nyugi megoldom.
Sixo
csebi
több mint 1 éve
RIP Csebi, nem mehet az Emiratesbe. Kitiltották az összes Bayern szurkolót.nyugi megoldom.
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Lehet a bajnokságra koncentrálni. Megnézem a nyugger focink mire lesz képes a city ellen... :/Elmúlt 2 évben lehetett látni
eaglesmcnabb
Vagy összemakkolt továbbjutás, vagy a világ legdominánsabb City félideje
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Lehet a bajnokságra koncentrálni. Megnézem a nyugger focink mire lesz képes a city ellen... :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
RIP Csebi, nem mehet az Emiratesbe. Kitiltották az összes Bayern szurkolót.
több mint 1 éve
Na csütörtökön is lesz mit nézni, jó kis Pool-Atalanta jó párharcnak ígérkezikSzerintem elég sima lesz. Nincs nagyon jó évük, és elég rossz formában vannak, a keretek minőségéről nem is beszélve
Heisman nádor

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
Hát nem tudom, lehet kéne kiemelés ebbe a BL-be vagy valami, de tavalyhoz hasonlóan minden jó csapat egy ágon van, ezzel kezdeni kéne valamit.ahogy irtam par napja. a tavaszi resz a legjobb 8 jatszon oda-vissza vagy csak oda es a nyertes a bajnok 😊
Sixo
több mint 1 éve
Hát nem tudom, lehet kéne kiemelés ebbe a BL-be vagy valami, de tavalyhoz hasonlóan minden jó csapat egy ágon van, ezzel kezdeni kéne valamit.
több mint 1 éve
A Pool tényleg simán mehet a döntőbe, a másik ág azért érdekesebb.
több mint 1 éve
Konföranszié Liga:Brugge-PAOK
Olympiacos-Fenerbahce !
Aston Villa-Lille
Plzen-Fiorentina
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Na csütörtökön is lesz mit nézni, jó kis Pool-Atalanta jó párharcnak ígérkezik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
EL:Liverpool - Leverkusen döntő, a lefújás után Xabi Alonso aláír az ellenfélhez
Milan-Roma / Leverkusen-West Ham
Liverpool-Atalanta / Benfica-Marseille
Zsellér van de Vrij

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
EL:Milan-Roma / Leverkusen-West Ham
Liverpool-Atalanta / Benfica-Marseille
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil