Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 705 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 hunfoci.hu/nb3/91-csapat-kapta-meg-az-nb3-as-licencet-a-2023-2024-bajnoki-evre.html

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 379 — LIGHTS OUT!
gaboni stadionban elment az áram 😀
Löfli
Most miért, Super Bowlon is volt ilyen 😀
empty taxi
Az old trafford meg 1 hónapja zuhanykabinná vált. Ezekhez képest gabon teljesen korrekt.

Szerkesztette: Sixo

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 574 — Sworn to the Dark
ahogy nézem a mai és a holnapi LaLiga 2 play-off meccseket adja a Spíler, fasza. hajrá Real Oviedo!

built for this shit

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 278 — NFL bracket champion '26
Löfli
Most miért, Super Bowlon is volt ilyen 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve

több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 634

Tony Adams
Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀
iktriad
Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...
davemayer
A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.
Mikey
Szerintem ez jó döntés. Leginkább az INEOS miatt. Ha tényleg jó irányba indulunk el, nem lesz minden héten a kezdőből 12 sérült, jönnek a normális igazolások, akkor azért más lesz a leányzó fekvése. Ráadásul a fiatalokat elég jól építi be, ez is fontos az új górénak (nagyon helyesen).

Egyébként meg ki lett volna előrelépés hozzá képest?
Tuchel? Szoszgét? Di Zerbi? (fogalmam sincs mi ez a hype körülötte az 1 jó és 1 rossz szezonja mellé egy középcsapatnál).

McKennával tudtam volna azonosulni, de valószínű ez korai lett volna még.
dugo93
Sztem az, hogy a jövő évet még megkapja az korrekt, a hosszabbítást viszont nem értem.

Én azt mondanám, hogy jövőre top4-ben kell lenni és sokkal jobb játékot mutatni, mint idén. Ha ez nem lesz meg, akkor viszlát.
Duff
Így, ahogy mondod. A hosszabbítás valóban korai.

több mint 1 éve
Duff Seattle Seahawks 3 482

Tony Adams
iktriad
Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...
davemayer
A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.
Mikey
Szerintem ez jó döntés. Leginkább az INEOS miatt. Ha tényleg jó irányba indulunk el, nem lesz minden héten a kezdőből 12 sérült, jönnek a normális igazolások, akkor azért más lesz a leányzó fekvése. Ráadásul a fiatalokat elég jól építi be, ez is fontos az új górénak (nagyon helyesen).

Tuchel? Szoszgét? Di Zerbi? (fogalmam sincs mi ez a hype körülötte az 1 jó és 1 rossz szezonja mellé egy középcsapatnál).

dugo93
Sztem az, hogy a jövő évet még megkapja az korrekt, a hosszabbítást viszont nem értem.

Én azt mondanám, hogy jövőre top4-ben kell lenni és sokkal jobb játékot mutatni, mint idén. Ha ez nem lesz meg, akkor viszlát.
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 634

Tony Adams
iktriad
davemayer
Mikey

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 517

Tony Adams
iktriad
davemayer

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 540 — "Grammar maci"

Tony Adams
iktriad

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 333 — Lucas Scott

Tony Adams
iktriad
Az is vicces már hogy marad, na de hogy még a hosszabbításról is tárgyalnak, az már kabaré. 😀
Igaz, ennek én őszintén örülök.
Mikey
Pedig én azt hittem h jön Tuchel bácsi, már valahol olvastam is h hozta is a listát h kik kellenek neki.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 517

Tony Adams
iktriad
Az is vicces már hogy marad, na de hogy még a hosszabbításról is tárgyalnak, az már kabaré. 😀
Igaz, ennek én őszintén örülök.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 213 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Tony Adams

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 860 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 496 — Csodabogár
a faszt kavarnak már a lilák, élükön a Kobolddal. Ilyen Piscitellivel meg Besével akarják utolérni a Fradit? 😀 Katonát is akrnák
edző sincs, de Grzelakot is akarják 😀 kurva jó a koncepció a MOLnál. Kreatívak na.
petey
Piscitelli mondjuk top3 kapus
Drazic is ilyen lenne centerbe
zacknorb
ezt nem vitatom, de eddig csak ő volt a sztárigazolás a szezon után egyből. Drazicsról is nagy kuss van, pedig arról zengtek a hírek, hogy őt is megveszik, meg mindenkit. oszt ott tartunk hogy van kb. 4 emberük kezdőnek. 😀 ott is megy a szintlépés rendesen a világ pénzéből.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
a faszt kavarnak már a lilák, élükön a Kobolddal. Ilyen Piscitellivel meg Besével akarják utolérni a Fradit? 😀 Katonát is akrnák
edző sincs, de Grzelakot is akarják 😀 kurva jó a koncepció a MOLnál. Kreatívak na.
petey
Piscitelli mondjuk top3 kapus
Drazic is ilyen lenne centerbe

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 496 — Csodabogár

Szerkesztette: petey

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 705 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ezaz, Észak-Korea továbbment a következő körbe, ráadásul a kedvenc csatárom, Ri Jo-Guk mesterhármast lőtt!

6-tól Omán - Kirgizisztán, döntetlennel mindkét csapat továbbmegy (Omán amúgy is), biztos jó odds van rá
Löfli
Megérdemelték, a már továbbjutó Japán 5-0-ra elgázolta Szíriát, közük nem volt a meccshez és a továbbjutáshoz.

Elefántcsontpart ikszelt Kenyában (0-0), ahogy a Madagaszkár-Mali is ugyanennyi lett, szép teljesítmény Sixoéktól, főleg hogy a 16. perctől emberhátrányban voltak.

Megy a Dél-Afrika-Zimbabwe, pikáns párosítás, már a második percben 1-1 volt az eredmény 😊

A csebi-bowlt meg a sima Szudán nyerte 3-0-ra.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 860 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ezaz, Észak-Korea továbbment a következő körbe, ráadásul a kedvenc csatárom, Ri Jo-Guk mesterhármast lőtt!

6-tól Omán - Kirgizisztán, döntetlennel mindkét csapat továbbmegy (Omán amúgy is), biztos jó odds van rá

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 571
mi lesz a fradi uktrakkal ha kapnak egy nem feher edzot?
YoungZeeZee
Moniz idejében aludtál?
Bálesz
Nem aludtam 😀 es igaz o is volt anno fagyi edzo.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 602 — Omar's Coming Yo!
YoungZeeZee
nincs ha. holnap bejelentik. mult heten mar megegyeztek.
Kenny
kijaz?
peach
pascal jansen.

több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
YoungZeeZee
Moniz idejében aludtál?

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 453 — nabege2@yahoo.com
YoungZeeZee
nincs ha. holnap bejelentik. mult heten mar megegyeztek.
Kenny
kijaz?
peach
Thomas Sowunmi. 😀

Viccet félretéve, Pascal Jansen az AZ egykori mestere.
iktriad
hát ez tényleg nem fehér 😊
bár igaz újabban mintha elég nagy liberalizmus lenne a zöld keménymagnál is 😊