Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem, hanem a bohócligában rúgott gólokra kapott arany(eső)lasztiraPuskás-díjra gondoltál?99. perces győztes gól a félpályán túlról 😀Fú ez a színvonal..... de azért aranylabdát csak adnék érte
twitter.com/MLS/status/1769096641473064975?t=rRgU0EeGJobDk7qvrDIy9g&s=19
Löfli
FLZOLI
Kampman
több mint 1 éve
Mehet év végén a Bayernbe !🚨🟢 Wolfsburg confirm decision to sack Nico Kovac as manager after 2 wins out of the last 13 games.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 17, 2024
Former Bayern head coach, fired. pic.twitter.com/DtED0OXH0r
zacknorb
több mint 1 éve
🚨🟢 Wolfsburg confirm decision to sack Nico Kovac as manager after 2 wins out of the last 13 games.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 17, 2024
Former Bayern head coach, fired. pic.twitter.com/DtED0OXH0r
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Puskás-díjra gondoltál?99. perces győztes gól a félpályán túlról 😀Fú ez a színvonal..... de azért aranylabdát csak adnék érte
Löfli
FLZOLI
több mint 1 éve
99. perces győztes gól a félpályán túlról 😀Fú ez a színvonal..... de azért aranylabdát csak adnék érte
Löfli
több mint 1 éve
99. perces győztes gól a félpályán túlról 😀twitter.com/MLS/status/1769096641473064975?t=rRgU0EeGJobDk7qvrDIy9g&s=19

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Végre Zaccagni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Girona sajnos kikapott a putricsapattól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mi ez a Spurs?Poch out?
zacknorb
Löfli
Ante Po(ste)ch(oglu) out, majd Mauricio Poch in
több mint 1 éve
Mi ez a Spurs?Poch out?
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
hogy mekkora egy türhő paraszt csapat lett a Kecsó. mi kell még nekik hogy sárgát kapjanak???mindig is azok voltak, amikor nem vezetnek undorito mod tordelik a focit.
petey
Jovore esnek is ki a picsaba.
több mint 1 éve
hogy mekkora egy türhő paraszt csapat lett a Kecsó. mi kell még nekik hogy sárgát kapjanak???Már tavaly is azok voltak, csak mindenki odáig volt tőlük, hogy versenyt futnak a Fradival. Mi voltunk hülyének nézve, ha szóvá mertük tenni, hogy egy tapló favágó banda...
petey

több mint 1 éve
másnál is lassú az eredmenyek.com napok óta?Igen nekem is alig tölt be sokszor telefonon meg gépen is
NB2

több mint 1 éve
hogy mekkora egy türhő paraszt csapat lett a Kecsó. mi kell még nekik hogy sárgát kapjanak???
több mint 1 éve
Bernardo második megpattanó gólja
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Így kell iktriadozni, tollat elő, jegyzetelj.Bakker most nézem, hogy fél4kor Diósgyőr-Paks ,cinkes :Smár miért lenne az?
Sixo
törölt kristof
több mint 1 éve
Nyomjátok csak. Olyan kamubüntetőket kapott a Paks a tavaszi fordulók elején, hogy öröm volt nézni.Nem láttam a paksi büntetőket, kb tíz éve nem nézek nemzethy ligát.
Ha szopnak a görögök, árazzák a Fradit. Ha nyer, világ bundája. Bohócsipkát fel, rázzátok!
csipkelli
A konferancié ligában jók voltatok a görögök ellen, azt láttam
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nyomjátok csak. Olyan kamubüntetőket kapott a Paks a tavaszi fordulók elején, hogy öröm volt nézni.Ha szopnak a görögök, árazzák a Fradit. Ha nyer, világ bundája. Bohócsipkát fel, rázzátok!
több mint 1 éve
Úgy érzed, hogy irányítják fentről/bentről a bajnokságot?Valamikor ki kell kapni a Paksnak,hogy a közpénzzel telepumpált állami kirakatcsapat bajnok tudjon lenniBakker most nézem, hogy fél4kor Diósgyőr-Paks ,cinkes :Smár miért lenne az?
Sixo
törölt kristof
ThundersNFL a Paraszt
Talán úgy tűnik, mintha a szponzorok is önkéntesen adakoznának milliárdokat mindig a jó helyre?
Jól eső érzéssel tölt el, hogy az adód egy részét egyértelmű eredménnyel használják fel?
több mint 1 éve
nem tudom hol voltál az utóbbi években, de a Paks menetrendszerűen a tavaszi válogatott szünet környékén kezdi el bukni a meccseit és köt ki a dobogó alján vagy a top5-ben.Valamikor ki kell kapni a Paksnak,hogy a közpénzzel telepumpált állami kirakatcsapat bajnok tudjon lenniBakker most nézem, hogy fél4kor Diósgyőr-Paks ,cinkes :Smár miért lenne az?
Sixo
törölt kristof
ThundersNFL a Paraszt
De persze a kirakatcsapat a hibás ezért is.
több mint 1 éve
Valamikor ki kell kapni a Paksnak,hogy a közpénzzel telepumpált állami kirakatcsapat bajnok tudjon lenniBakker most nézem, hogy fél4kor Diósgyőr-Paks ,cinkes :Smár miért lenne az?
Sixo
törölt kristof
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018