Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Sixo
azért ha valaki azt mondja nekem szezon előtt hogy Gomez és Maguire angol kerettagok lesznek tuti hogy pofán röhögöm
Negritis, a vajda
A védelem konkrétan hulladék. Szerencséjük, hogy előttük egy Saka, Foden, Bellingham, Kane négyes támad majd. Mondjuk Délikapu egy szánalmas deffenzív nyomorult szóval tuti a padra ültet majd közülük néhányat valami favágó miatt

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 933 — Cowboys fan
en is igy latom. picit elol van az Arsenal, nalam vhogy igy nez ki a ranking:
MC 2.7; Real 4.5; PSG 7.25; Arsenal 8.75; Barcelona 10; Bayern 18; Atl Madrid 20; Dortmund 26.
csebi
...és még kevesebb jattot is szedsz le. megyek Hozzád fogadni 😊
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 983 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Sixo
Öt középpályás? 4-2-4-et fognak tolni, mint a Vasas a hőskorban?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 904 — Kinek mit intézett a kormánya

Sixo
Még mindig ez a legOP-bb keret nálam

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 285 — The Mathematician

Sixo
azért ha valaki azt mondja nekem szezon előtt hogy Gomez és Maguire angol kerettagok lesznek tuti hogy pofán röhögöm

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 904 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott

Sixo
ezzel el is dolt, hogy Goretzka nem menni EB. kiveve ha van serules.
csebi
Amúgy nem rossz keret ez, még EB-t is lehetne akár nyerni vele.
Mondjuk szélső az nincs, mindenki középen fog tömörülni....
FLZOLI
3-4-2-1-et rebesgetnek, ahol Kimmich, Mittelstäft a két szélsö.

Neuer - Anton, Tah, Rüdiger - Mittelstädt, Kroos, Groß/Gündogan, Kimmich - Wirtz, Musiala - Havertz/Füllkrug
Toto21
nekem kozepen vekony ez a csapat igy. sokkal jobban orulnek egy 4-3-3nak:
Neuer-Kimmich, Tah, Rudiger, Mittelstadt - Kroos, Gross, Gundogan-Wirtz, Musiala-Fullkrug,

sztem EB nyereshez nem eleg ez a keret, vb-n is hogy mellelottem azzal, hogy a nemet kozeppalya trio az egyik legjobb a vilagon aztan ebbol nem sok minden latszott.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 453

Sixo
csebi
FLZOLI
3-4-2-1-et rebesgetnek, ahol Kimmich, Mittelstäft a két szélsö.

Neuer - Anton, Tah, Rüdiger - Mittelstädt, Kroos, Groß/Gündogan, Kimmich - Wirtz, Musiala - Havertz/Füllkrug
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve

Sixo
csebi

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 453

Sixo
Stach hiányzik
több mint 1 éve

Sixo

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve

több mint 1 éve

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Jelenlegi BL oddsok, ami az én erősorrendem is

zacknorb
Semmi sem indokolja az Arsenal nyomását igazából a belterjes angol pudingok nagyotm ondó hülyeségein kívűl. Épphogy kiverték a portugál harmadikat, ezek után ne vicceljünk már hogy a City-n kívűl mindenhol ők lennének az esélyesek...
FLZOLI
en is igy latom. picit elol van az Arsenal, nalam vhogy igy nez ki a ranking:
MC 2.7; Real 4.5; PSG 7.25; Arsenal 8.75; Barcelona 10; Bayern 18; Atl Madrid 20; Dortmund 26.
tovabbra is a City-Real paros a legeselyesebb sztem. viszont a PSG-Arsenal-Barcelona sztem egy jo runnal odaerhet. toluk le van maradva a maradek harmas.

több mint 1 éve

zacknorb
Semmi sem indokolja az Arsenal nyomását igazából a belterjes angol pudingok nagyotm ondó hülyeségein kívűl. Épphogy kiverték a portugál harmadikat, ezek után ne vicceljünk már hogy a City-n kívűl mindenhol ők lennének az esélyesek...
FLZOLI
Ahogy az Internél is írtam, ne 1-2 meccsből ítéljünk, amikor iszonyat forrón elmebeteg jól játszanak január óta.
Kieshetnek, mert semmi nem jön össze? Igen. Végigmehetnek? Igen.
Plusz a Real sem remekelt éppenséggel, ahogy utánuk a Bayern is csak a végére lett sima.
zacknorb
De ez nem bajnokság, 2 meccsen kell nagyot villantani és annyi. Senkit sem érdekel, hogy amúgy hülyére vered a nyomorultak a hétvégén.
Arteta nálam még mindig egy beszari Pep klón, aki nem mer belenyúlni a taktikába sem meccs előtt, pláne közben.

több mint 1 éve

zacknorb
FLZOLI
Ahogy az Internél is írtam, ne 1-2 meccsből ítéljünk, amikor iszonyat forrón elmebeteg jól játszanak január óta.
Kieshetnek, mert semmi nem jön össze? Igen. Végigmehetnek? Igen.
Plusz a Real sem remekelt éppenséggel, ahogy utánuk a Bayern is csak a végére lett sima.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 130 — "Montoya por favor!"

zacknorb
Akkor csak egy eltérés van, én titeket a Barka fölé raknálak 😀 Ennyi önbizalom lehetne miután kivertétek Pippóékat 😉
Plusz szerintem a Metropolitano a talán, ha nem a leghangulatosabb stadion Spanyolországban.
Minket olyan odds-szal hirdetném mint a Margitot a tapasztalatuk miatt. De Európa számok alapján ha jól tudom második legjobb D#-e az egyenes kieséses szakaszban elég nagy fór, főleg hogy ezek a számok a PL-ből jönnek és nem portugál ligából. Az meg hogy a Porto ellen nem sikerült a low block törés megesik, nem mentek be a helyzetek. De amég a bajoroknál civil war állapot van, addig hiába vertek szét a múltban amikor nálunk volt kuka a struktúra. Viszont az is tény, hogy még az utolsó két csapatom is minimum meg tudja nehezíteni bőven a másik dolgát.

Emellé kis színes:

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve

zacknorb

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 472 — nabege2@yahoo.com
Az első ATMA gól nem volt les?
- JC6
nem ellenféltől kapott labda volt?
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 597
Az első ATMA gól nem volt les?
több mint 1 éve
Szerintem az elmúlt 10 év legerősebb BL 8-asa jött össze. Ha nagyon kéne erőszakolnom, akkor egy picit a PSG, Barca, BVB lóg ki, de nem annyival mint itt volt a 16-os mezőnyben bárki is.
NB2
viszont ez a 3 csapat a parharcat eleg siman megnyerte szoval teljes joggal van itt. nyilvan bmeik csapat az Inter ellen erdekes lett volna, viszont tavaly egy viszonylag konnyebb sorsolassal jutott dontobe, most ezt karma visszahozta, egybol eros ellenfelet kaptak.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 472 — nabege2@yahoo.com
Szerintem az elmúlt 10 év legerősebb BL 8-asa jött össze. Ha nagyon kéne erőszakolnom, akkor egy picit a PSG, Barca, BVB lóg ki, de nem annyival mint itt volt a 16-os mezőnyben bárki is.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.