Soccer
A védelem konkrétan hulladék. Szerencséjük, hogy előttük egy Saka, Foden, Bellingham, Kane négyes támad majd. Mondjuk Délikapu egy szánalmas deffenzív nyomorult szóval tuti a padra ültet majd közülük néhányat valami favágó miattazért ha valaki azt mondja nekem szezon előtt hogy Gomez és Maguire angol kerettagok lesznek tuti hogy pofán röhögöm🚨🏴 Southgate’s official list for England.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 14, 2024
Branthwaite, Bowen, Toney and Anthony Gordon have been called up.
Kobbie Mainoo, out. pic.twitter.com/373dnUz23K
Sixo
Negritis, a vajda
en is igy latom. picit elol van az Arsenal, nalam vhogy igy nez ki a ranking:...és még kevesebb jattot is szedsz le. megyek Hozzád fogadni 😊
MC 2.7; Real 4.5; PSG 7.25; Arsenal 8.75; Barcelona 10; Bayern 18; Atl Madrid 20; Dortmund 26.
csebi
Öt középpályás? 4-2-4-et fognak tolni, mint a Vasas a hőskorban?🚨🏴 Southgate’s official list for England.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Még mindig ez a legOP-bb keret nálam🇫🇷 Moussa Diaby, back to France squad to replace injured Kingsley Coman.
Malo Gusto, Bradley Barcola and Axel Disasi, out.
William Saliba, in. pic.twitter.com/PgTpntNAwy
Sixo
Poloska vagyok.
azért ha valaki azt mondja nekem szezon előtt hogy Gomez és Maguire angol kerettagok lesznek tuti hogy pofán röhögöm🚨🏴 Southgate’s official list for England.
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
⛔️🏴 Southgate: “Ben White didn’t want to be selected and t’s a great shame, he’s player I really like”.
“I took him to the Euros and World Cup. I spoke to him post Qatar, I was keen to pick him… there was clearly reticence on his side”. pic.twitter.com/QjdndnBDCB
Poloska vagyok.
nekem kozepen vekony ez a csapat igy. sokkal jobban orulnek egy 4-3-3nak:3-4-2-1-et rebesgetnek, ahol Kimmich, Mittelstäft a két szélsö.Amúgy nem rossz keret ez, még EB-t is lehetne akár nyerni vele.ezzel el is dolt, hogy Goretzka nem menni EB. kiveve ha van serules.Here we go! 🔥
— DFB-Team (@DFB_Team) March 14, 2024
Unsere 2️⃣6️⃣ für die Länderspiele gegen Frankreich 🇫🇷 und die Niederlande 🇳🇱! #dfbteam #FRAGER #GERNED pic.twitter.com/taOVVL47Gf
Sixo
csebi
Mondjuk szélső az nincs, mindenki középen fog tömörülni....
FLZOLI
Neuer - Anton, Tah, Rüdiger - Mittelstädt, Kroos, Groß/Gündogan, Kimmich - Wirtz, Musiala - Havertz/Füllkrug
Toto21
Neuer-Kimmich, Tah, Rudiger, Mittelstadt - Kroos, Gross, Gundogan-Wirtz, Musiala-Fullkrug,
sztem EB nyereshez nem eleg ez a keret, vb-n is hogy mellelottem azzal, hogy a nemet kozeppalya trio az egyik legjobb a vilagon aztan ebbol nem sok minden latszott.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3-4-2-1-et rebesgetnek, ahol Kimmich, Mittelstäft a két szélsö.Amúgy nem rossz keret ez, még EB-t is lehetne akár nyerni vele.ezzel el is dolt, hogy Goretzka nem menni EB. kiveve ha van serules.Here we go! 🔥
Unsere 2️⃣6️⃣ für die Länderspiele gegen Frankreich 🇫🇷 und die Niederlande 🇳🇱! #dfbteam #FRAGER #GERNED pic.twitter.com/taOVVL47Gf
Sixo
csebi
FLZOLI
Neuer - Anton, Tah, Rüdiger - Mittelstädt, Kroos, Groß/Gündogan, Kimmich - Wirtz, Musiala - Havertz/Füllkrug
🚨🏴 Southgate’s official list for England.
Amúgy nem rossz keret ez, még EB-t is lehetne akár nyerni vele.ezzel el is dolt, hogy Goretzka nem menni EB. kiveve ha van serules.Here we go! 🔥
Sixo
csebi
Stach hiányzikHere we go! 🔥
Sixo
ezzel el is dolt, hogy Goretzka nem menni EB. kiveve ha van serules.Here we go! 🔥
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
🇫🇷 Moussa Diaby, back to France squad to replace injured Kingsley Coman.
Malo Gusto, Bradley Barcola and Axel Disasi, out.
William Saliba, in. pic.twitter.com/PgTpntNAwy
Here we go! 🔥
Marcus Thuram at Inter trainingpic.twitter.com/kr0YsLUROX
— Troll Football (@TrollFootball) March 13, 2024
en is igy latom. picit elol van az Arsenal, nalam vhogy igy nez ki a ranking:Jelenlegi BL oddsok, ami az én erősorrendem isSemmi sem indokolja az Arsenal nyomását igazából a belterjes angol pudingok nagyotm ondó hülyeségein kívűl. Épphogy kiverték a portugál harmadikat, ezek után ne vicceljünk már hogy a City-n kívűl mindenhol ők lennének az esélyesek...
zacknorb
FLZOLI
MC 2.7; Real 4.5; PSG 7.25; Arsenal 8.75; Barcelona 10; Bayern 18; Atl Madrid 20; Dortmund 26.
tovabbra is a City-Real paros a legeselyesebb sztem. viszont a PSG-Arsenal-Barcelona sztem egy jo runnal odaerhet. toluk le van maradva a maradek harmas.
De ez nem bajnokság, 2 meccsen kell nagyot villantani és annyi. Senkit sem érdekel, hogy amúgy hülyére vered a nyomorultak a hétvégén.Ahogy az Internél is írtam, ne 1-2 meccsből ítéljünk, amikor iszonyat forrón elmebeteg jól játszanak január óta.Jelenlegi BL oddsok, ami az én erősorrendem isSemmi sem indokolja az Arsenal nyomását igazából a belterjes angol pudingok nagyotm ondó hülyeségein kívűl. Épphogy kiverték a portugál harmadikat, ezek után ne vicceljünk már hogy a City-n kívűl mindenhol ők lennének az esélyesek...
zacknorb
FLZOLI
Kieshetnek, mert semmi nem jön össze? Igen. Végigmehetnek? Igen.
Plusz a Real sem remekelt éppenséggel, ahogy utánuk a Bayern is csak a végére lett sima.
zacknorb
Arteta nálam még mindig egy beszari Pep klón, aki nem mer belenyúlni a taktikába sem meccs előtt, pláne közben.
Ahogy az Internél is írtam, ne 1-2 meccsből ítéljünk, amikor iszonyat forrón elmebeteg jól játszanak január óta.Jelenlegi BL oddsok, ami az én erősorrendem isSemmi sem indokolja az Arsenal nyomását igazából a belterjes angol pudingok nagyotm ondó hülyeségein kívűl. Épphogy kiverték a portugál harmadikat, ezek után ne vicceljünk már hogy a City-n kívűl mindenhol ők lennének az esélyesek...
zacknorb
FLZOLI
Kieshetnek, mert semmi nem jön össze? Igen. Végigmehetnek? Igen.
Plusz a Real sem remekelt éppenséggel, ahogy utánuk a Bayern is csak a végére lett sima.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
Jelenlegi BL oddsok, ami az én erősorrendem isAkkor csak egy eltérés van, én titeket a Barka fölé raknálak 😀 Ennyi önbizalom lehetne miután kivertétek Pippóékat 😉
zacknorb
Plusz szerintem a Metropolitano a talán, ha nem a leghangulatosabb stadion Spanyolországban.
Minket olyan odds-szal hirdetném mint a Margitot a tapasztalatuk miatt. De Európa számok alapján ha jól tudom második legjobb D#-e az egyenes kieséses szakaszban elég nagy fór, főleg hogy ezek a számok a PL-ből jönnek és nem portugál ligából. Az meg hogy a Porto ellen nem sikerült a low block törés megesik, nem mentek be a helyzetek. De amég a bajoroknál civil war állapot van, addig hiába vertek szét a múltban amikor nálunk volt kuka a struktúra. Viszont az is tény, hogy még az utolsó két csapatom is minimum meg tudja nehezíteni bőven a másik dolgát.
Emellé kis színes:
What a pair of pictures!
— Gaz (@AerialThreat) March 13, 2024
2006 & 2024 pic.twitter.com/iSlHBXk7hO
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Jelenlegi BL oddsok, ami az én erősorrendem isSemmi sem indokolja az Arsenal nyomását igazából a belterjes angol pudingok nagyotm ondó hülyeségein kívűl. Épphogy kiverték a portugál harmadikat, ezek után ne vicceljünk már hogy a City-n kívűl mindenhol ők lennének az esélyesek...
zacknorb
Az első ATMA gól nem volt les?nem ellenféltől kapott labda volt?
- JC6
Szerintem az elmúlt 10 év legerősebb BL 8-asa jött össze. Ha nagyon kéne erőszakolnom, akkor egy picit a PSG, Barca, BVB lóg ki, de nem annyival mint itt volt a 16-os mezőnyben bárki is.viszont ez a 3 csapat a parharcat eleg siman megnyerte szoval teljes joggal van itt. nyilvan bmeik csapat az Inter ellen erdekes lett volna, viszont tavaly egy viszonylag konnyebb sorsolassal jutott dontobe, most ezt karma visszahozta, egybol eros ellenfelet kaptak.
NB2
Poloska vagyok.