NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
123
18
19:00
New York Jets - New England Patriots
90
12
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
63
11
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
30
12
RedZone week 17
28
5
Tennessee Titans - New Orleans Saints
8
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
3
2
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Milyen érdekes pont a nyomorult cseréje lő gólt. Amúgy nem tudom mitől olyan nagy az Inter renoméja...Mert eddig minden idei meccseket nyertek, BL döntősök, és tudnak dominálni marha könnyen és gyakran
FLZOLI
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez az első olyan párharc amiben bármelyik csapat esik ki, sajnálni fogom.
több mint 1 éve
Milyen érdekes pont a nyomorult cseréje lő gólt. Amúgy nem tudom mitől olyan nagy az Inter renoméja...
több mint 1 éve
eh, megint OT lesz
több mint 1 éve
Megoldotta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
3 a spanyol igazság ✌️⚽️Ott volt Depay lábábanKétszer is
Heisman nádor
ozibozi
több mint 1 éve
ott van a 3. kísérletre 😊
több mint 1 éve
Mi volt utoljára, hogy valaki 0-3ról nyert. BK döntő jut hirtelen eszembe, de ott 11esek kellettek.Luton szárnyal.Milyen meccs ez bazdki.
Coolearie
Coolearie
több mint 1 éve
Keselyű a király, fiatal fiúkák vagytok 😊
több mint 1 éve
Ott volt Depay lábában
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hogy előtte Raúl meg Morientesről ne is beszéljünk akiket láttunk is még 😀Hogy egy Morata szerű balfasz kezdő legyen a válogatottban és egy top csapatban évekig mindent elmond a spanyol csatár képzésrőlazért úgy 10-15 éve volt egy szép kis Torres-Villa duójuk 😊
FLZOLI
shagi0206

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Hogy egy Morata szerű balfasz kezdő legyen a válogatottban és egy top csapatban évekig mindent elmond a spanyol csatár képzésrőlazért úgy 10-15 éve volt egy szép kis Torres-Villa duójuk 😊
FLZOLI
több mint 1 éve
Hogy egy Morata szerű balfasz kezdő legyen a válogatottban és egy top csapatban évekig mindent elmond a spanyol csatár képzésrőlNah jó csak óvatosan a valaha volt legjobb spanyol csatárról.
FLZOLI
több mint 1 éve
Hogy egy Morata szerű balfasz kezdő legyen a válogatottban és egy top csapatban évekig mindent elmond a spanyol csatár képzésrőlSixo ezért meg fog ölni
FLZOLI
több mint 1 éve
Most néztem, hogy egyik all time kedvenc csapatom, a benini COTON FC csak tizenegyedik a bajnokságban!!!Fontos meccs a playoff szempontjából, a félidő végén vezetést szereztek a hazaiak.Én el nem tudom mondani, hogy nekem, aki utálja a szar modern focit, mekkora elvezetet nyújt egy ilyen kibaszott nagy dara meccs! 😀te is a Peterborough - Stevenage derbit nézed?
Szokol
deyell
warr_b
És idén nagyon rossz a COTON FC védelme!
több mint 1 éve
Hogy egy Morata szerű balfasz kezdő legyen a válogatottban és egy top csapatban évekig mindent elmond a spanyol csatár képzésről
több mint 1 éve
Bournemouth fél félidő alatt visszajött
zacknorb
A lutoniak a duty free-ben ragadtak, vagy mi ez a second half?
több mint 1 éve
Na, és az 50. perc után mivel kb elfogyott mindenki, leesett az intenzitás
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
nabazz Pavard, tipszmikszűté te szemét?Szegény Tipszmiksz Csabi RIP
petey
youtu.be/c1Ah0HrnuUA?si=ajKjx8-agUBdxJ0k
több mint 1 éve
Mondjuk ennek a Simeonénak nem kellene innen elmennie, elképzelni is nehéz aAM-ot más edzővel, vagy őt máshol.