Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott
bold tippem az, hogy Zidane jon amugy nyartol.
csebi
Kerethez és célokhoz passzolnak
De sztem Flick megy vissza
Negritis, a vajda
Szerintem Mourinho vagy Allegri megy oda.
Sixo
vagy Conte ugye? 😊
csebi
Ő már fixen Juve a pletyka szerint.
Sixo
neeeeeeeeeee elég volt akkor belőle, hihetetlen ez az edző keringő...aztán ha ő is bukik jöhet mondjuk Gattuso..iszonyú idegesítő
dande2
mint a mennyei ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
csebi
Negritis, a vajda
Sixo
vagy Conte ugye? 😊
csebi
Sixo
neeeeeeeeeee elég volt akkor belőle, hihetetlen ez az edző keringő...aztán ha ő is bukik jöhet mondjuk Gattuso..iszonyú idegesítő
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 414 — LIGHTS OUT!
csebi
Negritis, a vajda
Sixo
vagy Conte ugye? 😊
csebi

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Nálam Hoeneß annyira adná magát a Bayernhez

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 746
csebi
Negritis, a vajda
Flick allitolag Barcelonat akarja, es kesz kivarni, hogy mi lesz ott.

ugye nem volt tul szep a tavozasa tolunk, Hoeness-szel elegge osszebalheztak (bar allitolag mar megbeszeltek) viszont a valogatottnal levo csufos szereplese miatt nem biztosak benne a vezetok nalunk.

mondjuk en adnam Flicket, gyonyoru jatekot jatszottunk nala, ossze sem lehet hasonlitani ezzel a Tuchelballal.
csebi
Ulinak valamilyen rokona Sebastian? Ők nagyon jól játszanak a Stuttgartnál, lehet egyből rá nagy lenne a Bayern kabát, de egy jelöltnek jó.
Heisman nádor
asszem unokaoccs.
igen, es ha jol emlekszem volt edzo az akademian is.
sztem o a masik jelolt ha nem jon ossze Alonso vagy Zidane.
csebi
Mondjuk nekem Zidane-nal kapcsolatban vannak kételyeim. A zsinórban 3 bl győzelem nyilván magáért beszél, de nekem kicsit az az érzésem vele kapcsolatban, h ott es akkor ő volt az utolsó láncszem abba a csapatba, ami ehhez kellett, de alapvetően azt is Ancelotti rakta össze, nem pedig a francia. A második regnálása pedig pont azt mutatta meg, h a csapatépítés nem éppen erőssége.

Szóval jó edző az kétségtelen, es ebben a Bayernben simán bevallhat, de nekem biztosan nem ő lenne az elsőszámú jelöltem (ami nyilván Xabi a bayernnal is).

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
csebi
Negritis, a vajda

ugye nem volt tul szep a tavozasa tolunk, Hoeness-szel elegge osszebalheztak (bar allitolag mar megbeszeltek) viszont a valogatottnal levo csufos szereplese miatt nem biztosak benne a vezetok nalunk.

mondjuk en adnam Flicket, gyonyoru jatekot jatszottunk nala, ossze sem lehet hasonlitani ezzel a Tuchelballal.
csebi
Ulinak valamilyen rokona Sebastian? Ők nagyon jól játszanak a Stuttgartnál, lehet egyből rá nagy lenne a Bayern kabát, de egy jelöltnek jó.
Heisman nádor
asszem unokaoccs.
igen, es ha jol emlekszem volt edzo az akademian is.
sztem o a masik jelolt ha nem jon ossze Alonso vagy Zidane.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
csebi
Negritis, a vajda

csebi

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
Tuchel a szezon végén távozik
Heisman nádor
Irany a pool😀
YoungZeeZee
Annál több esze van a vezetésnek. Szerintem ők is könnyesre nevették magukat Tuchel londoni regnálásán, és az ilyet egykönnyen nem felejti el az ember.
több mint 1 éve
csebi
Negritis, a vajda
Sixo
vagy Conte ugye? 😊

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 414 — LIGHTS OUT!
csebi
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Heisman nádor
ez megint csak erthetetlen dontes, es a legrosszabb.
egyetlen okot fogadok el, hogy ez a dontes, ha Xabi Alonso alairt mar most, es megvan a megegyezes. akkor van ertelme ezt bejelenteni.
ha nem akkor erthetetlen. megint olyan szinezete van ennek, mint a Nagelsmann kirugasnak, hogy nem akarunk valakirol lemaradni. mikozben sztem igen is le fogunk maradni, mert Xabi Alonso Poolba fog menni, ha van egy kis esze.

Pep ota egyetlen edzo sem huzott ki 2 teljes szezont a Bayernnel. ez azert kemeny.

csebi
A Pool "hátránya", hogy amíg nincs sportigazgató addig nincs edzőkeresés. A felsővezetés, az analitikus klubbirányítás 1. embere Xabi ez tudott, de csak akkor ülnek le vele majd, ha megvan a sportigazgató. Márpedig ha sokáig húzzák ezt akkor lehet, hogy közben pont egy Bayern beelőz és kérdés Alosno meddig fog várni, várni fog-e egyáltalán...

Liverpool Fc
több mint 1 éve
csebi
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 985 — The Mathematician
csebi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Heisman nádor
ez megint csak erthetetlen dontes, es a legrosszabb.
egyetlen okot fogadok el, hogy ez a dontes, ha Xabi Alonso alairt mar most, es megvan a megegyezes. akkor van ertelme ezt bejelenteni.
ha nem akkor erthetetlen. megint olyan szinezete van ennek, mint a Nagelsmann kirugasnak, hogy nem akarunk valakirol lemaradni. mikozben sztem igen is le fogunk maradni, mert Xabi Alonso Poolba fog menni, ha van egy kis esze.

Pep ota egyetlen edzo sem huzott ki 2 teljes szezont a Bayernnel. ez azert kemeny.

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 405
Heisman nádor
Irany a pool😀
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
 szovetseg.mlsz.hu/hir/berletertekesitessel-indul-az-mlsz-megujult-szurkoloi-klubja
Gec mi a fasz
5 meccsre a bérlet 30k, de a két meccsjegy együtt a jegy csak 8?
NL meccsekre 8k lesz a legolcsóbb?

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 746
Na akkor Xabinak már fixen lesz 2 kérője nyáron. Érdekes lesz.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Paul Joyce: Mo és Darwin Luton Town elleni játéka izomsérülés miatt erősen kérdéses

Egy szűk kezdő 11 nem egészséges jelenleg

Alisson, Trent, Matip, Thiago, Bajcetic, Szoboszlai, Curtis Jones, Nunez, Salah, Jota

Vidám lesz h ma jön egy előrehozott meccs a Luton ellen, vnap meg kupadöntő.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
Dortmund meccsen ez hogy a fenébe lehet tizi még a VAR után is? Hihetetlen, hogy BL-ben is ilyen hibák vannak.
ervinator
az lesz a legszebb az egészben, hogy az Inter-Atleti H, PSV-BVB V szelvényem egy ilyenen fog elmenni
slowmotion
Nekem most az Ipswich tett egy nagy szivesseget
zacknorb
mai másik szelvényem úgy ment el, hogy megtettem élőben x3,75-ön (tenisz, döntő szett, brékhátrány), erre valaki felhívott céges ügyben. a meccs a hívás alatt megfordult (1:2-ről 5:4-re), ott szerintem ki is léptem volna 2,50 környékén, de mire letette a kolléga, addigra megint megfordult az állás 5:4-ről 5:6-ra, és onnan már jött is az 5:7.

tudom, nyilván, munkaidőben ne fogadjon az ember. de akkor is...
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 213
Na, köszönjük meg az Inter csatároknak hogy van tétje a visszavágónak.
zacknorb
Egy gólról még simán ki is szophatnak, ha kicsit jó napot fognak ki otthon
több mint 1 éve
Na, köszönjük meg az Inter csatároknak hogy van tétje a visszavágónak.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Håland behúzta a Citynek, várható volt.
Pool 57
City 56
Arsenal 55

több mint 1 éve
Dortmund meccsen ez hogy a fenébe lehet tizi még a VAR után is? Hihetetlen, hogy BL-ben is ilyen hibák vannak.
ervinator
az lesz a legszebb az egészben, hogy az Inter-Atleti H, PSV-BVB V szelvényem egy ilyenen fog elmenni
slowmotion
Nekem most az Ipswich tett egy nagy szivesseget

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 213
Idióta Ipswich a ligautolsó’ ellen beszopik a 92’ -ben, majd mégis nyer a 95’-ben
A 103’ még mindig játszanak azért

Szerkesztette: ozibozi