Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
mint a mennyei ...neeeeeeeeeee elég volt akkor belőle, hihetetlen ez az edző keringő...aztán ha ő is bukik jöhet mondjuk Gattuso..iszonyú idegesítőŐ már fixen Juve a pletyka szerint.vagy Conte ugye? 😊Szerintem Mourinho vagy Allegri megy oda.bold tippem az, hogy Zidane jon amugy nyartol.Kerethez és célokhoz passzolnak
csebi
De sztem Flick megy vissza
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
Sixo
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
neeeeeeeeeee elég volt akkor belőle, hihetetlen ez az edző keringő...aztán ha ő is bukik jöhet mondjuk Gattuso..iszonyú idegesítőŐ már fixen Juve a pletyka szerint.vagy Conte ugye? 😊Szerintem Mourinho vagy Allegri megy oda.bold tippem az, hogy Zidane jon amugy nyartol.Kerethez és célokhoz passzolnak
csebi
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
Sixo
több mint 1 éve
Ő már fixen Juve a pletyka szerint.vagy Conte ugye? 😊Szerintem Mourinho vagy Allegri megy oda.bold tippem az, hogy Zidane jon amugy nyartol.Kerethez és célokhoz passzolnak
csebi
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
több mint 1 éve
Nálam Hoeneß annyira adná magát a Bayernhez
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mondjuk nekem Zidane-nal kapcsolatban vannak kételyeim. A zsinórban 3 bl győzelem nyilván magáért beszél, de nekem kicsit az az érzésem vele kapcsolatban, h ott es akkor ő volt az utolsó láncszem abba a csapatba, ami ehhez kellett, de alapvetően azt is Ancelotti rakta össze, nem pedig a francia. A második regnálása pedig pont azt mutatta meg, h a csapatépítés nem éppen erőssége.asszem unokaoccs.Ulinak valamilyen rokona Sebastian? Ők nagyon jól játszanak a Stuttgartnál, lehet egyből rá nagy lenne a Bayern kabát, de egy jelöltnek jó.Flick allitolag Barcelonat akarja, es kesz kivarni, hogy mi lesz ott.bold tippem az, hogy Zidane jon amugy nyartol.Kerethez és célokhoz passzolnak
csebi
Negritis, a vajda
ugye nem volt tul szep a tavozasa tolunk, Hoeness-szel elegge osszebalheztak (bar allitolag mar megbeszeltek) viszont a valogatottnal levo csufos szereplese miatt nem biztosak benne a vezetok nalunk.
mondjuk en adnam Flicket, gyonyoru jatekot jatszottunk nala, ossze sem lehet hasonlitani ezzel a Tuchelballal.
csebi
Heisman nádor
igen, es ha jol emlekszem volt edzo az akademian is.
sztem o a masik jelolt ha nem jon ossze Alonso vagy Zidane.
csebi
Szóval jó edző az kétségtelen, es ebben a Bayernben simán bevallhat, de nekem biztosan nem ő lenne az elsőszámú jelöltem (ami nyilván Xabi a bayernnal is).
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
asszem unokaoccs.Ulinak valamilyen rokona Sebastian? Ők nagyon jól játszanak a Stuttgartnál, lehet egyből rá nagy lenne a Bayern kabát, de egy jelöltnek jó.Flick allitolag Barcelonat akarja, es kesz kivarni, hogy mi lesz ott.bold tippem az, hogy Zidane jon amugy nyartol.Kerethez és célokhoz passzolnak
csebi
Negritis, a vajda
ugye nem volt tul szep a tavozasa tolunk, Hoeness-szel elegge osszebalheztak (bar allitolag mar megbeszeltek) viszont a valogatottnal levo csufos szereplese miatt nem biztosak benne a vezetok nalunk.
mondjuk en adnam Flicket, gyonyoru jatekot jatszottunk nala, ossze sem lehet hasonlitani ezzel a Tuchelballal.
csebi
Heisman nádor
igen, es ha jol emlekszem volt edzo az akademian is.
sztem o a masik jelolt ha nem jon ossze Alonso vagy Zidane.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ulinak valamilyen rokona Sebastian? Ők nagyon jól játszanak a Stuttgartnál, lehet egyből rá nagy lenne a Bayern kabát, de egy jelöltnek jó.Flick allitolag Barcelonat akarja, es kesz kivarni, hogy mi lesz ott.bold tippem az, hogy Zidane jon amugy nyartol.Kerethez és célokhoz passzolnak
csebi
Negritis, a vajda
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Annál több esze van a vezetésnek. Szerintem ők is könnyesre nevették magukat Tuchel londoni regnálásán, és az ilyet egykönnyen nem felejti el az ember.Tuchel a szezon végén távozikIrany a pool😀
Heisman nádor
YoungZeeZee
több mint 1 éve
vagy Conte ugye? 😊Szerintem Mourinho vagy Allegri megy oda.bold tippem az, hogy Zidane jon amugy nyartol.Kerethez és célokhoz passzolnak
csebi
Negritis, a vajda
Sixo
több mint 1 éve
Szerintem Mourinho vagy Allegri megy oda.bold tippem az, hogy Zidane jon amugy nyartol.Kerethez és célokhoz passzolnak
csebi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A Pool "hátránya", hogy amíg nincs sportigazgató addig nincs edzőkeresés. A felsővezetés, az analitikus klubbirányítás 1. embere Xabi ez tudott, de csak akkor ülnek le vele majd, ha megvan a sportigazgató. Márpedig ha sokáig húzzák ezt akkor lehet, hogy közben pont egy Bayern beelőz és kérdés Alosno meddig fog várni, várni fog-e egyáltalán...Tuchel a szezon végén távozikez megint csak erthetetlen dontes, es a legrosszabb.
Heisman nádor
egyetlen okot fogadok el, hogy ez a dontes, ha Xabi Alonso alairt mar most, es megvan a megegyezes. akkor van ertelme ezt bejelenteni.
ha nem akkor erthetetlen. megint olyan szinezete van ennek, mint a Nagelsmann kirugasnak, hogy nem akarunk valakirol lemaradni. mikozben sztem igen is le fogunk maradni, mert Xabi Alonso Poolba fog menni, ha van egy kis esze.
Pep ota egyetlen edzo sem huzott ki 2 teljes szezont a Bayernnel. ez azert kemeny.
bold tippem az, hogy Zidane jon amugy nyartol.
csebi

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Flick allitolag Barcelonat akarja, es kesz kivarni, hogy mi lesz ott.bold tippem az, hogy Zidane jon amugy nyartol.Kerethez és célokhoz passzolnak
csebi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
bold tippem az, hogy Zidane jon amugy nyartol.Kerethez és célokhoz passzolnak
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tuchel a szezon végén távozikez megint csak erthetetlen dontes, es a legrosszabb.
Heisman nádor
egyetlen okot fogadok el, hogy ez a dontes, ha Xabi Alonso alairt mar most, es megvan a megegyezes. akkor van ertelme ezt bejelenteni.
ha nem akkor erthetetlen. megint olyan szinezete van ennek, mint a Nagelsmann kirugasnak, hogy nem akarunk valakirol lemaradni. mikozben sztem igen is le fogunk maradni, mert Xabi Alonso Poolba fog menni, ha van egy kis esze.
Pep ota egyetlen edzo sem huzott ki 2 teljes szezont a Bayernnel. ez azert kemeny.
bold tippem az, hogy Zidane jon amugy nyartol.
több mint 1 éve
szovetseg.mlsz.hu/hir/berletertekesitessel-indul-az-mlsz-megujult-szurkoloi-klubjaGec mi a fasz
5 meccsre a bérlet 30k, de a két meccsjegy együtt a jegy csak 8?
NL meccsekre 8k lesz a legolcsóbb?
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na akkor Xabinak már fixen lesz 2 kérője nyáron. Érdekes lesz.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Tuchel a szezon végén távozik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Paul Joyce: Mo és Darwin Luton Town elleni játéka izomsérülés miatt erősen kérdésesEgy szűk kezdő 11 nem egészséges jelenleg
Alisson, Trent, Matip, Thiago, Bajcetic, Szoboszlai, Curtis Jones, Nunez, Salah, Jota
Vidám lesz h ma jön egy előrehozott meccs a Luton ellen, vnap meg kupadöntő.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
mai másik szelvényem úgy ment el, hogy megtettem élőben x3,75-ön (tenisz, döntő szett, brékhátrány), erre valaki felhívott céges ügyben. a meccs a hívás alatt megfordult (1:2-ről 5:4-re), ott szerintem ki is léptem volna 2,50 környékén, de mire letette a kolléga, addigra megint megfordult az állás 5:4-ről 5:6-ra, és onnan már jött is az 5:7.Nekem most az Ipswich tett egy nagy szivessegetDortmund meccsen ez hogy a fenébe lehet tizi még a VAR után is? Hihetetlen, hogy BL-ben is ilyen hibák vannak.az lesz a legszebb az egészben, hogy az Inter-Atleti H, PSV-BVB V szelvényem egy ilyenen fog elmenni
ervinator
slowmotion
zacknorb
tudom, nyilván, munkaidőben ne fogadjon az ember. de akkor is...
több mint 1 éve
Na, köszönjük meg az Inter csatároknak hogy van tétje a visszavágónak.Egy gólról még simán ki is szophatnak, ha kicsit jó napot fognak ki otthon
zacknorb
több mint 1 éve
Na, köszönjük meg az Inter csatároknak hogy van tétje a visszavágónak.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Håland behúzta a Citynek, várható volt.Pool 57
City 56
Arsenal 55
több mint 1 éve
Nekem most az Ipswich tett egy nagy szivessegetDortmund meccsen ez hogy a fenébe lehet tizi még a VAR után is? Hihetetlen, hogy BL-ben is ilyen hibák vannak.az lesz a legszebb az egészben, hogy az Inter-Atleti H, PSV-BVB V szelvényem egy ilyenen fog elmenni
ervinator
slowmotion
Poloska vagyok.