Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Meglátjuk.Sammie Szmodicsról tudok, hogy róla beszélt. Albert Grönbaeknek szerintem semmi köze hozzánk.Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""folyamatban van, ő az egyik akiről Csányi beszélt.
Jack Zoltán
Kenny
deyell
több mint 1 éve
Sammie Szmodicsról tudok, hogy róla beszélt. Albert Grönbaeknek szerintem semmi köze hozzánk.Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""folyamatban van, ő az egyik akiről Csányi beszélt.
Jack Zoltán
Kenny
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""Itt vki benézett vmit, emberünk neve Albert Grönbaek. www.transfermarkt.com/albert-gronbaek/profil/spieler/503866
Jack Zoltán
Egyébként az vhol nagyon bájos h a jelenlegi svéd válogatott keretben 3 olyan csávó is van, akinek egyébként van magyar útlevele: Gyökeres, Nanasi és Salétros...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""
több mint 1 éve
les volt, de valószínűleg pár éven belül úgy alakítják majd a szabályokat, hogy ez sima gól lesz.A második félidő második fele már egyértelműen a görögöké volt, teljesen elfogytunk. (Nagyjából az után, hogy a gyökér székely öt jó perc után elkezdte, hogy nyerhetünk...)Egyetlen percet se láttam a meccsből, de azt olvastam, hogy a VAR hiúsította meg a "Ferencváros álomrajtját"...
Piszok kemény visszavágó lesz, azt pedig köszi, hogy Abu Fani nem sárgázódott ki.
Bálesz
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Meg a labdarúgás szabályaiA második félidő második fele már egyértelműen a görögöké volt, teljesen elfogytunk. (Nagyjából az után, hogy a gyökér székely öt jó perc után elkezdte, hogy nyerhetünk...)Egyetlen percet se láttam a meccsből, de azt olvastam, hogy a VAR hiúsította meg a "Ferencváros álomrajtját"...
Piszok kemény visszavágó lesz, azt pedig köszi, hogy Abu Fani nem sárgázódott ki.
Bálesz
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
évek meg a rutinGyanús vagy nekem, hogy találtad ki?! 🤣Hogy "eljátszotta az óriási halált"...komoly szégyen ez a csávóCsak nem Sz. Dávid volt? 😁
Klaci79
petey
Klaci79
több mint 1 éve
A második félidő második fele már egyértelműen a görögöké volt, teljesen elfogytunk. (Nagyjából az után, hogy a gyökér székely öt jó perc után elkezdte, hogy nyerhetünk...)Egyetlen percet se láttam a meccsből, de azt olvastam, hogy a VAR hiúsította meg a "Ferencváros álomrajtját"...
Bálesz
több mint 1 éve
Gyanús vagy nekem, hogy találtad ki?! 🤣Hogy "eljátszotta az óriási halált"...komoly szégyen ez a csávóCsak nem Sz. Dávid volt? 😁
Klaci79
petey
több mint 1 éve
Hogy "eljátszotta az óriási halált"...komoly szégyen ez a csávóCsak nem Sz. Dávid volt? 😁
Klaci79
több mint 1 éve
Esküszöm katasztrófa ez a MárKínos, az összes létező támadás rajta akadt el... szánalom, hogy a rákba játszhat ez folyamatosan..
több mint 1 éve
A második félidő második fele már egyértelműen a görögöké volt, teljesen elfogytunk. (Nagyjából az után, hogy a gyökér székely öt jó perc után elkezdte, hogy nyerhetünk...) Piszok kemény visszavágó lesz, azt pedig köszi, hogy Abu Fani nem sárgázódott ki.

több mint 1 éve
amúgy vicc hogy az NSO képes lett kevésbé olvashatóvá válnieddig a fapados felületen volt a szenny
most már a felület is használhatatlan hulladék
aki tervezte az gondolkozzon el
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hogy "eljátszotta az óriási halált"...komoly szégyen ez a csávó
több mint 1 éve
Dibusz nagyot megy ma is.Vonalkapus, a szó minden rossz értelmében.
Kenny
több mint 1 éve
Amikor az amúgy nagyon ostoba nyomorult szpíker ilyet mond: Sok görög név azért nincs a görögöknél🤮Én is ezen röhögtem, aztán mondott kettőt egymás után…🤣
Amikor a csapat fele görög 😊
ozibozi
több mint 1 éve
Ezért tényleg kár
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Abu Fani le
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Hogy a toszba lett csak felfüggesztett a vége?lattam a kepeket ha ez igaz akkor az majdnem lincseles volt.Helyetekben iktriaddal nem kötekednék, ilyen haverjai vannak,Elhatárolódom. Gondolom a Honvéd erről se tudott, mint Prenga ittas vezetéséről tavaly....
www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/kundrak-norbert-honved-borton-veres/1qtccn3
Sixo
iktriad
Kenny

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta