Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 233 — WHO DAT!!!!
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-negy-sztaredzo-is-jelolt-a-fradinal-veluk-vettek-fel-eddig-a-kapcsolatot

Ulloi129-en Huber szerint ezek közül lesz valaki a következő Mester.
csipkelli
Ezek közül talán Benítezt leszámítva ki a sztáredző?😂

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 373
Tipper megjavult
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-negy-sztaredzo-is-jelolt-a-fradinal-veluk-vettek-fel-eddig-a-kapcsolatot

csipkelli
Nekem amúgy Papszun, Máté Csaba, Dionisi az eddig olvasottak közül

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010

Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Thiago talált jobb rehabot, hogy elmegy a Poolból? Csodálom, hogy a klub nem ajánlott új szerződést, egy csoda volt ez az időszak...

több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Qbatov most persze erősen kussol 😀
Sztankovics se böfögött még annyit se, hogy "viszlát és kösz a halakat".

Fura ez így.

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
nem tudom mi az üzenete az edzővilágban a Fradi-féle edzőkeringőknek.
petey
Kurva sok pénzünk van, és kurva erősen tudunk fogadkozni szezon előtt.
Tehát, ha egy gyenge szar edző vagy, de az elmúlt 30 évben volt olyan Nemzeti Sport lapszám, amiben megjelent a neved (lehet ez játékos múlt, vagy belemagyarázott edzői siker), akkor adunk sok pénzt, aztán mivel egy gyenge szar edző vagy, majd váltunk.
vpi
konkrétan arra gondolok, hogy mi a fasznak menjek ide ha úgyis kibasznak, mert irreális elvárások vannak és előbb-utóbb lapát lesz.
persze ha csippen a hó végén a teló egy kellemes SMS-sel akkor értem.
petey
A kérdés úgy is érdekes, hogy Stankovicot nem mi basztuk ki.
Pont, hogy semmilyen irreális elvárás nincs. A BL-hez nagy mák kell, onnan pedig hogy EL vagy EKL csoportkörbe pottyan a csapat, arra ki emlékszik? Bajnokságot nyerni pedig nem nagy cucc. Szerintem ez egy rohadt jó kispad ugródeszkának.
Stöger és Csercseszov nem azért került lapátra, mert valamilyen lehetetlen feladaton elbuktak.
csipkelli
en azert nem igy latom, hogy mennyire jo ugrodeszka vagyunk.

alapvetoen Rebrov sem tudta kihasznalni pedig hat o gyengebb kerettel ert el sokkal jobb eredmenyeket. jol mutatja azt is, hogy valogatott edzo, ami masodvonal. azert o megis egy BL csoportkoros edzo volt, rohadt nehez selejtezo uttal. Stankovicnak is ez max penzben elorelepes, de alapvetoen neki ennyi volt a karrierje. lehet majd elmegy meg torokbe bohockodni majd vissza szerbekhez, de innentol ebben ennyi van.
csebi
Ez az ugródeszka talán nem jó kifejezés az edzőkre. Sokkal kevesebb betölthető állás van "nyugaton", mint a játékosoknak. Tényleg nagyot kell virítani, hogy arra induljon innen valaki.
Viszont kimagasló szakmai munka se kell az eredményekhez. Elvergődsz valamelyik csoportkörig, ahol találkozhatsz változó motivációjú nagyobb csapatokkal, aztán annak az eredményét is lehet sokáig mutogatni. Bajnoki cím, esetleg kupa, lehet villogni a sikerekkel. Tartom, hogy ez egy jó kispad.
Aki itt meg tud bukni, az ne edzősködjön.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 332 — Lucas Scott
petey
Tehát, ha egy gyenge szar edző vagy, de az elmúlt 30 évben volt olyan Nemzeti Sport lapszám, amiben megjelent a neved (lehet ez játékos múlt, vagy belemagyarázott edzői siker), akkor adunk sok pénzt, aztán mivel egy gyenge szar edző vagy, majd váltunk.
vpi
konkrétan arra gondolok, hogy mi a fasznak menjek ide ha úgyis kibasznak, mert irreális elvárások vannak és előbb-utóbb lapát lesz.
petey
Pont, hogy semmilyen irreális elvárás nincs. A BL-hez nagy mák kell, onnan pedig hogy EL vagy EKL csoportkörbe pottyan a csapat, arra ki emlékszik? Bajnokságot nyerni pedig nem nagy cucc. Szerintem ez egy rohadt jó kispad ugródeszkának.
Stöger és Csercseszov nem azért került lapátra, mert valamilyen lehetetlen feladaton elbuktak.
csipkelli
en azert nem igy latom, hogy mennyire jo ugrodeszka vagyunk.

alapvetoen Rebrov sem tudta kihasznalni pedig hat o gyengebb kerettel ert el sokkal jobb eredmenyeket. jol mutatja azt is, hogy valogatott edzo, ami masodvonal. azert o megis egy BL csoportkoros edzo volt, rohadt nehez selejtezo uttal. Stankovicnak is ez max penzben elorelepes, de alapvetoen neki ennyi volt a karrierje. lehet majd elmegy meg torokbe bohockodni majd vissza szerbekhez, de innentol ebben ennyi van.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
petey
vpi
petey
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 379 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 332 — Lucas Scott
Pedig azt hittem Stankovic a Bayernbe vagy a Muba megy :/
Sixo
Állítólag ő is nemet mondott a Bayernre.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 496 — Csodabogár
petey
vpi

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
petey
vpi
Nem is értettem az egész kinevezését. Valami nagyon elcsesződött ott a vezetőségben, Rebrov után.
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 622 — Patriot
petey

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 496 — Csodabogár

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 705 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
3-0 már az első félidőben, helyes. Nem hátradőlni azért...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 1 éve
Nkunku nem megy

több mint 1 éve
Zirkzee kihagyni, az mondjuk kemény.

több mint 1 éve
Pedig azt hittem Stankovic a Bayernbe vagy a Muba megy :/

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 602 — Omar's Coming Yo!
orosz elvonal elorelepes. 4 havi berert kb 250 000 euro. legalabb jott valami penz erte.
Kenny
A jelenlegi mindentől elszigetelt orosz liga nem hiszem, hogy előrelépés lenne.
Jughead
nem irtam bele, hogy anyagilag. sportszakmailag nyilvan egy fekete lyuk most.

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 485
orosz elvonal elorelepes. 4 havi berert kb 250 000 euro. legalabb jott valami penz erte.
Kenny
A jelenlegi mindentől elszigetelt orosz liga nem hiszem, hogy előrelépés lenne.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
Nagyon gáz ez az ember 😃😃😃
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 812 — "Montoya por favor!"
Szpartak, bravó Stankovic fiam jó hülye vagy 😀😀😀
Edzheti a drogbáró Promest
Azt hittem Európában akar előrelépni, nem hiszem hogy itt olyan szarul keresett volna meg pl Schengenen keresztül látogathatja a fiát stb

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 602 — Omar's Coming Yo!

Szerkesztette: Kenny