Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
szeged elvileg nem akarCsodálatos év lenne ha a Vasas nem jutna fel, a Mezőkövesd meg kiesne. Szemet Szivacski 😂😂😂Idén Győr és Nyíregy megy fel, Várda meg Kövesd ki, így jövőre elég erősen Vasas és Szeged megy fel.
- JC6
zacknorb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Csodálatos év lenne ha a Vasas nem jutna fel, a Mezőkövesd meg kiesne. Szemet Szivacski 😂😂😂Idén Győr és Nyíregy megy fel, Várda meg Kövesd ki, így jövőre elég erősen Vasas és Szeged megy fel.
- JC6
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na, neked is tartozik?Csodálatos év lenne ha a Vasas nem jutna fel, a Mezőkövesd meg kiesne. Szemet Szivacski 😂😂😂Indiai kettő, Churchill Brothers.Újabb foshalmaz, semmire se jó 0-0. Desits egy nulla, a csapat nulla, játék, ötlet nincs. Lófasz lesz itt, nem feljutás.Beírhattad volna, hogy melyik csapatod játszott éppen. Albán kettő?
warr_b
Sixo
De lesz nemsokára Brora Rangers-Buckie Thistle meg Lossiemouth-Inverurie Loco Works a Highland League-ből, az majd kárpótol.
warr_b
- JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Csodálatos év lenne ha a Vasas nem jutna fel, a Mezőkövesd meg kiesne. Szemet Szivacski 😂😂😂Indiai kettő, Churchill Brothers.Újabb foshalmaz, semmire se jó 0-0. Desits egy nulla, a csapat nulla, játék, ötlet nincs. Lófasz lesz itt, nem feljutás.Beírhattad volna, hogy melyik csapatod játszott éppen. Albán kettő?
warr_b
Sixo
De lesz nemsokára Brora Rangers-Buckie Thistle meg Lossiemouth-Inverurie Loco Works a Highland League-ből, az majd kárpótol.
warr_b
több mint 1 éve
Indiai kettő, Churchill Brothers.Újabb foshalmaz, semmire se jó 0-0. Desits egy nulla, a csapat nulla, játék, ötlet nincs. Lófasz lesz itt, nem feljutás.Beírhattad volna, hogy melyik csapatod játszott éppen. Albán kettő?
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
Újabb foshalmaz, semmire se jó 0-0. Desits egy nulla, a csapat nulla, játék, ötlet nincs. Lófasz lesz itt, nem feljutás.Mi is 0-0 az Alcuferrel, uh nem vagy egyedül a bosszankodással!
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Bologna
több mint 1 éve
Újabb foshalmaz, semmire se jó 0-0. Desits egy nulla, a csapat nulla, játék, ötlet nincs. Lófasz lesz itt, nem feljutás.Beírhattad volna, hogy melyik csapatod játszott éppen. Albán kettő?
warr_b
több mint 1 éve
Újabb foshalmaz, semmire se jó 0-0. Desits egy nulla, a csapat nulla, játék, ötlet nincs. Lófasz lesz itt, nem feljutás.

több mint 1 éve
Na, Trent megint out hetekreMeglepő lesz amit mondok, de nem bánom. Az újdonsült hónap játékosa, Bradley így legalább játszhat stabilan.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Egyáltalán nem mindegy!!!Nekem úgy volt meg a sztori, h a Milan marasztalta volna, de mivel Asensio távozóban volt Perezek mindenképpen vissza akartak hozni.Nem akarta kifizetni érte a Milan a pénzt én úgy tudom, és akkor már inkább visszahozta a MadridDurva szint lehet a Milánóban ha nem fért be ez a gyerek a kezdőbeBrahim stabil kezdő volt Milánóban, ha ra gondolsz. Meg is akartak tartani, csak a Real nem akarta elengedni.
FLZOLI
rob3r7o
FLZOLI
De végülis mindegy, lényeg h bevált eddig a dolog Real szemszögből.
rob3r7o
A Milan meg akarta tartani és Brahim is maradni szeretett volna! Ancelotti kifejezett kérésére vitték vissza!
Ezek a tények.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Na, Trent megint out hetekrereméljük, Bradley anyukájával nem történik semmi.
zacknorb
mondjuk a bal oldalon van Robbo és Cimi is, szóval akkor jobbhátvédben most Gomez/Bradley hetek jönnek.
több mint 1 éve
Na, Trent megint out hetekre
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szivics másodedzőjét sikerült leakasztani, csodálatos...Már akartam is kérdezni, hogy ki ez a Kaczor Feri doppelgänger
törölt kristof
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szivics másodedzőjét sikerült leakasztani, csodálatos...remélem Diósgyőrben sem merült fel a neve...Kuttor outSzegény Kutya 😀 😀
zacknorb
Csak vissza ne hozza mókamiki...
warr_b
állítólag Máté Csaba jöhet, ő azon kevés magyar edzők közé tartozik, akik sokat ki tudnának hozni ebből az egyébként elég jó keretből - bár továbbra is fejétől bűzlik a hal.
törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Ezt lefújni szabálytalannak annyi értelme volt mint amikor 6 méterre elszáll a támadó feje felett a labda de mezrángatásért jár a tizi. Nem osztott nem szorzott hol volt a lipcsei, ha akkorát lökne rajta még oké de ezen nem múlott semmimost megint visszanéztem. azt mondod, hogyh a lipcsei gyerek nem löki meg a kapust akkor van esélye kivédeni? am ez a lökés a PL-ben nulla, ekkora lökések minden szögletnél van vagy 10.Bármelyiket is nézheted vagy les volt vagy szabálytalan a kapus meglökése, de azért egyből mehet a var csalás 😂😂😀 😀 😀 okéVagy 5 ször visszajátszották, konkrétan pontosan akkor lökték hátulról a kapust, amikor a lipcsei beadta a labdát, és mivel les miatt nem adták meg a gólt, nem a szabálytalanság miatt, gondolom játékba avatkozónak nyilvánították a kapust meglökő lesen tartózkodó Lipcsei játékost hiába nem avatkozott játékba. Ilyenkor nem szokták kihívni a bírót.ha az miatt nem adták volna meg, ahhoz ki kellett volna hívni, h megnézze a játékvezető, az a szabály.ezt a pofátlan csalást..visszajátszák és nézik is, erre nem adják meg a Lipcsei gólt 😀😀😀 ezért kell aztán a VARMi a kérdés? Tolta el a kapust, így egyértelműen játékba avatkozott attól hogy nem ért labdába, szerintem jogos volt a les.
Pep71
kapitnono
szerintem, ha az a játékos aki miatt te lesnek gondolod, ha ő nincs ott , akkor sem lett volna esélye ezt kivédeni..
Pep71
kapitnono
Pep71
kapitnono
Pep71
több mint 1 éve
De itt nem a lökés ténye a fontos, hanem hogy a lökéssel lesen tartózkodott.Ezt a minimális lökést a mai fociban sehol nem fújnák már le a mezőnyben. A kapusnak már az 5-ösön belül sincs semmilyen előnye(h nem lehet lökni stb, mert már évek óta eltörölték). Mateu Lahoz(aki nagy real szurkoló és nem PL , hanem Laliga bíró), a foci megcsúfolásának nevezte az ítéletet 😀talán mert a PL-ben nem színészek játszanak és nem dobálják magukat minden sz.rért, nem fetrengenek a földön percig egy fault után..továbbra is tartom, hogy a real kapusának a lökés ellenére sem lett volna semmi szansza, hogy ezt kivédje.Ligától függetlenül full színészek vannak szinte mindenhol, része lett sajnos a focinak a műesés. Többek között ezért nem nagyon nézek már annyi focit, csak full véletlen a mai is.
Pep71
De szabálytalan lehet hogy nem volt a lökéssel alipcsei játékos, de az hogy meglökte a kapust a labda elrúgásának pillanatában, szerintem, és ahol olvasom sok más szakértő szerint is a játékba próbált avatkozni, ezáltal jogos a les. Gondolj csak bele annyiba ha a kapus előtt állt volna ugyanúgy elvették volna mert akadályozza a kapust.
kapitnono
annyi biztos, hogy annyira nem volt egyértelmű a döntés, mint, ahogy irtad, mert különben nem beszélnének róla ennyien.
De amúgy egyetértünk. én is pont azért nézek egyre kevesebb focit, amit te is írtál..
mikor 0-0nál egy kapuskírúgás egy percig tart vagy hogy a kapus 20!!! mp-ig tartja a kezében a labdát, a szabályok szerinti maximum 6mp helyett, stb..
Pep71
A világ összes bajnokságában lefújják ezt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Kurtos után Lunin az első a BL-ben, aki 1 meccsen 9 védést bemutatott. Elképesztő formában van a srác.es hat a meg nem adott gol elotti mutatvanya is kvazi vedessel er fel ...
rob3r7o
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kurtos után Lunin az első a BL-ben, aki 1 meccsen 9 védést bemutatott. Elképesztő formában van a srác.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Rodrygo istenem. Nézni is szörnyű.
több mint 1 éve
valaki Olmót bassza pofán egy szívlapáttal. köszi.annyira elhiszi hogy az már kurva kínos...
több mint 1 éve
Nekem úgy volt meg a sztori, h a Milan marasztalta volna, de mivel Asensio távozóban volt Perezek mindenképpen vissza akartak hozni.Nem akarta kifizetni érte a Milan a pénzt én úgy tudom, és akkor már inkább visszahozta a MadridDurva szint lehet a Milánóban ha nem fért be ez a gyerek a kezdőbeBrahim stabil kezdő volt Milánóban, ha ra gondolsz. Meg is akartak tartani, csak a Real nem akarta elengedni.
FLZOLI
rob3r7o
FLZOLI
De végülis mindegy, lényeg h bevált eddig a dolog Real szemszögből.
több mint 1 éve
Nem akarta kifizetni érte a Milan a pénzt én úgy tudom, és akkor már inkább visszahozta a MadridDurva szint lehet a Milánóban ha nem fért be ez a gyerek a kezdőbeBrahim stabil kezdő volt Milánóban, ha ra gondolsz. Meg is akartak tartani, csak a Real nem akarta elengedni.
FLZOLI
rob3r7o
több mint 1 éve
Durva szint lehet a Milánóban ha nem fért be ez a gyerek a kezdőbeBrahim stabil kezdő volt Milánóban, ha ra gondolsz. Meg is akartak tartani, csak a Real nem akarta elengedni.
FLZOLI
több mint 1 éve
OkéVagy inkább miért játszik Rodrygo ennyit? Ma se csinált semmit.
De Brahim miért nem játszik többet?
zacknorb