Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Reggel hallottam, de nem mertem beirni mert en se hittem el😃

Legalabb penzt kapunk erte.

Gyere Pali!😂
Kenny
Milyen Pali?
Ugye nem a Fradit utáló Dárdaira gondolsz? 😀
Bálesz
Penzbol elunk. De valszeg az a lengyel csoka lesz, akit Kubatov emlitett.
Kenny
Amikor elkezdte mondogatni pár hete, hogy folyamatosan monitorozza az edzőpiacot, már sejthető volt, hogy ez lesz.
Nekem mindegy ki lesz, csak nagyon magas polcról legyen, hogy lehessen ezt mantrázni 😀

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 602 — Omar's Coming Yo!

Gyere Pali!😂
Kenny
Milyen Pali?
Bálesz
Penzbol elunk. De valszeg az a lengyel csoka lesz, akit Kubatov emlitett.

több mint 1 éve

Gyere Pali!😂
Kenny
Milyen Pali?

több mint 1 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 593 — Bowl Winner
Stankovic dobbant is. Szerintem jöjjön Horváth Feri!
Heisman nádor
Majd a Gazprom hoz vmi ruszkit.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Kivásárolják 😀
Remélem csak kerületet vált!
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 602 — Omar's Coming Yo!

Gyere Pali!😂

Szerkesztette: Kenny

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 743 — Így remélem megfelelek nektek.....
Heisman nádor
Dehogyis, gyorsan Zidanet amíg szabad 😀 vagy kaszinós Gyurkátt, ha már mindig bosszant minket 😛
Tényleg lelép??? Ez gyorsan ment....
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 812 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 379 — LIGHTS OUT!
Belülről tervezzük megbontani az Intert.

több mint 1 éve
Ederson szemgödörsérülés miatt kihagyja a szezon hátralévő részét, azaz 2 meccset.
Sixo
Copa America? Vagy ott nem is volt kerettag?
zacknorb
Gondolom arról is, de ott úgy se nagyon játszott volna.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
Ederson szemgödörsérülés miatt kihagyja a szezon hátralévő részét, azaz 2 meccset.
Sixo
Copa America? Vagy ott nem is volt kerettag?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Végre. Mondjuk nem értem miért 2 meccse la szezon vége előtt.

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 278 — NFL bracket champion '26
 rangado.24.hu/magyar_foci/2024/05/16/tompa-akos-honved-akademia-real-sociedad/?_gl=1*1oqro10*_ga*NDQ3ODI1Njc2LjE3MTUyNTQzMDE.*_ga_WQCPVWN1XZ*MTcxNTg1NzMzMi41LjEuMTcxNTg1NzQzOS4wLjAuMA..

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 373
Gyurka csak beárazta a magyar csapatoknál szenvedő magasan kvalifikált edzői klaszt,
/nem először/
Szóljon a taps!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 373
Szar a fagyi és ez jó dolog, fontos hogy maradjon ez a szakmai vezetés. Addig jó amíg az orosz hajnal hasad😉
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 032
Félve kérdezem meg, hogy vajon a Fradi tényleg annyira jó szezont futott idén?

Kínos kiesés a BL első párharcában, így csak a konferencia liga csoportkör lett meg, bár ott tovább mentek a csoportból, de az egyenes kieséses szakaszban már nem sikerült párharcot nyerni.

Bajnokság sokáig kiélezett volt, féltávnál még csak nem is a Fradi állt élen és kupában sem jött össze az arany. Szezon előtt azért magasabban volt a léc...
ervinator
Én kritikus szoktam lenni, de a konfetti liga csoportkörös teljesítmény megmentette ezt, mert azért ott nem várhatta el papíron a csapat a biztos továbbjutást, ami ennyi pénzből azért gáz. Azért a Genkben voltak top 5 ligás játékosok, mint Munoz aki azóta a Palackban a kezdő wingback, és Glasnerhez még passzol is.
Inkább a fejeseknél van a baj, Cherchesov kinevezése, rendes keretet se sikerült Európára összerakni, főleg ennyi pénzből, akadémia nagyon gyenge. Nincs ekkora szabadság ott, de autokráciában nézzük meg hol tart a Qarabag kb, na minimum azt kéne hozni ennyi pénzből.
Heisman nádor
Megmentette, csak az volt az általános vélekedés a meccs után, hogy de a Fradi így is mennyire jó szezont futott idén. Én nem feltétlen érzem ezt, főleg, hogy a szezon előtti elvárások magasabban voltak.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
A nézőszám nem lett gyenge, a Paks-Fradi az új derbi 😊
Gyorsan össze kell hozni egy szuperkupát, bár nyáron sűrű lesz a program.
több mint 1 éve
Kubatov miért állandó vendég a riportoknál? És egyáltalán látta a meccset is, mert elég faszságokat beszél.
ervinator
Irritáló amiket mond. nagyon magas lóról beszél
Bazsinho
Ember nem képzelt még el olyan magas állatot, amiről ez a majomparádé rendszeresen nyilatkozgat. Külön vicces, hogy teszi ezt a szerénységről, alázatról, tiszteletről 😀 igazi takonygerincű politikus.

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
Igen, sajnos amikor kontrollálatlanul és számolatlanul kapod a támogatást, az ingyen pénzt, nincs határ és nincs számonkérés, akkor ez történik. 8-12 milliókat keresnek ezek a játékosok, mindenük megvan, minek szakadjanak meg? Nagyon rossz a koncepció sajnos.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034

Kínos kiesés a BL első párharcában, így csak a konferencia liga csoportkör lett meg, bár ott tovább mentek a csoportból, de az egyenes kieséses szakaszban már nem sikerült párharcot nyerni.

Bajnokság sokáig kiélezett volt, féltávnál még csak nem is a Fradi állt élen és kupában sem jött össze az arany. Szezon előtt azért magasabban volt a léc...
ervinator
Én kritikus szoktam lenni, de a konfetti liga csoportkörös teljesítmény megmentette ezt, mert azért ott nem várhatta el papíron a csapat a biztos továbbjutást, ami ennyi pénzből azért gáz. Azért a Genkben voltak top 5 ligás játékosok, mint Munoz aki azóta a Palackban a kezdő wingback, és Glasnerhez még passzol is.
Inkább a fejeseknél van a baj, Cherchesov kinevezése, rendes keretet se sikerült Európára összerakni, főleg ennyi pénzből, akadémia nagyon gyenge. Nincs ekkora szabadság ott, de autokráciában nézzük meg hol tart a Qarabag kb, na minimum azt kéne hozni ennyi pénzből.
Heisman nádor
Szoktam volt mondani, az ingyen pénzt a legnehezebb jól elkölteni. Amikor nem jön, dolgozni kell érte, sokkal jobban megfontolod, hogy mire érdemes költeni...
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 812 — "Montoya por favor!"

ervinator

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 496 — Csodabogár
Kubatov miért állandó vendég a riportoknál? És egyáltalán látta a meccset is, mert elég faszságokat beszél.
ervinator
Irritáló amiket mond. nagyon magas lóról beszél
Bazsinho
nem ezzel a beszéddel készült, majdnem elsírta magát. na de majd vasárnap lesz egy 3 órás ceremónia, ott kiélheti magát.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
Azért Griezmann csak vert ma egy klasszikus mesterhármast

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 704 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hajrá Vajdahunyad, be kell húzni azt a kupát!
warr_b
Büntetőkkel, de megvan! Másodosztályúként, légiós nélkül, végig győzelmekkel, egyedül most a döntő lett iksz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"