Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Dehogy, Gézafiamra hajtunk. Stanko elérhető, könnyelműen lemondanak róla.Kivásárolják 😀Megfejtettem. Klopp jön ide, a Pool meg gyorsan kivásárolta Sztankot, hogy ne maradjanak top edző nélkül.
Remélem csak kerületet vált!
csipkelli
Bálesz
több mint 1 éve
Kivásárolják 😀Megfejtettem. Klopp jön ide, a Pool meg gyorsan kivásárolta Sztankot, hogy ne maradjanak top edző nélkül.
Remélem csak kerületet vált!
csipkelli

több mint 1 éve
Amikor elkezdte mondogatni pár hete, hogy folyamatosan monitorozza az edzőpiacot, már sejthető volt, hogy ez lesz.Penzbol elunk. De valszeg az a lengyel csoka lesz, akit Kubatov emlitett.Reggel hallottam, de nem mertem beirni mert en se hittem el😃Milyen Pali?
Legalabb penzt kapunk erte.
Gyere Pali!😂
Kenny
Ugye nem a Fradit utáló Dárdaira gondolsz? 😀
Bálesz
Kenny
Nekem mindegy ki lesz, csak nagyon magas polcról legyen, hogy lehessen ezt mantrázni 😀

több mint 1 éve
Penzbol elunk. De valszeg az a lengyel csoka lesz, akit Kubatov emlitett.Reggel hallottam, de nem mertem beirni mert en se hittem el😃Milyen Pali?
Gyere Pali!😂
Kenny
Bálesz
több mint 1 éve
Reggel hallottam, de nem mertem beirni mert en se hittem el😃Milyen Pali?
Gyere Pali!😂
Kenny

több mint 1 éve
Stankovic dobbant is. Szerintem jöjjön Horváth Feri!Majd a Gazprom hoz vmi ruszkit.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Stankovic dobbant is. Szerintem jöjjön Horváth Feri!Dehogyis, gyorsan Zidanet amíg szabad 😀 vagy kaszinós Gyurkátt, ha már mindig bosszant minket 😛
Heisman nádor
Tényleg lelép??? Ez gyorsan ment....
több mint 1 éve
Stankovic dobbant is. Szerintem jöjjön Horváth Feri!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Belülről tervezzük megbontani az Intert.McKennie with his girlfriend Chiara Frattesi (Davide's sister).🖤🤍 pic.twitter.com/vDie8C9T0T
— Forza Juventus (@ForzaJuveEN) May 16, 2024
több mint 1 éve
Gondolom arról is, de ott úgy se nagyon játszott volna.Ederson szemgödörsérülés miatt kihagyja a szezon hátralévő részét, azaz 2 meccset.Copa America? Vagy ott nem is volt kerettag?
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Ederson szemgödörsérülés miatt kihagyja a szezon hátralévő részét, azaz 2 meccset.Copa America? Vagy ott nem is volt kerettag?
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ederson szemgödörsérülés miatt kihagyja a szezon hátralévő részét, azaz 2 meccset.
több mint 1 éve
Végre. Mondjuk nem értem miért 2 meccse la szezon vége előtt.🚨⚪️⚫️ Juventus and Massimiliano Allegri will part ways as he won’t be the manager next season, as planned since February.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 16, 2024
The only detail to clarify is whether Juve decide to sack Allegri now or in 10 days.
↪️ Juventus priority candidate as new head coach remains Thiago Motta. pic.twitter.com/FUSZMFQ9kQ
több mint 1 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2024/05/16/tompa-akos-honved-akademia-real-sociedad/?_gl=1*1oqro10*_ga*NDQ3ODI1Njc2LjE3MTUyNTQzMDE.*_ga_WQCPVWN1XZ*MTcxNTg1NzMzMi41LjEuMTcxNTg1NzQzOS4wLjAuMA..

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Gyurka csak beárazta a magyar csapatoknál szenvedő magasan kvalifikált edzői klaszt, /nem először/
Szóljon a taps!
több mint 1 éve
Szar a fagyi és ez jó dolog, fontos hogy maradjon ez a szakmai vezetés. Addig jó amíg az orosz hajnal hasad😉
több mint 1 éve
Megmentette, csak az volt az általános vélekedés a meccs után, hogy de a Fradi így is mennyire jó szezont futott idén. Én nem feltétlen érzem ezt, főleg, hogy a szezon előtti elvárások magasabban voltak.Félve kérdezem meg, hogy vajon a Fradi tényleg annyira jó szezont futott idén?Én kritikus szoktam lenni, de a konfetti liga csoportkörös teljesítmény megmentette ezt, mert azért ott nem várhatta el papíron a csapat a biztos továbbjutást, ami ennyi pénzből azért gáz. Azért a Genkben voltak top 5 ligás játékosok, mint Munoz aki azóta a Palackban a kezdő wingback, és Glasnerhez még passzol is.
Kínos kiesés a BL első párharcában, így csak a konferencia liga csoportkör lett meg, bár ott tovább mentek a csoportból, de az egyenes kieséses szakaszban már nem sikerült párharcot nyerni.
Bajnokság sokáig kiélezett volt, féltávnál még csak nem is a Fradi állt élen és kupában sem jött össze az arany. Szezon előtt azért magasabban volt a léc...
ervinator
Inkább a fejeseknél van a baj, Cherchesov kinevezése, rendes keretet se sikerült Európára összerakni, főleg ennyi pénzből, akadémia nagyon gyenge. Nincs ekkora szabadság ott, de autokráciában nézzük meg hol tart a Qarabag kb, na minimum azt kéne hozni ennyi pénzből.
Heisman nádor
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
A nézőszám nem lett gyenge, a Paks-Fradi az új derbi 😊Gyorsan össze kell hozni egy szuperkupát, bár nyáron sűrű lesz a program.
több mint 1 éve
Ember nem képzelt még el olyan magas állatot, amiről ez a majomparádé rendszeresen nyilatkozgat. Külön vicces, hogy teszi ezt a szerénységről, alázatról, tiszteletről 😀 igazi takonygerincű politikus.Kubatov miért állandó vendég a riportoknál? És egyáltalán látta a meccset is, mert elég faszságokat beszél.Irritáló amiket mond. nagyon magas lóról beszél
ervinator
Bazsinho

több mint 1 éve
Igen, sajnos amikor kontrollálatlanul és számolatlanul kapod a támogatást, az ingyen pénzt, nincs határ és nincs számonkérés, akkor ez történik. 8-12 milliókat keresnek ezek a játékosok, mindenük megvan, minek szakadjanak meg? Nagyon rossz a koncepció sajnos.
több mint 1 éve
Szoktam volt mondani, az ingyen pénzt a legnehezebb jól elkölteni. Amikor nem jön, dolgozni kell érte, sokkal jobban megfontolod, hogy mire érdemes költeni...Félve kérdezem meg, hogy vajon a Fradi tényleg annyira jó szezont futott idén?Én kritikus szoktam lenni, de a konfetti liga csoportkörös teljesítmény megmentette ezt, mert azért ott nem várhatta el papíron a csapat a biztos továbbjutást, ami ennyi pénzből azért gáz. Azért a Genkben voltak top 5 ligás játékosok, mint Munoz aki azóta a Palackban a kezdő wingback, és Glasnerhez még passzol is.
Kínos kiesés a BL első párharcában, így csak a konferencia liga csoportkör lett meg, bár ott tovább mentek a csoportból, de az egyenes kieséses szakaszban már nem sikerült párharcot nyerni.
Bajnokság sokáig kiélezett volt, féltávnál még csak nem is a Fradi állt élen és kupában sem jött össze az arany. Szezon előtt azért magasabban volt a léc...
ervinator
Inkább a fejeseknél van a baj, Cherchesov kinevezése, rendes keretet se sikerült Európára összerakni, főleg ennyi pénzből, akadémia nagyon gyenge. Nincs ekkora szabadság ott, de autokráciában nézzük meg hol tart a Qarabag kb, na minimum azt kéne hozni ennyi pénzből.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Félve kérdezem meg, hogy vajon a Fradi tényleg annyira jó szezont futott idén?Én kritikus szoktam lenni, de a konfetti liga csoportkörös teljesítmény megmentette ezt, mert azért ott nem várhatta el papíron a csapat a biztos továbbjutást, ami ennyi pénzből azért gáz. Azért a Genkben voltak top 5 ligás játékosok, mint Munoz aki azóta a Palackban a kezdő wingback, és Glasnerhez még passzol is.
ervinator
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
nem ezzel a beszéddel készült, majdnem elsírta magát. na de majd vasárnap lesz egy 3 órás ceremónia, ott kiélheti magát.Kubatov miért állandó vendég a riportoknál? És egyáltalán látta a meccset is, mert elég faszságokat beszél.Irritáló amiket mond. nagyon magas lóról beszél
ervinator
Bazsinho