Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez a sutyerák Carvajal állással provokálta a csatárt
több mint 1 éve
Durva szint lehet a Milánóban ha nem fért be ez a gyerek a kezdőbe
több mint 1 éve
OkéDe Brahim miért nem játszik többet?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Új kövesdi edző be likebazz, ha neked 12 év alatt 15 munkahelyed lett volna nincs az az isten hogy a 16.ra felvegyenek
"Milanovics 2012 óta már 15 csapatnak volt a vezetőedzője, de az elmúlt három évben is hat különböző klubnál dolgozott, Szerbia mellett több kelet-európai országban is megfordult. Dolgozott például a moldovai Sheriffnél, az örmény Alaskertnél, a kazah Tobolnál (ő ült a kispadon a Ferencváros elleni, 2022-ben 5–1-es összesítésben elveszített BL-selejtezős párharc során), legutóbb tavaly év végén pedig öt meccsen a szerb FK Radnikot irányíthatta"
zacknorb
főleg ha jelentős részük nem is felmondás hanem kirúgás
de a sport már csak ilyen, ha 1x bekerülsz akkor nehéz kikopni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ezt a minimális lökést a mai fociban sehol nem fújnák már le a mezőnyben. A kapusnak már az 5-ösön belül sincs semmilyen előnye(h nem lehet lökni stb, mert már évek óta eltörölték). Mateu Lahoz(aki nagy real szurkoló és nem PL , hanem Laliga bíró), a foci megcsúfolásának nevezte az ítéletet 😀talán mert a PL-ben nem színészek játszanak és nem dobálják magukat minden sz.rért, nem fetrengenek a földön percig egy fault után..továbbra is tartom, hogy a real kapusának a lökés ellenére sem lett volna semmi szansza, hogy ezt kivédje.Ligától függetlenül full színészek vannak szinte mindenhol, része lett sajnos a focinak a műesés. Többek között ezért nem nagyon nézek már annyi focit, csak full véletlen a mai is.
Pep71
De szabálytalan lehet hogy nem volt a lökéssel alipcsei játékos, de az hogy meglökte a kapust a labda elrúgásának pillanatában, szerintem, és ahol olvasom sok más szakértő szerint is a játékba próbált avatkozni, ezáltal jogos a les. Gondolj csak bele annyiba ha a kapus előtt állt volna ugyanúgy elvették volna mert akadályozza a kapust.
kapitnono
annyi biztos, hogy annyira nem volt egyértelmű a döntés, mint, ahogy irtad, mert különben nem beszélnének róla ennyien.
De amúgy egyetértünk. én is pont azért nézek egyre kevesebb focit, amit te is írtál..
mikor 0-0nál egy kapuskírúgás egy percig tart vagy hogy a kapus 20!!! mp-ig tartja a kezében a labdát, a szabályok szerinti maximum 6mp helyett, stb..
több mint 1 éve
Új kövesdi edző be like"Milanovics 2012 óta már 15 csapatnak volt a vezetőedzője, de az elmúlt három évben is hat különböző klubnál dolgozott, Szerbia mellett több kelet-európai országban is megfordult. Dolgozott például a moldovai Sheriffnél, az örmény Alaskertnél, a kazah Tobolnál (ő ült a kispadon a Ferencváros elleni, 2022-ben 5–1-es összesítésben elveszített BL-selejtezős párharc során), legutóbb tavaly év végén pedig öt meccsen a szerb FK Radnikot irányíthatta"
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
talán mert a PL-ben nem színészek játszanak és nem dobálják magukat minden sz.rért, nem fetrengenek a földön percig egy fault után..továbbra is tartom, hogy a real kapusának a lökés ellenére sem lett volna semmi szansza, hogy ezt kivédje.Ligától függetlenül full színészek vannak szinte mindenhol, része lett sajnos a focinak a műesés. Többek között ezért nem nagyon nézek már annyi focit, csak full véletlen a mai is.
Pep71
De szabálytalan lehet hogy nem volt a lökéssel alipcsei játékos, de az hogy meglökte a kapust a labda elrúgásának pillanatában, szerintem, és ahol olvasom sok más szakértő szerint is a játékba próbált avatkozni, ezáltal jogos a les. Gondolj csak bele annyiba ha a kapus előtt állt volna ugyanúgy elvették volna mert akadályozza a kapust.

több mint 1 éve
Ezt így megnézve jogos volt az gól elvétel szerintem.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
talán mert a PL-ben nem színészek játszanak és nem dobálják magukat minden sz.rért, nem fetrengenek a földön percig egy fault után..továbbra is tartom, hogy a real kapusának a lökés ellenére sem lett volna semmi szansza, hogy ezt kivédje.Ja és ha a PL ben nem fújják le ahol máshol sem kell? Kb ott vannak a legelbaszottabb bírói ítéletek úgyhogy hagyjuk is 😂😂most megint visszanéztem. azt mondod, hogyh a lipcsei gyerek nem löki meg a kapust akkor van esélye kivédeni? am ez a lökés a PL-ben nulla, ekkora lökések minden szögletnél van vagy 10.Bármelyiket is nézheted vagy les volt vagy szabálytalan a kapus meglökése, de azért egyből mehet a var csalás 😂😂😀 😀 😀 okéVagy 5 ször visszajátszották, konkrétan pontosan akkor lökték hátulról a kapust, amikor a lipcsei beadta a labdát, és mivel les miatt nem adták meg a gólt, nem a szabálytalanság miatt, gondolom játékba avatkozónak nyilvánították a kapust meglökő lesen tartózkodó Lipcsei játékost hiába nem avatkozott játékba. Ilyenkor nem szokták kihívni a bírót.ha az miatt nem adták volna meg, ahhoz ki kellett volna hívni, h megnézze a játékvezető, az a szabály.ezt a pofátlan csalást..visszajátszák és nézik is, erre nem adják meg a Lipcsei gólt 😀😀😀 ezért kell aztán a VARMi a kérdés? Tolta el a kapust, így egyértelműen játékba avatkozott attól hogy nem ért labdába, szerintem jogos volt a les.
Pep71
kapitnono
szerintem, ha az a játékos aki miatt te lesnek gondolod, ha ő nincs ott , akkor sem lett volna esélye ezt kivédeni..
Pep71
kapitnono
Pep71
kapitnono
Pep71
kapitnono
több mint 1 éve
Ja és ha a PL ben nem fújják le ahol máshol sem kell? Kb ott vannak a legelbaszottabb bírói ítéletek úgyhogy hagyjuk is 😂😂most megint visszanéztem. azt mondod, hogyh a lipcsei gyerek nem löki meg a kapust akkor van esélye kivédeni? am ez a lökés a PL-ben nulla, ekkora lökések minden szögletnél van vagy 10.Bármelyiket is nézheted vagy les volt vagy szabálytalan a kapus meglökése, de azért egyből mehet a var csalás 😂😂😀 😀 😀 okéVagy 5 ször visszajátszották, konkrétan pontosan akkor lökték hátulról a kapust, amikor a lipcsei beadta a labdát, és mivel les miatt nem adták meg a gólt, nem a szabálytalanság miatt, gondolom játékba avatkozónak nyilvánították a kapust meglökő lesen tartózkodó Lipcsei játékost hiába nem avatkozott játékba. Ilyenkor nem szokták kihívni a bírót.ha az miatt nem adták volna meg, ahhoz ki kellett volna hívni, h megnézze a játékvezető, az a szabály.ezt a pofátlan csalást..visszajátszák és nézik is, erre nem adják meg a Lipcsei gólt 😀😀😀 ezért kell aztán a VARMi a kérdés? Tolta el a kapust, így egyértelműen játékba avatkozott attól hogy nem ért labdába, szerintem jogos volt a les.
Pep71
kapitnono
szerintem, ha az a játékos aki miatt te lesnek gondolod, ha ő nincs ott , akkor sem lett volna esélye ezt kivédeni..
Pep71
kapitnono
Pep71
kapitnono
Pep71

több mint 1 éve
Miért néznék több ideig ha ennyire egyértelmű?...ha ezeket a lökéseket mindig lefújnák, akkor minden szögletet le kéne fújni. Érdekes máshol is rengetegen irják, hogy szabályos vagy legalább nézhették volna több ideig is...az meg egyértelmű, hogy a partjelző lest jelzett, nem szabálytalanságot, erre kb mire 1x lassították a tv-ben, utána már ment is tovább a játék..tehát nem is vizsgáltákBármelyiket is nézheted vagy les volt vagy szabálytalan a kapus meglökése, de azért egyből mehet a var csalás 😂😂😀 😀 😀 okéVagy 5 ször visszajátszották, konkrétan pontosan akkor lökték hátulról a kapust, amikor a lipcsei beadta a labdát, és mivel les miatt nem adták meg a gólt, nem a szabálytalanság miatt, gondolom játékba avatkozónak nyilvánították a kapust meglökő lesen tartózkodó Lipcsei játékost hiába nem avatkozott játékba. Ilyenkor nem szokták kihívni a bírót.ha az miatt nem adták volna meg, ahhoz ki kellett volna hívni, h megnézze a játékvezető, az a szabály.ezt a pofátlan csalást..visszajátszák és nézik is, erre nem adják meg a Lipcsei gólt 😀😀😀 ezért kell aztán a VARMi a kérdés? Tolta el a kapust, így egyértelműen játékba avatkozott attól hogy nem ért labdába, szerintem jogos volt a les.
Pep71
kapitnono
Pep71
kapitnono
Pep71
kapitnono
Pep71

több mint 1 éve
most megint visszanéztem. azt mondod, hogyh a lipcsei gyerek nem löki meg a kapust akkor van esélye kivédeni? am ez a lökés a PL-ben nulla, ekkora lökések minden szögletnél van vagy 10.Bármelyiket is nézheted vagy les volt vagy szabálytalan a kapus meglökése, de azért egyből mehet a var csalás 😂😂😀 😀 😀 okéVagy 5 ször visszajátszották, konkrétan pontosan akkor lökték hátulról a kapust, amikor a lipcsei beadta a labdát, és mivel les miatt nem adták meg a gólt, nem a szabálytalanság miatt, gondolom játékba avatkozónak nyilvánították a kapust meglökő lesen tartózkodó Lipcsei játékost hiába nem avatkozott játékba. Ilyenkor nem szokták kihívni a bírót.ha az miatt nem adták volna meg, ahhoz ki kellett volna hívni, h megnézze a játékvezető, az a szabály.ezt a pofátlan csalást..visszajátszák és nézik is, erre nem adják meg a Lipcsei gólt 😀😀😀 ezért kell aztán a VARMi a kérdés? Tolta el a kapust, így egyértelműen játékba avatkozott attól hogy nem ért labdába, szerintem jogos volt a les.
Pep71
kapitnono
Pep71
kapitnono
Pep71
kapitnono
több mint 1 éve
ha ezeket a lökéseket mindig lefújnák, akkor minden szögletet le kéne fújni. Érdekes máshol is rengetegen irják, hogy szabályos vagy legalább nézhették volna több ideig is...az meg egyértelmű, hogy a partjelző lest jelzett, nem szabálytalanságot, erre kb mire 1x lassították a tv-ben, utána már ment is tovább a játék..tehát nem is vizsgáltákBármelyiket is nézheted vagy les volt vagy szabálytalan a kapus meglökése, de azért egyből mehet a var csalás 😂😂😀 😀 😀 okéVagy 5 ször visszajátszották, konkrétan pontosan akkor lökték hátulról a kapust, amikor a lipcsei beadta a labdát, és mivel les miatt nem adták meg a gólt, nem a szabálytalanság miatt, gondolom játékba avatkozónak nyilvánították a kapust meglökő lesen tartózkodó Lipcsei játékost hiába nem avatkozott játékba. Ilyenkor nem szokták kihívni a bírót.ha az miatt nem adták volna meg, ahhoz ki kellett volna hívni, h megnézze a játékvezető, az a szabály.ezt a pofátlan csalást..visszajátszák és nézik is, erre nem adják meg a Lipcsei gólt 😀😀😀 ezért kell aztán a VARMi a kérdés? Tolta el a kapust, így egyértelműen játékba avatkozott attól hogy nem ért labdába, szerintem jogos volt a les.
Pep71
kapitnono
Pep71
kapitnono
Pep71
kapitnono
több mint 1 éve
Bármelyiket is nézheted vagy les volt vagy szabálytalan a kapus meglökése, de azért egyből mehet a var csalás 😂😂😀 😀 😀 okéVagy 5 ször visszajátszották, konkrétan pontosan akkor lökték hátulról a kapust, amikor a lipcsei beadta a labdát, és mivel les miatt nem adták meg a gólt, nem a szabálytalanság miatt, gondolom játékba avatkozónak nyilvánították a kapust meglökő lesen tartózkodó Lipcsei játékost hiába nem avatkozott játékba. Ilyenkor nem szokták kihívni a bírót.ha az miatt nem adták volna meg, ahhoz ki kellett volna hívni, h megnézze a játékvezető, az a szabály.ezt a pofátlan csalást..visszajátszák és nézik is, erre nem adják meg a Lipcsei gólt 😀😀😀 ezért kell aztán a VARMi a kérdés? Tolta el a kapust, így egyértelműen játékba avatkozott attól hogy nem ért labdába, szerintem jogos volt a les.
Pep71
kapitnono
Pep71
kapitnono
Pep71

több mint 1 éve
😀 😀 😀 okéVagy 5 ször visszajátszották, konkrétan pontosan akkor lökték hátulról a kapust, amikor a lipcsei beadta a labdát, és mivel les miatt nem adták meg a gólt, nem a szabálytalanság miatt, gondolom játékba avatkozónak nyilvánították a kapust meglökő lesen tartózkodó Lipcsei játékost hiába nem avatkozott játékba. Ilyenkor nem szokták kihívni a bírót.ha az miatt nem adták volna meg, ahhoz ki kellett volna hívni, h megnézze a játékvezető, az a szabály.ezt a pofátlan csalást..visszajátszák és nézik is, erre nem adják meg a Lipcsei gólt 😀😀😀 ezért kell aztán a VARMi a kérdés? Tolta el a kapust, így egyértelműen játékba avatkozott attól hogy nem ért labdába, szerintem jogos volt a les.
Pep71
kapitnono
Pep71
kapitnono
több mint 1 éve
Vagy 5 ször visszajátszották, konkrétan pontosan akkor lökték hátulról a kapust, amikor a lipcsei beadta a labdát, és mivel les miatt nem adták meg a gólt, nem a szabálytalanság miatt, gondolom játékba avatkozónak nyilvánították a kapust meglökő lesen tartózkodó Lipcsei játékost hiába nem avatkozott játékba. Ilyenkor nem szokták kihívni a bírót.ha az miatt nem adták volna meg, ahhoz ki kellett volna hívni, h megnézze a játékvezető, az a szabály.ezt a pofátlan csalást..visszajátszák és nézik is, erre nem adják meg a Lipcsei gólt 😀😀😀 ezért kell aztán a VARMi a kérdés? Tolta el a kapust, így egyértelműen játékba avatkozott attól hogy nem ért labdába, szerintem jogos volt a les.
Pep71
kapitnono
Pep71

több mint 1 éve
Ezt karvaj hogy ússza meg lap nélkül 😀
több mint 1 éve
ha az miatt nem adták volna meg, ahhoz ki kellett volna hívni, h megnézze a játékvezető, az a szabály.ezt a pofátlan csalást..visszajátszák és nézik is, erre nem adják meg a Lipcsei gólt 😀😀😀 ezért kell aztán a VARMi a kérdés? Tolta el a kapust, így egyértelműen játékba avatkozott attól hogy nem ért labdába, szerintem jogos volt a les.
Pep71
kapitnono
több mint 1 éve
ezt a pofátlan csalást..visszajátszák és nézik is, erre nem adják meg a Lipcsei gólt 😀😀😀 ezért kell aztán a VARMi a kérdés? Tolta el a kapust, így egyértelműen játékba avatkozott attól hogy nem ért labdába, szerintem jogos volt a les.
Pep71

több mint 1 éve
ezt a pofátlan csalást..visszajátszák és nézik is, erre nem adják meg a Lipcsei gólt 😀😀😀 ezért kell aztán a VAR
több mint 1 éve
A Chelsea ténylegesen érdeklődik Kerkez Milos iránt. Isten óvja ettől a szervezettől.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Kisvárdán rég volt már váltás, csak nem hagyják az út szélén.Kuttor outSzegény Kutya 😀 😀
zacknorb
Csak vissza ne hozza mókamiki...
warr_b
több mint 1 éve
remélem Diósgyőrben sem merült fel a neve...Kuttor outSzegény Kutya 😀 😀
zacknorb
warr_b
állítólag Máté Csaba jöhet, ő azon kevés magyar edzők közé tartozik, akik sokat ki tudnának hozni ebből az egyébként elég jó keretből - bár továbbra is fejétől bűzlik a hal.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Kuttor outSzegény Kutya 😀 😀
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta