NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 117
54
01:47 CFB ELŐDÖNTŐ 🍑 - Oregon vs Indiana (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Proxyi
166
Lehet 6-ot cserélni egy csapatnak?
2 hónapja
Nem kell ide Harry Kane
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Tottenham játékos miért nem kapott pirosat?
2 hónapja
Ez hogy nem piros ennek az idiota Bentancurnak, jo kerdesmegelőztél, pont ezt akartam írni
Duff

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Ez hogy nem piros ennek az idiota Bentancurnak, jo kerdes
2 hónapja
Kiegyensúlyozott, ja.Csak apró fun fact: A bajnokság harmadánál vesztett pontok tekintetében a Kisvárda vezeti az NB1-et.Akikkel tegnap a sereghajtó Szpari idegenben döntetlen játszott, kb. 80 percet emberhátrányban töltve. Besztlíg!
Őszentsége Sobri Jóska
gdavid
2 hónapja
Csak apró fun fact: A bajnokság harmadánál vesztett pontok tekintetében a Kisvárda vezeti az NB1-et.Akikkel tegnap a sereghajtó Szpari idegenben döntetlen játszott, kb. 80 percet emberhátrányban töltve. Besztlíg!
Őszentsége Sobri Jóska
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
2 hónapja
Csak apró fun fact: A bajnokság harmadánál vesztett pontok tekintetében a Kisvárda vezeti az NB1-et.
2 hónapja
Julian Alvarez has scored more goals for Atletico Madrid (37 goals) than he did for Man City (36 goals)!... in 34 less matches.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Grizi 200. Laliga gólja is megvan.Miután kihagyott egy ajtó Oblak ziccert.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Az xg vajon méri azt hogy került a hazai játékos elé a labda vagy csak maga a helyzet nagyságát?! Sztem sejted a választFél helyzet, 2 gól...xg:
davemayer
1.7 vs 0.49
2-1
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Ergo megint igazolódik, hogy 1 meccsre az xG kurvára volatilis.Fél helyzet, 2 gól...xg:
davemayer
1.7 vs 0.49
2-1
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
2 hónapja
Diallo beb.szta 😀nem kicsit
bogjosi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Mikor lett ennyire vak Hajdúbé?én már 5+ éve elengedtem az embert..
JC6 (Mr. Miele)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Fél helyzet, 2 gól...xg:
davemayer
1.7 vs 0.49
2-1
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Naná h kapufa... nekik 1 ilyen nem volt, találtak 2 gólt... vicc Kiváncsi vagyok, remélem megbasszuk őket innen is, megerdemelnék
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
A második helyen volt a United amíg vezetett. Nem tartott sokáig
2 hónapja
Mikor lett ennyire vak Hajdúbé?
2 hónapja
Fél helyzet, 2 gól...mar mind1😉2-1Jajj de vártam... nem, mert ezt élő labdán ember meg nem mondja + a mai fociban a szöglet már nem jelent gólt, le lehetett volna ezt is védekezni. Vicces amúgy h a kommentátor ezt még 1x sem említetteVicc h a partjelző elnéz 2 mm-t és fütyülik de arról nem beszél senki h Casemirot miért hagyták fejelni az ötösről 🤣mondjuk ha ti kaptok ilyen gólt már 3 oldalt telesírnál
davemayer
Negritis, a vajda
davemayer
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Mit röfögött ez a második gól, csak 3 united játékoson pattant meg az akció során 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
YoungZeeZee
9 430
mar mind1😉2-1Jajj de vártam... nem, mert ezt élő labdán ember meg nem mondja + a mai fociban a szöglet már nem jelent gólt, le lehetett volna ezt is védekezni. Vicces amúgy h a kommentátor ezt még 1x sem említetteVicc h a partjelző elnéz 2 mm-t és fütyülik de arról nem beszél senki h Casemirot miért hagyták fejelni az ötösről 🤣mondjuk ha ti kaptok ilyen gólt már 3 oldalt telesírnál
davemayer
Negritis, a vajda
davemayer
2 hónapja
Jajj de vártam... nem, mert ezt élő labdán ember meg nem mondja + a mai fociban a szöglet már nem jelent gólt, le lehetett volna ezt is védekezni. Vicces amúgy h a kommentátor ezt még 1x sem említetteVicc h a partjelző elnéz 2 mm-t és fütyülik de arról nem beszél senki h Casemirot miért hagyták fejelni az ötösről 🤣mondjuk ha ti kaptok ilyen gólt már 3 oldalt telesírnál
davemayer
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal