Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Kenny te aszontad Varga nem megy sehova. Most akkor mivan?A te forrásaiddal én ilyet nem mernék írni, csak csendben lapítanék.
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
Lassan elfáradok ebben az edzőkeringőben, végre volt egy HC-nk, aki stabilitást hozott.Azt mondja Romano, hogy Löfli és Maresco végleg szakítottak és a City ellen már más edző lesz.úgy könnyű csapatot építeni, ha 2 évente más edződ van
Sixo
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Jovic keres heti 51 ezer fontot, a többség heti 20-27 ezer között.Gazdasági részről igen. Az a kérdés mennyi a fizetés amit kap, ha megadta volna neki a Fradi, én maradtam volna inkább, Fradiban fejezem be, mint a görögöknél. Az a kérdés a Fradi mennyire akart belőle pénzt csinálni..nekem kicsit fáj.Varga Barni..ennyiért? És a görögökhöz? Elég nagy csalódas..Egy 31 éves csatár - idén 32 - , aki amúgy is menni akart? Ez egy remek deal. A görög bajnokság vagy 10-15 hellyel van feljebb mint a magyar - és ez is csak a Fradi nemzetközi eredményei miatt van ott ahol - , szóval Magyarországról azért óvatosabban minősíteném a görög bajnokságot. Jó döntés volt ez mindenkitől.
Nomac
MC12
Nomac
A maximum heti 22,5 millió, havi 90 millió forint, a minimum heti 10 millió, havi 40 millió.
Az edzőjük amúgy Marko Nikolic.
Szerkesztette: Willie Parker
2 hónapja
Legalább a liga kör végét megvárhatnánk, hogy egy kanyarral később essünk ki nélküle tavasszal 😛
2 hónapja
Gazdasági részről igen. Az a kérdés mennyi a fizetés amit kap, ha megadta volna neki a Fradi, én maradtam volna inkább, Fradiban fejezem be, mint a görögöknél. Az a kérdés a Fradi mennyire akart belőle pénzt csinálni..nekem kicsit fáj.Varga Barni..ennyiért? És a görögökhöz? Elég nagy csalódas..Egy 31 éves csatár - idén 32 - , aki amúgy is menni akart? Ez egy remek deal. A görög bajnokság vagy 10-15 hellyel van feljebb mint a magyar - és ez is csak a Fradi nemzetközi eredményei miatt van ott ahol - , szóval Magyarországról azért óvatosabban minősíteném a görög bajnokságot. Jó döntés volt ez mindenkitől.
Nomac
MC12
2 hónapja
Varga Barni..ennyiért? És a görögökhöz? Elég nagy csalódas..Egy 31 éves csatár - idén 32 - , aki amúgy is menni akart? Ez egy remek deal. A görög bajnokság vagy 10-15 hellyel van feljebb mint a magyar - és ez is csak a Fradi nemzetközi eredményei miatt van ott ahol - , szóval Magyarországról azért óvatosabban minősíteném a görög bajnokságot. Jó döntés volt ez mindenkitől.
Nomac
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
tobb penz, melegebb van, jobb a bajnoksag, asszony is szeretni fogja AthentCsak en nem ertem h miert kell eladnia a Fradinak europai meneteles kozepette a legjobbjat? Raadasul 4.5m csak?Varga részéről értem, nem akkora szintugrás most hirtelen, ősszel meg jöhet a bl-főtábla, a kinizsinek pedig valószínűleg kell a pénz, Tóth Alex is byealex lesz hamarosan.
Varganak is miert jo h gorogbe megy pont?
Beki
r.baggio
4-5 millio kozott kapunk erte.
done deal
2 hónapja
Maresca előbb megy mint Amorim erre se sokan tettek volna 😏
2 hónapja
Screenshot 😉16 😛Egy Burkina Faso - Tanzánia döntő nagyot menne.Jó ki játék lehetne ki mennyit ismer fel a zászlók alapján az országok közül, nekem kb 11-12 sikerült 😛
Sixo
dande2
Löfli
2 hónapja
Csak en nem ertem h miert kell eladnia a Fradinak europai meneteles kozepette a legjobbjat? Raadasul 4.5m csak?Varga részéről értem, nem akkora szintugrás most hirtelen, ősszel meg jöhet a bl-főtábla, a kinizsinek pedig valószínűleg kell a pénz, Tóth Alex is byealex lesz hamarosan.
Varganak is miert jo h gorogbe megy pont?
Beki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Csak en nem ertem h miert kell eladnia a Fradinak europai meneteles kozepette a legjobbjat? Raadasul 4.5m csak?Varganak is miert jo h gorogbe megy pont?
2 hónapja
Azt mondja Romano, hogy Löfli és Maresco végleg szakítottak és a City ellen már más edző lesz.úgy könnyű csapatot építeni, ha 2 évente más edződ van
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Varga Barni..ennyiért? És a görögökhöz? Elég nagy csalódas..
2 hónapja
Azt mondja Romano, hogy Löfli és Maresco végleg szakítottak és a City ellen már más edző lesz.
2 hónapja
Kenny te aszontad Varga nem megy sehova. Most akkor mivan?
2 hónapja
16 😛Egy Burkina Faso - Tanzánia döntő nagyot menne.Jó ki játék lehetne ki mennyit ismer fel a zászlók alapján az országok közül, nekem kb 11-12 sikerült 😛
Sixo
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Akkor tessék az optionsnél belőni a 197-et és mehet a gyakorlásEgy Burkina Faso - Tanzánia döntő nagyot menne.Jó ki játék lehetne ki mennyit ismer fel a zászlók alapján az országok közül, nekem kb 11-12 sikerült 😛
Sixo
dande2
world-geography-games.com/en/flags_world.html
| Benin nem volt még sajnos |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Egy Burkina Faso - Tanzánia döntő nagyot menne.Jó ki játék lehetne ki mennyit ismer fel a zászlók alapján az országok közül, nekem kb 11-12 sikerült 😛
Sixo
2 hónapja
2 hónapja
2 hónapja
Mi meccs ez a Gabon-Elefántcsontpart

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
🚨⚠️ Enzo Maresca’s future under discussion at Chelsea, tense situation with doubts intensifying.JÓZSIT VISSZA !
Club and manager assessing the recent results and general situation.
Beki
2 hónapja
🚨⚠️ Enzo Maresca’s future under discussion at Chelsea, tense situation with doubts intensifying.Club and manager assessing the recent results and general situation.
2 hónapja
Alysson -> Aston VillaAz ki?
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal