Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Megmondom őszintén én itt kinn nem vágom ez hogy nem tiziMég meg fogom nézni újra. A szpíker szerint is erősen véleményes volt, de a spori aligha véletlenül adott sárgát színészkedésért. Lehet, hogy olyan szögben állt, ahonnan jól látta, hogy nem talált lábat a védő.
zacknorb
2 hónapja
Ezt mondjuk mokas volt olvasni valakitol, akinek a kedvenc csapatat Agnelliek birtokoljak es Andrea tizenevig ugy iranyitotta a klubot, hogy mindennel mokolt, a maffiatol kezdve a szurkolokig az egyeb szovetsegekig. 🤣 A csavohoz kepest meg Bartomeu is egy szent volt.Igen amikor a Milantól levontak 6(?) pontot meg az Inter fizetett a bírók szövetségének, hogy kit hova küldjenek csak őket elfelejtették megbüntetni.Tényleg, lassan 20 éves jubileuma lesz a tudjukminek.Ez így mi a fasz?Mindenki utálja a Milanosokat. Megérdemelte. Mi fizettük a bírót.
Marco Guida the referee from yesterday’s match was seen kicking Saelemaekers 😳pic.twitter.com/iqvjfwdi82
— Milan Posts (@MilanPosts) November 3, 2025
empty taxi
Sixo
Kampman
Sixo
2 hónapja
Megmondom őszintén én itt kinn nem vágom ez hogy nem tizi
Poloska vagyok.
2 hónapja
ennyit nem kellett volna írni, csak az újpesti videót idéztem 😀Kar, hogy szegeny annyira buta, hogy tizig nem tud elszamolni. Meg az is, hogy extra volt, aztan az oriasi pofaja miatt senkinek sem kellett meghatarozo jatekoskent, elintezte maganak a stabil cserepadot es mindezek utan a csavo legutobb 2021-2022-ben volt kepes ertekelheto focira, azota barhova megy, meg a legszarabb NB I-es csapatba is max arcoskodott munka helyett, emiatt sehol sem kertek belole komolyan, max cserekent kuldtek be. Szoval volt benne extra, valoban, csak az negy eve. Azota meg a masodosztalyban sem tud stabil lenni es teljesiteni.nincs igazad, Zsótért az extra húzásai teszik kiemelkedő játékossá.A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.Így 30 előtt ő is szépen beleolvadt az NB2-be, már-már radói életút
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Radót?
petey
Neki pont egy Vidi kellett egyebkent, ahol a penzugyi szar miatt kikukazott jatekosokra telt csak, meg ilyenekre, mint Zsoter, aki kijatszotta magat mindenhonnan, de egy ilyen keretbe viszont legalabb stabilan jatszhat, mert a Vidi sem teheti meg, hogy ne igazolja le es o sem teheti meg, hogy fasz legyen es innen is kijatssza magat, mert ez mar tenyleg az utolso utani eselye.
Ettol fuggetlenul Zsoter szerintem is mar harom eve NB II-es szintre sullyedt, nincs helye feljebb. Meg egy Vasasba sem ferne be szvsz, ami az elso es a masodosztaly hatara.
Stez
2 hónapja
Kar, hogy szegeny annyira buta, hogy tizig nem tud elszamolni. Meg az is, hogy extra volt, aztan az oriasi pofaja miatt senkinek sem kellett meghatarozo jatekoskent, elintezte maganak a stabil cserepadot es mindezek utan a csavo legutobb 2021-2022-ben volt kepes ertekelheto focira, azota barhova megy, meg a legszarabb NB I-es csapatba is max arcoskodott munka helyett, emiatt sehol sem kertek belole komolyan, max cserekent kuldtek be. Szoval volt benne extra, valoban, csak az negy eve. Azota meg a masodosztalyban sem tud stabil lenni es teljesiteni.nincs igazad, Zsótért az extra húzásai teszik kiemelkedő játékossá.A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.Így 30 előtt ő is szépen beleolvadt az NB2-be, már-már radói életút
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Radót?
petey
Neki pont egy Vidi kellett egyebkent, ahol a penzugyi szar miatt kikukazott jatekosokra telt csak, meg ilyenekre, mint Zsoter, aki kijatszotta magat mindenhonnan, de egy ilyen keretbe viszont legalabb stabilan jatszhat, mert a Vidi sem teheti meg, hogy ne igazolja le es o sem teheti meg, hogy fasz legyen es innen is kijatssza magat, mert ez mar tenyleg az utolso utani eselye.
Ettol fuggetlenul Zsoter szerintem is mar harom eve NB II-es szintre sullyedt, nincs helye feljebb. Meg egy Vasasba sem ferne be szvsz, ami az elso es a masodosztaly hatara.
2 hónapja
Igen amikor a Milantól levontak 6(?) pontot meg az Inter fizetett a bírók szövetségének, hogy kit hova küldjenek csak őket elfelejtették megbüntetni.Tényleg, lassan 20 éves jubileuma lesz a tudjukminek.Ez így mi a fasz?Mindenki utálja a Milanosokat. Megérdemelte. Mi fizettük a bírót.
Marco Guida the referee from yesterday’s match was seen kicking Saelemaekers 😳pic.twitter.com/iqvjfwdi82
— Milan Posts (@MilanPosts) November 3, 2025
empty taxi
Sixo
Kampman
2 hónapja
el is esett az eslő kontakttól 😀Majd most kiderül, jön.nincs igazad, Zsótért az extra húzásai teszik kiemelkedő játékossá.A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.Így 30 előtt ő is szépen beleolvadt az NB2-be, már-már radói életút
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Radót?
petey
zacknorb
mondjuk már azt vártam tőle az első lépésnél elesik.
2 hónapja
Majd most kiderül, jön.nincs igazad, Zsótért az extra húzásai teszik kiemelkedő játékossá.A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.Így 30 előtt ő is szépen beleolvadt az NB2-be, már-már radói életút
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Radót?
petey
Poloska vagyok.
2 hónapja
nincs igazad, Zsótért az extra húzásai teszik kiemelkedő játékossá.A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.Így 30 előtt ő is szépen beleolvadt az NB2-be, már-már radói életút
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Radót?
2 hónapja
"Mindkét csapaton érződik a vérszagnak a fogása." Mi van?!
2 hónapja
Az oké, hogy meccs közben kiírják a "nemzeti konzultációt", meg jön az 1 perces is, de nem kevés ez? Nem kellene legalább ápolási szünetekben bevágni néhány idézetet Vityától, vagy pár ütős felvételt a Békemenetről?
2 hónapja
A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.Így 30 előtt ő is szépen beleolvadt az NB2-be, már-már radói életút
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.
2 hónapja
Ezt nem értem. Ha a spori (vagy az asszisztens) látta a szabálytalanságot, akkor miért csak sárga Zsótérnak?
2 hónapja
kb akkor minden Vasas meg Előre volt.Egy kis wiki:ami mindig is volt. leszarja mindenki a többit 😊pusztuljon Kádár népe!!! 😀Várjál, mi is most éppen a nevetek? 😂
petey
warr_b
petey
A klub 1941-ben alakult, Székesfehérvári Vadásztölténygyár SK néven. 1950. március 10-én újjáalapították a klubot, Vadásztölténygyári Vasas néven.
Ha már:
A Videoton első magyar NB I-es mérkőzését elveszítette a Bp. Vasas ellen, 6–1 arányban.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
én nem hallottam ilyet 😀elegáns a Vasas szurkerektől ez a faszszopó Fehérvározás, meg utálunk szar Fehérvár.Érdekes módon lemaradt hogy a Fasszopó Angyalföld zengett az elején, de már megszoktuk.
M4-en is a kiírás FEH. pfff.
közben egy kezezés de gól.
petey
zacknorb
2 hónapja
Egy kis wiki:ami mindig is volt. leszarja mindenki a többit 😊pusztuljon Kádár népe!!! 😀Várjál, mi is most éppen a nevetek? 😂
petey
warr_b
petey
A klub 1941-ben alakult, Székesfehérvári Vadásztölténygyár SK néven. 1950. március 10-én újjáalapították a klubot, Vadásztölténygyári Vasas néven.
Ha már:
A Videoton első magyar NB I-es mérkőzését elveszítette a Bp. Vasas ellen, 6–1 arányban.
2 hónapja
elegáns a Vasas szurkerektől ez a faszszopó Fehérvározás, meg utálunk szar Fehérvár.Érdekes módon lemaradt hogy a Fasszopó Angyalföld zengett az elején, de már megszoktuk.
M4-en is a kiírás FEH. pfff.
petey
Poloska vagyok.
2 hónapja
elegáns a Vasas szurkerektől ez a faszszopó Fehérvározás, meg utálunk szar Fehérvár. M4-en is a kiírás FEH. pfff.
2 hónapja
Ezért nem kell annyit faszszopózni...
2 hónapja
Ezaz Milu, végre 1.5 hónap után tudsz valamit csinálni
Poloska vagyok.