Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Isak és Frimpong kisebb sérülést szedtek össze. Egyikük sincs ott a meccskeretben. Ngumoha kezd.mcconnell játszott perceket klopp alatt
Padon:
Salah még alig bevethető
Wirtz épp felépül talán 30p van benne
Robertson
Chiesa, nincs felé bizalom
És ennyi a felnőtt cserejátékos
Ifikből Nyoni játszott már pár perceket amúgy csak 0 kilóméteres fiatalok.
Hu ebbű baj lesz
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Isak és Frimpong kisebb sérülést szedtek össze. Egyikük sincs ott a meccskeretben. Ngumoha kezd.Padon:
Salah még alig bevethető
Wirtz épp felépül talán 30p van benne
Robertson
Chiesa, nincs felé bizalom
És ennyi a felnőtt cserejátékos
Ifikből Nyoni játszott már pár perceket amúgy csak 0 kilóméteres fiatalok.
Hu ebbű baj lesz

Liverpool Fc
3 hónapja
Úgy emlékeztem, valamelyik hazai csatorna adja a skótokat, erre sehol a Celtic-Hearts a programban.regisztrálj a tipszmikszre, aztán ott szerintem lesz stream
Dzsokijuing
3 hónapja
Úgy emlékeztem, valamelyik hazai csatorna adja a skótokat, erre sehol a Celtic-Hearts a programban.Holnap 13:30, Net4+
Dzsokijuing
3 hónapja
Ennek szerintem nincs eselye. Szerintem aligha fogjak engedni, hogy ne KG vigye el a balhet, hanem a klubra rakenjek a szart. Egy europai kupaszereplo Fradit nem fognak lenullazni, ha mas nem, beszantanak par szakosztalyt, megvagjak a fizeteseket, de nem hiszem, hogy a focicsapaton verik le a port, amit a vezeto politikus csinalt. Amikor kb egyedul a focicsapat az, ami talan eletben tud maradni meg piaci alapon is, meg ha jokora szintcsokkenessel is. KG-t amugy is uldozni fogjak, elvitetik vele a cirkuszt.telex.hu/sport/2026/05/15/la-10-program-ferencvaros-7-milliardos-tamogatasa vegen ujra NB2 lesz.
Szegény elnyomott fradika
warr_b
de nevetnek 😀
YoungZeeZee
3 hónapja
Aztán majd megint ráfogják a Vasasra 😀telex.hu/sport/2026/05/15/la-10-program-ferencvaros-7-milliardos-tamogatasa vegen ujra NB2 lesz.
warr_b
de nevetnek 😀
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
YoungZeeZee
9 979
telex.hu/sport/2026/05/15/la-10-program-ferencvaros-7-milliardos-tamogatasa vegen ujra NB2 lesz.
warr_b
de nevetnek 😀
3 hónapja
telex.hu/sport/2026/05/15/la-10-program-ferencvaros-7-milliardos-tamogatasSzegény elnyomott fradika

3 hónapja
Úgy emlékeztem, valamelyik hazai csatorna adja a skótokat, erre sehol a Celtic-Hearts a programban.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
3 hónapja
Jó ez a Laliga, még a 8. Sociedad is kieshet 😆
3 hónapja
Tesséktipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068

3 hónapja
A tippjáték a legegyszerűbb úgy lenne, mint a darts VB-n.Ez az egyik fajta tippjáték, szokott is menni.
Mindenki beírja, hogy szerinte ki nyer, kinek drukkol, és Heisman szépen összesíti és vezeti, Löfli meg kiteszi kékben felülre, mint a darts VB-n.
Őszentsége Sobri Jóska
A másik a klasszikus minden meccsre tippelős.
3 hónapja
A tippjáték a legegyszerűbb úgy lenne, mint a darts VB-n.Így van, a múltkor is (meg mindig is) így tettük. Hozzám már be is lehet írni természetesen hogy Argentína, mindkét helyre 😀
Mindenki beírja, hogy szerinte ki nyer, kinek drukkol, és Heisman szépen összesíti és vezeti, Löfli meg kiteszi kékben felülre, mint a darts VB-n.
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
A tippjáték a legegyszerűbb úgy lenne, mint a darts VB-n.Mindenki beírja, hogy szerinte ki nyer, kinek drukkol, és Heisman szépen összesíti és vezeti, Löfli meg kiteszi kékben felülre, mint a darts VB-n.
3 hónapja
www.fifa.com/en/articles/play-the-fifa-world-cup-bracket-challengeNem tudom, nekem pont ma küldtek emailt hogy közeleg a vébé és gyerünk tippelni 😀VB-re a szoki tippelés, tipp.ly vagy valami?tipply sztem meghalt egy ideje
warr_b
volt vmi alternatíva de érdeklődés hiányában az is elhalt
Negritis, a vajda
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
www.sport1tv.hu/sztori/121368/a-sport-tv-n-iden-augusztusban-folytatodnak-a-labdarugo-bl-kozvetitesek-2027-tol-pedig-az-uefa-europa-liga-es-az-uefa-konferencia-liga-legfontosabb-merkozesei-lesznek-lathatoak/?fbclid=IwdGRzaARym-JjbGNrBHKb32V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHgQ44hrl_5bC_qXtYmRsa_uhpIPOjSazgff51f6vmXr_oAAvhlRNebFgr2rS_aem_lkclgEBFAmFAplWHkpYF6gEz aranybanya lenne, ha epp nem most huzzak be, amikor a Fradi vissza fog esni, es velhetoen egy visszafogott kerettel tavaszra be is fejezi az El-t (ha egyaltalan bejut). Szoval ez nem biztos, hogy jo buli lesz a Sport Tv-nek. De meglatjuk, kivancsi leszek.
zacknorb
3 hónapja
Nem tudom, nekem pont ma küldtek emailt hogy közeleg a vébé és gyerünk tippelni 😀VB-re a szoki tippelés, tipp.ly vagy valami?tipply sztem meghalt egy ideje
warr_b
Negritis, a vajda

3 hónapja
Nem olvastam utána még, én csak a tippet adtam mert az FB feldobta. 😀ha vágod hogy kell akkor it is tolhatunk egy közöset 😀Mi haverokkal a Tippion-t fogjuk használniVB-re a szoki tippelés, tipp.ly vagy valami?tipply sztem meghalt egy ideje
warr_b
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
Hétvégén lehet ránézek, amikor fizetik munkába.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 hónapja
ha vágod hogy kell akkor it is tolhatunk egy közöset 😀Mi haverokkal a Tippion-t fogjuk használniVB-re a szoki tippelés, tipp.ly vagy valami?tipply sztem meghalt egy ideje
warr_b
Negritis, a vajda
KeyG
3 hónapja
Mi haverokkal a Tippion-t fogjuk használniVB-re a szoki tippelés, tipp.ly vagy valami?tipply sztem meghalt egy ideje
warr_b
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 hónapja
YoungZeeZee
9 979
kulon vb topik is kell!!!!44444!!VB-re a szoki tippelés, tipp.ly vagy valami?tipply sztem meghalt egy ideje
warr_b
Negritis, a vajda
3 hónapja
VB-re a szoki tippelés, tipp.ly vagy valami?tipply sztem meghalt egy ideje
warr_b
3 hónapja
VB-re a szoki tippelés, tipp.ly vagy valami?