Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Barca ellen azt sem adtak meg tavaly mert ralottek a kezere 😀Amúgy ezeket pont nem kellene befújni konzekvensen. Nem oldalra nyújtotta a kezét, akkor meg hová tegye?belülre ítélte a szituációtFőhet Kovács feje, hogy ne adjon tizitSehol nincs olyan kamera hogy belül volt
slowmotion
kapitnono
de azt mondja hogy ez így belefér
Negritis, a vajda
kapitnono
2 hónapja
Oktat a BayernMost érkeztem meg a meccsre azért ezt nem gondoltam volna előre
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Tehat ha nem merul fel hogy belul van akkor szabaddal jonne a Pool...Jaja, hagyta volna a vérbíró a faszba az egészet
JéBé
2 hónapja
Már mondtam volna?😮Szentségtörés, ha azt mondom, hogy Salah nem elég gyors?3 eve mondod se neznek furcsan, most azert nezek mert szentsegtoresnek erzed😃
nagylaza, főpohárnok
JéBé
2 hónapja
Amúgy ezeket pont nem kellene befújni konzekvensen. Nem oldalra nyújtotta a kezét, akkor meg hová tegye?belülre ítélte a szituációtFőhet Kovács feje, hogy ne adjon tizitSehol nincs olyan kamera hogy belül volt
slowmotion
kapitnono
Negritis, a vajda

2 hónapja
Vonal megvolt, az már bünti amúgy, de Kovács ügyes fiú, megoldotta.Főhet Kovács feje, hogy ne adjon tizitSehol nincs olyan kamera hogy belül volt
slowmotion
kapitnono
Nem az első helyzet, ahol megfújja a Realt, a 2-5-nél ugyanitt Carvajal lökte ki a labda alól Nunezt abszolút látványosan, semmi.
2 hónapja
Kapura tartó lövésnél 😂belülre ítélte a szituációtFőhet Kovács feje, hogy ne adjon tizitSehol nincs olyan kamera hogy belül volt
slowmotion
kapitnono
Negritis, a vajda
2 hónapja
Amugy en orulnek ha konzisztensen ezek nem lennenek tizik, de pont nem ezt latom. Minden ilyen szart befujnak csoro vedokre.
2 hónapja
belülre ítélte a szituációtFőhet Kovács feje, hogy ne adjon tizitSehol nincs olyan kamera hogy belül volt
slowmotion
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Az év vicce hogy ez nem 11-es..
2 hónapja
Csucsunak kezzel is lehet 😀 neki minden testhelyzet termeszetes
2 hónapja
Ez most mi?
2 hónapja
Tehat ha nem merul fel hogy belul van akkor szabaddal jonne a Pool...
2 hónapja
Főhet Kovács feje, hogy ne adjon tizitSehol nincs olyan kamera hogy belül volt
slowmotion

2 hónapja
Főhet Kovács feje, hogy ne adjon tizitmár hogy lenne? a margit ellen?
slowmotion
ugyanmár
2 hónapja
én megadtam volna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Oktat a Bayern
2 hónapja
Főhet Kovács feje, hogy ne adjon tizit
2 hónapja
milyen szögekből mutatják már?
2 hónapja
hmm, lehet ez 11-es lesz
2 hónapja
Szentségtörés, ha azt mondom, hogy Salah nem elég gyors?3 eve mondod se neznek furcsan, most azert nezek mert szentsegtoresnek erzed😃
nagylaza, főpohárnok