NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
362
42
19-től, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Fáradásos sérülés?Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....épp eladta magát az első osztályba valahova, ezt a filmet láttam már párszor magyar futballerrel kapcsolatban
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
peach
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
2 hónapja
Szép kis ápszettekkel indul a mai bl
2 hónapja
Varga Barni kell előre 🤣Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....igy legalabb az orszag legjobb kapusa allhat a kapuban.
Kenny
Poloska vagyok.
2 hónapja
Az Szappanos 😁😁😁Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....igy legalabb az orszag legjobb kapusa allhat a kapuban.
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....épp eladta magát az első osztályba valahova, ezt a filmet láttam már párszor magyar futballerrel kapcsolatban
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....igy legalabb az orszag legjobb kapusa allhat a kapuban.
2 hónapja
Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....Pár fagyista most pezsgőt bont
2 hónapja
Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Őszintén szólva én nem értettem a Kovac kinevezést de ez a bvb projekt igeretesnek tűnik mind látva a tavaszt és az őszt. Lehet nem idén érnek oda de ha így folytatja jók lehetnek jövőre akar a Bayernnel szemben is főleg ha tényleg le rabolnak minket (Kane, Olise out).1-2 éve lehet az lett volna, de most azért mindkét csapat jelentősen gyengült, főleg a bvb. De igen talán ez az egyetlen értelmes a mai felhozatalból függetlenkéntDe gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvízSztem lesz érdekes meccs:
kapitnono
City Dortmund
csebi
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Castle - AtleticoDe gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvízSztem lesz érdekes meccs:
kapitnono
City Dortmund
csebi
Benfics - Bayer
Marseille - Atalanta
Se hangzik szarul
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
1-2 éve lehet az lett volna, de most azért mindkét csapat jelentősen gyengült, főleg a bvb. De igen talán ez az egyetlen értelmes a mai felhozatalból függetlenkéntDe gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvízSztem lesz érdekes meccs:
kapitnono
City Dortmund
csebi

2 hónapja
De gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvíz9re erek haza, valamit majd bugazok 😊
kapitnono
2 hónapja
De gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvízSztem lesz érdekes meccs:
kapitnono
City Dortmund
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
De gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvízezért kell a Portsmouth - Wrexham meccset nézni.
kapitnono
buhloone mindstate
2 hónapja
De gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvíz

2 hónapja
Jaja. 😀 pedig csak egy hajszálon múlt. Mondjuk ahogy kinéz a dolog szerintem pár évig nem is kell majd ezen stresszeljek. 😀Annyira jó ezeket a kevésbé divat csapatokat követni, nem kell minden meccs közben és után azt olvasni, h éppen kinek/ki ellen és hogyan csaltak a birok az éppen aktualis meccsen. 😀Most azzal vagsz fel h az union idén nem jutott ki Európába? 😊
Elképesztő felüdülés.
rob3r7o
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
2 hónapja
Annyira jó ezeket a kevésbé divat csapatokat követni, nem kell minden meccs közben és után azt olvasni, h éppen kinek/ki ellen és hogyan csaltak a birok az éppen aktualis meccsen. 😀Most azzal vagsz fel h az union idén nem jutott ki Európába? 😊
Elképesztő felüdülés.
rob3r7o
2 hónapja
Elég elképzelni ha fordított esetben történik az hogy lefújják kezezés miatt, majd szólnak a sporinak figyi ez belül volt akkor tizi, megnézi és ja bocs nem büntető akkor milyen lázadás lett volna megint.Aham. Mikor Upanal vagy Musialanal volt ugyanilyen akkor egyértelmű volt h tizi. Asszem előbbi BL volt utóbbi bundásMost látom a real kezezest. Itt mit találtak ki h miért is nem tizenegyes?Mer természetes test helyzet
csebi
Mondjuk az vicces ha a szabálytalan kezezés ténye nem lett volna vitatható csak hogy bent vagy kint
És egyben hülyeség is, asszem Lakers PO meccs volt jópár éve ahol a végén vissza kellett nézni kiről megy ki
És látszott az ordas nagy falt, de az nem nézhető így fixen maradt nálunk a labda
Mondjuk gyorsba visszaadták vmi kamu fujassal
Negritis, a vajda
csebi
2 hónapja
Annyira jó ezeket a kevésbé divat csapatokat követni, nem kell minden meccs közben és után azt olvasni, h éppen kinek/ki ellen és hogyan csaltak a birok az éppen aktualis meccsen. 😀97ben nem volt divat a Pool 😊
Elképesztő felüdülés.
rob3r7o
Divatból Deportivo, Dortmund fán voltam egy ideig de elmult😊
2 hónapja
Aham. Mikor Upanal vagy Musialanal volt ugyanilyen akkor egyértelmű volt h tizi. Asszem előbbi BL volt utóbbi bundásMost látom a real kezezest. Itt mit találtak ki h miért is nem tizenegyes?Mer természetes test helyzet
csebi
Mondjuk az vicces ha a szabálytalan kezezés ténye nem lett volna vitatható csak hogy bent vagy kint
És egyben hülyeség is, asszem Lakers PO meccs volt jópár éve ahol a végén vissza kellett nézni kiről megy ki
És látszott az ordas nagy falt, de az nem nézhető így fixen maradt nálunk a labda
Negritis, a vajda
2 hónapja
Most látom a real kezezest. Itt mit találtak ki h miért is nem tizenegyes?Mer természetes test helyzet
csebi
2 hónapja
Most látom a real kezezest. Itt mit találtak ki h miért is nem tizenegyes?
2 hónapja
Jude Bellingham on the Anfield atmosphere:“It’s a bit hyped up in my opinion, I’ve played at a lot of stadiums in my career that have had better atmospheres, The Allianz, The Emirates, just to name a few.”