NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
371
43
19-től, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Nem hiszem, hogy megadja.
2 hónapja
Ez nem tizi
2 hónapja
Sallai nem jobb hátvédet játszik
2 hónapja
Hozza magát ez a balfasz angol
2 hónapja
Ahogy elnezem Flicknel meg mindig annyi a gameplan hogy rugjunk tobbet mint az ellenfel. Aztan vagy bejon vagy nem.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Ugye az lenne az alap, hogy a kapus 20m-én áll. Az első gól biztos nincs ha a kezdő kapusunk játszik, mert ki tud jönni. Ott a gond, hogy jelenleg ez orosz rulett, mert a kp-nak kellene megakadályozni a felpasszt…na de még ez isKomolyan nem értem Flick “lescsapdáját” ilyen védőkkel?! Valószínű persze ő soha nem fog rájönni, hogy baromságot csinál a csapatával!Ezt nincs védő aki tudja csinálni..bayernnél ugyanígy behalt..tavaly is nyelte a gólokat a barca , cssk akkor a legtöbbször többet rúgtak mint az ellen..
Klaci79
Pep71
2 hónapja
Komolyan nem értem Flick “lescsapdáját” ilyen védőkkel?! Valószínű persze ő soha nem fog rájönni, hogy baromságot csinál a csapatával!Ezt nincs védő aki tudja csinálni..bayernnél ugyanígy behalt..tavaly is nyelte a gólokat a barca , cssk akkor a legtöbbször többet rúgtak mint az ellen..
Klaci79
2 hónapja
Komolyan nem értem Flick “lescsapdáját” ilyen védőkkel?! Valószínű persze ő soha nem fog rájönni, hogy baromságot csinál a csapatával!
2 hónapja
Flick féle bohoc védekezés.. felpalyat hagynak mindenkinek, mar a kiscspatoknak is van kb 4-5 100%os helyzete meccsenként.
2 hónapja
Csúnya is!Tessék......Az igen de aztán megint majdnem kaptunk.....Két kapufa után csúnya lett volna, ha nekik meg bemegy.
dande2
nagylaza, főpohárnok
dande2
2 hónapja
Tessék......Az igen de aztán megint majdnem kaptunk.....Két kapufa után csúnya lett volna, ha nekik meg bemegy.
dande2
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Az igen de aztán megint majdnem kaptunk.....Két kapufa után csúnya lett volna, ha nekik meg bemegy.
dande2
2 hónapja
Az igen de aztán megint majdnem kaptunk.....
2 hónapja
Ez mi gól volt!!!
2 hónapja
Igen, csak addig hagyjuk hogy kèt gólt szerezzen az ellenfél....nincs statisztikám róla, de tuti vhol első helyek környékén lehetünk úgy all world club team az első negyed óra 25 percen belül bekapott gólok terèn....aztán győzzünk kaparni....A kapufa óta látom a meccset, azóta felbillen a pálya.Csak a szokásost....kèptelenek vagyunk vègig koncentráltan kontrollálni a játèkot így hiába az elvileg nagyobb tudás azt alaposan lehúzzuk a klotyón....Belehaltunk volna ha nem szerez a brűzs vezetèst....Mostantól tudom nézni. Mit művel a Barca?
dande2
nagylaza, főpohárnok
dande2
nagylaza, főpohárnok
Illetve pl Guardiola idejèn is ez megvolt de ott totál kontroll alatt tartottuk az egèszet ès alig lehetett lekontrázni, Flick azonban nem kèpes ezt megoldani ès alkalmazkodni, hogy ehhez a stílushoz jelenleg nincsenek meg az embereink. Ehhez olyan labdabiztonság kell amitől távol vannak nèmelyek....
Szerkesztette: dande2
2 hónapja
A kapufa óta látom a meccset, azóta felbillen a pálya.Csak a szokásost....kèptelenek vagyunk vègig koncentráltan kontrollálni a játèkot így hiába az elvileg nagyobb tudás azt alaposan lehúzzuk a klotyón....Belehaltunk volna ha nem szerez a brűzs vezetèst....Mostantól tudom nézni. Mit művel a Barca?
dande2
nagylaza, főpohárnok
dande2
2 hónapja
Csak a szokásost....kèptelenek vagyunk vègig koncentráltan kontrollálni a játèkot így hiába az elvileg nagyobb tudás azt alaposan lehúzzuk a klotyón....Belehaltunk volna ha nem szerez a brűzs vezetèst....Mostantól tudom nézni. Mit művel a Barca?
dande2
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Belehaltunk volna ha nem szerez a brűzs vezetèst....Mostantól tudom nézni. Mit művel a Barca?
dande2
2 hónapja
Jo ez a Flick D sajat terfelen nem volt vedo😃 en ezt nem fogom sose megerteni foleg kiscsapatok ellen ahol kb a kontra az egyetlen fegyver.
2 hónapja
🤦
2 hónapja
Na azért 😊
2 hónapja
Belehaltunk volna ha nem szerez a brűzs vezetèst....
2 hónapja
Porc, nem faradasos. Egyszeruen szarul fordult vagy lepett.Fáradásos sérülés?Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....épp eladta magát az első osztályba valahova, ezt a filmet láttam már párszor magyar futballerrel kapcsolatban
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
peach
Sinisa