NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 910 — beers & Packers
Nem hiszem, hogy megadja.
2 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 474
Ez nem tizi
2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 420
Sallai nem jobb hátvédet játszik
2 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 779
Hozza magát ez a balfasz angol
2 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Ahogy elnezem Flicknel meg mindig annyi a gameplan hogy rugjunk tobbet mint az ellenfel. Aztan vagy bejon vagy nem.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 413 — Omar's Coming Yo!
ez a vedelem egesz egyszeruen kutyaszar.

2 hónapja
Komolyan nem értem Flick “lescsapdáját” ilyen védőkkel?! Valószínű persze ő soha nem fog rájönni, hogy baromságot csinál a csapatával!
Klaci79
Ezt nincs védő aki tudja csinálni..bayernnél ugyanígy behalt..tavaly is nyelte a gólokat a barca , cssk akkor a legtöbbször többet rúgtak mint az ellen..
Pep71
Ugye az lenne az alap, hogy a kapus 20m-én áll. Az első gól biztos nincs ha a kezdő kapusunk játszik, mert ki tud jönni. Ott a gond, hogy jelenleg ez orosz rulett, mert a kp-nak kellene megakadályozni a felpasszt…na de még ez is
2 hónapja
Komolyan nem értem Flick “lescsapdáját” ilyen védőkkel?! Valószínű persze ő soha nem fog rájönni, hogy baromságot csinál a csapatával!
Klaci79
Ezt nincs védő aki tudja csinálni..bayernnél ugyanígy behalt..tavaly is nyelte a gólokat a barca , cssk akkor a legtöbbször többet rúgtak mint az ellen..
2 hónapja
2 hónapja
Flick féle bohoc védekezés.. felpalyat hagynak mindenkinek, mar a kiscspatoknak is van kb 4-5 100%os helyzete meccsenként.
2 hónapja
Az igen de aztán megint majdnem kaptunk.....
dande2
Két kapufa után csúnya lett volna, ha nekik meg bemegy.
nagylaza, főpohárnok
Tessék......
dande2
Csúnya is!
2 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 045 — WHO DAT!!!!
Ezaz nyomjátok belgák 😁

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 515 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
nagylaza, főpohárnok
Tessék......
2 hónapja
dande2
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 515 — Így remélem megfelelek nektek.....
2 hónapja
Ez mi gól volt!!!
2 hónapja
Belehaltunk volna ha nem szerez a brűzs vezetèst....
dande2
Mostantól tudom nézni. Mit művel a Barca?
nagylaza, főpohárnok
Csak a szokásost....kèptelenek vagyunk vègig koncentráltan kontrollálni a játèkot így hiába az elvileg nagyobb tudás azt alaposan lehúzzuk a klotyón....
dande2
A kapufa óta látom a meccset, azóta felbillen a pálya.
nagylaza, főpohárnok
Igen, csak addig hagyjuk hogy kèt gólt szerezzen az ellenfél....nincs statisztikám róla, de tuti vhol első helyek környékén lehetünk úgy all world club team az első negyed óra 25 percen belül bekapott gólok terèn....aztán győzzünk kaparni....

Illetve pl Guardiola idejèn is ez megvolt de ott totál kontroll alatt tartottuk az egèszet ès alig lehetett lekontrázni, Flick azonban nem kèpes ezt megoldani ès alkalmazkodni, hogy ehhez a stílushoz jelenleg nincsenek meg az embereink. Ehhez olyan labdabiztonság kell amitől távol vannak nèmelyek....

Szerkesztette: dande2
2 hónapja
dande2
nagylaza, főpohárnok
Csak a szokásost....kèptelenek vagyunk vègig koncentráltan kontrollálni a játèkot így hiába az elvileg nagyobb tudás azt alaposan lehúzzuk a klotyón....
dande2
A kapufa óta látom a meccset, azóta felbillen a pálya.
2 hónapja
dande2
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
dande2
2 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 785
Jo ez a Flick D sajat terfelen nem volt vedo😃 en ezt nem fogom sose megerteni foleg kiscsapatok ellen ahol kb a kontra az egyetlen fegyver.
2 hónapja
🤦
2 hónapja
Na azért 😊
2 hónapja
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 031 — Whoops, looks like something went wrong.
Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
épp eladta magát az első osztályba valahova, ezt a filmet láttam már párszor magyar futballerrel kapcsolatban
peach
Fáradásos sérülés?
Sinisa
Porc, nem faradasos. Egyszeruen szarul fordult vagy lepett.