Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Basszameg + basszameg.
2 hónapja
a kurvaélet milyen szar tizik voltak ezek (kivéve a 3. győri)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Az első félidőt a 68. percben fújták le a Barca meccsen. Állítólag a nézőkkel volt valami baj, arról lemaradtam.Gondolom rosszullét/újraélesztés
Sixo
2 hónapja
Győriek ennyire pénisznek lenni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Ezek a totyorgó nekifutások...
2 hónapja
Józsiiiiiiii
Draft

2 hónapja
Az első félidőt a 68. percben fújták le a Barca meccsen. Állítólag a nézőkkel volt valami baj, arról lemaradtam.
2 hónapja
Válogatott baromPontosan
ozibozi
Draft

2 hónapja
Válogatott barom
2 hónapja
Vitális ekkora balfaszt
Draft

2 hónapja
A totyorgás.... Anyám
Draft

2 hónapja
Ki lesz hős?
Draft

2 hónapja
Még csak az első félidőben vannak, de már volt 2 Barca sérülés. Az első félidő 59. perce megy. Miről maradtam itt le.
2 hónapja
Fradi-Eto meccsen Bohár ember a partjelző? 😄
2 hónapja
Keane kifárasztja az ETO-t, direkt nem nyertünk 90 perc alatt. 200IQ

2 hónapja
tekintve hogy Jaime idősebb mint Margot így mindenki az ő hasonmása 😊Mondanám, hogy Samara Weaving, de ő is férjezett, ráadásul a napokban szült. Esetleg még Emma Mackey jöhet szóba. Mindkettő Margot hasonmás. Esetleg ott van még Jaime Preesly, de ő már 48 éves.Jo, hat en meg Margot Robbie-t szeretnem felesegul venni, aztan mi a realitas.. 😀Az ucsó fradi pályán kapott verés után Dárdai mondta, hogy komolyan szeretnék a végén, ha ők tudnák elvenni a fradi bajnokságát májusban még a régi Pályán.Igen, en latom jonni, hogy a Gyor elrontja es a Fradi olebe pottyan a bajnoki cim.lehet ez a nagyfaszusag lesz Borbely veszte.ott a 10+1 felallas😃Viszont meglep, hogy az ETO nem padoztat, siman azt gondoltam, hogy cserek fognak jatszani es csak a bajnoksag a lenyeg.
Kenny
Stez
Kenny
Stez
Jelen állásnál ott még a döntetlen is elég lehetne
ozibozi
Stez
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
azért Ez ellen a fagyi ellen egy döntetlent játszani a Megyeri úton azért nem egy nagy vasziszdasz’Jo, hat en meg Margot Robbie-t szeretnem felesegul venni, aztan mi a realitas.. 😀Az ucsó fradi pályán kapott verés után Dárdai mondta, hogy komolyan szeretnék a végén, ha ők tudnák elvenni a fradi bajnokságát májusban még a régi Pályán.Igen, en latom jonni, hogy a Gyor elrontja es a Fradi olebe pottyan a bajnoki cim.lehet ez a nagyfaszusag lesz Borbely veszte.ott a 10+1 felallas😃Viszont meglep, hogy az ETO nem padoztat, siman azt gondoltam, hogy cserek fognak jatszani es csak a bajnoksag a lenyeg.
Kenny
Stez
Kenny
Stez
ozibozi
Stez
2 hónapja
Mondanám, hogy Samara Weaving, de ő is férjezett, ráadásul a napokban szült. Esetleg még Emma Mackey jöhet szóba. Mindkettő Margot hasonmás. Esetleg ott van még Jaime Preesly, de ő már 48 éves.Jo, hat en meg Margot Robbie-t szeretnem felesegul venni, aztan mi a realitas.. 😀Az ucsó fradi pályán kapott verés után Dárdai mondta, hogy komolyan szeretnék a végén, ha ők tudnák elvenni a fradi bajnokságát májusban még a régi Pályán.Igen, en latom jonni, hogy a Gyor elrontja es a Fradi olebe pottyan a bajnoki cim.lehet ez a nagyfaszusag lesz Borbely veszte.ott a 10+1 felallas😃Viszont meglep, hogy az ETO nem padoztat, siman azt gondoltam, hogy cserek fognak jatszani es csak a bajnoksag a lenyeg.
Kenny
Stez
Kenny
Stez
ozibozi
Stez
2 hónapja
Ha nincs lo jó a …Kiegyezem vele, de csak mert nem kene tobbet tejre kolteni.A realitás az Sydney SweeneyJo, hat en meg Margot Robbie-t szeretnem felesegul venni, aztan mi a realitas.. 😀Az ucsó fradi pályán kapott verés után Dárdai mondta, hogy komolyan szeretnék a végén, ha ők tudnák elvenni a fradi bajnokságát májusban még a régi Pályán.Igen, en latom jonni, hogy a Gyor elrontja es a Fradi olebe pottyan a bajnoki cim.lehet ez a nagyfaszusag lesz Borbely veszte.ott a 10+1 felallas😃Viszont meglep, hogy az ETO nem padoztat, siman azt gondoltam, hogy cserek fognak jatszani es csak a bajnoksag a lenyeg.
Kenny
Stez
Kenny
Stez
ozibozi
Stez
csebi
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Kiegyezem vele, de csak mert nem kene tobbet tejre kolteni.A realitás az Sydney SweeneyJo, hat en meg Margot Robbie-t szeretnem felesegul venni, aztan mi a realitas.. 😀Az ucsó fradi pályán kapott verés után Dárdai mondta, hogy komolyan szeretnék a végén, ha ők tudnák elvenni a fradi bajnokságát májusban még a régi Pályán.Igen, en latom jonni, hogy a Gyor elrontja es a Fradi olebe pottyan a bajnoki cim.lehet ez a nagyfaszusag lesz Borbely veszte.ott a 10+1 felallas😃Viszont meglep, hogy az ETO nem padoztat, siman azt gondoltam, hogy cserek fognak jatszani es csak a bajnoksag a lenyeg.
Kenny
Stez
Kenny
Stez
ozibozi
Stez
csebi
2 hónapja
A realitás az Sydney SweeneyJo, hat en meg Margot Robbie-t szeretnem felesegul venni, aztan mi a realitas.. 😀Az ucsó fradi pályán kapott verés után Dárdai mondta, hogy komolyan szeretnék a végén, ha ők tudnák elvenni a fradi bajnokságát májusban még a régi Pályán.Igen, en latom jonni, hogy a Gyor elrontja es a Fradi olebe pottyan a bajnoki cim.lehet ez a nagyfaszusag lesz Borbely veszte.ott a 10+1 felallas😃Viszont meglep, hogy az ETO nem padoztat, siman azt gondoltam, hogy cserek fognak jatszani es csak a bajnoksag a lenyeg.
Kenny
Stez
Kenny
Stez
ozibozi
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Kovacevic baszki
2 hónapja
Jo, hat en meg Margot Robbie-t szeretnem felesegul venni, aztan mi a realitas.. 😀Az ucsó fradi pályán kapott verés után Dárdai mondta, hogy komolyan szeretnék a végén, ha ők tudnák elvenni a fradi bajnokságát májusban még a régi Pályán.Igen, en latom jonni, hogy a Gyor elrontja es a Fradi olebe pottyan a bajnoki cim.lehet ez a nagyfaszusag lesz Borbely veszte.ott a 10+1 felallas😃Viszont meglep, hogy az ETO nem padoztat, siman azt gondoltam, hogy cserek fognak jatszani es csak a bajnoksag a lenyeg.
Kenny
Stez
Kenny
Stez
ozibozi
2 hónapja
Eddig is ennyire el képzés nélkül játszott a Fradi vagy utóbbi 5 percben mióta bekapcsoltam?Már 20 ève így játszunk kb, szóval ezen ne aggódj nem a te hibád 😏😉😛
csebi