NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 145
80
19-től, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Van Basten mit ert hozza. A magyar szakertok mit mondtak tegnap a temaban a sport tv-n?CR 40 evesen rendesen meg van menve… ennyi faszsagot osszehordani.
BleviVan Basten és tucatnyi más nem is holland honfi szerint, a rutinos kapus a hibáját javítva megoldotta. Bíró megette, nincs miről beszélni.Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?Általában ez szokott lenni, ha szabálytalanság történik a gól előtt.
KeyG
nagylaza, főpohárnok
Ha megadja akkor is kb hasonló méltatlankodó lenne. Ha nem adta volna meg ugyanez.
Ez ilyen
ozibozi
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Tényleg, meccs van. Jó, hogy szóltok.Na vezetünk ès sehol senki 😀Jól játszik a csapat, ilyenkor a hatereknek nincs mondanivalója 😊 😛
Mondjuk erről a játèkvezetőről mindent gondoltam volna csak azt nem hogy svèd 😁
dande2
Kampman
2 hónapja
Na vezetünk ès sehol senki 😀Jól játszik a csapat, ilyenkor a hatereknek nincs mondanivalója 😊 😛
Mondjuk erről a játèkvezetőről mindent gondoltam volna csak azt nem hogy svèd 😁
dande2
2 hónapja
Én teljesen máshogy látom a Bruges elvett gól esetet.Nyilván, nem meglepő hogy te így làtod de inkább nem írom le mit gondolok....😏
Szcesny elbaszta a cselt ahogy rájött a bal lábával nagyobb területet fedett le és volt egy kis kontakt a támadó térdénél amit Szcesny keresett. A labda ekkor már rég szabad volt.
Próbálta menteni a menthetőt ő kereste a kontaktot.
KeyG
Szerkesztette: dande2
2 hónapja
Én teljesen máshogy látom a Bruges elvett gól esetet.Ha elerte volna a labdat a jatekos akkor jogos lenne amit irsz. De nem ert hozza sem a labdahoz. Teny hogy Szcesny homoritott utana egy szepet de volt kontakt.
Szcesny elbaszta a cselt ahogy rájött a bal lábával nagyobb területet fedett le és volt egy kis kontakt a támadó térdénél amit Szcesny keresett. A labda ekkor már rég szabad volt.
KeyG
11esnel hanyszor van olyan hogy alig ernek a jatekoshoz es mar dobja is magat, es ha van kontakt akkor tizi. Szamomra ez ugyanez forditva
Szerkesztette: Blevi
2 hónapja
CR 40 evesen rendesen meg van menve… ennyi faszsagot osszehordani.
Blevi
Van Basten és tucatnyi más nem is holland honfi szerint, a rutinos kapus a hibáját javítva megoldotta. Bíró megette, nincs miről beszélni.Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?Általában ez szokott lenni, ha szabálytalanság történik a gól előtt.
KeyG
nagylaza, főpohárnok
Ha megadja akkor is kb hasonló méltatlankodó lenne. Ha nem adta volna meg ugyanez.
Ez ilyen
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Én teljesen máshogy látom a Bruges elvett gól esetet. Szcesny elbaszta a cselt ahogy rájött a bal lábával nagyobb területet fedett le és volt egy kis kontakt a támadó térdénél amit Szcesny keresett. A labda ekkor már rég szabad volt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Új-Kaledónia pontot szerzett a vb-n !Mondjuk nevetséges, hogy egy U17-es VB is 48 csapatos...
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
easy lesz Dénessel is.az orszag legjobb kapusat sikerult eluldozni a valogatott kapujabol.Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....igy legalabb az orszag legjobb kapusa allhat a kapuban.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Kenny
csebi
2 hónapja
Kicsit a tegnapi City - Dortmund kapcsán egy meglátás. Én komolyan nem értem Kovac Beier és Sabitzer maniajat. Bár utóbbi meg hagyján, de Beier szerintem közel sem egy akkora eresztes, h nonstop a kezdőbe kene tenni. Nem rossz, de én pl sokkal szívesebben nézném már meg Fabio Silvat a kezdoben, sokkal agilisebben és gólveszélyesebben játszik azokban a 10 percekben is, amikor beáll. Mondjuk nálam Adeyemi is a tipikus 1 jó meccsre jut 4 pocsék típus, de benne legalább mindig ott a veszély, Beier viszont néha mintha pályán sem lenne. Amúgy Guirassy is kicsit túl van hajtva már most, nem csoda, hogy nem az igazi hetek óta. Jó lenne kicsit jobban használni a keret többi játékosát is.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
2 hónapja
Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?Ugy hogy nem talalkozott a tamado labdaval csak Tek labaval. Szivesen
KeyG
2 hónapja
CR 40 evesen rendesen meg van menve… ennyi faszsagot osszehordani.
2 hónapja
Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?Általában ez szokott lenni, ha szabálytalanság történik a gól előtt.
KeyG
2 hónapja
Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?Olvass vissza. Csesznyi elhúzta a bal lábával a labdát, az ellen meg felrúgta. Szabálytalan, kifelé szabadrúgás. Mezőnyben még lapot is érne. Fordítva nem így lenne. Összefoglaltam neked mindent.
KeyG

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Dibusszal megyünk neki az íreknek? 😊 Tényleg mi baj lehet belőle 😀 😀 😀ha minden jól megy, addigra már semmi - feltéve, hogy mi is hozzuk a meccset, meg a portugálok is, otherwise
NB2
Szerkesztette: slowmotion
2 hónapja
sztem remenykedjunk abban, hogy az irek elleni meccs mar tetnelkuli lesz.Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.ha nem látom a dublini második félidőt én se aggódnék
ervinator
így masszívan
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.