Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Ott az egál 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Valverde 2 golpassz nem rossz egy boxolotol. 😊
2 hónapja
Egész jó kis csapat lenne ez a Juve, /csak 4-5 kezdő játékost kellene upgradelni 😊
2 hónapja
kurva nagy meccs, szerintem annyira nem durvahát a mai alapján kurvára megérdemelné a Juve, hogy kiegyenlítsen, ami melót beleraknak ma az embertelenJó kis hentelős meccs mindkét oldalról
petey
warr_b
2 hónapja
hát a mai alapján kurvára megérdemelné a Juve, hogy kiegyenlítsen, ami melót beleraknak ma az embertelenJó kis hentelős meccs mindkét oldalról
petey

2 hónapja
A Real CB-k mennyiségével amúgy is baj van, erre most elkezdik a saját csapattársak is leséríteni őket
Poloska vagyok.
2 hónapja
hát a mai alapján kurvára megérdemelné a Juve, hogy kiegyenlítsen, ami melót beleraknak ma az embertelenBenfica pl nem érdemelné meg a játéka alapján
petey
viszont az a fetrengés amit a real előad az rohadt gáz
és nyilván mikor beírom akkor van legit gond
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Benfica nem igazán megy át az ellenfél térfelére úgy meg nehéz lesz gólt szerezniElég ha végén felmegy a kapusuk
Negritis, a vajda
2 hónapja
hát a mai alapján kurvára megérdemelné a Juve, hogy kiegyenlítsen, ami melót beleraknak ma az embertelen
2 hónapja
Benfica nem igazán megy át az ellenfél térfelére úgy meg nehéz lesz gólt szerezni
2 hónapja
utólag kéne a színészkedésért kiosztani a sárgákatNyugodtan be lehetne vezetni aki fetreng és ápolást kér az 2-3 percig utána nem jöhet vissza. Gyorsan leszoknának a szimulálásról. Amit ezek a törökök letolnak ma botrány..van rola szo..csak ott az apolt jatekost egy percig nem engednek vissza ami netto faszsag. amugy ez is kiskapu lenne a szineszkedes..hogyan dontik el h pont trnyleg faj e vahy nem.
remontada
YoungZeeZee
ahogy már rég lehetett volna
csak sose volt tökük, főleg mert a 2 spanyol gigász az élen járt vele
2 hónapja
YoungZeeZee
9 612
Nyugodtan be lehetne vezetni aki fetreng és ápolást kér az 2-3 percig utána nem jöhet vissza. Gyorsan leszoknának a szimulálásról. Amit ezek a törökök letolnak ma botrány..van rola szo..csak ott az apolt jatekost egy percig nem engednek vissza ami netto faszsag. amugy ez is kiskapu lenne a szineszkedes..hogyan dontik el h pont trnyleg faj e vahy nem.
remontada
2 hónapja
nem értek a művészetekhez így nem tudhatomMiért NE nézné? Löfli egy műértő ínyenc.vagy a Calcio Latte Dolce és azért jár annyir wc-reamennyit WC-re jár, szerintem a pisakedvenc olasz csapatom nagyot megy az edzőváltás ótaGenoa?
Löfli
Sixo
eaglesmcnabb
bár hogy minek nézne Serie D-t azt nem tudom
Negritis, a vajda
warr_b
2 hónapja
Nyugodtan be lehetne vezetni aki fetreng és ápolást kér az 2-3 percig utána nem jöhet vissza. Gyorsan leszoknának a szimulálásról. Amit ezek a törökök letolnak ma botrány..
2 hónapja
Miért NE nézné? Löfli egy műértő ínyenc.vagy a Calcio Latte Dolce és azért jár annyir wc-reamennyit WC-re jár, szerintem a pisakedvenc olasz csapatom nagyot megy az edzőváltás ótaGenoa?
Löfli
Sixo
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda

2 hónapja
Te, a BVSC utolsó három meccse pont ugyanez. Véletlen lenne?Hiljemark alatt 3 meccs, 1 rúgott gól, 1 pont. Mondjuk ez lehet arrafele nagyot menésnek számít.amennyit WC-re jár, szerintem a pisakedvenc olasz csapatom nagyot megy az edzőváltás ótaGenoa?
Löfli
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo

2 hónapja
vagy a Calcio Latte Dolce és azért jár annyir wc-reamennyit WC-re jár, szerintem a pisakedvenc olasz csapatom nagyot megy az edzőváltás ótaGenoa?
Löfli
Sixo
eaglesmcnabb
2 hónapja
Hiljemark alatt 3 meccs, 1 rúgott gól, 1 pont. Mondjuk ez lehet arrafele nagyot menésnek számít.amennyit WC-re jár, szerintem a pisakedvenc olasz csapatom nagyot megy az edzőváltás ótaGenoa?
Löfli
Sixo
eaglesmcnabb
2 hónapja
amennyit WC-re jár, szerintem a pisakedvenc olasz csapatom nagyot megy az edzőváltás ótaGenoa?
Löfli
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
kedvenc olasz csapatom nagyot megy az edzőváltás ótaGenoa?
Löfli
2 hónapja
nyilván megint a real "kárára" tévednek