Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Carreras meg sarga se 😀Ilyenkor háttal ül a tv-nek
Latod ezt Key-G? Hol a Negreia ligad?
Blevi
2 hónapja
Egyrészt a potenciál miatt ami benne van Alonsoban mint edző nagy hiba lenne kirúgni, de az az okádék játék amit fél év alatt tol egy Madriddal azért megérdemelné
2 hónapja
Bmeg 😡😡😡😡
2 hónapja
Wow mi volt ez a fèlidő vègèn, azt hittem már szünet lesz erre 2-1 😀Vagy?
dande2
2 hónapja
Lewa!!!!Birom Ferrant jo gyerek de ilyet nem tud.
Klaci79
2 hónapja
Wow mi volt ez a fèlidő vègèn, azt hittem már szünet lesz erre 2-1 😀
2 hónapja
Az öreg lengyel rúgdossa a gólokat, de piszkosul megöregedett erre a szezonra. Ha nem kell 2 méternél többet mozognia még mindig zseni, de valahonnan kell majd egy helyettes jövőre
2 hónapja
Gálagólok
2 hónapja
Lewa!!!!
2 hónapja
Hat Vini jól megszopatta Kundét
2 hónapja
Ez az Raphi szèpen odaraktad a sarokbaElőtte meg kihagyta a könnyebbet! Ki érti ezt? 😄
dande2
2 hónapja
Ez az Raphi szèpen odaraktad a sarokba
2 hónapja
Carreras meg sarga se 😀 Latod ezt Key-G? Hol a Negreia ligad?
2 hónapja
Varga debütál
2 hónapja
Sose, most nyaron kellett volna takaritani, nem tettük meg. Penz nincs, ha nem lesz valami nemzetközi kupa jövöre, akkor nagyon nagy gaz lesz.Azt hittem a sportszakmai vezetés nagyjából helyrekerült tavaly,de nem úgy tűnik…igazából talán csak egy jó hatos kellene nyáron és a heti egy meccsel illene odaérni,mert azért annyira nem szar a keret. Oké 3-4 selejt még van benne nem mondom
Toto21
2 hónapja
Sose, most nyaron kellett volna takaritani, nem tettük meg. Penz nincs, ha nem lesz valami nemzetközi kupa jövöre, akkor nagyon nagy gaz lesz.Most mar tenyleg csak a bajnoksag maradt...Szégyen baszki….mikor lesz itt rend😵💫
Toto21
manuszka86
2 hónapja
Most mar tenyleg csak a bajnoksag maradt...Szégyen baszki….mikor lesz itt rend😵💫
Toto21
2 hónapja
Csak kérdés ki lesz az edző…szerinted?Talan:
Ha Mazraoui játszana Rb-t meg nem kellene Ugartet nézni a középpályán lehetne keresnivalónk a top4-6 körül
manuszka86
Lammens- Mazra,De light, Martinez, Dorgu- Casemiro, Mainoo- Mbuemo, Bruno,Cunha-Sesko
2 hónapja
Csak kérdés ki lesz az edző…szerinted?Ha Mazraoui játszana Rb-t meg nem kellene Ugartet nézni a középpályán lehetne keresnivalónk a top4-6 körül
2 hónapja
Most mar tenyleg csak a bajnoksag maradt...Hát az,de attól még 4 védő el se jobb a helyzet😂Fúú ezt a Diogo Dalot-ot bottal kellene kirúgdalni Manchesterből….ehh már lassan fel se idegesítem magamLacey-tol is ez ritka nacy butasag volt...
manuszka86
Toto21
Nagyon hiányzik De Ligt….viszont Sesko elkapja a fonalat az jó
manuszka86
2 hónapja
Hát az,de attól még 4 védő el se jobb a helyzet😂Fúú ezt a Diogo Dalot-ot bottal kellene kirúgdalni Manchesterből….ehh már lassan fel se idegesítem magamLacey-tol is ez ritka nacy butasag volt...
manuszka86
Toto21
Nagyon hiányzik De Ligt….viszont Sesko elkapja a fonalat az jó
2 hónapja
Fúú ezt a Diogo Dalot-ot bottal kellene kirúgdalni Manchesterből….ehh már lassan fel se idegesítem magamLacey-tol is ez ritka nacy butasag volt...
manuszka86
2 hónapja
Fúú ezt a Diogo Dalot-ot bottal kellene kirúgdalni Manchesterből….ehh már lassan fel se idegesítem magam
2 hónapja
Kane is elég jól megtalálta a helyét a németeknél. Ez a gól meg nem kicsi volt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.