NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 143
80
19-től, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Diaz mit vert be
2 hónapja
Harry Maguire szerepében de Ligt
Poloska vagyok.
2 hónapja
Tudtam hogy korai (s)öröm 😄
2 hónapja
Amíg nyaraltam csodás formában volt az MU, leültem megnézni a meccsüket és ez van 😀
2 hónapja
😀 micsoda csoda
2 hónapja
Ezzel a Spurs - Utd meccsel vallatni lehet.De nem a united miatt szerencsére
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Ezzel a Spurs - Utd meccsel vallatni lehet.
2 hónapja
A MOL sikersztori folytatódik 😀Kérjük vissza a belgát 🙂
Bálesz
Borzasztó..
2 hónapja
A MOL sikersztori folytatódik 😀Szegények, a belga alatt legalább mondhatták, hogy "ha egyszer nekünk is lenne nerszponzorunk" 😊
Bálesz
2 hónapja
Hogy ez a Fiola mekkora egy patkány geci!🤮Mindig is az volt
nagir
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Amorim munkája beérik?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Hogy ez a Fiola mekkora egy patkány geci!🤮

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Mahomes lefizette a bírót, ez egyértelmű.Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?Ugy hogy nem talalkozott a tamado labdaval csak Tek labaval. Szivesen
KeyG
Blevi
2 hónapja
Én sehol nem látom, h a csatár hozzáér lábbal a lengyelhez.Tripla szaltóval kellett volna elugrania valahogy a támaszkodó lábával a kapusnak hogy ne ütközzenek? Hiába gondolta így a csatár hogy mi lesz, a lábat attól még eltalálta akkor is ha a kapus homorított. Ugyanezért kapott büntetőt KM valamelyik meccsen amikor a védő becsúszott ő pedig úgy tette le a lábát hogy a védő becsúszó lábára tette. Ott se volt szándékos a védő szabálytalansága de ez van. Azt a lábat mindkét esetben le kell tenni valahová, ha rálépett volna a támadóra akkor meg tizi?! Kapus balfasz volt, megérdemelte volna hogy gól legyen belőle, de az hogy megérdemelte volna nem ugyanaz azzal hogy szabálytalan voltÉn is úgy látom, hogy Vermant kb elrepült volna Szcz előtt, mert a bevetődéssel azzal számolt, h az elrúgásba beleblokkol.Én teljesen máshogy látom a Bruges elvett gól esetet.Nyilván, nem meglepő hogy te így làtod de inkább nem írom le mit gondolok....😏
Szcesny elbaszta a cselt ahogy rájött a bal lábával nagyobb területet fedett le és volt egy kis kontakt a támadó térdénél amit Szcesny keresett. A labda ekkor már rég szabad volt.
Próbálta menteni a menthetőt ő kereste a kontaktot.
KeyG
dande2
Szczeszny ekkor megtántorodik attól, h visszaveszi az elrúgást, ütemet veszít és ő rúg a csatárba bele.
A labda továbbcsorog, a csatár nagyon enyhén a deréknál bal kézzel átfog, a kapus meg egy hatalmasat homorít és hanyatt vágja magát.
Szóval én a csatártól nem látok kontaktot a becsúszó mozdulatnál sehol (egy felső pókkamera lenne tökéletes), ellenben a kapus nem a labdát, hanem a csatárt rúgja.
A csatár kezének kontaktja nem akadályozza a védést, nem is érdemi, mert a kapus magától hanyatt vágódik.
Sztem ez sima gól volt a rendelkezésre álló kameraképekből.
Willie Parker
remontada
Szcz azért került ilyen helyzetbe, mert bemutatott egy lövőcselt, majd a csatárba rúg.
Ezután valóban van a csatár által kezdeményezett minimum kontakt, amiből van a tizenhatoson belül ezer egy meccsen, s a kapus feldobja magát.
Én nem találok olyan felvètelt, ahol a csúszásnál a belga eléri a kapust, de szívesen veszem, ha hozol.
Nekem kétséges a bírói VAR döntés eddig, de lehet, h nekik van más kèpük, csak kiadhatnák.
2 hónapja
Tripla szaltóval kellett volna elugrania valahogy a támaszkodó lábával a kapusnak hogy ne ütközzenek? Hiába gondolta így a csatár hogy mi lesz, a lábat attól még eltalálta akkor is ha a kapus homorított. Ugyanezért kapott büntetőt KM valamelyik meccsen amikor a védő becsúszott ő pedig úgy tette le a lábát hogy a védő becsúszó lábára tette. Ott se volt szándékos a védő szabálytalansága de ez van. Azt a lábat mindkét esetben le kell tenni valahová, ha rálépett volna a támadóra akkor meg tizi?! Kapus balfasz volt, megérdemelte volna hogy gól legyen belőle, de az hogy megérdemelte volna nem ugyanaz azzal hogy szabálytalan voltÉn is úgy látom, hogy Vermant kb elrepült volna Szcz előtt, mert a bevetődéssel azzal számolt, h az elrúgásba beleblokkol.Én teljesen máshogy látom a Bruges elvett gól esetet.Nyilván, nem meglepő hogy te így làtod de inkább nem írom le mit gondolok....😏
Szcesny elbaszta a cselt ahogy rájött a bal lábával nagyobb területet fedett le és volt egy kis kontakt a támadó térdénél amit Szcesny keresett. A labda ekkor már rég szabad volt.
KeyG
dande2
Szczeszny ekkor megtántorodik attól, h visszaveszi az elrúgást, ütemet veszít és ő rúg a csatárba bele.
A labda továbbcsorog, a csatár nagyon enyhén a deréknál bal kézzel átfog, a kapus meg egy hatalmasat homorít és hanyatt vágja magát.
Szóval én a csatártól nem látok kontaktot a becsúszó mozdulatnál sehol (egy felső pókkamera lenne tökéletes), ellenben a kapus nem a labdát, hanem a csatárt rúgja.
A csatár kezének kontaktja nem akadályozza a védést, nem is érdemi, mert a kapus magától hanyatt vágódik.
Willie Parker
2 hónapja
Én is úgy látom, hogy Vermant kb elrepült volna Szcz előtt, mert a bevetődéssel azzal számolt, h az elrúgásba beleblokkol.Én teljesen máshogy látom a Bruges elvett gól esetet.Nyilván, nem meglepő hogy te így làtod de inkább nem írom le mit gondolok....😏
KeyG
dande2
2 hónapja
Joey Barton guilty over 'grossly offensive' X postswww.bbc.com/news/articles/cwykwlkewr7o
2 hónapja
Holnap egyébként U17-es női vb-döntő is lesz, a címvédő Észak-Korea a hollandok ellen nyerhet ismét vb-t.Ha Kim rendeletileg előírná a sportcélú nemváltó műtéteket, 2030-ra visszatérhetne az 1966-os észak-koreai dicsőség a vébére.
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Holnap egyébként U17-es női vb-döntő is lesz, a címvédő Észak-Korea a hollandok ellen nyerhet ismét vb-t.
2 hónapja
én vártam egy ilyen sorozatot, de azt nem gondoltam volna hogy a pool és a brighton is benne leszamorim manager of the month 😊Pont ezt beszéltük, ha ezt még szeptemberben mondja valaki, fixen hülyének nézik az emberek.
www.premierleague.com/en/news/4455472/amorim-named-barclays-manager-of-the-month
Negritis, a vajda
zacknorb
a novemberi vagy februári sorsolásra inkább mondtam volna
2 hónapja
Most distance covered for Liverpool:🇩🇪 Florian Wirtz — 11.37km
🇭🇺 Dominik Szoboszlai — 10.61km
🇫🇷 Hugo Ekitike — 9.87km
🇳🇱 Ryan Gravenberch — 9.86km
🏴 Andy Robertson — 9.78km
Most distance covered for Real Madrid:
🇫🇷 Aurélien Tchouaméni — 10.51km
🏴 Jude Bellingham — 10.50km
🇹🇷 Arda Güler — 9.8 km
🇪🇸 Dean Huijsen — 9.64km