Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
2 hónapja
Szegény Kubatov!Mondjuk a Zete full pénzmosoda fél éve, de rá se ránts😃
Neki nem adnak el 5 millióért 4 játékost, csúnya nyugati csapatok meg simán vesznek már a magyar bajnokságból 2 millióért.
Vitályos után Diego Borges is kb. ennyiért távozhat.
zacknorb
Innen 6 meccs után giga összegért visznek játékost 😅
2 hónapja
Szegény Kubatov!kellene vmi szabalymodositas, hogy minden jatekos a magyar bajnoksagban kvazi RFA a teljes szerzodese alatt, es ha eladasra kerulnek akkor a Fradi azokat a felteteleket matchelheti.
Neki nem adnak el 5 millióért 4 játékost, csúnya nyugati csapatok meg simán vesznek már a magyar bajnokságból 2 millióért.
zacknorb
tenyleg kezd ez mar verlazito lenni, szegeny elnok ur ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Szegény Kubatov! Neki nem adnak el 5 millióért 4 játékost, csúnya nyugati csapatok meg simán vesznek már a magyar bajnokságból 2 millióért.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Atlético Madrid vagy Galatasaray. Nem ez lesz a kedvenc BL párharcom, bármelyiket is kapjuk.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Ave Galata!Ujabb kutya csapat out. 😀
2 hónapja
YoungZeeZee
9 612
pusztan az eredmenyeket nezve es kommenteket a galata meccsrol.a juve megerdemelte volna,hulladek a galata stb...
de azert toltak egy 5-2 isztambulban.vagy az bunda volt?
het golt vagtak osszesen
2 hónapja
telex.hu/sport/2026/02/25/bodo-glimt-norveg-focicsoda-knutsen-mannsverk"Kultúrát nem lehet venni" - ezt kiírnám a Puskás Akadémia fölé.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
telex.hu/sport/2026/02/25/bodo-glimt-norveg-focicsoda-knutsen-mannsverk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Kis szerencsével a Bodo és a Galata is a 8 közé kerülhetne.A Tottenhamet el is kaphatják a törökök ja jó napot fognak kiA Spurs szerintem a top16 jelenleg legszarabb csapata.
ozibozi
zacknorb
2 homlokegyenest másik szisztéma és üzenet.
2 hónapja
dande meg Sixo örülnének nekiA Tottenhamet el is kaphatják a törökök ja jó napot fognak kiA Spurs szerintem a top16 jelenleg legszarabb csapata.
ozibozi
zacknorb
2 hónapja
A Tottenhamet el is kaphatják a törökök ja jó napot fognak kiA Spurs szerintem a top16 jelenleg legszarabb csapata.
ozibozi
Poloska vagyok.
2 hónapja
A Tottenhamet el is kaphatják a törökök ja jó napot fognak ki
2 hónapja
Így kár volt a hosszabbításért, pedig nagyot küzdött a Juve, le a kalappal

2 hónapja
Game Over
2 hónapja
Hibázhatna egyet a Galata kapus 😏
2 hónapja
Nem egyaltalan. De nehezebb lett volna es mindenekott igazsagosabb.Azért remélem most nem azt gondolod ha nincs Valverde ez a Benfica továbbjutott volna? 😀Milyen nagyvonaluEzt már nem tudjuk meg mi lett volna ha nincs ma ValverdeMondjuk a sarga hogy befyasolja a mostani meccset, szemben a ket golpasszal?Nem vitatom pont azt mondom milyen bírói tévedések voltak az előző meccsenMi koze van a kettonek egymashoz? Valverdenek palyan sem kene lennie. Vitatod az utest esetleg?Valverde 2 golpassz nem rossz egy boxolotol. 😊Az sem rossz hogy ugyanarra a gólörömre most nincs sárga, érdekes dolog ez bizony
Blevi
kapitnono
Blevi
kapitnono
Blevi
kapitnono
Blevi
kapitnono
2 hónapja
Picsába, pedig jó lett volna egy tizipárbajNem szabad feladni, még simán lehet.
kapitnono
2 hónapja
Picsába, pedig jó lett volna egy tizipárbajKi mondta, hogy az ma elmarad?
kapitnono
2 hónapja
😡😡😡😡
2 hónapja
Nem fogadok, csak remélem.Írtam én tegnap, hogy ma a Juve meccsen lehet a tizenegyespárbaj, most már csak nem basszák el, se így, se úgy.Fogadni azért ne fogadj rá.
Őszentsége Sobri Jóska
Legalább is én nem látok nagy esélyt arra, hogy nem dől el a hoszabbításban.
zacknorb