NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 415 — Omar's Coming Yo!
hat hogy lesz igy BL a varos szelen?

2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 426
Diaz mit vert be
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 213 — Kinek mit intézett a kormánya
Harry Maguire szerepében de Ligt

Poloska vagyok.
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 567 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tudtam hogy korai (s)öröm 😄
2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 196 — balazs.t85@gmail.com
Amíg nyaraltam csodás formában volt az MU, leültem megnézni a meccsüket és ez van 😀
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 567 — Így remélem megfelelek nektek.....
😀 micsoda csoda
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 213 — Kinek mit intézett a kormánya
RIP United

Poloska vagyok.
2 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 370 — "Grammar maci"
Ezzel a Spurs - Utd meccsel vallatni lehet.
Duff
De nem a united miatt szerencsére

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 380
Ezzel a Spurs - Utd meccsel vallatni lehet.
2 hónapja
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
A MOL sikersztori folytatódik 😀
Bálesz
Kérjük vissza a belgát 🙂
Borzasztó..
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 326
Bálesz
Szegények, a belga alatt legalább mondhatták, hogy "ha egyszer nekünk is lenne nerszponzorunk" 😊

2 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló

2 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 530 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hogy ez a Fiola mekkora egy patkány geci!🤮
nagir
Mindig is az volt

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 038 — The Mathematician
Amorim munkája beérik?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 451 — Bla, bla, bla
Hogy ez a Fiola mekkora egy patkány geci!🤮

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 913
Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?
KeyG
Ugy hogy nem talalkozott a tamado labdaval csak Tek labaval. Szivesen
Blevi
Mahomes lefizette a bírót, ez egyértelmű.
2 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 008
Én teljesen máshogy látom a Bruges elvett gól esetet.
Szcesny elbaszta a cselt ahogy rájött a bal lábával nagyobb területet fedett le és volt egy kis kontakt a támadó térdénél amit Szcesny keresett. A labda ekkor már rég szabad volt.
Próbálta menteni a menthetőt ő kereste a kontaktot.
KeyG
Nyilván, nem meglepő hogy te így làtod de inkább nem írom le mit gondolok....😏
dande2
Én is úgy látom, hogy Vermant kb elrepült volna Szcz előtt, mert a bevetődéssel azzal számolt, h az elrúgásba beleblokkol.
Szczeszny ekkor megtántorodik attól, h visszaveszi az elrúgást, ütemet veszít és ő rúg a csatárba bele.
A labda továbbcsorog, a csatár nagyon enyhén a deréknál bal kézzel átfog, a kapus meg egy hatalmasat homorít és hanyatt vágja magát.
Szóval én a csatártól nem látok kontaktot a becsúszó mozdulatnál sehol (egy felső pókkamera lenne tökéletes), ellenben a kapus nem a labdát, hanem a csatárt rúgja.
A csatár kezének kontaktja nem akadályozza a védést, nem is érdemi, mert a kapus magától hanyatt vágódik.
Sztem ez sima gól volt a rendelkezésre álló kameraképekből.
Willie Parker
Tripla szaltóval kellett volna elugrania valahogy a támaszkodó lábával a kapusnak hogy ne ütközzenek? Hiába gondolta így a csatár hogy mi lesz, a lábat attól még eltalálta akkor is ha a kapus homorított. Ugyanezért kapott büntetőt KM valamelyik meccsen amikor a védő becsúszott ő pedig úgy tette le a lábát hogy a védő becsúszó lábára tette. Ott se volt szándékos a védő szabálytalansága de ez van. Azt a lábat mindkét esetben le kell tenni valahová, ha rálépett volna a támadóra akkor meg tizi?! Kapus balfasz volt, megérdemelte volna hogy gól legyen belőle, de az hogy megérdemelte volna nem ugyanaz azzal hogy szabálytalan volt
remontada
Én sehol nem látom, h a csatár hozzáér lábbal a lengyelhez.
Szcz azért került ilyen helyzetbe, mert bemutatott egy lövőcselt, majd a csatárba rúg.
Ezután valóban van a csatár által kezdeményezett minimum kontakt, amiből van a tizenhatoson belül ezer egy meccsen, s a kapus feldobja magát.

Én nem találok olyan felvètelt, ahol a csúszásnál a belga eléri a kapust, de szívesen veszem, ha hozol.
Nekem kétséges a bírói VAR döntés eddig, de lehet, h nekik van más kèpük, csak kiadhatnák.
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 420
Szcesny elbaszta a cselt ahogy rájött a bal lábával nagyobb területet fedett le és volt egy kis kontakt a támadó térdénél amit Szcesny keresett. A labda ekkor már rég szabad volt.
KeyG
dande2
Én is úgy látom, hogy Vermant kb elrepült volna Szcz előtt, mert a bevetődéssel azzal számolt, h az elrúgásba beleblokkol.
Szczeszny ekkor megtántorodik attól, h visszaveszi az elrúgást, ütemet veszít és ő rúg a csatárba bele.
A labda továbbcsorog, a csatár nagyon enyhén a deréknál bal kézzel átfog, a kapus meg egy hatalmasat homorít és hanyatt vágja magát.
Szóval én a csatártól nem látok kontaktot a becsúszó mozdulatnál sehol (egy felső pókkamera lenne tökéletes), ellenben a kapus nem a labdát, hanem a csatárt rúgja.
A csatár kezének kontaktja nem akadályozza a védést, nem is érdemi, mert a kapus magától hanyatt vágódik.
Willie Parker
Tripla szaltóval kellett volna elugrania valahogy a támaszkodó lábával a kapusnak hogy ne ütközzenek? Hiába gondolta így a csatár hogy mi lesz, a lábat attól még eltalálta akkor is ha a kapus homorított. Ugyanezért kapott büntetőt KM valamelyik meccsen amikor a védő becsúszott ő pedig úgy tette le a lábát hogy a védő becsúszó lábára tette. Ott se volt szándékos a védő szabálytalansága de ez van. Azt a lábat mindkét esetben le kell tenni valahová, ha rálépett volna a támadóra akkor meg tizi?! Kapus balfasz volt, megérdemelte volna hogy gól legyen belőle, de az hogy megérdemelte volna nem ugyanaz azzal hogy szabálytalan volt
2 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 008
KeyG
dande2
2 hónapja
Joey Barton guilty over 'grossly offensive' X posts

www.bbc.com/news/articles/cwykwlkewr7o

2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 731 — Saturday Night Lights
Holnap egyébként U17-es női vb-döntő is lesz, a címvédő Észak-Korea a hollandok ellen nyerhet ismét vb-t.
Kampman
Ha Kim rendeletileg előírná a sportcélú nemváltó műtéteket, 2030-ra visszatérhetne az 1966-os észak-koreai dicsőség a vébére.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Holnap egyébként U17-es női vb-döntő is lesz, a címvédő Észak-Korea a hollandok ellen nyerhet ismét vb-t.

2 hónapja
Emile Heskey fia is gólt rúgott az U17-es vébén.

2 hónapja
amorim manager of the month 😊

www.premierleague.com/en/news/4455472/amorim-named-barclays-manager-of-the-month
Negritis, a vajda
Pont ezt beszéltük, ha ezt még szeptemberben mondja valaki, fixen hülyének nézik az emberek.
zacknorb
én vártam egy ilyen sorozatot, de azt nem gondoltam volna hogy a pool és a brighton is benne lesz
a novemberi vagy februári sorsolásra inkább mondtam volna

2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 426
Most distance covered for Liverpool:

🇩🇪 Florian Wirtz — 11.37km
🇭🇺 Dominik Szoboszlai — 10.61km
🇫🇷 Hugo Ekitike — 9.87km
🇳🇱 Ryan Gravenberch — 9.86km
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Andy Robertson — 9.78km

Most distance covered for Real Madrid:

🇫🇷 Aurélien Tchouaméni — 10.51km
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Jude Bellingham — 10.50km