NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
371
43
19-től, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Ladbat ert? Nem volt kontakt igen? Egyebkent konnyen elborult ez teny de koze nem volt a ladbahoz.Lol. Gondolom a másik oldalon a 95 percben is mondjuk ugyanúgy szabálytalan lett volna gondolom, mert szerintem biztos nem 😂😂Mily meglepő hogy elveszik...ne röhögtesd már ki magad
kapitnono
remontada
kapitnono
2 hónapja
Hagyd rá. Még a tegnapi meccset néziAzt mondod, hogy a belga elsőre a labdát érte el?Igen, először a labdávalMily meglepő hogy elveszik...Volt kontakt?
kapitnono
Blevi
kapitnono
Klaci79
2 hónapja
Ezt az Intert is kinszenvedes volt nezni.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Lol nezd vissza. Tek huzta vissza koze nem volt a labdahoz.Igen, először a labdávalMily meglepő hogy elveszik...Volt kontakt?
kapitnono
Blevi
kapitnono
2 hónapja
Azt mondod, hogy a belga elsőre a labdát érte el?Igen, először a labdávalMily meglepő hogy elveszik...Volt kontakt?
kapitnono
Blevi
kapitnono
2 hónapja
Jó kis meccs volt
2 hónapja
Igen, először a labdávalMily meglepő hogy elveszik...Volt kontakt?
kapitnono
Blevi

2 hónapja
Mily meglepő hogy elveszik...ne röhögtesd már ki magad
kapitnono
remontada
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Barom állat....hogy mennyire nem bírom ezt a majmot már a Juvèban sem szerettem, nem tudom minek köszönhető hogy ennyi esèlyt kap.....Mert serult ter stegen es garcia is
dande2
2 hónapja
Barom állat....hogy mennyire nem bírom ezt a majmot már a Juvèban sem szerettem, nem tudom minek köszönhető hogy ennyi esèlyt kap.....
2 hónapja
Balfasz TEK megussza
2 hónapja
marseille - atalatna végjáték elbaszott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Nem is a védekezés miatt, bár a brazil abból is kiveszi a részét, csak hiányzik a kreativitása…Raphinha mikor térhet vissza?
Klaci79
2 het elvileg még kb..de attól meg ez a feltolt védekezés ugyanugy hulyeseg 😃
Pep71
2 hónapja
A belgáknál 5 a Barcában 6 hazai játékos a kezdőbenEz van, amikor nincs pénzed légiósokra.
ozibozi
2 hónapja
A belgáknál 5 a Barcában 6 hazai játékos a kezdőben
2 hónapja
Szép fejes…csóriKicsit azért mehetett volna jobban sarokra.
Klaci79
2 hónapja
Raphinha mikor térhet vissza?
Klaci79
2 het elvileg még kb..de attól meg ez a feltolt védekezés ugyanugy hulyeseg 😃
2 hónapja
Szép fejes…csóri
2 hónapja
Raphinha mikor térhet vissza?
2 hónapja
Nem hiszem, hogy megadja.Na, ugye!
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
ez a vedelem egesz egyszeruen kutyaszar.Kb ezzel a védelemmel meg Xavi alatt rekord kevés gólt kapott a barca, amikor bajnokok lettek.
Kenny