Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Ahogy Tibike mondta: "Mohácsnál elfáradtak a fiúk fejben.."mondtam már: töri órán is ki vannak szedve a vesztes csatáink“A 2-1 ugyanolyan mint egy 5-0, ugyanúgy 0 pontot kapsz”Elképesztő módon, percről percre alakítja székely úgy a beszélgetést, hogy a meccs után fél órával már ott tartunk, hogy kibaszott jók voltunk, és csak nem volt szerencsénk... ezt szerintem tanítják a közmédia akadémián
YoungZeeZee
Stoki
NB2
2 hónapja
mondtam már: töri órán is ki vannak szedve a vesztes csatáink“A 2-1 ugyanolyan mint egy 5-0, ugyanúgy 0 pontot kapsz”Elképesztő módon, percről percre alakítja székely úgy a beszélgetést, hogy a meccs után fél órával már ott tartunk, hogy kibaszott jók voltunk, és csak nem volt szerencsénk... ezt szerintem tanítják a közmédia akadémián
YoungZeeZee
Stoki
2 hónapja
Aminek ő írta az oktatási tervét“A 2-1 ugyanolyan mint egy 5-0, ugyanúgy 0 pontot kapsz”Elképesztő módon, percről percre alakítja székely úgy a beszélgetést, hogy a meccs után fél órával már ott tartunk, hogy kibaszott jók voltunk, és csak nem volt szerencsénk... ezt szerintem tanítják a közmédia akadémián
YoungZeeZee
Stoki
2 hónapja
“A 2-1 ugyanolyan mint egy 5-0, ugyanúgy 0 pontot kapsz”Elképesztő módon, percről percre alakítja székely úgy a beszélgetést, hogy a meccs után fél órával már ott tartunk, hogy kibaszott jók voltunk, és csak nem volt szerencsénk... ezt szerintem tanítják a közmédia akadémián
YoungZeeZee
2 hónapja
ozibozi
17 191
Német edző konkrétan el is mondta, hogy elqrták a magyarok a taktikát, amikor kitalálták hogy ők nem védekezni fognak ellenük😊
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
bogdan pont jo h elmondja mit kell tenni nagy zako utan
2 hónapja
Akkor 3 Dárdai lesz a kezdő 11-benJön idősebb Dárdai interimnek?ner kompatibilis
Nemes samu09
Amadeus the Young
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
“A 2-1 ugyanolyan mint egy 5-0, ugyanúgy 0 pontot kapsz”
2 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Jön idősebb Dárdai interimnek?ner kompatibilis
Nemes samu09
criminal lawyer or criminal lawyer?
2 hónapja
Jön idősebb Dárdai interimnek?
2 hónapja
ozibozi
17 191
Fejből tudom✌️ok mindig megszornak minket..csekkold az eredmenyeket.az elmult 20-30evet.Akkor a hollandoktól a következő 6-7 kapott gól után😊A VB a cél....Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
YoungZeeZee
2 hónapja
😁😁😁😁Te attól, hogy bármilyen sportteljesítményt reálisan nézz olyan messze vagy, mint én Gisele Bündchen meghágásától.Ezért vagyok hazaáruló mert nem lettem rózsaszín ködös és próbáltam reálisan nézni a csapatot...Oly mindegy milyen csoportba kerülünk, NL vagy nem NL, nincs 11 darab komoly játékosunk. Isteni csoda az elmúlt 4-6 év..A VB a cél....Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
Draft
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
ok mindig megszornak minket..csekkold az eredmenyeket.az elmult 20-30evet.Akkor a hollandoktól a következő 6-7 kapott gól után😊A VB a cél....Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
2 hónapja
na irány a Trollfoci, ahol persze a legfontosabb téma az lesz, hogy örülhetnek a károgók VÉGRE!!!!
2 hónapja
ervinator
1 701
Te attól, hogy bármilyen sportteljesítményt reálisan nézz olyan messze vagy, mint én Gisele Bündchen meghágásától.Ezért vagyok hazaáruló mert nem lettem rózsaszín ködös és próbáltam reálisan nézni a csapatot...Oly mindegy milyen csoportba kerülünk, NL vagy nem NL, nincs 11 darab komoly játékosunk. Isteni csoda az elmúlt 4-6 év..A VB a cél....Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Lesz Rossi interjú?
2 hónapja
My bad, 3-4-2-1, nem 3-5-2.De a hátsó ötös, ami igazából három plusz két fél, az akkor is tragikus volt.
2 hónapja
Egyébként a második gólnál látszott igazán hogy Nagy Ádám is mehet a padra nyugodtan.Nem lehet....Rossi szent
- JC6
Draft
2 hónapja
- JC6
6 991
Arra viszont kiváncsi lennék hogy Gulácsi beteg volt vagy ivott valamit vagy be volt állva mert még nagyanyám is gyorsabban ért volna le ezekre a lövésekre amikből gól lett..
2 hónapja
A Karmelitaból már hívta a dagi a mestert
Draft
2 hónapja
- JC6
6 991
Egyébként a második gólnál látszott igazán hogy Nagy Ádám is mehet a padra nyugodtan.
2 hónapja
Asszem a németek semmi mást nem csináltak, mint kihasználták a bután játszott 3-5-2 hátrányait.Ha a wingback nem zár vissza rendesen, de a középső védők fellépnek, akkor a helyükre visszajászva a labdát folyamatosan lendületből lehet támadni a kaput, és a védők háta mögött középen szépen lehet megjátszhatóvá tenni magukat. És ezt ugye a távolabbi oldalról záró két CB-nek kellene levédekeznie.
Ekkora minőségbeli különbségnél szoros meccsre csak hibátlan játékkal van esély, és ma ettől nagyon messze volt a válogatott.
2 hónapja
www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2024/09/marco-rossi-szoboszlai-dominik-es-mas-jatekosok-is-sokkal-jobb-formaban-vannak-most-mint-az-eb-nHa ez a jó forma akkor milyen a szar?
Draft
2 hónapja
Ezért vagyok hazaáruló mert nem lettem rózsaszín ködös és próbáltam reálisan nézni a csapatot...Oly mindegy milyen csoportba kerülünk, NL vagy nem NL, nincs 11 darab komoly játékosunk. Isteni csoda az elmúlt 4-6 év..A VB a cél....Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Draft