Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
ha ugyanaz lesz, mint most, de legalább több fiatal magyarral akkor már nyertünk. Fradinak el kell kezdeni piaci alapon működnina majd nyártól, jön a magyar kontingens, lesz itt szép játék, ja nem 😀jobb nézni az ETO-t focizni, mint a FraditMondjuk a Fradit szerintem Rebrov tavozasa ota a szezonok nagyjabol 80-85 szazalekaban szar volt nezni. Azota nincs semmifele esz es elkepzeles a focijukban, hiaba hoztak rengeteg jo es kreativ jatekost. Igazabol ha Varga a fejeseivel nem mentette volna meg a meccseket, akkor a 80-85 szazalek siman magasabb is lenne nalam. A tamadojatek egyszeruen szanalmas, es amugy Rebrovnal sem verdeste az eget, de nala ott is latszott az edzoi elkepzeles a csapaton.
Toto21
Stez
Kenny
3 hónapja
Viszont remelem, az ETO nem ul ra az egy golra, mert ugyanezt csinaltak a Debrecen ellen, es siman be is nyaltak egyet. Meg egy golt muszaj lenne rugniuk.
3 hónapja
City megúszott egy büntit 😏
3 hónapja
Petrasnak sokat köszönhet az ETO….
3 hónapja
na majd nyártól, jön a magyar kontingens, lesz itt szép játék, ja nem 😀jobb nézni az ETO-t focizni, mint a FraditMondjuk a Fradit szerintem Rebrov tavozasa ota a szezonok nagyjabol 80-85 szazalekaban szar volt nezni. Azota nincs semmifele esz es elkepzeles a focijukban, hiaba hoztak rengeteg jo es kreativ jatekost. Igazabol ha Varga a fejeseivel nem mentette volna meg a meccseket, akkor a 80-85 szazalek siman magasabb is lenne nalam. A tamadojatek egyszeruen szanalmas, es amugy Rebrovnal sem verdeste az eget, de nala ott is latszott az edzoi elkepzeles a csapaton.
Toto21
Stez
3 hónapja
Az milyen gól Semenyo
3 hónapja
jobb nézni az ETO-t focizni, mint a FraditMondjuk a Fradit szerintem Rebrov tavozasa ota a szezonok nagyjabol 80-85 szazalekaban szar volt nezni. Azota nincs semmifele esz es elkepzeles a focijukban, hiaba hoztak rengeteg jo es kreativ jatekost. Igazabol ha Varga a fejeseivel nem mentette volna meg a meccseket, akkor a 80-85 szazalek siman magasabb is lenne nalam. A tamadojatek egyszeruen szanalmas, es amugy Rebrovnal sem verdeste az eget, de nala ott is latszott az edzoi elkepzeles a csapaton.
Toto21
3 hónapja
nyilván a gól előtt kapcsolom be

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Cech visszatért a Chelsea-be?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
jobb nézni az ETO-t focizni, mint a Fradit
3 hónapja
A várdai balbekk volt az, Nemtom a nevet hirtelen de jó volt látniAmikor egy csokit egy magyar fiú lefut 5 méteres hátránybólSchön helyett Schnell
😆
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
3 hónapja
el bizony 😀a bajnoki címeldőlt 😊mi? 😀
Toto21
Kenny
Toto21
3 hónapja
Rommens egyébként, hogy kerülhetett újra a kezdőcsapatba?
3 hónapja
Amikor egy csokit egy magyar fiú lefut 5 méteres hátránybólSchön helyett Schnell
😆
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
YoungZeeZee
9 979
Vezet a GYOR....OHOOO
3 hónapja
eldőlt 😊
3 hónapja
Büntetőkkel behúzta a BATE

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon