Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Nem a konkrét esetre mindtam, azt majd visszanézem.Miért felelőtlen? Szimpla taktikai szabálytalanság volt amiért sárgát adnak mindig, függetlenül attól h sérülés lett-e belőle. Btw akkor ez alapján miért voltam anno egyedül a véleményemmel h Donnarummat ki kellett volna állítani a klub vb-n? Akkor vagy mindkét eset az vagy egyik sem.Ez nálam is csak sárga. Hátulról ment, de a sérülés igazából abból lett, hogy Hakimi ballal kilépett nagy terpeszbe és így aláfordult a bokája. Szerencsétlen eset volt inkább mint veszélyes játék.Önmagában felelőtlen belépő csak sárga, ha viszont ebből sérülés következik, akkor pirosba ér a mutató, a pirosnak nem feltétele a sérülésokozási szándék.
Sebii
slowmotion
Btw a bíró azóta kiadott egy sárgát Bischofnak random faltra meg Neuernek egyből első kirugasnal semmi extra időhúzásra.
csebi
De a taktikai fault az mindig reckless.
2 hónapja
A legjobb BigMac😎😎😎
2 hónapja
várható volt hogy egyszer beszopjuk a szabadot, ennyi hülye szabálytalanságot nem lehet elkövetni büntetlenül
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
MACCA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Miért felelőtlen? Szimpla taktikai szabálytalanság volt amiért sárgát adnak mindig, függetlenül attól h sérülés lett-e belőle. Btw akkor ez alapján miért voltam anno egyedül a véleményemmel h Donnarummat ki kellett volna állítani a klub vb-n? Akkor vagy mindkét eset az vagy egyik sem.Ez nálam is csak sárga. Hátulról ment, de a sérülés igazából abból lett, hogy Hakimi ballal kilépett nagy terpeszbe és így aláfordult a bokája. Szerencsétlen eset volt inkább mint veszélyes játék.Önmagában felelőtlen belépő csak sárga, ha viszont ebből sérülés következik, akkor pirosba ér a mutató, a pirosnak nem feltétele a sérülésokozási szándék.
Sebii
slowmotion
Btw a bíró azóta kiadott egy sárgát Bischofnak random faltra meg Neuernek egyből első kirugasnal semmi extra időhúzásra.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Camavingának nem sok jó megoldása van sajna, érik a csere.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Brennan Johnson mekkora egy rohej pirosat kapott, atyaeg
2 hónapja
Érik egy Salah csere..nah az nem lesz
Nomac
2 hónapja
Érik egy Salah csere..
2 hónapja
érik a reál gól ...
2 hónapja
2022 BL döntő vibesCsak most józan vagyok és nem vertük épp a Palotást
Poloska vagyok.
2 hónapja
Hihetetlen ez az ember.
2 hónapja
Idén is keservesebb lesz, nyugi. A Bályern kb már most bajnok.is. Fradi is meglesz szerintem. Tavaly csak a fradit raktam 1,25-re de az keservesebb volt mint a bayern. 😀Anno arról volt szó, hogy Bályern-Péesgé-Fagyi outright kombót tett meg, nem?na jó, de milyen oddson raktad meg? nem tűnik valami húdejó befektetésnek, hogy 9 hónapot vársz egy kevés profitért 😀Kivancsi leszek meddig tart a Bayern forma. Igy nem lehet vegig tolni egy idenytnemtom, de életem legkönnyebb 30 ezer forintja volt az idei bajnoki címük 😀
Blevi
eaglesmcnabb
Löfli
slowmotion
eaglesmcnabb
2 hónapja
A Fix meg a Bónusz negyedévente csenget, mondjuk nem sokat, és pláne nem 30 százalékot1,3.na jó, de milyen oddson raktad meg? nem tűnik valami húdejó befektetésnek, hogy 9 hónapot vársz egy kevés profitért 😀Kivancsi leszek meddig tart a Bayern forma. Igy nem lehet vegig tolni egy idenytnemtom, de életem legkönnyebb 30 ezer forintja volt az idei bajnoki címük 😀
Blevi
eaglesmcnabb
Löfli
Mer az állampapírra mennyit vársz hogy fizessen?
eaglesmcnabb
2 hónapja
is. Fradi is meglesz szerintem. Tavaly csak a fradit raktam 1,25-re de az keservesebb volt mint a bayern. 😀Anno arról volt szó, hogy Bályern-Péesgé-Fagyi outright kombót tett meg, nem?na jó, de milyen oddson raktad meg? nem tűnik valami húdejó befektetésnek, hogy 9 hónapot vársz egy kevés profitért 😀Kivancsi leszek meddig tart a Bayern forma. Igy nem lehet vegig tolni egy idenytnemtom, de életem legkönnyebb 30 ezer forintja volt az idei bajnoki címük 😀
Blevi
eaglesmcnabb
Löfli
slowmotion
2 hónapja
Igen, akkor lement egy félidő egy helyzettel, egy meccs nem nem fog ennyiben maradni.Ez a Madrid ha egyszer elmegy, ott baj lesz, idáig valódi helyzet nélkül volt egy félidő, nem vlsz hogy a meccsen nem lesz igazi helyzetük.Bellinghamnek azé' vót.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Anno arról volt szó, hogy Bályern-Péesgé-Fagyi outright kombót tett meg, nem?na jó, de milyen oddson raktad meg? nem tűnik valami húdejó befektetésnek, hogy 9 hónapot vársz egy kevés profitért 😀Kivancsi leszek meddig tart a Bayern forma. Igy nem lehet vegig tolni egy idenytnemtom, de életem legkönnyebb 30 ezer forintja volt az idei bajnoki címük 😀
Blevi
eaglesmcnabb
Löfli
2 hónapja
1,3.na jó, de milyen oddson raktad meg? nem tűnik valami húdejó befektetésnek, hogy 9 hónapot vársz egy kevés profitért 😀Kivancsi leszek meddig tart a Bayern forma. Igy nem lehet vegig tolni egy idenytnemtom, de életem legkönnyebb 30 ezer forintja volt az idei bajnoki címük 😀
Blevi
eaglesmcnabb
Löfli
Mer az állampapírra mennyit vársz hogy fizessen?
2 hónapja
Az igazi nagy sansz az lett volna amikor Ekitike nem adta tovább a zsugát.Ha Wirtz kicsit meredekebben tudja visszaadni, akkor megvan a kellő távolság Kurtoától, hogy át tudja pörgetni. Rövidre is tehette volna a hóna alá, ha látja, hogy van ott hely, de akkor meg nem a labdát figyeli.Igen, de a Hátsó lassításon látszott hogy pár centi és meglett volna.Belerúgta😕Mást nem is nagyon tudott
ozibozi
slowmotion
Nem negatívan gondolom
ozibozi
slowmotion
Az lett volna igazi helyzet.
2 hónapja
Ez nálam is csak sárga. Hátulról ment, de a sérülés igazából abból lett, hogy Hakimi ballal kilépett nagy terpeszbe és így aláfordult a bokája. Szerencsétlen eset volt inkább mint veszélyes játék.Önmagában felelőtlen belépő csak sárga, ha viszont ebből sérülés következik, akkor pirosba ér a mutató, a pirosnak nem feltétele a sérülésokozási szándék.
Sebii
2 hónapja
na jó, de milyen oddson raktad meg? nem tűnik valami húdejó befektetésnek, hogy 9 hónapot vársz egy kevés profitért 😀Kivancsi leszek meddig tart a Bayern forma. Igy nem lehet vegig tolni egy idenytnemtom, de életem legkönnyebb 30 ezer forintja volt az idei bajnoki címük 😀
Blevi
eaglesmcnabb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Ez a Madrid ha egyszer elmegy, ott baj lesz, idáig valódi helyzet nélkül volt egy félidő, nem vlsz hogy a meccsen nem lesz igazi helyzetük.Bellinghamnek azé' vót.
ozibozi
2 hónapja
Ez a Madrid ha egyszer elmegy, ott baj lesz, idáig valódi helyzet nélkül volt egy félidő, nem vlsz hogy a meccsen nem lesz igazi helyzetük.ezért is baj hogy pl dominik helyzete kimaradt
ozibozi
2 hónapja
Ha Wirtz kicsit meredekebben tudja visszaadni, akkor megvan a kellő távolság Kurtoától, hogy át tudja pörgetni. Rövidre is tehette volna a hóna alá, ha látja, hogy van ott hely, de akkor meg nem a labdát figyeli.Igen, de a Hátsó lassításon látszott hogy pár centi és meglett volna.Belerúgta😕Mást nem is nagyon tudott
ozibozi
slowmotion
Nem negatívan gondolom
ozibozi