Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
És hogy rosszabb?! Ennél a teljesitmenynél nincs lejjebb. Nem azt mondom hogy ez a keret sokmindenre alkalmas lenne de ennél rosszabb teljesitmenyt nehezen lehetne elérni.Tok mindegy, mit nyomsz itt, a vezetoseg es a kozeg a problema, itt meg Klopp is elbukna szvsz. Ugyhogy nem az edzo szemelye a mervado. Oke, mondjuk Amorim Mainoo miatt minusz, ilyen tehetseget nem lehet nem hasznalni. Az is eselyes, hogy ez a haromvedos rendszer egyszeruen nem fit a keretbe, nem is igazan kapott a sajat keresere jatekosokat, ettol fuggetlenul nem latom, hogy itt az MU jobb lesz massal.Ezért kellene végre megnyomni a reset gombot, hozni Carricket v van Nistelrooyt vagy vissza OGS-t, eladni a selejtet aztan epíteni vmi újat.Ez egy jó napJon a ketnapos remenykedes, majd a csalodast kelto uj kinevezes, akit hamar magaval rant a klub a melybe. 😀
davemayer
Stez
Amúgy ha ennek csak annyi haszna lesz hogy elfelejtjük ezt a balfasz taktikát + Mainoo marad már megérte mind1 ki lesz. Amúgy őszintén lehet ennél szarabbul managelni egy klubot, hát milyen eredményeket ért el Amorim?!
davemayer
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Tok mindegy, mit nyomsz itt, a vezetoseg es a kozeg a problema, itt meg Klopp is elbukna szvsz. Ugyhogy nem az edzo szemelye a mervado. Oke, mondjuk Amorim Mainoo miatt minusz, ilyen tehetseget nem lehet nem hasznalni. Az is eselyes, hogy ez a haromvedos rendszer egyszeruen nem fit a keretbe, nem is igazan kapott a sajat keresere jatekosokat, ettol fuggetlenul nem latom, hogy itt az MU jobb lesz massal.Ezért kellene végre megnyomni a reset gombot, hozni Carricket v van Nistelrooyt vagy vissza OGS-t, eladni a selejtet aztan epíteni vmi újat.Ez egy jó napJon a ketnapos remenykedes, majd a csalodast kelto uj kinevezes, akit hamar magaval rant a klub a melybe. 😀
davemayer
Stez
Amúgy ha ennek csak annyi haszna lesz hogy elfelejtjük ezt a balfasz taktikát + Mainoo marad már megérte mind1 ki lesz. Amúgy őszintén lehet ennél szarabbul managelni egy klubot, hát milyen eredményeket ért el Amorim?!
davemayer
2 hónapja
Szegény Karlt a tegnapi interjúja után nagyon "szeretik" a Bayern szurkolók, először csak a hírekben olvastam, aztán megnéztem magam is, hogy a FB, Insta oldalán a normálisabbak csak azonnal elküldenék, vagy padra raknák, az elvetemültek egyenesen a halálát kívánják. Valahogy nem bírom megérteni hogy egy jövőre menő kijelentés miatt miért kell így viselkedni....ne haragudj, de az is egy fasz aki egy szurkoloi összejövetelen egy ilyen kérdést feltesz, majd elkürtöli a világnak.
kapitnono
Ugye a kérdés az volt a Bayern-en kívül melyik klubban játszana, hát istenem mit mondjon egy 17 éves srác. Hagyják békén inkább azt a szurkolót találják már meg.
Nem értek egyet kicsit sem velük.
2 hónapja
Kellett megszólalnom hogy nem gondoltam volna Maresca korábbi elküldèsèt mint Amorimèt, hát nem sokkal tovább bírta 🤪
2 hónapja
Ezért kellene végre megnyomni a reset gombot, hozni Carricket v van Nistelrooyt vagy vissza OGS-t, eladni a selejtet aztan epíteni vmi újat.Ez egy jó napJon a ketnapos remenykedes, majd a csalodast kelto uj kinevezes, akit hamar magaval rant a klub a melybe. 😀
davemayer
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Szegény Karlt a tegnapi interjúja után nagyon "szeretik" a Bayern szurkolók, először csak a hírekben olvastam, aztán megnéztem magam is, hogy a FB, Insta oldalán a normálisabbak csak azonnal elküldenék, vagy padra raknák, az elvetemültek egyenesen a halálát kívánják. Valahogy nem bírom megérteni hogy egy jövőre menő kijelentés miatt miért kell így viselkedni....

2 hónapja
Hoppá, Amorim OUT 😮Ez most elég a semmiből jött. Jó, annyi látszott azért, hogy nincs minden rendben a vezetőség felé, mert Amorim beszólogatott nekik a sajtón keresztül is.
Fletcher az interim.
bogjosi
Mindenestre ez egy elég nagy hiba (újra), szerintem.
2 hónapja
Hoppá, Amorim OUT 😮A tegnapi magabiztos nyilatkozata után ez felettébb megmosolyogtató.
bogjosi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Ha a csillagok nagyon szépen állnának, a Fradi akár selejtező nélkül bejuthatna a BL-be.Ahhoz előbb meg kell nyerni a bajnokságot. 😉
www.facebook.com/photo/?fbid=122233105748101188&set=a.122096126366101188
Nomac
2 hónapja
Ha a csillagok nagyon szépen állnának, a Fradi akár selejtező nélkül bejuthatna a BL-be. www.facebook.com/photo/?fbid=122233105748101188&set=a.122096126366101188
2 hónapja
Na, Varga 1.5 millat fog keresni. Igy lassan 32 eves kora elott nyilvan nem rossz summa ez, a jovoben mar nemigen kell aggodnia neki sem a penzert (nem mintha a Fradiban kellett volna xd)
2 hónapja
Na vajon kivel találkoztam a mai athéni járaton? 😊Kamuzol itt, nem volt semmiféle athéni járat a görög légtérzár miatt 😂😜😉
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Na vajon kivel találkoztam a mai athéni járaton? 😊Te adtad neki a sálat? 😄
r.baggio

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Na vajon kivel találkoztam a mai athéni járaton? 😊Odüsszeusz?
r.baggio
2 hónapja
Na vajon kivel találkoztam a mai athéni járaton? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Hát ez eldőlt, remélem azért nem lesz kiütés a vége.
2 hónapja
Egyedül Ravaglia miatt nem 5-0 ez a meccs az Internek.
2 hónapja
Remélem a Bologna több örömöt okoz ma, mint a Liverpool. Andiamo Rossoblù!
2 hónapja
csoda!na eddig volt érdekes a City meccsPedig Devin Booker a végén egyenlített
Löfli
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
na eddig volt érdekes a City meccsPedig Devin Booker a végén egyenlített
Löfli
2 hónapja
Sziti is ezzel nyerte.meg '19-ben, Lejcseszter játékosok úgy gondolták, minek kilépni Kompanyra huszonöt méteren. A többit ismerjük.még szerencse, hogy Slot behozott egy extra védőt! Talán nem ártott volna letámadni a labdás játékost 😀most mondták a szagértők, hogy nem kellett volna rá kimenni
Toto21
szerintem meg de, vazze 18 liverpooli volt bent a 16-oson, egy valaki azért letámadhatta volna a játékost
NB2
2 hónapja
na eddig volt érdekes a City meccs

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!