Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Lemaradtam arról, de így bukják a teljes támogatást, nem?Fradi lemondott a támogatásról vagy én nézek be valamit, hogy nem volt fiatal a pályán?A fiatal szabálynak nem feletek meg, ezt a Hajdú B. is mondta a meccs elején...
ervinator
nagir
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Sztem kifejezetten jó a magyar foci szempontjából ha ez jön létre: győr a bajnok + a fradi a kupagyőztesKoeficiens pontok miatt szornyu hir
Így talán lehetne 2 csoportkörös csapatunk ősszel
davemayer
2 hónapja
Fradi lemondott a támogatásról vagy én nézek be valamit, hogy nem volt fiatal a pályán?A fiatal szabálynak nem feletek meg, ezt a Hajdú B. is mondta a meccs elején...
ervinator

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Lol, győriek kitettek egy Vamzer Hamberger molinótFradisták voltak, nem?
zacknorb
2 hónapja
Igazából Kripic is annak számít!Jon majd a magyar-szaballyal megint. Holott Gyorben is 5en voltakKeane bazdmeg mi a faszom volt a meccsterv?volt olyan?
Blevi
kilatastalan, otlettelen fos. szokasos Keane futball.
Kenny
Blevi
A Kerkez féle utat járhatja be...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Azért ez a Berke egy nagy gyökér!!?Buziberke
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Fradi lemondott a támogatásról vagy én nézek be valamit, hogy nem volt fiatal a pályán?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Az a kérdés, hogy a Bognár vagy a Dárdai fogja az utolsó szöget beverni a BL pénzek koporsójába a két következő meccsből 😂✌️
2 hónapja
Lol, győriek kitettek egy Vamzer Hamberger molinót
2 hónapja
igy van esely a ket csoportkoros magyar csapatra csak. nembaj ez.Lol 🤣
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Sztem kifejezetten jó a magyar foci szempontjából ha ez jön létre: győr a bajnok + a fradi a kupagyőztesÍgy talán lehetne 2 csoportkörös csapatunk ősszel
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
igy van esely a ket csoportkoros magyar csapatra csak. nembaj ez.
2 hónapja
Szép volt Győr, innen nem bukhatjátok el!
2 hónapja
Jon majd a magyar-szaballyal megint. Holott Gyorben is 5en voltakKeane bazdmeg mi a faszom volt a meccsterv?volt olyan?
Blevi
Kenny
2 hónapja
Azért ez a Berke egy nagy gyökér!!?

2 hónapja
Keane és zsoldosok köszönünk mindent, mehettek amerre akartok 😊
2 hónapja
Keane bazdmeg mi a faszom volt a meccsterv?volt olyan?
Blevi
2 hónapja
Te jó isten ha ezt Holm berúgja, ráadásul a volt csapata ellen, a forduló gólja lett volna. Így a forduló kapufája.
2 hónapja
Keane bazdmeg mi a faszom volt a meccsterv?Arteta faxolta neki a sajátját. Próbálj meg nem gólt kapni. Látjuk menniyre jött be neki 😀
Blevi
2 hónapja
Keane bazdmeg mi a faszom volt a meccsterv?
2 hónapja
Ezen mit kellett ennyit nézni? Egyértelműen nem ért hozzá. Talán nem ugyanazt a kamera állást kellene nézni fél napig
2 hónapja
Most hosszabbítottak vele, hova menne.Spalletti mit ivott? Yildiz nem sérült és nem kezd a Bologna ellen.lehet tudja, hogy távozni fog a nyáron?
Sixo
Toto21