Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Ez egy jó nap
davemayer
Jon a ketnapos remenykedes, majd a csalodast kelto uj kinevezes, akit hamar magaval rant a klub a melybe. 😀
Stez
Ezért kellene végre megnyomni a reset gombot, hozni Carricket v van Nistelrooyt vagy vissza OGS-t, eladni a selejtet aztan epíteni vmi újat.

Amúgy ha ennek csak annyi haszna lesz hogy elfelejtjük ezt a balfasz taktikát + Mainoo marad már megérte mind1 ki lesz. Amúgy őszintén lehet ennél szarabbul managelni egy klubot, hát milyen eredményeket ért el Amorim?!
davemayer
Tok mindegy, mit nyomsz itt, a vezetoseg es a kozeg a problema, itt meg Klopp is elbukna szvsz. Ugyhogy nem az edzo szemelye a mervado. Oke, mondjuk Amorim Mainoo miatt minusz, ilyen tehetseget nem lehet nem hasznalni. Az is eselyes, hogy ez a haromvedos rendszer egyszeruen nem fit a keretbe, nem is igazan kapott a sajat keresere jatekosokat, ettol fuggetlenul nem latom, hogy itt az MU jobb lesz massal.
Stez
És hogy rosszabb?! Ennél a teljesitmenynél nincs lejjebb. Nem azt mondom hogy ez a keret sokmindenre alkalmas lenne de ennél rosszabb teljesitmenyt nehezen lehetne elérni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 777 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez egy jó nap
davemayer
Jon a ketnapos remenykedes, majd a csalodast kelto uj kinevezes, akit hamar magaval rant a klub a melybe. 😀
Stez
Ezért kellene végre megnyomni a reset gombot, hozni Carricket v van Nistelrooyt vagy vissza OGS-t, eladni a selejtet aztan epíteni vmi újat.

Amúgy ha ennek csak annyi haszna lesz hogy elfelejtjük ezt a balfasz taktikát + Mainoo marad már megérte mind1 ki lesz. Amúgy őszintén lehet ennél szarabbul managelni egy klubot, hát milyen eredményeket ért el Amorim?!
davemayer
Tok mindegy, mit nyomsz itt, a vezetoseg es a kozeg a problema, itt meg Klopp is elbukna szvsz. Ugyhogy nem az edzo szemelye a mervado. Oke, mondjuk Amorim Mainoo miatt minusz, ilyen tehetseget nem lehet nem hasznalni. Az is eselyes, hogy ez a haromvedos rendszer egyszeruen nem fit a keretbe, nem is igazan kapott a sajat keresere jatekosokat, ettol fuggetlenul nem latom, hogy itt az MU jobb lesz massal.

2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 059
Szegény Karlt a tegnapi interjúja után nagyon "szeretik" a Bayern szurkolók, először csak a hírekben olvastam, aztán megnéztem magam is, hogy a FB, Insta oldalán a normálisabbak csak azonnal elküldenék, vagy padra raknák, az elvetemültek egyenesen a halálát kívánják. Valahogy nem bírom megérteni hogy egy jövőre menő kijelentés miatt miért kell így viselkedni....
kapitnono
ne haragudj, de az is egy fasz aki egy szurkoloi összejövetelen egy ilyen kérdést feltesz, majd elkürtöli a világnak.

Ugye a kérdés az volt a Bayern-en kívül melyik klubban játszana, hát istenem mit mondjon egy 17 éves srác. Hagyják békén inkább azt a szurkolót találják már meg.

Nem értek egyet kicsit sem velük.
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 436 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kellett megszólalnom hogy nem gondoltam volna Maresca korábbi elküldèsèt mint Amorimèt, hát nem sokkal tovább bírta 🤪
2 hónapja
Ez egy jó nap
davemayer
Stez

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 191 — WHO DAT!!!!
Szegény Karlt a tegnapi interjúja után nagyon "szeretik" a Bayern szurkolók, először csak a hírekben olvastam, aztán megnéztem magam is, hogy a FB, Insta oldalán a normálisabbak csak azonnal elküldenék, vagy padra raknák, az elvetemültek egyenesen a halálát kívánják. Valahogy nem bírom megérteni hogy egy jövőre menő kijelentés miatt miért kell így viselkedni....

2 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 553
Hoppá, Amorim OUT 😮
Fletcher az interim.
bogjosi
Ez most elég a semmiből jött. Jó, annyi látszott azért, hogy nincs minden rendben a vezetőség felé, mert Amorim beszólogatott nekik a sajtón keresztül is.

Mindenestre ez egy elég nagy hiba (újra), szerintem.

2 hónapja
Ez egy jó nap
davemayer

Szerkesztette: Stez

2 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 236
Hoppá, Amorim OUT 😮
bogjosi
A tegnapi magabiztos nyilatkozata után ez felettébb megmosolyogtató.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Ez egy jó nap

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 444 — Ajmo Vatreni
Ha a csillagok nagyon szépen állnának, a Fradi akár selejtező nélkül bejuthatna a BL-be.

www.facebook.com/photo/?fbid=122233105748101188&set=a.122096126366101188
Nomac
Ahhoz előbb meg kell nyerni a bajnokságot. 😉
2 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 042
Hoppá, Amorim OUT 😮
Fletcher az interim.

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
Ha a csillagok nagyon szépen állnának, a Fradi akár selejtező nélkül bejuthatna a BL-be.

www.facebook.com/photo/?fbid=122233105748101188&set=a.122096126366101188
2 hónapja
Na, Varga 1.5 millat fog keresni. Igy lassan 32 eves kora elott nyilvan nem rossz summa ez, a jovoben mar nemigen kell aggodnia neki sem a penzert (nem mintha a Fradiban kellett volna xd)

2 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 244 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na vajon kivel találkoztam a mai athéni járaton? 😊
r.baggio
Kamuzol itt, nem volt semmiféle athéni járat a görög légtérzár miatt 😂😜😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 291 — Invisible man
r.baggio
Te adtad neki a sálat? 😄

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 279 — #NoStress
r.baggio
Odüsszeusz?

2 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 895 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Hát ez eldőlt, remélem azért nem lesz kiütés a vége.

2 hónapja
Egyedül Ravaglia miatt nem 5-0 ez a meccs az Internek.

2 hónapja
Remélem a Bologna több örömöt okoz ma, mint a Liverpool. Andiamo Rossoblù!

2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 588 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
na eddig volt érdekes a City meccs
Löfli
Pedig Devin Booker a végén egyenlített
Kampman
csoda!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 716
Löfli
Pedig Devin Booker a végén egyenlített

2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 374 — Cowboys fan
még szerencse, hogy Slot behozott egy extra védőt! Talán nem ártott volna letámadni a labdás játékost 😀
Toto21
most mondták a szagértők, hogy nem kellett volna rá kimenni
szerintem meg de, vazze 18 liverpooli volt bent a 16-oson, egy valaki azért letámadhatta volna a játékost
NB2
Sziti is ezzel nyerte.meg '19-ben, Lejcseszter játékosok úgy gondolták, minek kilépni Kompanyra huszonöt méteren. A többit ismerjük.
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 588 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!