Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
- JC6
6 991
Oly mindegy milyen csoportba kerülünk, NL vagy nem NL, nincs 11 darab komoly játékosunk. Isteni csoda az elmúlt 4-6 év..A VB a cél....Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
2 hónapja
A VB a cél....Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
- JC6
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Kedden két nagy zakós csapat....
Draft
2 hónapja
Ég és föld volt a különbség, ez nem a mi szintünk. Kemény volt látni, hogy a saját kapujuktól 8 passzal a miénk előtt vannak, nekünk pedig az a taktika, hogy íveljük előre Sallainak vagy Vargának. Kb két osztály különbség volt, nagyon jók ezek a németek, sajnos.Egy formálodó német csapat....
- JC6
Draft
2 hónapja
- JC6
6 991
Ég és föld volt a különbség, ez nem a mi szintünk. Kemény volt látni, hogy a saját kapujuktól 8 passzal a miénk előtt vannak, nekünk pedig az a taktika, hogy íveljük előre Sallainak vagy Vargának. Kb két osztály különbség volt, nagyon jók ezek a németek, sajnos.
2 hónapja
És még így sem lóg ki lefelé. Mondjuk ez mindent elmond a magyar fodballról.Dárdai is úgy védekezik, mint a fiam fifában (egymás után kitámad a védőkkel, és dicsőségesen elszáll, mint a győzelmi zászló)nagyobb lufi, mint az apja.
slowmotion
A tökéletes nepotista termék.
Amadeus the Young
2 hónapja
Henriknek mondjuk most pont igaza van.Elég gyakran (amíg néztem M4 stúdiót)
Kenny
Mit mondott most?
2 hónapja
ozibozi
17 192
Hollandok is vágtak egy ötöst azért
2 hónapja
Ilyet is rég láttam, hogy csak 1 perc hosszabbítás.Mondjuk jól jött most…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
2 hónapja
Az melyik meccs volt? Itthoni angolok elleni 0-4 Vb selejtező?Ez a Rossi éra legsúlyosabb vereségeÉs az előző legsúlyosabb szintén EB után jött.
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Draft
2 hónapja
Karácsony!! Ja és MP szemüvege is női, így nem lehet játszani a németek ellen.Origon mi a mondás, ellenünk a bíró, sok a migrans a nemet csapatban, szurkolásban mi nyerünk? 😊Mindez + Gyurcsány és Soros miatt kaptunk ki.
somoskovig
iktriad
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
2 hónapja
Ez a Rossi éra legsúlyosabb vereségeÉs az előző legsúlyosabb szintén EB után jött.
ThundersNFL a Paraszt
2 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Dárdai is úgy védekezik, mint a fiam fifában (egymás után kitámad a védőkkel, és dicsőségesen elszáll, mint a győzelmi zászló)nagyobb lufi, mint az apja.
slowmotion
A tökéletes nepotista termék.
criminal lawyer or criminal lawyer?
2 hónapja
Ez a Rossi éra legsúlyosabb veresége?
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2 hónapja
Origon mi a mondás, ellenünk a bíró, sok a migrans a nemet csapatban, szurkolásban mi nyerünk? 😊Mindez + Gyurcsány és Soros miatt kaptunk ki.
somoskovig
2 hónapja
Kíváncsi vagyok Rossi interjújára.Kinek fog megint üzenni? Megint a szurkolók lesznek a hozzá nem értők?
Gazdagba most nem tud belerúgni😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
2 hónapja
ozibozi
17 192
Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapát
2 hónapja
Origon mi a mondás, ellenünk a bíró, sok a migrans a nemet csapatban, szurkolásban mi nyerünk? 😊
2 hónapja
5-0 ide vagy oda, én lassan Rossi helyett is lehet nézelődni van-e esetleg jobb alternatíva. Mert a nagy túlteljesítés után hatalmas a mostani szenvedés.Pont ezen agyaltam én is. Az EB után úgy voltam vele, h meg maradjon, de így, h nemhogy nem fejlődött a játék, hanem meg rosszabb is lett lehet érdemes lenne lassan mást kipróbálni, ha nem javul a játék a következő meccseken se.
Heisman nádor
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
2 hónapja
Katartikus lezárás, csak a többiek miatt estünk ki narratívával nehéz is konzekvenciákat levonni (nem feltétlenül a stáb szintjén, hanem MLSZ, média, szurkolók, közbeszéd szinten)Volt egy jó sorozatunk....mindenki elszállt....most meg talán jókor jön a SallerJa, az EB-n is jókor jött. Sokat használt.
ThundersNFL a Paraszt
rob3r7o
2 hónapja
Akkor 6-0 lesz?Szerintem az elmult 5 evben nem voltunk ilyen gyengek, mint ma…Biztos tésztát ettek mint Mexicoban
Bence94
vpi
2 hónapja
ozibozi
17 192
Ki az az edző aki Ádám Martint behozza 30 percekre.Nem utolsó 10 percre esetleg amikor folyamatosan nyomunk az egyenlítésért vagy győzelemért.
Mire gondolt a költő.
A többiről ne is beszéljünk.