Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
szóval az angol válogatott az írekkel játszik, és a szövkap egy 40-szeres ír válogatott játékos. értem 😮Arról nem is beszélve hogy két ír lőtte a gólokat is 😊
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Bő nyállalCsehek mifaszt csinálnak Grúziában?Szopnak?
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Csehek mifaszt csinálnak Grúziában?Szopnak?
warr_b
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Fu gec olyan láma gólokkalFaszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül....és még ki is kaptatok Vizslástól 🫤
De legalább vezetünk
zacknorb
Stoki
2 hónapja
Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül....és még ki is kaptatok Vizslástól 🫤
De legalább vezetünk
zacknorb
2 hónapja
Csehek mifaszt csinálnak Grúziában?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Georgia komolyat megy
2 hónapja
Wrexham nagyot megy a szezon elejen, jovore csempo?Vszinu, ott lesznek problémáik valószinűleg. De a kövi 5 évben összejöhet nekik a PL.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
szóval az angol válogatott az írekkel játszik, és a szövkap egy 40-szeres ír válogatott játékos. értem 😮
2 hónapja
BREAKING: Clearlake Capital are open to buying out Todd Boehly but they will not sell their own shares in Chelsea 🚨 pic.twitter.com/Z0LmeNMp6c
— Sky Sports News (@SkySportsNews) September 6, 2024
Exclusive: Todd Boehly believes his relationship with Clearlake is at breaking point. Situation said to be untenable. Co-owners want to buy each other out. Chelsea on the brink of civil war #CFC https://t.co/9FZB1Vt210
— Matt Law (@Matt_Law_DT) September 7, 2024
Szerkesztette: Tony Adams
2 hónapja
Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül.Akkor mondok egyet, Dunavarsány-Újpest kupa meccs, jegy ár: 3000.- (!)
De legalább vezetünk
zacknorb
1000 jegy hazaiban, 300 jegy vendégben, esélyem sincs elmenni, pedig végre 10 percre játszana a csapatom, nem kéne átcammognom egész Budapesten.
2 hónapja
Én megye2es meccsekre jártam 2 helyre és ott nem kellett fizetni.2019-ben voltam utoljára NB3-ban, akkor 500 volt egy jegy.2 éve még 500 volt, tavaly 700Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül.Miert az sok? Vagy kevés?
De legalább vezetünk
zacknorb
Toca
zacknorb
Kampman
2 hónapja
Akkor kevésbé emelkedett mint a kaja. Szoval jobban megeri meccsre menni mint enni. Csak mondom!2 éve még 500 volt, tavaly 700Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül.Miert az sok? Vagy kevés?
De legalább vezetünk
zacknorb
Toca
zacknorb
2 hónapja
deyell
11 702
elég régen voltam megye 1es meccsen de régen ingyen be lehetett menni, nem?
choose life
2 hónapja
Kampman
28 331
2019-ben voltam utoljára NB3-ban, akkor 500 volt egy jegy.2 éve még 500 volt, tavaly 700Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül.Miert az sok? Vagy kevés?
De legalább vezetünk
zacknorb
Toca
zacknorb
2 hónapja
2 éve még 500 volt, tavaly 700Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül.Miert az sok? Vagy kevés?
De legalább vezetünk
zacknorb
Toca
2 hónapja
Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül.Miert az sok? Vagy kevés?
De legalább vezetünk
zacknorb
2 hónapja
Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül. De legalább vezetünk
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
ezt nem tudtam. troll focit kb soha nem neztem..kbmost lattam promot h a kozter vagy foter vagy hol a trollfocisok is bementek bagy allando riporterek?Noha nem teljesen értem a kérdést, de az Adrián már pár éve kiszállt, végzett politológus amúgy, és elvállalta ezt a projektet.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1e35zij/amikor_trollfoci_adri%C3%A1n_elv%C3%A1llalta_hogy_k%C3%B6zteres/
YoungZeeZee
zacknorb
koszi
2 hónapja
Nem tudom h volt-e arról szó de Osimhen végül a Galataban kötött ki…
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
most lattam promot h a kozter vagy foter vagy hol a trollfocisok is bementek bagy allando riporterek?Noha nem teljesen értem a kérdést, de az Adrián már pár éve kiszállt, végzett politológus amúgy, és elvállalta ezt a projektet.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1e35zij/amikor_trollfoci_adri%C3%A1n_elv%C3%A1llalta_hogy_k%C3%B6zteres/
YoungZeeZee
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
most lattam promot h a kozter vagy foter vagy hol a trollfocisok is bementek bagy allando riporterek?www.reddit.com/r/hungary/comments/1e35zij/amikor_trollfoci_adri%C3%A1n_elv%C3%A1llalta_hogy_k%C3%B6zteres/
Szerkesztette: YoungZeeZee
2 hónapja
M&M's, azaz Moldova vs Málta, azaz vs Csebi.6kor mindenki a tv elé !