Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Francia 1-3 Olasz 🤣🤣Kicsit elcsúszott Spallettiék formaidőzítése. Úgy kilenc-tíz héttel.
Mamma mia
steelwolf
2 hónapja
Francia 1-3 Olasz 🤣🤣Mamma mia
2 hónapja
We are delighted to announce the signing of Anna Csiki from BK Hacken, subject to international clearance and work permit. ✍️
— Tottenham Hotspur Women (@SpursWomen) September 6, 2024
Welcome, Anna! 🤍
2 hónapja
Este 11-kor St. Lucia-Curacão, mekkora lenne egy upset win...!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
A teszkós firmino 25 gólt vár magától az idényben, biztos megnézte a budafok, majd az egész mb1 erejét, és így jött ki a matek.
2 hónapja
sztem nem csak a meccsek szama szamit hanem az intenzitas kulonbseg is. ha megnezel teljesen egy 98as meccset, az a mostanihoz kepest lassitott felvetelnek tunik.grumpy voltam.megneztem 98 francia...mar ebre meccseltek szeptemberbennem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.Borzalom. Teljesen kiszipolyozzak a játékosokat. 10 nap múlva meg már BL
kb 2honapja sem volt az eb donto de mar tetre meno meccs van.
illuzio rombolo
YoungZeeZee
csebiKözben Cole Palmerrel offoltatja a Chelsea a Konfettita két dolgot össze is kötném, mivel Palmer az angol válogatott meccsét is IZOMFÁRADÁS miatti sérülés okán hagyta ki
zacknorb
értitek, szeptember eleje van
r.baggio
YoungZeeZee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Hatalmas meccs volt a Cook Szigetek vs Tonga. Tikoipau és Polovili 11esével eldöntötte már a meccset az első félidőben Tonga. Bár a második derekán Kumsuz szépített, ennyire telt, végül Kefu beállította az 1-3as végeredményt.A szamoai örök derbit Szamoa nyerte Tumua és Vaai góljaival. Leiatauat a 72. percben kiállították, de ez sem segített Amerikai Szamoán, Mana'o testvérek nem tudták bevenni Taupau kapuját.
2 hónapja
Aztán a játékosok lesznek hazaárulók mert 30 éves koruk előtt mondják le a válogatottságot.nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.Borzalom. Teljesen kiszipolyozzak a játékosokat. 10 nap múlva meg már BL
illuzio rombolo
YoungZeeZee
csebiKözben Cole Palmerrel offoltatja a Chelsea a Konfettita két dolgot össze is kötném, mivel Palmer az angol válogatott meccsét is IZOMFÁRADÁS miatti sérülés okán hagyta ki
zacknorb
r.baggio
Btw fm24ben több blogon is olvastam hogy nagyon sok játékos köztük Szobo is 29-30 évesen visszavonul a válogatottól. Egymástól független mentesekben. Gondolom nem lehet véletlen AI számol.
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
grumpy voltam.megneztem 98 francia...mar ebre meccseltek szeptemberbennem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.Borzalom. Teljesen kiszipolyozzak a játékosokat. 10 nap múlva meg már BL
illuzio rombolo
YoungZeeZee
zacknorb
r.baggio
2 hónapja
nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.Borzalom. Teljesen kiszipolyozzak a játékosokat. 10 nap múlva meg már BL
illuzio rombolo
YoungZeeZee
csebi
Közben Cole Palmerrel offoltatja a Chelsea a Konfettita két dolgot össze is kötném, mivel Palmer az angol válogatott meccsét is IZOMFÁRADÁS miatti sérülés okán hagyta ki
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.Mondjuk ez amióta az eszemet tudom így van.
illuzio rombolo
YoungZeeZee
Inkább a fix heti két meccs, és a minden nyáron legyen valami agymenéssel durvult el minden, főleg a covid után.
2 hónapja
nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.Borzalom. Teljesen kiszipolyozzak a játékosokat. 10 nap múlva meg már BL
illuzio rombolo
YoungZeeZee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.kb 2honapja sem volt az eb donto de mar tetre meno meccs van.
illuzio rombolo
2 hónapja
A győzelem èrtèke🥳🇸🇲 SAN MARINO WIN A GAME FOR THE FIRST TIME IN 20+ YEARS & A COMPETITIVE MATCH FOR THE FIRST TIME EVER!!!
— The Sweeper (@SweeperPod) September 5, 2024
History is made as the worst team in the FIFA rankings (210th) finally end the longest winless run in international football history (140 games dating back to April 2004)!!! pic.twitter.com/xbB3M2WQUE
2 hónapja
Japán - Kína 7:0! Nagyon bejött nekik is, hogy a világ összes pénzét a focira költöttékennyit ér a Blue Lock program 😊
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Közben Cole Palmerrel offoltatja a Chelsea a Konfettit
2 hónapja
még az is lehet, hogy a győzelem miatt visszamegyek twitterre86. perc, San Marino vezet!OTTVAAAAAAAN
zacknorb
zacknorb
2 hónapja
86. perc, San Marino vezet!OTTVAAAAAAAN
zacknorb
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
jon a vasas uj aranykora.Remélem, hogy tényleg ez a helyzet.Hülyeség. Úgy jött ide, hogy 2 évig nem lesz kirúgva, akkor sem, ha nem jutnak fel. Teljesen szabad kezet kapott, aki nem teljesít, az repül a kettes csapathoz vagy felbontják a szerződését. Miki sem fog beleszólni sem a keretbe, sem a kezdőbe. Csak így vállalta.Pinyő hivatalosRendet akar majd rakni, ezért az öltöző (ha ebben a vezetőség is partner) néhány hónap alatt megbuktatja.
zacknorb
Kampman
- JC6
Kampman
mondjuk pinyo nb1 szinten nem rossz edzo, de hosszu tavon...?!
2 hónapja
Kampman
28 331
A dán-albán meccs igazi balkáni szintű favágássá süllyedt, amit nem meglepő módon nem a dánok kezdeményeztek.
2 hónapja
86. perc, San Marino vezet!
2 hónapja
Kampman
28 331
Remélem, hogy tényleg ez a helyzet.Hülyeség. Úgy jött ide, hogy 2 évig nem lesz kirúgva, akkor sem, ha nem jutnak fel. Teljesen szabad kezet kapott, aki nem teljesít, az repül a kettes csapathoz vagy felbontják a szerződését. Miki sem fog beleszólni sem a keretbe, sem a kezdőbe. Csak így vállalta.Pinyő hivatalosRendet akar majd rakni, ezért az öltöző (ha ebben a vezetőség is partner) néhány hónap alatt megbuktatja.
zacknorb
Kampman
- JC6
2 hónapja
ozibozi
17 193
IMMÁR HIVATALOS, PINTÉR ATTILA A VASAS ÚJ VEZETŐEDZŐJEA mai naptól a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya,
A kétszeres magyar bajnok, kétszeres kupagyőztes, valamint kétszeres szuperkupa-győztes
Pintér Attila veszi át a Vasas FC vezetőedzői feladatait.
2 hónapja
- JC6
6 991
Hülyeség. Úgy jött ide, hogy 2 évig nem lesz kirúgva, akkor sem, ha nem jutnak fel. Teljesen szabad kezet kapott, aki nem teljesít, az repül a kettes csapathoz vagy felbontják a szerződését. Miki sem fog beleszólni sem a keretbe, sem a kezdőbe. Csak így vállalta.Pinyő hivatalosRendet akar majd rakni, ezért az öltöző (ha ebben a vezetőség is partner) néhány hónap alatt megbuktatja.
zacknorb
Kampman