Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
na Lewa végre beköszönt...
Klaci79
o meg jatszik? azt hittem visszavonult mar.
csebi
nem csodálom, hogy ezt hitted...remélem emelkedik kicsit az árfolyama, valami szaudi klubnál 😊
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Klaci79
o meg jatszik? azt hittem visszavonult mar.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Milik is régen rúgott mester3ast.

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Azért Nunez értékelésénél szerintem nem szabad azt sem elfelejteni, hogy mennyi pénzért csinálja azt amit. A legdrágább játékos a csapat történetében.
Sixo
Úgy látszik, a Benficánál a csapat teljesítménye segít eladni a csatárokat.
Goncalo Ramost is elvitte a PSG egyetlen bika szezon után, aztán most meg nem hozza a számokat..
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Szóval ha az uruguayi szar, akkor bazmeg mindenki szar a csapatból, aztán valahogy mégis első helyen áll a bajnokságban a Liverpool, és minden kupában versenyben van még.

Túlságosan hozzászoktunk a jóhoz az elmúlt években.
Mikey
én folyamatosan fanyalgok mert a játékon nem érzem a dominanciát és erőt ami a bajnoki futásban megvolt
most csúny, erőlködős meccsek vannak sokszor
de igen az eredmények meg ott vannak
Negritis, a vajda
szerintem a bajnoki idényben volt nem egy olyan meccsünk, ahol a cilinderből valaki előrántotta a nyulat az utolsó utáni pillanatban. nem domináltuk végig a szezont augusztustól márciusig, hanem csak valahogy behúztuk a három pontot, és ez utólag optikailag nagyobbnak láttatja a dominanciát.

emellett ott nem is nagyon volt sérülés emlékeim szerint. most nem jó, hogy mindenki is sérült vagy csak szimplán házon kívül tartózkodik, ehhez képest a jelenlegi helyzetünk teljesen elfogadható, sőt.
slowmotion
Egyébként igen akkor valami hihetetlenül szerencsés volt a csapat a sérülésekkel. Na ez az idei szezonról távolról sem mondható el. Aztán valahogy mégis elsők.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Azért Nunez értékelésénél szerintem nem szabad azt sem elfelejteni, hogy mennyi pénzért csinálja azt amit. A legdrágább játékos a csapat történetében.

több mint 1 éve
Szóval ha az uruguayi szar, akkor bazmeg mindenki szar a csapatból, aztán valahogy mégis első helyen áll a bajnokságban a Liverpool, és minden kupában versenyben van még.

Mikey
én folyamatosan fanyalgok mert a játékon nem érzem a dominanciát és erőt ami a bajnoki futásban megvolt
Negritis, a vajda
szerintem a bajnoki idényben volt nem egy olyan meccsünk, ahol a cilinderből valaki előrántotta a nyulat az utolsó utáni pillanatban. nem domináltuk végig a szezont augusztustól márciusig, hanem csak valahogy behúztuk a három pontot, és ez utólag optikailag nagyobbnak láttatja a dominanciát.

emellett ott nem is nagyon volt sérülés emlékeim szerint. most nem jó, hogy mindenki is sérült vagy csak szimplán házon kívül tartózkodik, ehhez képest a jelenlegi helyzetünk teljesen elfogadható, sőt.
több mint 1 éve

Mikey
Negritis, a vajda
Jó de a bajnoki címmel véget érő szezon az sokkal inkább kivételesen kiemelkedő év volt, semmint egy az átlagos bajnokságot érő szezonok közül. Azt én nem is várom vissza. Szerintem teljesen irreális 30+ győzelmet és (közel) 100 pontot elvárni bármelyik csapattól.

A játék valóban sokszor görcsös és erőlködő, de azért nagyon sokszor domináns is. Nyilván órákat lehetne beszélgetni azokról a dolgokról, amiben lehetne fejlődni, de szerintem változatlanul el vagyunk kényeztetve, és inkább már ott tartunk hogy ami nem teljesen tökéletes, az már rossz.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician

Mikey

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
asszem ugyis irtam itt (de baratomnak kulon biztosan), hogy nem ertem a Poolt, mert sztem nem ilyen kozeppalyasra van szukseguk. sztem ezt Klopp benezte.
csebi
nemtom mennyire írtuk itt, de én se értettem hogy Ő miért kellett
elég durván pánik igazolás volt miután bárkit próbáltunk a Chelsea duplájáért vitte
Negritis, a vajda
igazából az, hogy nem vált be, az még nem tragédia.
amit nem értek az az, hogy hogyan nézhette be ennyire a FO. 20M körül vette a Bayern, nem játszatta, de 40-re lehúzott minket.
szar érzés a fasz rosszabbik oldalán állni, bár meg kell hagyni, Edwardsék idején ugyanígy húztuk mi is le a kiscsapatokat (Ibe, az akkor még reménytelen Szalonka meg a többiek eladásával)
slowmotion
És megjegyezném Klopp védelmében, hogy nem ő nézte be. Mármint jóváhagyta hogy igazolják le, de biztos nem az ő ötlete volt.

De egyébként én még nem török pálcát felette.

A legjobb példa Núñez. Ő is el lett temetve 28x itt a fórumon, de pl. 30 meccsen játszott idén, ebből csak 17x kezdett, de ezeken 8 gól és 10 gólpassz a mutatója. Persze sokszor a lehetetlent is kihagyja, de sokszor viszont a lehetetlenből csinál helyzetet. A 8 gólja negyedik csapaton belül (Salah 18, Jota 9, Gakpo 9) a 10 gólpassza pedig a legtöbb.
A kanadai táblázaton Salah (18+9) mögött simán második a 8+10-zel, utána a már említett Jota és Gakpo 9+2-vel, Alexander-Arnold 2+9-cel van jól lemaradva.

Az a helyzet, hogy ebből az ötösből talán Jota nincs agyonszidva folyamatosan.

több mint 1 éve
asszem ugyis irtam itt (de baratomnak kulon biztosan), hogy nem ertem a Poolt, mert sztem nem ilyen kozeppalyasra van szukseguk. sztem ezt Klopp benezte.
csebi
elég durván pánik igazolás volt miután bárkit próbáltunk a Chelsea duplájáért vitte
Negritis, a vajda
igazából az, hogy nem vált be, az még nem tragédia.
amit nem értek az az, hogy hogyan nézhette be ennyire a FO. 20M körül vette a Bayern, nem játszatta, de 40-re lehúzott minket.
szar érzés a fasz rosszabbik oldalán állni, bár meg kell hagyni, Edwardsék idején ugyanígy húztuk mi is le a kiscsapatokat (Ibe, az akkor még reménytelen Szalonka meg a többiek eladásával)
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
csebi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve

zacknorb
istenem. ez kb feler a Hashemian - Ali Karimi igazolasokkal.
Tuchel RAUS.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Csebi jól beszopatta szegény Mikeyt.

Sixo
nem igazan. en mondtam, hogy sztem abba a szisztemaba nem illik. nem jo parharcokban, sot igazan en a Munchenben sem lattam hol lenne igazan a posztja. klasszikus 10esnek nem eleg technikas, de mar a 8 pozihoz sincsen meg a fizikuma-parharc kepessege. nyilvan meg lehetett probalni az uj Pool szisztemaban ebben a nyolcas poziban ugy, hogy a masik nyolcas utkozik tobbet, de nem igazan valt be ott. asszem ugyis irtam itt (de baratomnak kulon biztosan), hogy nem ertem a Poolt, mert sztem nem ilyen kozeppalyasra van szukseguk. sztem ezt Klopp benezte.

több mint 1 éve
Csebi jól beszopatta szegény Mikeyt.

több mint 1 éve
Máshogy nem lehet megállítani.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Ájjájj, szegény Szivacskit nem vittél el a törökországi edzőtáborba, ráadásul a szakmai stáb döntése alapján a tartalékcsapattal kezdi meg a felkészülést... :S

Mi lesz most így velünk?? 😕

End of an era? 😀
warr_b
Állítólag Nb1-es csapathoz adják el.
Nehezen hihető hogy pénzt fognak érte fizetni.
ozibozi
Ne viccelj, fizetnék is érte hogy valaki elvigye. Bár szerintem a Blasz1 is meghaladja a képességeit...
warr_b
Mondom, nem viszi el senki, kérője sincs, nem is lesz, illetve még egy év van a szerződéséből.
Miki besokallt, mondta hogy nem készülhet az első csapattal és az edzőtáborba sem megy, amíg nem rendezi a dolgait. Konkrétan haveromnak is lóg 2 millióval.
JC6 - a zsidó
Oké, elég utópia, hogy bàrkinek kéne, de akkor mi lesz, még egy évig kapja a lóvét és bassza a rezet a tarcsiban aztán néha beáll csereként ilyen Füzesgyarmatok meg a Pénzügyőr ellen?
warr_b
Kit érdekel? Te nem fogod látni meccsen, hát mi ez, ha nem Kánaán???
😃😃😃
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
csak befújták a tizit az Atalantának, bár ez neccesebb volt szerintem 😀
Löfli
fújható volt, ugyanúgy mint a végén a kéz is.

több mint 1 éve
Nunez 😀
Nomac
Azért ma is összejött neki 2 assist meg a legmagasabb kialakított gólhelyzetminőség mutató
zacknorb
Sokkal jobb a Pool ha a pályán van, nem is kérdés, csak vicces milyen ajtó ablak helyzetek maradnak ki nála.
Nomac
teljesen jól rúgta meg, csak Leno megint bravúrkapust játszott.
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 119 — balazs.t85@gmail.com
Nunez 😀
Nomac
Azért ma is összejött neki 2 assist meg a legmagasabb kialakított gólhelyzetminőség mutató
zacknorb
Sokkal jobb a Pool ha a pályán van, nem is kérdés, csak vicces milyen ajtó ablak helyzetek maradnak ki nála.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Nunez 😀
Nomac

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Brahim😀

Ettől függetlenül az atleti ellen jó szarok vagyunk, ha ez bajnoki lett volna, megint -2 pont.
eaglesmcnabb
Konkrétan ez a meccs full real dominancia volt, de ott sem lehet mindig szerencse, ezért kellett az OT
zacknorb
Ja, de az Atleti mar tudja mit kell jatszani ez ellen, es kurva keveset hibaztak. Persze a hosszabbitasban jott a hiba, de ahhoz is kellett szerencse, mint a Kepa balfaszkodashoz.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 119 — balazs.t85@gmail.com
Nunez 😀