Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Darwin Núnez, Gakpo, Clark, Gordon, McConnell, Beck, Quansah, Nyoni
azért ez kemény pad
Negritis, a vajda
Én el tudtam volna fogadni több rotálást. De most jön 10 nap pihi... Lehet úgy volt vele Klopp hátha eldőntik itt és majd a visszavágon jobban forgat. Persze tényleg 13-14 felnőtt maradt egészséges, nehéz így de 1-2 akadémista a kezdőbe lehet jöhetett volna még.

Közben 0-1 😀 leszarnám h aki lehetne ma esni de kötelező a visszavágó is

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
Darwin Núnez, Gakpo, Clark, Gordon, McConnell, Beck, Quansah, Nyoni
azért ez kemény pad

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
Bradley kezd, hurrá!
Mikey
nincs más

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Bradley kezd, hurrá!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Elég jó meccs, ajánlom nézésre. Bár hogy nincs VAR eléggé érthetelen, Savicot első percekben el kellett volna zavarni, tizi maradt el a Realnak...
zacknorb
Pedig a góloknál kint van a VAR felirat, meg a Real második góljánál mutattak Var képet, hogy nem volt les 😀
kapitnono
írták nekem is hogy elv van VAR, de akkor meg csak iszonyat retik hogy nem használják

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 009 — WHO DAT!!!!

Elég jó meccs, ajánlom nézésre. Bár hogy nincs VAR eléggé érthetelen, Savicot első percekben el kellett volna zavarni, tizi maradt el a Realnak...
zacknorb
Pedig a góloknál kint van a VAR felirat, meg a Real második góljánál mutattak Var képet, hogy nem volt les 😀

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Real-Atléticot nem közvetíti semmi? Ez komoly?
KeyG
Már tavaly se adták
Talán a diginél van még a jog, akinek ugye nincs sportcsatorna
zacknorb
fasza, köszi
KeyG
Ergo ez is a románok miatt van #narratívagyártás

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Nah végre találkozott az igazi Ronaldoval is.

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956
KeyG
Már tavaly se adták
zacknorb
fasza, köszi

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
KeyG
Már tavaly se adták

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Megint fejesgólokkal verjük a Realt? 😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Utoljára december 3. talált be idegenben a Roma, azóta 3 meccsem 0 gól.

több mint 1 éve
Akkor idénre marad az EL Józsinak.

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Daje Lazio, a jobb csapat vezet

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
A Római derbi szokásosan gyenge eddig
alatriste
3-3 lövés egy félidő alatt. Abból összesen egy volt 16oson belül, az is kb egy lépésnyivel.

több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A Római derbi szokásosan gyenge eddig, de a magyar sportközvetítés egyik legjobb dolga amikor Szaniszló Csabi és Méhes Gábor együtt közvetítik a meccset. Rádióműsorba is simán megállná a helyét.
alatriste
én meg pont úgy gondolom hogy lassan elfárad ez a séma, néha van egy jó kiszólás, de ennyi
zacknorb
Én nagyon szeretem ezt a felállást. A EU-os tenisz döntőkhöz hasonlóan ahol 2 de talán néha 3 ember is szokott lenni. Legalábbis régen volt, pár éve nagyon kevés tenniszt nézek sajnos. Ha a meccs is jobb lenne talán a két kommentátor is többről tudna beszélni de mivel mindketten hard core szurkolók nekem sokat ad hozzá h nem csak egy random meccs előtt néztek utána a csapatoknak, hanem másfél órán keresztűl gyakorlatilag csak podcast szerűen is tudnának beszélni a csapatokról. Van infó bőven.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
A Római derbi szokásosan gyenge eddig, de a magyar sportközvetítés egyik legjobb dolga amikor Szaniszló Csabi és Méhes Gábor együtt közvetítik a meccset. Rádióműsorba is simán megállná a helyét.
alatriste
én meg pont úgy gondolom hogy lassan elfárad ez a séma, néha van egy jó kiszólás, de ennyi

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

Liverpool Fc
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
na ki hozza el a roman vedot Genoabol? Spurs vagy Bayern? tippek?
csebi
Spurs a befutó 30 misiért
Beki
igen. egy roman, aki tartja az adott szavat. milyen ev ele nezunk, hogy maris megtortent ...
csebi

Klaci79
ahelyett, hogy Ryanair-rel utazott volna 😮
köcsögromán!
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
na ki hozza el a roman vedot Genoabol? Spurs vagy Bayern? tippek?
csebi
Spurs a befutó 30 misiért
Beki
igen. egy roman, aki tartja az adott szavat. milyen ev ele nezunk, hogy maris megtortent ...
csebi
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
az amúgy volt már hogy Szancsó Dortmund kölcsön hivatalos?
Löfli
Furcsa, hogy nincs benne vásárlási opció. Mondjuk gondolom, ha nyújt olyan teljesítményt ami miatt a Dortmund elvinné szezon végén, akkor még le fognak ülni tárgyalni.

Szerkesztette: dugo93

több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
az amúgy volt már hogy Szancsó Dortmund kölcsön hivatalos?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Dragusin közben már fix, h Tottenham, pedig a Bayern egy magasabb ajánlattal majdnem beleszólt a dologba.

Szerintem ez tipik olyan deal, ahol mindhárom fel jól jár, pláne h Spence meg cserébe megy kölcsönbe a Genoaba úgy, h a fizetését teljesen a Spurs állja majd.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”