Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Brahim😀Konkrétan ez a meccs full real dominancia volt, de ott sem lehet mindig szerencse, ezért kellett az OT
Ettől függetlenül az atleti ellen jó szarok vagyunk, ha ez bajnoki lett volna, megint -2 pont.
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Brahim😀Ettől függetlenül az atleti ellen jó szarok vagyunk, ha ez bajnoki lett volna, megint -2 pont.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Na, elv Kroos lenyilatkozta hogy csak a pénzért jönnek ide az emberek focizni, és ezt nem likeolják a helyiekTényleg rémlik is tavaly nyáron ez a nyilatkozata
zacknorb

több mint 1 éve
Na, elv Kroos lenyilatkozta hogy csak a pénzért jönnek ide az emberek focizni, és ezt nem likeolják a helyiekEn like-olom. 😀
zacknorb
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Na, elv Kroos lenyilatkozta hogy csak a pénzért jönnek ide az emberek focizni, és ezt nem likeolják a helyiek
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csak befújták a tizit az Atalantának, bár ez neccesebb volt szerintem 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Az a legszebb a meccsben, hogy a Fulham nem is törődik azzal, hogy véletlennek tűnjön az összes labdaelrúgás meg időhúzás, pontosan tudják, hogy Coote ellenünk ilyenért még röhög is velük egyet, nemhogy sárgát nem ad.Amióta utoljára feljutottak akárki ellen játszanak nyomom a Fulham ellenes propagandát, hányinger csapat, emellé meg rohadt szerencsés is. Jövőre csak kiesnek végre. Amint gólt szereznek egyből húzzák az időt pofátlanul.
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Az a legszebb a meccsben, hogy a Fulham nem is törődik azzal, hogy véletlennek tűnjön az összes labdaelrúgás meg időhúzás, pontosan tudják, hogy Coote ellenünk ilyenért még röhög is velük egyet, nemhogy sárgát nem ad.
több mint 1 éve
Volt itt tűzijáték, de Carvajal csak beverte 😀Kaiser emlékezésénél is ez volt
Azt tudja valaki miért fütyülik Kroost minden érintésnél a kecskebaszók?
kapitnono
Nekem csal vad privát teóriáim vannak
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Elindulok tankkal a HargitáraErgo ez is a románok miatt van #narratívagyártásfasza, kösziReal-Atléticot nem közvetíti semmi? Ez komoly?Már tavaly se adták
KeyG
Talán a diginél van még a jog, akinek ugye nincs sportcsatorna
zacknorb
KeyG
zacknorb
több mint 1 éve
Volt itt tűzijáték, de Carvajal csak beverte 😀Azt tudja valaki miért fütyülik Kroost minden érintésnél a kecskebaszók?

több mint 1 éve
Ha szabályos volt, ha nem ilyen balfaszul megoldani. Komolyan nem tudom miért kezdett megint, amikor Lunin sokkal jobb idén.Nagy ötlet volt Kepat kezdetni. Grat Ancelotti!Mondjuk ez hogy volt szabályos nem értem
rob3r7o
zacknorb
több mint 1 éve
Nagy ötlet volt Kepat kezdetni. Grat Ancelotti!Mondjuk ez hogy volt szabályos nem értem
rob3r7o
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Atletico minden rivalistol szopik, ellenünk meg mindig nyernek, akarmit csinalunk siman leszopatnak🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
nincs is ott fejben most az atalanta, egy hárompasszos akcióból vezet a MilanJól megy, akkor 4-5 belső hátvéd sérült arrafele.jaja, pont ebben a szituban, de közben De Roon is off 😀pont lemaradtam, de hogy a picsába nem volt ez tizi a Milan meccsen? gondolom Gasperini is ezt kérdezte, azért állították ki 😀Gabbia megsérült?
Löfli
Sixo
Löfli
Sixo
és középkezdés után 1-1, totál krézi meccs
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
több mint 1 éve
Nagy ötlet volt Kepat kezdetni. Grat Ancelotti!
több mint 1 éve
Jól megy, akkor 4-5 belső hátvéd sérült arrafele.jaja, pont ebben a szituban, de közben De Roon is off 😀pont lemaradtam, de hogy a picsába nem volt ez tizi a Milan meccsen? gondolom Gasperini is ezt kérdezte, azért állították ki 😀Gabbia megsérült?
Löfli
Sixo
Löfli
több mint 1 éve
jaja, pont ebben a szituban, de közben De Roon is off 😀pont lemaradtam, de hogy a picsába nem volt ez tizi a Milan meccsen? gondolom Gasperini is ezt kérdezte, azért állították ki 😀Gabbia megsérült?
Löfli
Sixo

Don't blink!
több mint 1 éve
pont lemaradtam, de hogy a picsába nem volt ez tizi a Milan meccsen? gondolom Gasperini is ezt kérdezte, azért állították ki 😀Gabbia megsérült?
Löfli
több mint 1 éve
pont lemaradtam, de hogy a picsába nem volt ez tizi a Milan meccsen? gondolom Gasperini is ezt kérdezte, azért állították ki 😀

Don't blink!
több mint 1 éve
az amúgy volt már hogy Szancsó Dortmund kölcsön hivatalos?Nem értettem miért nem hozza le semmi itthon, nem is értettem milyen indokból igazolná le a Dortmund Szalait. Aztán leesett.
Löfli
több mint 1 éve
oh, aszittem szarkazmus 😀Én tényleg örülök hogy ő kezdett!Bradley kezd, hurrá!nincs más
Mikey
Negritis, a vajda
Na mondjuk pont ő maradt le Willianról. 😕
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Én tényleg örülök hogy ő kezdett!Bradley kezd, hurrá!nincs más
Mikey
Negritis, a vajda
Na mondjuk pont ő maradt le Willianról. 😕
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May