Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehet Salah utolsó ève lesz vörös ördögkènt...

Salah treating this season as his last with Liverpool: 'I just want to enjoy it'
 thescore.com/epl/news/3065659
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
96. percben bukja el a Monza a 3 pontot xD Pedig még 0-2ra vezettek.

2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 654 — Cowboys fan
Pool és Slot amúgy eléggé belenyúlt ezzel a sorsolással. Legközelebb Forest, aztán B'mouth, Wolves. Egyedül a Brentford ami trap game volt a csapatnak, de egy Díaz góllal azt is sikerült megugrani.
Heisman nádor
Meg utána Kristálypalack, és Dinamo. Persze, lesz közte két BL, de ez tényleg ideálus hozzászoktatós menetrend.
2 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Szép debütálás

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 295 — beers & Packers
A Paks legyőzte a PAFC-ot, jó ez a nap!🙂 Már csak egy Nyíregy W kellene az Üllői úton.🙂
nagylaza, főpohárnok
Ejj-ejj, nem tanulsz a történelemből... vagy felbátorodtál a 3-2es diadalon és kinyílt a csipa megint

A múltkori égés után (amire direkt nem reagáltam, fekvőt nem rugdosunk) azt hittem legalább egy ideig mellőzöd az ilyen "szépségeket", gratulálok.
davemayer
Miért? Már álmodozni se szabad?🙂
2 hónapja
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
A Paks legyőzte a PAFC-ot, jó ez a nap!🙂 Már csak egy Nyíregy W kellene az Üllői úton.🙂
nagylaza, főpohárnok
Ejj-ejj, nem tanulsz a történelemből... vagy felbátorodtál a 3-2es diadalon és kinyílt a csipa megint

A múltkori égés után (amire direkt nem reagáltam, fekvőt nem rugdosunk) azt hittem legalább egy ideig mellőzöd az ilyen "szépségeket", gratulálok.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 hónapja
2 hónapja
csipkelli 4 008
Paks > Fiorentina
2 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Dominik folyamatosan a passzt keresi még ha az csak hátrafelé is lehetséges. Lehetne egy kicsit néha Salah.
Matthew99
Ne passzoljon saját magának? 😀
Mikey
Valakinek el kellene vele beszélgetni, mert elég egy enyhébb visszaesés a formában, erőnlétben, és akkor azonnal kikerül a kezdőből ha nem lesz veszélyesebb előre. Most még nincs baj, de láttuk a tavalyi szezon végét is.
ozibozi
Vagy csak meg kell nézni, hogy Mac Allisterrel kicserélve hogy festene a Pool (Macca a 10es, Szobo a 8as)
zacknorb
Lesz majd még olyan is. Mondjuk ma Alexis támadó feladatai erősen vissza voltak fogva, az első két meccsen sokkal többet ment előre.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 892 — Kinek mit intézett a kormánya
Dominik folyamatosan a passzt keresi még ha az csak hátrafelé is lehetséges. Lehetne egy kicsit néha Salah.
Matthew99
Mikey
Valakinek el kellene vele beszélgetni, mert elég egy enyhébb visszaesés a formában, erőnlétben, és akkor azonnal kikerül a kezdőből ha nem lesz veszélyesebb előre. Most még nincs baj, de láttuk a tavalyi szezon végét is.
ozibozi
Vagy csak meg kell nézni, hogy Mac Allisterrel kicserélve hogy festene a Pool (Macca a 10es, Szobo a 8as)
2 hónapja
ozibozi New York Giants 17 193
Matthew99
Mikey
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 892 — Kinek mit intézett a kormánya
Matthew99
Mikey
Arra csak a Mariota méretű legendák képesek
2 hónapja
Matthew99
2 hónapja
Egész szép győzelem lett a vége. A második félidő (a kapott gól ellenére) teljesen rendben volt. Urblík egészen zseniális gólpasszt adott (a másodikra gondolok, de az első se volt csúnya). Az külön kérdés, hogy egy Ajka ellen a Fáy utcában miért kell izgulni...
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Pool és Slot amúgy eléggé belenyúlt ezzel a sorsolással. Legközelebb Forest, aztán B'mouth, Wolves. Egyedül a Brentford ami trap game volt a csapatnak, de egy Díaz góllal azt is sikerült megugrani.
Heisman nádor
azért a MU is tud bőven szenvedős meccs lenni, főleg idegenbe
de az tuti hogy nem volt extrém sorsolás
Negritis, a vajda
Ha beállt volna védekezni a MU
Heisman nádor
Igazából felvetődik a kérdés, hogy a MU mire is állt be, mert én nem tudtam megmondani eddig, hogy mi a terv.
shagi0206
ETH kicsit olyan itt mint a magyar futball. Kurva sok pénzből nem sikerül szinte semmit se kihozni.
Heisman nádor
Na, azért a magyar foci ennel profibb. Érted, a magyar foci...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 hónapja
Nomac New England Patriots 3 111 — balazs.t85@gmail.com
Szobo..baszod a kapuba
Nomac
Meg lett neki tiltva szerintem. 🤷‍♂️
Mikey
Nem is értem, senki nem volt előtte, kapásból mehetett volna.
2 hónapja
ozibozi New York Giants 17 193
Lehet Ezt is le akarta passzolni, csak nem volt ideje 😊

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Szobo..baszod a kapuba
Nomac
Meg lett neki tiltva szerintem. 🤷‍♂️
2 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Heisman nádor
Igazából felvetődik a kérdés, hogy a MU mire is állt be, mert én nem tudtam megmondani eddig, hogy mi a terv.
shagi0206
ETH kicsit olyan itt mint a magyar futball. Kurva sok pénzből nem sikerül szinte semmit se kihozni.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Nomac New England Patriots 3 111 — balazs.t85@gmail.com
Szobo..baszod a kapuba
2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 959
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Heisman nádor
2 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Ha beállt volna védekezni a MU igen.
De ehhez képest eladtak 10-15 labdát amivel az ellenfél szinte mindig emberelőnyben mehetett a kapura. Nem adtak esélyt sem maguknak 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 959
Maguire a pályán. Kedvenc utd játékosom, főleg mikor ellenünk játszik 😀
2 hónapja
Salah kb.3 évvel ezelőtt élvezte így a játékot, mint idén, látszik is a teljesítményén
Stoki
Megtalálta a motivációt is, az egyik legutóbbi nyilatkozatában azt mondta hogy úgy akar visszavonulni, hogy a szurkolók a klub történelmének legjobbjaként emlékezzenek rá. (Vagy a második legjobbként Gerrard mögött.) Na most azért ahhoz még van mit tennie.