Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Lehet Salah utolsó ève lesz vörös ördögkènt...Salah treating this season as his last with Liverpool: 'I just want to enjoy it'
thescore.com/epl/news/3065659
2 hónapja
96. percben bukja el a Monza a 3 pontot xD Pedig még 0-2ra vezettek.
2 hónapja
Pool és Slot amúgy eléggé belenyúlt ezzel a sorsolással. Legközelebb Forest, aztán B'mouth, Wolves. Egyedül a Brentford ami trap game volt a csapatnak, de egy Díaz góllal azt is sikerült megugrani.Meg utána Kristálypalack, és Dinamo. Persze, lesz közte két BL, de ez tényleg ideálus hozzászoktatós menetrend.
Heisman nádor
2 hónapja
Szép debütálás
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
Miért? Már álmodozni se szabad?🙂A Paks legyőzte a PAFC-ot, jó ez a nap!🙂 Már csak egy Nyíregy W kellene az Üllői úton.🙂Ejj-ejj, nem tanulsz a történelemből... vagy felbátorodtál a 3-2es diadalon és kinyílt a csipa megint
nagylaza, főpohárnok
A múltkori égés után (amire direkt nem reagáltam, fekvőt nem rugdosunk) azt hittem legalább egy ideig mellőzöd az ilyen "szépségeket", gratulálok.
davemayer
2 hónapja
A Paks legyőzte a PAFC-ot, jó ez a nap!🙂 Már csak egy Nyíregy W kellene az Üllői úton.🙂Ejj-ejj, nem tanulsz a történelemből... vagy felbátorodtál a 3-2es diadalon és kinyílt a csipa megint
nagylaza, főpohárnok
A múltkori égés után (amire direkt nem reagáltam, fekvőt nem rugdosunk) azt hittem legalább egy ideig mellőzöd az ilyen "szépségeket", gratulálok.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
A Paks legyőzte a PAFC-ot, jó ez a nap!🙂 Már csak egy Nyíregy W kellene az Üllői úton.🙂
2 hónapja
csipkelli
4 008
Paks > Fiorentina
2 hónapja
Mikey
18 753
Lesz majd még olyan is. Mondjuk ma Alexis támadó feladatai erősen vissza voltak fogva, az első két meccsen sokkal többet ment előre.Vagy csak meg kell nézni, hogy Mac Allisterrel kicserélve hogy festene a Pool (Macca a 10es, Szobo a 8as)Valakinek el kellene vele beszélgetni, mert elég egy enyhébb visszaesés a formában, erőnlétben, és akkor azonnal kikerül a kezdőből ha nem lesz veszélyesebb előre. Most még nincs baj, de láttuk a tavalyi szezon végét is.Dominik folyamatosan a passzt keresi még ha az csak hátrafelé is lehetséges. Lehetne egy kicsit néha Salah.Ne passzoljon saját magának? 😀
Matthew99
Mikey
ozibozi
zacknorb
2 hónapja
Vagy csak meg kell nézni, hogy Mac Allisterrel kicserélve hogy festene a Pool (Macca a 10es, Szobo a 8as)Valakinek el kellene vele beszélgetni, mert elég egy enyhébb visszaesés a formában, erőnlétben, és akkor azonnal kikerül a kezdőből ha nem lesz veszélyesebb előre. Most még nincs baj, de láttuk a tavalyi szezon végét is.Dominik folyamatosan a passzt keresi még ha az csak hátrafelé is lehetséges. Lehetne egy kicsit néha Salah.Ne passzoljon saját magának? 😀
Matthew99
Mikey
ozibozi
2 hónapja
ozibozi
17 193
Valakinek el kellene vele beszélgetni, mert elég egy enyhébb visszaesés a formában, erőnlétben, és akkor azonnal kikerül a kezdőből ha nem lesz veszélyesebb előre. Most még nincs baj, de láttuk a tavalyi szezon végét is.Dominik folyamatosan a passzt keresi még ha az csak hátrafelé is lehetséges. Lehetne egy kicsit néha Salah.Ne passzoljon saját magának? 😀
Matthew99
Mikey
2 hónapja
Arra csak a Mariota méretű legendák képesekDominik folyamatosan a passzt keresi még ha az csak hátrafelé is lehetséges. Lehetne egy kicsit néha Salah.Ne passzoljon saját magának? 😀
Matthew99
Mikey
2 hónapja
Mikey
18 753
Dominik folyamatosan a passzt keresi még ha az csak hátrafelé is lehetséges. Lehetne egy kicsit néha Salah.Ne passzoljon saját magának? 😀
Matthew99
2 hónapja
Egész szép győzelem lett a vége. A második félidő (a kapott gól ellenére) teljesen rendben volt. Urblík egészen zseniális gólpasszt adott (a másodikra gondolok, de az első se volt csúnya). Az külön kérdés, hogy egy Ajka ellen a Fáy utcában miért kell izgulni...
2 hónapja
Dominik folyamatosan a passzt keresi még ha az csak hátrafelé is lehetséges. Lehetne egy kicsit néha Salah.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Na, azért a magyar foci ennel profibb. Érted, a magyar foci...ETH kicsit olyan itt mint a magyar futball. Kurva sok pénzből nem sikerül szinte semmit se kihozni.Igazából felvetődik a kérdés, hogy a MU mire is állt be, mert én nem tudtam megmondani eddig, hogy mi a terv.Ha beállt volna védekezni a MUPool és Slot amúgy eléggé belenyúlt ezzel a sorsolással. Legközelebb Forest, aztán B'mouth, Wolves. Egyedül a Brentford ami trap game volt a csapatnak, de egy Díaz góllal azt is sikerült megugrani.azért a MU is tud bőven szenvedős meccs lenni, főleg idegenbe
Heisman nádor
de az tuti hogy nem volt extrém sorsolás
Negritis, a vajda
Heisman nádor
shagi0206
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Nem is értem, senki nem volt előtte, kapásból mehetett volna.Szobo..baszod a kapubaMeg lett neki tiltva szerintem. 🤷♂️
Nomac
Mikey
2 hónapja
ETH kicsit olyan itt mint a magyar futball. Kurva sok pénzből nem sikerül szinte semmit se kihozni.Igazából felvetődik a kérdés, hogy a MU mire is állt be, mert én nem tudtam megmondani eddig, hogy mi a terv.Ha beállt volna védekezni a MUPool és Slot amúgy eléggé belenyúlt ezzel a sorsolással. Legközelebb Forest, aztán B'mouth, Wolves. Egyedül a Brentford ami trap game volt a csapatnak, de egy Díaz góllal azt is sikerült megugrani.azért a MU is tud bőven szenvedős meccs lenni, főleg idegenbe
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Heisman nádor
shagi0206
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Szobo..baszod a kapuba
2 hónapja
shagi0206
10 959
Igazából felvetődik a kérdés, hogy a MU mire is állt be, mert én nem tudtam megmondani eddig, hogy mi a terv.Ha beállt volna védekezni a MUPool és Slot amúgy eléggé belenyúlt ezzel a sorsolással. Legközelebb Forest, aztán B'mouth, Wolves. Egyedül a Brentford ami trap game volt a csapatnak, de egy Díaz góllal azt is sikerült megugrani.azért a MU is tud bőven szenvedős meccs lenni, főleg idegenbe
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Heisman nádor
2 hónapja
Ha beállt volna védekezni a MU igen.Pool és Slot amúgy eléggé belenyúlt ezzel a sorsolással. Legközelebb Forest, aztán B'mouth, Wolves. Egyedül a Brentford ami trap game volt a csapatnak, de egy Díaz góllal azt is sikerült megugrani.azért a MU is tud bőven szenvedős meccs lenni, főleg idegenbe
Heisman nádor
Negritis, a vajda
De ehhez képest eladtak 10-15 labdát amivel az ellenfél szinte mindig emberelőnyben mehetett a kapura. Nem adtak esélyt sem maguknak 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
shagi0206
10 959
Maguire a pályán. Kedvenc utd játékosom, főleg mikor ellenünk játszik 😀
2 hónapja
Mikey
18 753
Salah kb.3 évvel ezelőtt élvezte így a játékot, mint idén, látszik is a teljesítményénMegtalálta a motivációt is, az egyik legutóbbi nyilatkozatában azt mondta hogy úgy akar visszavonulni, hogy a szurkolók a klub történelmének legjobbjaként emlékezzenek rá. (Vagy a második legjobbként Gerrard mögött.) Na most azért ahhoz még van mit tennie.
Stoki