Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
ezen mit VARoznak ennyit? a kezezés egyértelmű volt, onnan már csak szubjektív vélemény, hogy akkor most ez tizi vagy nem.Amúgy nálam ez nem tizi, a Vini eset inkább az volt..
Nem természetes testhelyzet, de basszus, semmit nem befolyásolt a játékon..
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Beleütött
2 hónapja
Természetes testhelyzet 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Igen, ez is benne van....Teljesen más korban volt a két ember 18, már ez akkora eltéréseket okoz, ami elképesztő.Messi azèrt egy kvàzi sztàrokkal teli Barcàba került volt egy Ronaldinho is aki elvitte a fènyt, Riijkard ès Pep is kezelte. Itt meg Yamal a sztár.... sajnos úgy is èrzi magàt. Adok egy kèt èvet ha így folytatja...ebben az idènyben a Real bőven előttünk van.Teljesen mas mentalitasu a ket ember. Nem lehet sztem oket osszehasonlitani
dande2
Blevi
zacknorb
2 hónapja
Yamal inkább azon aggódhat, ha esetleg ő is az elmúlt évek Barcás tini sztárjainak a sorsára jut.Értik hát...főleg a válogatottak szövetségi kapitányainak segítségével...
Barcelonában nagyon értik a fiatalok kizsigerelését, a sérülés meg nem nézi mekkora tehetség is ő most.
ozibozi
2 hónapja
Messi azèrt egy kvàzi sztàrokkal teli Barcàba került volt egy Ronaldinho is aki elvitte a fènyt, Riijkard ès Pep is kezelte. Itt meg Yamal a sztár.... sajnos úgy is èrzi magàt. Adok egy kèt èvet ha így folytatja...ebben az idènyben a Real bőven előttünk van.elnézve a többi meccsüket, nem gondolom ezt a bővent...minden évben értékesebb a keret, főleg Ferran/Lewa nagyon nem ez a szint, de Raphinha-val pl rengeteget erősödnénk, mert Rushford max egy jó csere lehetne ezen a meccsen...a hátsó 4-es se a legszebb időket idézi, de most ez van, jó lenne ha egy-két tehetség kikerülne az akadémiáról ahogy volt Bernal az ACL szakadás előtt, vagy néhány meccsen Casado pl tavaly. Nekem Garcia magabiztossága és lábbal való játéka is hiányzik. De a sérültek előbb-utóbb visszatérnek, hosszú még a bajnokság, de nyilván a reált se fogjuk mindig megverni.
dande2
2 hónapja
Teljesen más korban volt a két ember 18, már ez akkora eltéréseket okoz, ami elképesztő.Messi azèrt egy kvàzi sztàrokkal teli Barcàba került volt egy Ronaldinho is aki elvitte a fènyt, Riijkard ès Pep is kezelte. Itt meg Yamal a sztár.... sajnos úgy is èrzi magàt. Adok egy kèt èvet ha így folytatja...ebben az idènyben a Real bőven előttünk van.Teljesen mas mentalitasu a ket ember. Nem lehet sztem oket osszehasonlitani
dande2
Blevi
Poloska vagyok.
2 hónapja
Messi azèrt egy kvàzi sztàrokkal teli Barcàba került volt egy Ronaldinho is aki elvitte a fènyt, Riijkard ès Pep is kezelte. Itt meg Yamal a sztár.... sajnos úgy is èrzi magàt. Adok egy kèt èvet ha így folytatja...ebben az idènyben a Real bőven előttünk van.Teljesen mas mentalitasu a ket ember. Nem lehet sztem oket osszehasonlitani
dande2
2 hónapja
Messi azèrt egy kvàzi sztàrokkal teli Barcàba került volt egy Ronaldinho is aki elvitte a fènyt, Riijkard ès Pep is kezelte. Itt meg Yamal a sztár.... sajnos úgy is èrzi magàt. Adok egy kèt èvet ha így folytatja...ebben az idènyben a Real bőven előttünk van.
2 hónapja
Ez adottsag is. Van akinek pofazhatsz te napestig.Pont róla beszéltünk haverokkal...Soha nem is lesz. Messi a jatekkal foglalkozott, kerulte az allando mediaszereplest, bulikat es fenyt. Es nem az arcoskodasatol volt hangos a sajto 18 evesen.Azert meg talan nem Messi 😀 hogy setalgassonOriasi vedelmi hiba megint.Hogy micsinaljon?
Yamalnak azert kicist vedelezhetett volna.
Blevi
Stez
Vagy a milfhuntingra gondolsz?
Blevi
Yamal egy zseni, de amit lemuvel az elmult egy evben, az nem sokkal kevesbe iritalo, mint Vinicius viselkedese.
Es ez mar a jatekaban is meglatszik, tamadasban egy allat, vedekezni viszont jo ideje nem hajlando.
Stez
Nincs egy mentor a közelében, aki irányt mutat neki? Apja ha jól tudom 30as éveiben van és nem feltétlen fogja vissza, sőt....de vki a csapatban? ....mert így folytatja, akkor nem lesz fényes a karrier, holott minden adottsága megvan hozzá...
bogjosi
2 hónapja
Jah, dehogy gondolom Marcust nagyképűnek!Azert barmelyikre rafogni hogy nagyarcu lenne… c’mon manYamalnál és Vininél csak ez nagyképű tuskó angol nagyképűbbMarcus?
remontada
bogjosi
Blevi
Gondoltam, hogy a kollega Jude-ra gondolt, holott én sem tudom, hogy mégis miért lenne az...Marcus-szal csak "vicceskedni" akartam.
2 hónapja
Pont róla beszéltünk haverokkal...Soha nem is lesz. Messi a jatekkal foglalkozott, kerulte az allando mediaszereplest, bulikat es fenyt. Es nem az arcoskodasatol volt hangos a sajto 18 evesen.Azert meg talan nem Messi 😀 hogy setalgassonOriasi vedelmi hiba megint.Hogy micsinaljon?
Blevi
Stez
Blevi
Yamal egy zseni, de amit lemuvel az elmult egy evben, az nem sokkal kevesbe iritalo, mint Vinicius viselkedese.
Es ez mar a jatekaban is meglatszik, tamadasban egy allat, vedekezni viszont jo ideje nem hajlando.
Stez
Nincs egy mentor a közelében, aki irányt mutat neki? Apja ha jól tudom 30as éveiben van és nem feltétlen fogja vissza, sőt....de vki a csapatban? ....mert így folytatja, akkor nem lesz fényes a karrier, holott minden adottsága megvan hozzá...
2 hónapja
Mondhat nekem bárki bármit meg élvezhet el Ancelottiról.Most kezdi csak megközelíteni az Ancelotti Prime alatti játékát. Kéedés meddig jut.
Ancelotti nagy ludas volt abban, hogy nem fegyelmezte Vinit.
Alonso alatt teljesen más.
KeyG
Első félidőt elvitte
2 hónapja
Meg csak 18 erhet. Bar nem sok jelet mutatja hogy joniranyba tart. Flicknek meg kene ot is fegyelmezni. Ha meg nem menjen a pSG-be 200 millaertSoha nem is lesz. Messi a jatekkal foglalkozott, kerulte az allando mediaszereplest, bulikat es fenyt. Es nem az arcoskodasatol volt hangos a sajto 18 evesen.Azert meg talan nem Messi 😀 hogy setalgassonOriasi vedelmi hiba megint.Hogy micsinaljon?
Blevi
Stez
Blevi
Stez
2 hónapja
Azert barmelyikre rafogni hogy nagyarcu lenne… c’mon manYamalnál és Vininél csak ez nagyképű tuskó angol nagyképűbbMarcus?
remontada
bogjosi
2 hónapja
Soha nem is lesz. Messi a jatekkal foglalkozott, kerulte az allando mediaszereplest, bulikat es fenyt. Es nem az arcoskodasatol volt hangos a sajto 18 evesen.Azert meg talan nem Messi 😀 hogy setalgassonOriasi vedelmi hiba megint.Hogy micsinaljon?
Blevi
Stez
Blevi
2 hónapja
Jó az Judenak isYamalnál és Vininél csak ez nagyképű tuskó angol nagyképűbbMarcus?
remontada
bogjosi
2 hónapja
ő dwarfhunterAzert meg talan nem Messi 😀 hogy setalgassonOriasi vedelmi hiba megint.Hogy micsinaljon?
Blevi
Stez
Blevi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Yamalnál és Vininél csak ez nagyképű tuskó angol nagyképűbbMarcus?
remontada
2 hónapja
Yamalnál és Vininél csak ez nagyképű tuskó angol nagyképűbb
2 hónapja
Mondhat nekem bárki bármit meg élvezhet el Ancelottiról. Ancelotti nagy ludas volt abban, hogy nem fegyelmezte Vinit.
Alonso alatt teljesen más.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Oriasi vedelmi hiba megint.Hogy micsinaljon?
Blevi