Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 936
ezen mit VARoznak ennyit? a kezezés egyértelmű volt, onnan már csak szubjektív vélemény, hogy akkor most ez tizi vagy nem.
Amúgy nálam ez nem tizi, a Vini eset inkább az volt..
Nem természetes testhelyzet, de basszus, semmit nem befolyásolt a játékon..

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 405
Beleütött
2 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 730 — je suis poloska
Természetes testhelyzet 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 503 — Így remélem megfelelek nektek.....
Messi azèrt egy kvàzi sztàrokkal teli Barcàba került volt egy Ronaldinho is aki elvitte a fènyt, Riijkard ès Pep is kezelte. Itt meg Yamal a sztár.... sajnos úgy is èrzi magàt. Adok egy kèt èvet ha így folytatja...ebben az idènyben a Real bőven előttünk van.
dande2
Teljesen mas mentalitasu a ket ember. Nem lehet sztem oket osszehasonlitani
Blevi
Teljesen más korban volt a két ember 18, már ez akkora eltéréseket okoz, ami elképesztő.
zacknorb
Igen, ez is benne van....
2 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 771
Yamal inkább azon aggódhat, ha esetleg ő is az elmúlt évek Barcás tini sztárjainak a sorsára jut.
Barcelonában nagyon értik a fiatalok kizsigerelését, a sérülés meg nem nézi mekkora tehetség is ő most.
ozibozi
Értik hát...főleg a válogatottak szövetségi kapitányainak segítségével...
2 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 771
Messi azèrt egy kvàzi sztàrokkal teli Barcàba került volt egy Ronaldinho is aki elvitte a fènyt, Riijkard ès Pep is kezelte. Itt meg Yamal a sztár.... sajnos úgy is èrzi magàt. Adok egy kèt èvet ha így folytatja...ebben az idènyben a Real bőven előttünk van.
dande2
elnézve a többi meccsüket, nem gondolom ezt a bővent...minden évben értékesebb a keret, főleg Ferran/Lewa nagyon nem ez a szint, de Raphinha-val pl rengeteget erősödnénk, mert Rushford max egy jó csere lehetne ezen a meccsen...a hátsó 4-es se a legszebb időket idézi, de most ez van, jó lenne ha egy-két tehetség kikerülne az akadémiáról ahogy volt Bernal az ACL szakadás előtt, vagy néhány meccsen Casado pl tavaly. Nekem Garcia magabiztossága és lábbal való játéka is hiányzik. De a sérültek előbb-utóbb visszatérnek, hosszú még a bajnokság, de nyilván a reált se fogjuk mindig megverni.
2 hónapja
Yamal inkább azon aggódhat, ha esetleg ő is az elmúlt évek Barcás tini sztárjainak a sorsára jut.
Barcelonában nagyon értik a fiatalok kizsigerelését, a sérülés meg nem nézi mekkora tehetség is ő most.

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 134 — Kinek mit intézett a kormánya
dande2
Blevi
Teljesen más korban volt a két ember 18, már ez akkora eltéréseket okoz, ami elképesztő.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Blevi 8 920 — Lions & Cowboys fan
dande2
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 503 — Így remélem megfelelek nektek.....
2 hónapja
Oriasi vedelmi hiba megint.

Yamalnak azert kicist vedelezhetett volna.
Blevi
Hogy micsinaljon?
Stez
Azert meg talan nem Messi 😀 hogy setalgasson

Vagy a milfhuntingra gondolsz?
Blevi
Soha nem is lesz. Messi a jatekkal foglalkozott, kerulte az allando mediaszereplest, bulikat es fenyt. Es nem az arcoskodasatol volt hangos a sajto 18 evesen.

Yamal egy zseni, de amit lemuvel az elmult egy evben, az nem sokkal kevesbe iritalo, mint Vinicius viselkedese.

Es ez mar a jatekaban is meglatszik, tamadasban egy allat, vedekezni viszont jo ideje nem hajlando.
Stez
Pont róla beszéltünk haverokkal...
Nincs egy mentor a közelében, aki irányt mutat neki? Apja ha jól tudom 30as éveiben van és nem feltétlen fogja vissza, sőt....de vki a csapatban? ....mert így folytatja, akkor nem lesz fényes a karrier, holott minden adottsága megvan hozzá...
bogjosi
Ez adottsag is. Van akinek pofazhatsz te napestig.
2 hónapja
Yamalnál és Vininél csak ez nagyképű tuskó angol nagyképűbb
remontada
Marcus?
bogjosi
Azert barmelyikre rafogni hogy nagyarcu lenne… c’mon man
Blevi
Jah, dehogy gondolom Marcust nagyképűnek!
Gondoltam, hogy a kollega Jude-ra gondolt, holott én sem tudom, hogy mégis miért lenne az...Marcus-szal csak "vicceskedni" akartam.

2 hónapja

Blevi
Hogy micsinaljon?
Stez

Blevi
Soha nem is lesz. Messi a jatekkal foglalkozott, kerulte az allando mediaszereplest, bulikat es fenyt. Es nem az arcoskodasatol volt hangos a sajto 18 evesen.

Yamal egy zseni, de amit lemuvel az elmult egy evben, az nem sokkal kevesbe iritalo, mint Vinicius viselkedese.

Es ez mar a jatekaban is meglatszik, tamadasban egy allat, vedekezni viszont jo ideje nem hajlando.
Stez
Pont róla beszéltünk haverokkal...
Nincs egy mentor a közelében, aki irányt mutat neki? Apja ha jól tudom 30as éveiben van és nem feltétlen fogja vissza, sőt....de vki a csapatban? ....mert így folytatja, akkor nem lesz fényes a karrier, holott minden adottsága megvan hozzá...

2 hónapja
Mondhat nekem bárki bármit meg élvezhet el Ancelottiról.
Ancelotti nagy ludas volt abban, hogy nem fegyelmezte Vinit.
Alonso alatt teljesen más.
KeyG
Most kezdi csak megközelíteni az Ancelotti Prime alatti játékát. Kéedés meddig jut.
Első félidőt elvitte
2 hónapja

Blevi
Hogy micsinaljon?
Stez

Blevi

Stez
Meg csak 18 erhet. Bar nem sok jelet mutatja hogy joniranyba tart. Flicknek meg kene ot is fegyelmezni. Ha meg nem menjen a pSG-be 200 millaert
2 hónapja
remontada
Marcus?
bogjosi
Azert barmelyikre rafogni hogy nagyarcu lenne… c’mon man
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 031 — Whoops, looks like something went wrong.

Blevi
Hogy micsinaljon?
Stez

Blevi

2 hónapja
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 397
remontada
Marcus?
bogjosi
Jó az Judenak is
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 962 — The Mathematician

Blevi
Hogy micsinaljon?
Stez

Blevi
ő dwarfhunter

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
remontada
Marcus?

2 hónapja
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 397
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 363
Mondhat nekem bárki bármit meg élvezhet el Ancelottiról.
Ancelotti nagy ludas volt abban, hogy nem fegyelmezte Vinit.
Alonso alatt teljesen más.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 hónapja

Blevi
Hogy micsinaljon?
Stez

Szerkesztette: Blevi
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 031 — Whoops, looks like something went wrong.

Blevi
Hogy micsinaljon?

2 hónapja
Azt a könyökőst megnèzhetnènk.....
dande2
Semmi nem volt