Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 405 — Omar's Coming Yo!
komoly védelem lesz a madrid ellen 😀

2 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 126 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mindig szerencsés kritikus helyzetben formán kívüli játékossal büntetőt rugatni
ozibozi
Az egész csapat formán kívül van...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 153 — Kinek mit intézett a kormánya
na örülök, hogy egy futball-gyilkos 0-0-t sikerült lehozni 😀
Löfli
Nem ettél eleget akkor
Sixo
Pedig mellettem egy tag el is ment pisilni, hogy akkor majd lesz gól.
Erre Milán kihagyta a tizit.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 491 — LIGHTS OUT!
Löfli
Nem ettél eleget akkor

2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 196 — balazs.t85@gmail.com
Milyen hogy Balin az egyik sofőr kérdezi meg tőlem hogy ismerem e Szoboszlait, mondja hogy milyen jól játszott a Portugálok ellen, elkérte Ronaldo mezét, mert ő volt a példaképe.
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 038 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 903 — beers & Packers
Megéri húzni az időt. 5 perc a hosszabbítás, úgy, hogy csak az elmúlt 20 percben legalább ennyit csalta a BVSC a játékot.
2 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 525 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Az adta az első gólpasszt akinek már a pályán sem szabadott volna lennie....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
dr0725 New England Patriots 520
Ahogy olvasom a Győr meccs MVPje a bíró
zacknorb
Amíg el nem kezdtük becserélni a vakokat osztálykülönbség volt. Jelenleg pályán levő 11 ember az megye 3 szint, ezen az elmaradt piros sajnos nem változtat.
2 hónapja
visszaadom a BVSC ultra jelvényemet, nem mentem ki a mai Vasas elleni rangadóra, de a tavalyi epikus végjátékot úgyse lehet überelni 😀
Löfli
Én is úgy döntöttem, hogy a PEAC mai NB3-as rangadója nem az a szint, amit esőben, hidegben, egy rothadó stadion fedetlen lelátóin szívesen végigfagyoskodnék.
Kampman
engem az előző 3 napi back-to-back-to-back 12 órás műszak fárasztott le, na meg a hajnalig tartó WS

Don't blink!
2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 409
Szopatják a Celticet is
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 965 — The Mathematician
ozibozi
ilyenkor mindig neki kell állnom megkeresni hogy melyik meccsről van szó 😊
Negritis, a vajda
BVSC-Vasas. Tóth Milán kihagyott egy tizit.
nagylaza, főpohárnok
igen, megtaláltam 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
ozibozi
Negritis, a vajda
BVSC-Vasas. Tóth Milán kihagyott egy tizit.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 153 — Kinek mit intézett a kormánya
Ahogy olvasom a Győr meccs MVPje a bíró

Poloska vagyok.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 965 — The Mathematician
ozibozi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
ozibozi
Pedig ennek nem is kellene kritikusnak lennie.
Mind1, második félidőben be kell őket darálni.

Poloska vagyok.
2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 409
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 731 — Saturday Night Lights
visszaadom a BVSC ultra jelvényemet, nem mentem ki a mai Vasas elleni rangadóra, de a tavalyi epikus végjátékot úgyse lehet überelni 😀
Löfli
Én is úgy döntöttem, hogy a PEAC mai NB3-as rangadója nem az a szint, amit esőben, hidegben, egy rothadó stadion fedetlen lelátóin szívesen végigfagyoskodnék.
Kampman
Én is erősen dilemmázom a holnap esti Monday Night Footballon (Budafok-Soroksár), főleg, hogy tévés meccs lesz.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Löfli
Nagyon durván fogalmazok, ha azt mondom, a BVSC nem tesz meg mindent azért, hogy kidomborítsa a játék szépségeit?
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 292
Löfli

2 hónapja

Don't blink!
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 996 — Cowboys fan
Hihetetlen ez a Dominik. Megkockáztatom hogy a jelenlegi Liverpool legjobb játékosa.
JC6 (Mr. Miele)
Nagyon megneznek mostmar egy Szobo tizesben, Wirtz mellette jobbszelsokent parost, Szalah meg padon felallasban. Szvsz Wirtz is jobban erezne magat a szelen.
Stez
Wirtz is mehet a padra, félelmetesen nincs formában
JC6 (Mr. Miele)
Nincs formaban, de a valogatottban meg jo, amikor elmegy papiron rossz formaval? Akkor szerintem nem nincs formaban, hanem jo esellyel azt kell jatszania, ami neki nem izlik.

Egyebkent tovabbra sem gondolom, hogy nincs formaban, mert ha a tarsak berugdosnak a kulcspasszait, lenne 4-5 golpassza siman, akkor pedig menne a huledezes, mint ahogy az osztalyzatai is teljesen masok lennenek. Egy golpasszra mar akkor 7+ba ugrik az osztalyzatod, ha amugy a golszerzo csinalta meg az egeszet, te csak adtal neki 20-25-30 meterrol egy ketmeteres passzt, o meg bebaszta, vagy becselezi magat egyedul es golt rug. A key passra es a chance creationre viszont alig kap pluszt, ha nem lesz beloluk gol.

Mint ahogy azt gondolom, jot tenne neki, ha nem Szalah jatszana mellette, akiben rengeteg labda elhal, hanem peldaul kiprobalna Slot Szoboval, akivel sokkal inkabb lehet jatszani, mert ad passzt es kap is passzt. Szalahval nem mukodhet egy kenyszerito, a jelenlegi formaban kontra sem, mert neki odaadod es vagy elbassza egymaga, vagy rajon, hogy nem tud kicselezni harom embert es hatra fog passzolni, de azzal meg is oli a kontra lehetoseget vagy pedig megcsinalja egyedul. Utobbira viszont ebben a szezonban eleg keves pelda volt. Raadasul Wirtznek nem derogal vedekezni. A jelenlegi Poolban azert amennyi gond van a vedelemben, eleg luxus, hogy az amugy is gyenge jobb szel folyamatosan tamadhato, mert egy ember nem megy hatra, aki raadasul nem is egy kilences, nem kozepen marad szabad terulet, hanem a szelen.

Wirtzet be kell epiteni es az nem azzal fog sikerulni, hogy a padon ul. Ha a te rendszereben a tizes nem fekszik neki, meg kell probalni mashol is, hogy mi az, ami esetleg izleni fog neki. Mar persze ha makacs edzo vagy es alapvetoen ragaszkodsz a rendszerhez, mert akkor igenis oda kell ot beepiteni.
Stez
Teljesen felesleges Salaht kitenni iso-ban a szélre, mire becselezi magát a tizenhatosig, addigra visszaér a védelem. Cserébe Bradley beállósként nem tud semmit csinálni, labdát nem kap, figyelmet nem oszt meg. Trent hiányában RB szélről csak akkor ad be jól, ha éppen Szoboszlai játszik ott. Simán be lehetne állítani Mo-t a védőfalba, két embernek kellrne figyelnie minden lépését, de nem...
slowmotion
Nem ertelek. Nem irtam, hogy Szalah keruljon a szelre. Azt irtam, Szalah menjen a padra, Wirtz meg jobb szelre, Szobo tizesbe, es ki kene probalni oket egymas mellett. Ami segitene Bradleynek is, mert Wirtz nem hagy teruletet maga mogott es tud segiteni vedekezesben, amig Szalah sosem segit, emellett Szobo es Wirtz sokkal inkabb eros osszjatekban, ellentetben Szalahval, ekepp talan a tamadosor hatekonyabba valna. Foleg, hogy Wirtz nyilvan nem Szalah egy az egyben es gyorsasagban, de cselezni is tud, igy osszejatekban es egyenileg is veszelyes lehet. Csak meg kene teremtenie Slotnak a lehetoseget, hogy ok Szoboval kozvetlen kozel jatsszanak egymas mellett, ala Musiala kontra Wirtz a nemeteknel, mert az nagyon fekszik neki. Es szerintem Szobonak is fekudne ez a fajta kreativ jatek, ha osszeszoknanak ok ketten. Wirtznek meg jot tenne, ha nem kozepen kene jatszania es nem az eddigi szerepkorben, mert az szemmel lathatoan nem izlik neki, Szobonak ezzel szemben a tizes izlik.
Stez
Nem is mondtam, hogy mondtad.

De Salahhal működhetne az összjáték, ha nem lenne a partvonalra dobva. Viszont a partvonalra van dobva, és így Wirtz csak távcsővel látja. Ha kicsit beljebb jönne, akkor iszonyat egyérintőket tudnának csinálni, főleg ha még a RB befutná a jobbszélt is. Ha a szélső védő Salaht követi, akkor mehet a labda az üres bekknek, ha visszavált a szélre, akkor Salah elől kiesik egy ember, ha pedig a CB vált ki, akkor üresedés támad középen, amit akár a középcsatár is tud támadni.
2 hónapja
Na a BVSC pályán a Tiszalök megy éppen, vendégben annyian mint a kurva élet.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 031 — Whoops, looks like something went wrong.
Hihetetlen ez a Dominik. Megkockáztatom hogy a jelenlegi Liverpool legjobb játékosa.
JC6 (Mr. Miele)
Nagyon megneznek mostmar egy Szobo tizesben, Wirtz mellette jobbszelsokent parost, Szalah meg padon felallasban. Szvsz Wirtz is jobban erezne magat a szelen.
Stez
Wirtz is mehet a padra, félelmetesen nincs formában
JC6 (Mr. Miele)
Nincs formaban, de a valogatottban meg jo, amikor elmegy papiron rossz formaval? Akkor szerintem nem nincs formaban, hanem jo esellyel azt kell jatszania, ami neki nem izlik.

Egyebkent tovabbra sem gondolom, hogy nincs formaban, mert ha a tarsak berugdosnak a kulcspasszait, lenne 4-5 golpassza siman, akkor pedig menne a huledezes, mint ahogy az osztalyzatai is teljesen masok lennenek. Egy golpasszra mar akkor 7+ba ugrik az osztalyzatod, ha amugy a golszerzo csinalta meg az egeszet, te csak adtal neki 20-25-30 meterrol egy ketmeteres passzt, o meg bebaszta, vagy becselezi magat egyedul es golt rug. A key passra es a chance creationre viszont alig kap pluszt, ha nem lesz beloluk gol.

Mint ahogy azt gondolom, jot tenne neki, ha nem Szalah jatszana mellette, akiben rengeteg labda elhal, hanem peldaul kiprobalna Slot Szoboval, akivel sokkal inkabb lehet jatszani, mert ad passzt es kap is passzt. Szalahval nem mukodhet egy kenyszerito, a jelenlegi formaban kontra sem, mert neki odaadod es vagy elbassza egymaga, vagy rajon, hogy nem tud kicselezni harom embert es hatra fog passzolni, de azzal meg is oli a kontra lehetoseget vagy pedig megcsinalja egyedul. Utobbira viszont ebben a szezonban eleg keves pelda volt. Raadasul Wirtznek nem derogal vedekezni. A jelenlegi Poolban azert amennyi gond van a vedelemben, eleg luxus, hogy az amugy is gyenge jobb szel folyamatosan tamadhato, mert egy ember nem megy hatra, aki raadasul nem is egy kilences, nem kozepen marad szabad terulet, hanem a szelen.

Wirtzet be kell epiteni es az nem azzal fog sikerulni, hogy a padon ul. Ha a te rendszereben a tizes nem fekszik neki, meg kell probalni mashol is, hogy mi az, ami esetleg izleni fog neki. Mar persze ha makacs edzo vagy es alapvetoen ragaszkodsz a rendszerhez, mert akkor igenis oda kell ot beepiteni.
Stez
Teljesen felesleges Salaht kitenni iso-ban a szélre, mire becselezi magát a tizenhatosig, addigra visszaér a védelem. Cserébe Bradley beállósként nem tud semmit csinálni, labdát nem kap, figyelmet nem oszt meg. Trent hiányában RB szélről csak akkor ad be jól, ha éppen Szoboszlai játszik ott. Simán be lehetne állítani Mo-t a védőfalba, két embernek kellrne figyelnie minden lépését, de nem...
slowmotion
Nem ertelek. Nem irtam, hogy Szalah keruljon a szelre. Azt irtam, Szalah menjen a padra, Wirtz meg jobb szelre, Szobo tizesbe, es ki kene probalni oket egymas mellett. Ami segitene Bradleynek is, mert Wirtz nem hagy teruletet maga mogott es tud segiteni vedekezesben, amig Szalah sosem segit, emellett Szobo es Wirtz sokkal inkabb eros osszjatekban, ellentetben Szalahval, ekepp talan a tamadosor hatekonyabba valna. Foleg, hogy Wirtz nyilvan nem Szalah egy az egyben es gyorsasagban, de cselezni is tud, igy osszejatekban es egyenileg is veszelyes lehet. Csak meg kene teremtenie Slotnak a lehetoseget, hogy ok Szoboval kozvetlen kozel jatsszanak egymas mellett, ala Musiala kontra Wirtz a nemeteknel, mert az nagyon fekszik neki. Es szerintem Szobonak is fekudne ez a fajta kreativ jatek, ha osszeszoknanak ok ketten. Wirtznek meg jot tenne, ha nem kozepen kene jatszania es nem az eddigi szerepkorben, mert az szemmel lathatoan nem izlik neki, Szobonak ezzel szemben a tizes izlik.

2 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 031 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk ha ekkora költés után jön egy 0 kupás szezon akkor Slot szerintem repül. Télen még gondolom elvernek pár 100 milliót védőkre, Salah megy az arabokhoz és mindjárt jobban fog ez kinézni, de addigra már simán lehet, hogy késő lesz
FLZOLI
Biztos vagyok benne, hogy nem repul Slot. De nem is rugnam ki egy rossz szezon utan. Majd ha netalantan Xabi Alonso felszabadul, akkor erdekes a tema, de egyebkent jelenleg nem is igen van mar bizonyitott edzo, akit leultetnek a kispadra es akire lecserelnem Slotot. Mondom ezt ugy, hogy egyre inkabb nem vagyok a holland fanja.