Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Nuno Tavares my man.

2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 702
egész jó a 'Lautern - Hertha meccs
deyell
mondom:

3-4

choose life
2 hónapja
Tudja valaki ki a kommentátor a Lazio-Milan meccsen? Nekem kifejezetten tetszik, minőségi kommentálás.
zavi27
Boros Tamás ex digis
NB2
magasan a legfelkészültebb arenás kommentátor aki focit közvetít. Több képernyőt neki!

2 hónapja
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Tudja valaki ki a kommentátor a Lazio-Milan meccsen? Nekem kifejezetten tetszik, minőségi kommentálás.
zavi27
Boros Tamás ex digis
NB2
Basszus, Boros mikor igazolt oda?
zacknorb
tippre mikor megszerezte az olasz focit az Aréna 😊
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 894 — Kinek mit intézett a kormánya
zavi27
Boros Tamás ex digis
NB2
Basszus, Boros mikor igazolt oda?
2 hónapja
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
zavi27
Boros Tamás ex digis
2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
2 szimpatikus csapat 😀 Eto meg a Diók 😀 mindjárt előkerülnek a bicskák is. parasztok bazdmeg.

2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 702
egész jó a 'Lautern - Hertha meccs

choose life
2 hónapja
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
zavi27
Ik
- JC6
azaz?😊
2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 5 962
Mindig ilyen szarok az NB1-es meccsek? Ma Bundást és Premier League-t néztem. De ez kész kínzás!
2 hónapja
- JC6 Denver Broncos 6 992
zavi27
Ik
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
nah kilenchanyadikban jön a két leverkusen gól?
Sixo
Nem jött, a kb. 20. alkalomra nem sikerült
zacknorb
jah, most már csapat nyert egy 90+os góllal

2 hónapja
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
2 hónapja
Nálam ez piros lenne. (A két győri csapat meccséről beszélek.)
nagylaza, főpohárnok
egyébként igen
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 295 — beers & Packers
Nálam ez piros lenne. (A két győri csapat meccséről beszélek.)
2 hónapja
Greenwood megint 2 gól just sayin!
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 894 — Kinek mit intézett a kormánya
Sixo
Nem jött, a kb. 20. alkalomra nem sikerült
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!

2 hónapja
- JC6 Denver Broncos 6 992
Rohadt életbe, nem leszek itthon a Spurs ellen. De jo
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 963 — Lucas Scott
Èn örültem Flicknek lènyeg bárki másnál jobban mert hogy a válogatottnal besült van ilyen na bumm, a klubfoci egèsz más ès a Bayernnèl látszott hogy azèrt az megy neki. Remèljük nem csak kezdeti lendület. De ja a kulcsjátèkosok picit pihenhettek volna 😏
dande2
Sztem most még nem kell pihentetni. Szezon eleje, új edző új rendszer szokjak csak a fiúk.
Titkon figyelem majd azért Hansit, lesz is meccs egymás ellen amúgy.
Továbbra is tartom h nagy hiba volt nem ot kinevezni újra mikor win nowban lennénk.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Èn örültem Flicknek lènyegében bárki másnál jobban mert hogy a válogatottnal besült van ilyen na bumm, a klubfoci egèsz más ès a Bayernnèl látszott hogy azèrt az megy neki. Remèljük nem csak kezdeti lendület. De ja a kulcsjátèkosok picit pihenhettek volna 😏

Szerkesztette: dande2
2 hónapja
Kar tagadni, ez most jol nez ki.

2 hónapja
wrexham 200
Hú remèlem hagyunk a többi meccsre is 😛 Xavinak kèt èv alatt nem volt ilyen sima meccse 😊
dande2
Kellemes csalódás Flick. Nagyban fogadni mertem volna hogy max 1 szezont lesz ott aztán a potrohos őt is elzavarja(persze hosszú még a szezon).
Egy kis fekete pont azért a németnek hogy a csapágyasra hajtott Kounde, Yamal nem kap pihenőt egy ilyen meccsen és hogy Torre vagy a remek előszezont produkáló Pau teljesen mellőzve van.
2 hónapja
Barca mit megy
Idén ők hozzák a szezon eleji 7-0-t
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú remèlem hagyunk a többi meccsre is 😛 Xavinak kèt èv alatt nem volt ilyen sima meccse 😊