Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
magasan a legfelkészültebb arenás kommentátor aki focit közvetít. Több képernyőt neki!Tudja valaki ki a kommentátor a Lazio-Milan meccsen? Nekem kifejezetten tetszik, minőségi kommentálás.Boros Tamás ex digis
zavi27
NB2
2 hónapja
tippre mikor megszerezte az olasz focit az Aréna 😊Basszus, Boros mikor igazolt oda?Tudja valaki ki a kommentátor a Lazio-Milan meccsen? Nekem kifejezetten tetszik, minőségi kommentálás.Boros Tamás ex digis
zavi27
NB2
zacknorb
2 hónapja
Basszus, Boros mikor igazolt oda?Tudja valaki ki a kommentátor a Lazio-Milan meccsen? Nekem kifejezetten tetszik, minőségi kommentálás.Boros Tamás ex digis
zavi27
NB2
2 hónapja
Tudja valaki ki a kommentátor a Lazio-Milan meccsen? Nekem kifejezetten tetszik, minőségi kommentálás.Boros Tamás ex digis
zavi27
2 hónapja
2 szimpatikus csapat 😀 Eto meg a Diók 😀 mindjárt előkerülnek a bicskák is. parasztok bazdmeg.
2 hónapja
azaz?😊Tudja valaki ki a kommentátor a Lazio-Milan meccsen? Nekem kifejezetten tetszik, minőségi kommentálás.Ik
zavi27
- JC6
2 hónapja
Toto21
5 962
Mindig ilyen szarok az NB1-es meccsek? Ma Bundást és Premier League-t néztem. De ez kész kínzás!
2 hónapja
- JC6
6 992
Tudja valaki ki a kommentátor a Lazio-Milan meccsen? Nekem kifejezetten tetszik, minőségi kommentálás.Ik
zavi27
2 hónapja
jah, most már csapat nyert egy 90+os góllalnah kilenchanyadikban jön a két leverkusen gól?Nem jött, a kb. 20. alkalomra nem sikerült
Sixo
zacknorb
2 hónapja
Tudja valaki ki a kommentátor a Lazio-Milan meccsen? Nekem kifejezetten tetszik, minőségi kommentálás.
2 hónapja
Toto21
5 962
Nálam ez piros lenne. (A két győri csapat meccséről beszélek.)egyébként igen
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Nálam ez piros lenne. (A két győri csapat meccséről beszélek.)
2 hónapja
Toto21
5 962
Greenwood megint 2 gól just sayin!
2 hónapja
nah kilenchanyadikban jön a két leverkusen gól?Nem jött, a kb. 20. alkalomra nem sikerült
Sixo
2 hónapja
- JC6
6 992
Rohadt életbe, nem leszek itthon a Spurs ellen. De jo
2 hónapja
Èn örültem Flicknek lènyeg bárki másnál jobban mert hogy a válogatottnal besült van ilyen na bumm, a klubfoci egèsz más ès a Bayernnèl látszott hogy azèrt az megy neki. Remèljük nem csak kezdeti lendület. De ja a kulcsjátèkosok picit pihenhettek volna 😏Sztem most még nem kell pihentetni. Szezon eleje, új edző új rendszer szokjak csak a fiúk.
dande2
Titkon figyelem majd azért Hansit, lesz is meccs egymás ellen amúgy.
Továbbra is tartom h nagy hiba volt nem ot kinevezni újra mikor win nowban lennénk.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Èn örültem Flicknek lènyegében bárki másnál jobban mert hogy a válogatottnal besült van ilyen na bumm, a klubfoci egèsz más ès a Bayernnèl látszott hogy azèrt az megy neki. Remèljük nem csak kezdeti lendület. De ja a kulcsjátèkosok picit pihenhettek volna 😏
Szerkesztette: dande2
2 hónapja
wrexham
200
Hú remèlem hagyunk a többi meccsre is 😛 Xavinak kèt èv alatt nem volt ilyen sima meccse 😊Kellemes csalódás Flick. Nagyban fogadni mertem volna hogy max 1 szezont lesz ott aztán a potrohos őt is elzavarja(persze hosszú még a szezon).
dande2
Egy kis fekete pont azért a németnek hogy a csapágyasra hajtott Kounde, Yamal nem kap pihenőt egy ilyen meccsen és hogy Torre vagy a remek előszezont produkáló Pau teljesen mellőzve van.
2 hónapja
Barca mit megyIdén ők hozzák a szezon eleji 7-0-t
2 hónapja
Hú remèlem hagyunk a többi meccsre is 😛 Xavinak kèt èv alatt nem volt ilyen sima meccse 😊