Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
ozibozi New York Giants 17 193
Egy mezei Valverde focistának néz ki ma/is/
2 hónapja
Ha e Betis kicsit okos Viniviust kiállítják. Csak kicsit kell megtolni
2 hónapja
A Juventus miért nem Juve mezben játszik otthon?
2 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 226 — #officialBoliever
Hat a Real-t meg a Chelsea-nel is rosszabb nézni. Nincs középpálya. Én bírom Valverdet, brutal mennyit robotol, de Kroos-t pótolni nagyon kevés.

Egyszerűen nincs üres területre mozgás, nincs üres területre bejátszott labda, nincs semmi ötlet, elképzelés. A beadások katasztrófák, szögletek úgyszintén, Vini továbbra is egy bohóc, aki amellett, h vannak zseniális meccsei egyszerűen mindennel foglalkozik csak a játékkal nem, Rodrygo max egy kiegészítő embernek kellene lennie, Mbappe meg eddig nagyon nem érzi a játékot.

És akkor ott van Ancelotti, aki ezt megfejeli Ceballos kezdőbe jelölésével, csak mert kiverte a hisztit 2 nappal a piac zárása előtt, h menni akar. Nehéz szezon lesz ez így nagyon.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
2 hónapja
Az edző mindegy-láttuk-amíg hajnal hasad orosz segítséggel addig baj nem lehet. A listás meg nyilván marad, ő a kapocs, de az a fontos, hogy bízzon még sokáig a munkatársaiban. Forever pls😂

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Itt azèrt erős lenne Jansent kirúgni ès nem is lenne èrtelme..hajnalkának kellene a kifele ajtót vègre megtalálnia...
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 295 — beers & Packers
Élvezettel néztem, kurva szép focit játszunk, bár a szimpatikus vesztesek általában kiesnek. Örömmel tölt el az is, ahogy mindent, amit a Fradi jelentett szépen lassan kiherélték és megszűnt, akár a pályán, akár a nézőtéren. Ironikus volt mindezt Simon Tibi születésnapján látni.
Szokol
Ha a Vasast meg tudtátok előzni az NB2-ben, akkor mindenre képesek vagytok.🙂
2 hónapja
De mindenesetre elég paradox helyzet, hogy egy EL csoportkörbe jutás utáni első hazai győztes meccs után szól a fütty és a kurva gyenge.
Kenny
amikor szólt a kágyenge, akkor Hamburgerék rázendítettek egy hajrá fradira csak hogy elnyomják? 😀 jól halllottam?
petey
Szerintem igen
Gergőbácsi
Legalább nem volt késelés, az is valami.
2 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Élvezettel néztem, kurva szép focit játszunk, bár a szimpatikus vesztesek általában kiesnek. Örömmel tölt el az is, ahogy mindent, amit a Fradi jelentett szépen lassan kiherélték és megszűnt, akár a pályán, akár a nézőtéren. Ironikus volt mindezt Simon Tibi születésnapján látni.
2 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
De mindenesetre elég paradox helyzet, hogy egy EL csoportkörbe jutás utáni első hazai győztes meccs után szól a fütty és a kurva gyenge.
Kenny
amikor szólt a kágyenge, akkor Hamburgerék rázendítettek egy hajrá fradira csak hogy elnyomják? 😀 jól halllottam?
petey
Persze, nem nagyon szabad ilyen jellegű véleményt nyilvánítani. Még a végén nem jön az SMS hó elején...

2 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Kenny
petey
Szerintem igen

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Azért ezt a fost a United-Pool után végigszenvedni, elég fura "élmény" volt. Más sportág ez.

Hajnalkát meg rúgja már valagba valaki, könyörgöm.

2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Kenny

2 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Megmagyarázzuk ezt is.
"Ártatlan szemmel nézett rám a hajnal" szólt anno a "sláger"

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!

2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Kivancsi vagyok meddig turi Kubatov, ha igazak a belso hirek, akkor nem sokaig.
Kenny
Viszont a kirúgásoknak azért általában volt valamilyen emblematikus oka.
Dollnál a Maccabi elleni kiesés és a csoportkör elérésének képtelensége, Csercseszovnál a BL-selejtezős égés.
Itt most kirúg egy edzőt, aki eddig tökéletes a bajnokságban és ugyanúgy hozta az EL-csoportkört, mint Rebrov óta mindenki?
Kampman
Ja, ha Hajnalra gondoltál, az más.
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Kenny
Viszont a kirúgásoknak azért általában volt valamilyen emblematikus oka.
Dollnál a Maccabi elleni kiesés és a csoportkör elérésének képtelensége, Csercseszovnál a BL-selejtezős égés.
Itt most kirúg egy edzőt, aki eddig tökéletes a bajnokságban és ugyanúgy hozta az EL-csoportkört, mint Rebrov óta mindenki?
2 hónapja
Kenny
mármint mit vagy kit?
deyell
Már átigazolási szezonok óta nincs megelégedve Hajnallal.

2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Kenny
mármint mit vagy kit?

choose life
2 hónapja

2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Azt hittem szar lesz ez a Roma, simán leverjük őket, ez még nem lesz szintfelmérő meccs. Erre mi vagyunk a szarok ...

2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak kellett szidnom a Honvédot, már el is kerültek a kiesőzónától. Szegény Cseri viszont könnyen lehet, hogy 2 év alatt 2 osztályt bukik a Kövesd-el...
2 hónapja
Hát, ez elég gyengus a Fagyikától. Az EL-meccsekre nyilván felszívják magukat, de a tippem nem több ennél: 2 győzelem, 2 döntetlen, 4 vereség. (Lehet majd megint filmet forgatni a csodáról...)
Persze, tévedhetek. Az előző körben bejött ugyan az a jóslatom, hogy csak az FTC fog továbbjutni, a „játék képe” azonban nagyon más volt, mint amit elképzeltem. A Ferencvárosnál szoros meccsre számítottam, de azt hittem, a rendes játékidőben kiszenvedik valahogyan a győzelmet. Tizikkel sokkal inkább a Paksnál kalkuláltam (helyette tükörsima vereség). Az, hogy a Felcsút eljuthat a 11-es párbajig, eszembe se jutott.
2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
jó ez a fradi na, nemhiába szól a húdegyenge :/

Szerkesztette: petey

2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 654 — Cowboys fan
Lehet Salah utolsó ève lesz vörös ördögkènt...

Salah treating this season as his last with Liverpool: 'I just want to enjoy it'
 thescore.com/epl/news/3065659
dande2
Hát ha nem kap új szerződést, akkor mindenképpen.
De egyelőre ficánkol Slot rendszerében.