NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 363
Vini közben közleményben bocsánatot kért a lecserélés miatt, viszont Alonsót nem említette. Nem tudom, a lecserélésig jól viselkedett, meg az éven is látszik a fejlődés.
El kellene fogadnia 1-2 dolgot és önreflexiót alkalmazni vagy tőlem mehet. Számomra Alonso fontosabb.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 060 — Kinek mit intézett a kormánya
Megye1-es Kelen tartja a 0-0-t a Barcika ellen.
Kihagytak egy tizit sajna az első félidő elején.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 488 — LIGHTS OUT!
Pedri közben lesérült, izom sérülés.

2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 858 — beers & Packers
Bognár az elmúlt évtized legszimpatikusabb, legkoherensebb, legösszeszedettebb magyar edzője. Pályán is, azon kívül is.
Persze annak, aki szeret embereket megbélyegezni, egy botlásukból általánosítani, annak maradhat Kaszinós Gyuri, de objektíven nézve tartom, hogy ebben a közegben ő a top.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezek szerint nem tudod (vagy elfelejtetted), miért vették le a képernyőről. Nem baj.
2 hónapja
Most olvasom, hogy 1 hete Infantino azt mondta, hogy Bolíviába fogja vinni a VB-t. Először is, ezt nem szavazzák? Hogy érti, hogy oda viszik? Elszólás? A második meg, hogy ezt mégis, hogy gondolják, hogy a világ egyik legmagasabban lévő országába viszik? Mi lesz a következő, Nepál?

2 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 031 — Whoops, looks like something went wrong.
🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:

„Hát nézd, ez egy nevetséges dolog volt, ezt nem szabadott volna, kinevettették sajnos magukat. Ez a szabály tökéletesen és egyértelműen le volt írva már a szezon elején is, én legalábbis olvastam. Szóval ilyen hibát mi itt Pakson nem követünk el a kispadon. A kispadon egyértelműen tudni kellett volna ezt a szabályt a technikai vezetőnek és a vezetőedzőnek is. Szakmai kérdésben nyilván képben kell, hogy legyünk.”
zacknorb
de teszem azt, nem kaptak volna semmi akkor egy felelos vezeto nem fordul a bajnoksag elott az MLSZhez, hogy ezekben a szitukban mi a szabaly?
csebi
Felelos vezeto. Vagod, leirtad magad is.
Hornyak nem az. O vezetoedzokent alapveto szabalyokat sem tud peldaul, edzesen peldaul volt mar belole problema, hogy nem tudta a lesszabalyt es hulyeseget mondott a jatekosanak. 😀

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 483 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nálunk mèg úgyse volt 😏
2 hónapja

2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 048 — Lucas Scott
🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:

„Hát nézd, ez egy nevetséges dolog volt, ezt nem szabadott volna, kinevettették sajnos magukat. Ez a szabály tökéletesen és egyértelműen le volt írva már a szezon elején is, én legalábbis olvastam. Szóval ilyen hibát mi itt Pakson nem követünk el a kispadon. A kispadon egyértelműen tudni kellett volna ezt a szabályt a technikai vezetőnek és a vezetőedzőnek is. Szakmai kérdésben nyilván képben kell, hogy legyünk.”
zacknorb
de teszem azt, nem kaptak volna semmi akkor egy felelos vezeto nem fordul a bajnoksag elott az MLSZhez, hogy ezekben a szitukban mi a szabaly?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 031 — Whoops, looks like something went wrong.

zacknorb
Bognár az elmúlt évtized legszimpatikusabb, legkoherensebb, legösszeszedettebb magyar edzője. Pályán is, azon kívül is.
Persze annak, aki szeret embereket megbélyegezni, egy botlásukból általánosítani, annak maradhat Kaszinós Gyuri, de objektíven nézve tartom, hogy ebben a közegben ő a top.
Őszentsége Sobri Jóska
Max a paksi közegben top. Elment például az MTK-hoz, azt vitt, akit akart, dupla pénz állt rendelkezésre, a stáb, a környezet, mindent úgy alakítottak át/ki, ahogy ő szerette volna, aztán nem tudom, 3 hónapot élt meg talán.
Pakson jó a közeg, családias a hangulat, haver az összes vezető, sosincs kérdőjel vagy magas elvárások, neki pedig pont ez kell. Kutya sem szól bele a munkájába, bár olyan sok dolgot ő sem csinál, mert megcsinálja más 😊
JC6 (Mr. Miele)
Ez valojaban azert eros ferdites, mert kibasztak hamar, de 15 meccsbol egyebkent 8-at megnyert es csak negyszer kapott ki, az elso het bajnokikabol hatot megnyert es vezettek is az NB I-et.

Olyan pontatlaga volt, ami most az allandoan ermes Pakssal. Es atlagolt 3+ golt meccsenkent, azt is hozzatennem.

Csak viszonyitaskent, az akkori MTK-s statjaval nagy valoszinuseggel most is vezetne a bajnoksagot ugyanannyinal, raadasul kevesebb pontja lenne es Horvath David atlagosan sokkal kevesebb pontot szerez az ittlete ota peldaul, mint amennyit szerzett Bognar akkoriban. Es Bognar az MTK-nal sokkal jobban hozta a pontokat, mint elotte is Pakson.

Ugyhogy eros tulzas, hogy Bognarral ne mukodott volna az egesz, o a vezetesbe nem volt fit es a felfogasba. Mert az MTK-nal kinevelnek, a Paksnal meg ez egy szempont, de ott a magyarok jatszatasa volt az elsodleges, nem veletlen, hogy rengeteg idos veterant eroltetett mindig is. Az MTK-nal a 18-21 eves fiatalokbol kellett volna kihoznia azt, ami a Paksnal azert egy 25+ eves atlag volt altalaban. Persze, a Paksnal csaladias hangulat van, masok az elvarasok, ez igaz. De arrol nem o tehet, hogy Pakson szo szerint semmi sincs, Budapest meg a minden kozepe. A paksiaknal a stabbol nekem mondtak meg tavaly, hogy a varosban nem lehet semmit csinalni, bulizni, szorakozni, ami nem mindenkinek tetszik, de sok jatekosnak azert jo, mert szo szerint csak a focira koncentralnak allandoan. Aki ezt nem birja es birta, az el is igazol. Ezzel szemben Budapest a bulik melegagya, az itteni focistak nem kis szazalekat megtalalod minden vagy minden masodik hetvegen egy szorakozohelyen, itt tortenik minden itthon, ami altal szamos ember meg kevesbe tud a jatekra koncentralni, faradtabb, fizikalisan es mentalisan is mas allapotban van.

Amugy meg nem megkapott mindent az MTK-nal es kialakitottak neki mindent, mert emlekeim szerint o elotte is ott volt mar sportigazgatokent, es nem mentek rosszul a dolgok a klubnal, korrekt munkat vegzett. Talan epp emiatt is lett sportigazgatobol vezetoedzo es kapott lehetoseget, hogy leuljon ismet a padra.

Szerkesztette: Stez

2 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 630

zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Max a paksi közegben top. Elment például az MTK-hoz, azt vitt, akit akart, dupla pénz állt rendelkezésre, a stáb, a környezet, mindent úgy alakítottak át/ki, ahogy ő szerette volna, aztán nem tudom, 3 hónapot élt meg talán.
Pakson jó a közeg, családias a hangulat, haver az összes vezető, sosincs kérdőjel vagy magas elvárások, neki pedig pont ez kell. Kutya sem szól bele a munkájába, bár olyan sok dolgot ő sem csinál, mert megcsinálja más 😊
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 060 — Kinek mit intézett a kormánya

zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Ez amúgy csak a közeget árazza be, nem őt.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 687 — Saturday Night Lights

zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
A jól ismert közeg csúcsterméke.
Csak ne engedd határon túlra.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 993 — Cowboys fan
rodgers szabad.mehetne a poolhoz ujra🤣
YoungZeeZee
Isten ments
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 483 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azèrt ez egèszen zseniális lesz ha megint így "mentik" meg Fradit.....🤦 Ehhez tehetsèg kell....

www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/10/a-skotok-szerint-robbie-keane-a-celtic-kispad-egyik-varomanyosa-sajtohir
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 337 — #NoStress

zacknorb

2 hónapja

Poloska vagyok.
2 hónapja
Ez mondjuk jó fejség

www.vasasfc.hu/hirek/nem_csak_az_illovszky-stadionban_latjuk_vendegul_a_mezoorsot-10155
warr_b
Hát hamár 1.5 éve csak tizikkel ejtették ki őket 😀

Poloska vagyok.
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 103 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez mondjuk jó fejség

www.vasasfc.hu/hirek/nem_csak_az_illovszky-stadionban_latjuk_vendegul_a_mezoorsot-10155

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
YoungZeeZee 9 430
rodgers szabad.mehetne a poolhoz ujra🤣
2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 387
 www.facebook.com/share/v/1BHbkpjdN6/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
Mondjuk ennek már több, mint 2 hónapja 😀
zacknorb
Béla örök
2 hónapja
ozibozi
Mondjuk ennek már több, mint 2 hónapja 😀

Poloska vagyok.
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 394
Spalletti Juve?
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 337 — #NoStress
ozibozi
És Béla még mindig aktív, az Union Pizza & Baguette Haag 1947 csapatában, az osztrák ötöd?/hatod?/heted? osztályban.

2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 387
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/349123304_124639477384600_8416866066405427716_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=f4080e&_nc_ohc=j-9B2h8-JYkQ7kNvwHxSA8L&_nc_oc=AdnZaLuRDPU1S8_IrqgWVSB72GyOnBJOT41dqtgJ7OXSYQM_MJ7v4xKeNHKHypYhZ_Y&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=a4H0QNXQkHxzve0_ZxJuow&oh=00_AfrwUCeYohbF9u61Oq6IYpmf9tRP1GseWCaLWSjcJPFsAQ&oe=69622A64
721K views · 16K reactions | Bizony 21 éve ma.. | Hajdú B.István Rajongói oldala
Bizony 21 éve ma..