Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
azt mondod h a fradit kizarjak ebben a szezonban?2005-06-ban már volt a Vasas edzője tavasszal, ki is esett egy alapvetően nem rossz kerettel (csak aztán a Fradit kizárták, a Vasas meg zöld asztal mellett bent maradt). Szóval...Igaz, de akkor is egy baszott nagy bunkónak tartom. (Másfelől lehet, hogy ebben a helyzetben ez pozitívum.) Árnyalja a képet: nemrég tudtam meg, hogy elkötelezett Vasas-drukkernek indult. Így már hajlandó vagyok bocsánatos bűnnek tartani, hogy rá esett a választás.🙂Pedig ha valaki képes egy bajnokság legerősebb keretéből kihozni a legtöbbet, nyerni velük, feljutni, az pont Pinyő. Ha ő lesz az edző májusban is, akkor feljut a Vasas, így alapvetően ez egy jó választás, ha ez a valós cél.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Úgy rémlett, hogy az nem volt túl hosszú kaland. Rákerestem: tényleg nem volt az, 15 meccsig tartott.2005-06-ban már volt a Vasas edzője tavasszal, ki is esett egy alapvetően nem rossz kerettel (csak aztán a Fradit kizárták, a Vasas meg zöld asztal mellett bent maradt). Szóval...Igaz, de akkor is egy baszott nagy bunkónak tartom. (Másfelől lehet, hogy ebben a helyzetben ez pozitívum.) Árnyalja a képet: nemrég tudtam meg, hogy elkötelezett Vasas-drukkernek indult. Így már hajlandó vagyok bocsánatos bűnnek tartani, hogy rá esett a választás.🙂Pedig ha valaki képes egy bajnokság legerősebb keretéből kihozni a legtöbbet, nyerni velük, feljutni, az pont Pinyő. Ha ő lesz az edző májusban is, akkor feljut a Vasas, így alapvetően ez egy jó választás, ha ez a valós cél.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
warr_b
2 hónapja
2005-06-ban már volt a Vasas edzője tavasszal, ki is esett egy alapvetően nem rossz kerettel (csak aztán a Fradit kizárták, a Vasas meg zöld asztal mellett bent maradt). Szóval...Igaz, de akkor is egy baszott nagy bunkónak tartom. (Másfelől lehet, hogy ebben a helyzetben ez pozitívum.) Árnyalja a képet: nemrég tudtam meg, hogy elkötelezett Vasas-drukkernek indult. Így már hajlandó vagyok bocsánatos bűnnek tartani, hogy rá esett a választás.🙂Pedig ha valaki képes egy bajnokság legerősebb keretéből kihozni a legtöbbet, nyerni velük, feljutni, az pont Pinyő. Ha ő lesz az edző májusban is, akkor feljut a Vasas, így alapvetően ez egy jó választás, ha ez a valós cél.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Mikey
18 753
Amennyi faszságot képesek mindketten összehordani, inkább hagyjuk is hogy ők mit mondanak. 😊neville meg carragher h nem profi ....Azt gondoltam hogy emiatt a helyzet miatt, de ki és hol szidja? Fészbúkhuszárok az NSO bejegyzése alatt?Szerintem erre gondolnak.van elerheto video arrol a jelenetrol ami miatt szobot szidjak?Ki szidja és hol?
YoungZeeZee
Mikey
youtu.be/c-8bQUiF-l0?si=A2z3MtjpumaDQyue&t=97
Bébé
Mikey
YoungZeeZee
2 hónapja
Igaz, de akkor is egy baszott nagy bunkónak tartom. (Másfelől lehet, hogy ebben a helyzetben ez pozitívum.) Árnyalja a képet: nemrég tudtam meg, hogy elkötelezett Vasas-drukkernek indult. Így már hajlandó vagyok bocsánatos bűnnek tartani, hogy rá esett a választás.🙂Pedig ha valaki képes egy bajnokság legerősebb keretéből kihozni a legtöbbet, nyerni velük, feljutni, az pont Pinyő. Ha ő lesz az edző májusban is, akkor feljut a Vasas, így alapvetően ez egy jó választás, ha ez a valós cél.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Pedig ha valaki képes egy bajnokság legerősebb keretéből kihozni a legtöbbet, nyerni velük, feljutni, az pont Pinyő. Ha ő lesz az edző májusban is, akkor feljut a Vasas, így alapvetően ez egy jó választás, ha ez a valós cél.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Anyám... Kuttor nem? 😂No para, szabad kezet kap, nem lesz játékos uralom, meg edzőbuktatás, aki nem teljesít, repül. Fel kell jutni, 100%.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Szerk: warr, Schindler is képben volt…
😃😃😃
- JC6
2 hónapja
- JC6
6 992
No para, szabad kezet kap, nem lesz játékos uralom, meg edzőbuktatás, aki nem teljesít, repül. Fel kell jutni, 100%.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Szerk: warr, Schindler is képben volt…
😃😃😃
Szerkesztette: - JC6
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
neville meg carragher h nem profi ....Azt gondoltam hogy emiatt a helyzet miatt, de ki és hol szidja? Fészbúkhuszárok az NSO bejegyzése alatt?Szerintem erre gondolnak.van elerheto video arrol a jelenetrol ami miatt szobot szidjak?Ki szidja és hol?
YoungZeeZee
Mikey
Bébé
Mikey
2 hónapja
ez is Pinyot igazolja.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
2 hónapja
www.youtube.com/watch?v=wf7ni0IopRIÖn nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
Szép volt, többet nem jövök. (Nyilván de)
2 hónapja
FaszomWarrb-ek tolodhatnak!!!!!Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
csebi
2 hónapja
Warrb-ek tolodhatnak!!!!!Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
2 hónapja
jajj nem szabad ilyen rossz indulatunak lenni. abban a helyzetben biztatni kellett a csapatot, nem kritizalni. szerencsere Hambi erre erzett ra. mennyire csodalatos, hogy ezt eszrevette! meg is lett a gyozelem!Persze, nem nagyon szabad ilyen jellegű véleményt nyilvánítani. Még a végén nem jön az SMS hó elején...De mindenesetre elég paradox helyzet, hogy egy EL csoportkörbe jutás utáni első hazai győztes meccs után szól a fütty és a kurva gyenge.amikor szólt a kágyenge, akkor Hamburgerék rázendítettek egy hajrá fradira csak hogy elnyomják? 😀 jól halllottam?
Kenny
petey
Bálesz
2 hónapja
- JC6
6 992
Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
2 hónapja
Mikey
18 753
Azt gondoltam hogy emiatt a helyzet miatt, de ki és hol szidja? Fészbúkhuszárok az NSO bejegyzése alatt?Szerintem erre gondolnak.van elerheto video arrol a jelenetrol ami miatt szobot szidjak?Ki szidja és hol?
YoungZeeZee
Mikey
Bébé
2 hónapja
Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTe?
- JC6
2 hónapja
Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
2 hónapja
csipkelli
4 008
Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekGéza! Vagy nem nézek több Vasas meccset idén.
- JC6
2 hónapja
Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekPinyő. Tornyi. Kondás!
- JC6
2 hónapja
Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekPinyőt látták múlt héten
- JC6
Most hogy a gyerekért ment, vagy pénzért...
2 hónapja
- JC6
6 992
Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérek