NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 117
54
01:47 CFB ELŐDÖNTŐ 🍑 - Oregon vs Indiana (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Vini közben közleményben bocsánatot kért a lecserélés miatt, viszont Alonsót nem említette. Nem tudom, a lecserélésig jól viselkedett, meg az éven is látszik a fejlődés. El kellene fogadnia 1-2 dolgot és önreflexiót alkalmazni vagy tőlem mehet. Számomra Alonso fontosabb.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Megye1-es Kelen tartja a 0-0-t a Barcika ellen.Kihagytak egy tizit sajna az első félidő elején.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Bognár az elmúlt évtized legszimpatikusabb, legkoherensebb, legösszeszedettebb magyar edzője. Pályán is, azon kívül is.Ezek szerint nem tudod (vagy elfelejtetted), miért vették le a képernyőről. Nem baj.
Persze annak, aki szeret embereket megbélyegezni, egy botlásukból általánosítani, annak maradhat Kaszinós Gyuri, de objektíven nézve tartom, hogy ebben a közegben ő a top.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Most olvasom, hogy 1 hete Infantino azt mondta, hogy Bolíviába fogja vinni a VB-t. Először is, ezt nem szavazzák? Hogy érti, hogy oda viszik? Elszólás? A második meg, hogy ezt mégis, hogy gondolják, hogy a világ egyik legmagasabban lévő országába viszik? Mi lesz a következő, Nepál?
2 hónapja
Felelos vezeto. Vagod, leirtad magad is.🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:de teszem azt, nem kaptak volna semmi akkor egy felelos vezeto nem fordul a bajnoksag elott az MLSZhez, hogy ezekben a szitukban mi a szabaly?
„Hát nézd, ez egy nevetséges dolog volt, ezt nem szabadott volna, kinevettették sajnos magukat. Ez a szabály tökéletesen és egyértelműen le volt írva már a szezon elején is, én legalábbis olvastam. Szóval ilyen hibát mi itt Pakson nem követünk el a kispadon. A kispadon egyértelműen tudni kellett volna ezt a szabályt a technikai vezetőnek és a vezetőedzőnek is. Szakmai kérdésben nyilván képben kell, hogy legyünk.”
zacknorb
csebi
Hornyak nem az. O vezetoedzokent alapveto szabalyokat sem tud peldaul, edzesen peldaul volt mar belole problema, hogy nem tudta a lesszabalyt es hulyeseget mondott a jatekosanak. 😀
2 hónapja
Nálunk mèg úgyse volt 😏
2 hónapja
🚨🤍🖤 Luciano Spalletti has agreed to become new Juventus manager, deal in place.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 29, 2025
Verbal agreement until June 2026 plus option to extend based on Champions League spot to reach this season.
Formal steps/contracts being checked by lawyers before signing all documents. ✍🏼 pic.twitter.com/qfQ4txlVxz
2 hónapja
🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:de teszem azt, nem kaptak volna semmi akkor egy felelos vezeto nem fordul a bajnoksag elott az MLSZhez, hogy ezekben a szitukban mi a szabaly?
„Hát nézd, ez egy nevetséges dolog volt, ezt nem szabadott volna, kinevettették sajnos magukat. Ez a szabály tökéletesen és egyértelműen le volt írva már a szezon elején is, én legalábbis olvastam. Szóval ilyen hibát mi itt Pakson nem követünk el a kispadon. A kispadon egyértelműen tudni kellett volna ezt a szabályt a technikai vezetőnek és a vezetőedzőnek is. Szakmai kérdésben nyilván képben kell, hogy legyünk.”
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Ez valojaban azert eros ferdites, mert kibasztak hamar, de 15 meccsbol egyebkent 8-at megnyert es csak negyszer kapott ki, az elso het bajnokikabol hatot megnyert es vezettek is az NB I-et.Max a paksi közegben top. Elment például az MTK-hoz, azt vitt, akit akart, dupla pénz állt rendelkezésre, a stáb, a környezet, mindent úgy alakítottak át/ki, ahogy ő szerette volna, aztán nem tudom, 3 hónapot élt meg talán.🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:Bognár az elmúlt évtized legszimpatikusabb, legkoherensebb, legösszeszedettebb magyar edzője. Pályán is, azon kívül is.
zacknorb
Persze annak, aki szeret embereket megbélyegezni, egy botlásukból általánosítani, annak maradhat Kaszinós Gyuri, de objektíven nézve tartom, hogy ebben a közegben ő a top.
Őszentsége Sobri Jóska
Pakson jó a közeg, családias a hangulat, haver az összes vezető, sosincs kérdőjel vagy magas elvárások, neki pedig pont ez kell. Kutya sem szól bele a munkájába, bár olyan sok dolgot ő sem csinál, mert megcsinálja más 😊
JC6 (Mr. Miele)
Olyan pontatlaga volt, ami most az allandoan ermes Pakssal. Es atlagolt 3+ golt meccsenkent, azt is hozzatennem.
Csak viszonyitaskent, az akkori MTK-s statjaval nagy valoszinuseggel most is vezetne a bajnoksagot ugyanannyinal, raadasul kevesebb pontja lenne es Horvath David atlagosan sokkal kevesebb pontot szerez az ittlete ota peldaul, mint amennyit szerzett Bognar akkoriban. Es Bognar az MTK-nal sokkal jobban hozta a pontokat, mint elotte is Pakson.
Ugyhogy eros tulzas, hogy Bognarral ne mukodott volna az egesz, o a vezetesbe nem volt fit es a felfogasba. Mert az MTK-nal kinevelnek, a Paksnal meg ez egy szempont, de ott a magyarok jatszatasa volt az elsodleges, nem veletlen, hogy rengeteg idos veterant eroltetett mindig is. Az MTK-nal a 18-21 eves fiatalokbol kellett volna kihoznia azt, ami a Paksnal azert egy 25+ eves atlag volt altalaban. Persze, a Paksnal csaladias hangulat van, masok az elvarasok, ez igaz. De arrol nem o tehet, hogy Pakson szo szerint semmi sincs, Budapest meg a minden kozepe. A paksiaknal a stabbol nekem mondtak meg tavaly, hogy a varosban nem lehet semmit csinalni, bulizni, szorakozni, ami nem mindenkinek tetszik, de sok jatekosnak azert jo, mert szo szerint csak a focira koncentralnak allandoan. Aki ezt nem birja es birta, az el is igazol. Ezzel szemben Budapest a bulik melegagya, az itteni focistak nem kis szazalekat megtalalod minden vagy minden masodik hetvegen egy szorakozohelyen, itt tortenik minden itthon, ami altal szamos ember meg kevesbe tud a jatekra koncentralni, faradtabb, fizikalisan es mentalisan is mas allapotban van.
Amugy meg nem megkapott mindent az MTK-nal es kialakitottak neki mindent, mert emlekeim szerint o elotte is ott volt mar sportigazgatokent, es nem mentek rosszul a dolgok a klubnal, korrekt munkat vegzett. Talan epp emiatt is lett sportigazgatobol vezetoedzo es kapott lehetoseget, hogy leuljon ismet a padra.
Szerkesztette: Stez
2 hónapja
Max a paksi közegben top. Elment például az MTK-hoz, azt vitt, akit akart, dupla pénz állt rendelkezésre, a stáb, a környezet, mindent úgy alakítottak át/ki, ahogy ő szerette volna, aztán nem tudom, 3 hónapot élt meg talán.🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:Bognár az elmúlt évtized legszimpatikusabb, legkoherensebb, legösszeszedettebb magyar edzője. Pályán is, azon kívül is.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Pakson jó a közeg, családias a hangulat, haver az összes vezető, sosincs kérdőjel vagy magas elvárások, neki pedig pont ez kell. Kutya sem szól bele a munkájába, bár olyan sok dolgot ő sem csinál, mert megcsinálja más 😊
2 hónapja
Ez amúgy csak a közeget árazza be, nem őt.🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:Bognár az elmúlt évtized legszimpatikusabb, legkoherensebb, legösszeszedettebb magyar edzője. Pályán is, azon kívül is.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
2 hónapja
A jól ismert közeg csúcsterméke.🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:Bognár az elmúlt évtized legszimpatikusabb, legkoherensebb, legösszeszedettebb magyar edzője. Pályán is, azon kívül is.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Csak ne engedd határon túlra.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
rodgers szabad.mehetne a poolhoz ujra🤣Isten ments
YoungZeeZee
2 hónapja
Azèrt ez egèszen zseniális lesz ha megint így "mentik" meg Fradit.....🤦 Ehhez tehetsèg kell....www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/10/a-skotok-szerint-robbie-keane-a-celtic-kispad-egyik-varomanyosa-sajtohir
2 hónapja
🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:Bognár az elmúlt évtized legszimpatikusabb, legkoherensebb, legösszeszedettebb magyar edzője. Pályán is, azon kívül is.
zacknorb
2 hónapja
🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:„Hát nézd, ez egy nevetséges dolog volt, ezt nem szabadott volna, kinevettették sajnos magukat. Ez a szabály tökéletesen és egyértelműen le volt írva már a szezon elején is, én legalábbis olvastam. Szóval ilyen hibát mi itt Pakson nem követünk el a kispadon. A kispadon egyértelműen tudni kellett volna ezt a szabályt a technikai vezetőnek és a vezetőedzőnek is. Szakmai kérdésben nyilván képben kell, hogy legyünk.”
Poloska vagyok.
2 hónapja
Ez mondjuk jó fejségHát hamár 1.5 éve csak tizikkel ejtették ki őket 😀
www.vasasfc.hu/hirek/nem_csak_az_illovszky-stadionban_latjuk_vendegul_a_mezoorsot-10155
warr_b
Poloska vagyok.
2 hónapja
Ez mondjuk jó fejségwww.vasasfc.hu/hirek/nem_csak_az_illovszky-stadionban_latjuk_vendegul_a_mezoorsot-10155

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
YoungZeeZee
9 430
rodgers szabad.mehetne a poolhoz ujra🤣
2 hónapja
Béla örökwww.facebook.com/share/v/1BHbkpjdN6/?mibextid=wwXIfrMondjuk ennek már több, mint 2 hónapja 😀
ozibozi
zacknorb
2 hónapja
www.facebook.com/share/v/1BHbkpjdN6/?mibextid=wwXIfrMondjuk ennek már több, mint 2 hónapja 😀
ozibozi
Poloska vagyok.
2 hónapja
Spalletti Juve?
2 hónapja
www.facebook.com/share/v/1BHbkpjdN6/?mibextid=wwXIfrÉs Béla még mindig aktív, az Union Pizza & Baguette Haag 1947 csapatában, az osztrák ötöd?/hatod?/heted? osztályban.
ozibozi
2 hónapja