Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
- JC6
6 992
Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérek
2 hónapja
Nekem sem lenne kedvem 10-20 órát utazni oda-vissza azért, hogy üljek 2 meccset a kispadon + az edző is belém álljon n+1-dik alkalommal… 🤷🙈Gazdag Dániel izomsérülést szenvedett klubcsapata, a @PhilaUnion hétvégi bajnoki mérkőzésén, így nem csatlakozik a férfi A-válogatott @DFB_Team és @NFSBiH ellen készülő keretéhez. #csakegyutt #magyarok
— MLSZ (@MLSZhivatalos) September 2, 2024
zacknorb
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
2 hónapja
Szerintem erre gondolnak.van elerheto video arrol a jelenetrol ami miatt szobot szidjak?Ki szidja és hol?
YoungZeeZee
Mikey
youtu.be/c-8bQUiF-l0?si=A2z3MtjpumaDQyue&t=97
2 hónapja
Mikey
18 753
van elerheto video arrol a jelenetrol ami miatt szobot szidjak?Ki szidja és hol?
YoungZeeZee
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
van elerheto video arrol a jelenetrol ami miatt szobot szidjak?
2 hónapja
Volt már, hogy a HARMADosztályú Birmingham City Stansfieldet 15 millió euróért vette meg? Ez az a csapat amit Brady vett meg. Ez Chiesa ára volt. Mondjuk a fizetése gondolom kevesebb.
2 hónapja
Gazdag Dániel izomsérülést szenvedett klubcsapata, a @PhilaUnion hétvégi bajnoki mérkőzésén, így nem csatlakozik a férfi A-válogatott @DFB_Team és @NFSBiH ellen készülő keretéhez. #csakegyutt #magyarok
— MLSZ (@MLSZhivatalos) September 2, 2024
2 hónapja
ozibozi
17 193
13 Real Madrid players called-up by their national teams for this international break:🇧🇷 Rodrygo
🇧🇷 Vinicius
🇧🇷 Militão
🇧🇷 Endrick
🇫🇷 Kylian Mbappé
🇫🇷 Tchouameni
🇫🇷 Ferland Mendy
🇭🇷 Luka Modrić
🇪🇸 Dani Carvajal
🇺🇾 Fede Valverde
🇺🇦 Andriy Lunin
🇲🇦 Brahim Díaz
🇹🇷 Arda Güler
2 hónapja
Milyen érdekes hogy hétvégén a Barcelona, és a Kazinbarcelona is 7-0-lal küldte haza aktuális ellenfelét.Pont ezt mondtam kollegámnak ebédszünetnél
Stoki
2 hónapja
Milyen érdekes hogy hétvégén a Barcelona, és a Kazinbarcelona is 7-0-lal küldte haza aktuális ellenfelét.
2 hónapja
Endrick és Güler 5 perceket kapnak ósszesen meccsről meccsre, inkabb lennének kölcsönadva, jobban járna mindenki.Ha ők sem lennének, az már tényleg a papírvékony keret kategória
eaglesmcnabb
2 hónapja
BiciGlis topicba írtHol lennék?Csak règ láttalak beírni bármit ès kezdtem aggódni így idèny kezdete közeledtèvel. De lehet èn nem figyeltem 😉
Amúgy ebből is látszik hogy Kroos és Bellingham itt a mágus, és nem Vini. Ki lett szedve a két zsugás (plusz Camavinga), és nulla játék van. A mostani nulla játék pontosan megmutatja hogy Bellingham mekkora érték.
Ancelottit nem értem, mi az, hogy idehozod Mbappet és nem a posztján játszatod? 🤣 Endrick és Güler 5 perceket kapnak ósszesen meccsről meccsre, inkabb lennének kölcsönadva, jobban járna mindenki.
eaglesmcnabb
dande2
2 hónapja
Hol lennék?Csak règ láttalak beírni bármit ès kezdtem aggódni így idèny kezdete közeledtèvel. De lehet èn nem figyeltem 😉
Amúgy ebből is látszik hogy Kroos és Bellingham itt a mágus, és nem Vini. Ki lett szedve a két zsugás (plusz Camavinga), és nulla játék van. A mostani nulla játék pontosan megmutatja hogy Bellingham mekkora érték.
Ancelottit nem értem, mi az, hogy idehozod Mbappet és nem a posztján játszatod? 🤣 Endrick és Güler 5 perceket kapnak ósszesen meccsről meccsre, inkabb lennének kölcsönadva, jobban járna mindenki.
eaglesmcnabb
2 hónapja
ozibozi
17 193
Hol lennék?Mit kell érteni Augusztus végén? És mi a fontos jövő tavaszra.Van idő, lehet kell több is
eaglesmcnabb
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Hol lennék?Amúgy ebből is látszik hogy Kroos és Bellingham itt a mágus, és nem Vini. Ki lett szedve a két zsugás (plusz Camavinga), és nulla játék van. A mostani nulla játék pontosan megmutatja hogy Bellingham mekkora érték.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Fradi és Real szurkolói sírás. Mondom ránézek már az eredményekre. Mindkét csapat nyert. Persze vannak nem szép győzelmek de az itteni hangok után azt hittem az egyiket jobban kalapálták el mint a másikat. 😀
Liverpool Fc
2 hónapja
JéBé
7 035
Ezt a Vígszínházat....már elôbb elôre ugrott hisztis rinocèrosz mint hogy találkoztak....Ezeket konzekvensen mindig befujjak, sose ertem miert.
dande2
2 hónapja
? Biztos velem van a baj hogy ezt nem èrtem mire gondolsz? Ha a korábbi madridi játèkosokra az nem releváns mert nyilván nem evör gondoltam hanem az elmúlt 4-5 èv játèkosai közül.Az egyetlen játèkos akit irigylek a Madriból az Valverde de már amióta oda igazolt az első pillanattól. Nèlküle minimum egy bajnoki vagy BL győzelemmel szegènyebbek lennènek.... apropó Madrid hová tűnt kartali barátunk 🤔?😊Az az egy csak egy a nagyonsok közül, de még ahhoz is kevés hogy HOF kategória körül szóba jöjjön.. /just saying)
dande2
ozibozi
2 hónapja
EaglesmcnabbAz egyetlen játèkos akit irigylek a Madriból az Valverde de már amióta oda igazolt az első pillanattól. Nèlküle minimum egy bajnoki vagy BL győzelemmel szegènyebbek lennènek.... apropó Madrid hová tűnt kartali barátunk 🤔?😊Kartali? Ő ki?
dande2
KeyG
2 hónapja
KeyG
9 520
Ezt a Vígszínházat....már elôbb elôre ugrott hisztis rinocèrosz mint hogy találkoztak....Tizi volt, mint ahogy Ceballost érő boka/sarok rúgása is.
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
KeyG
9 520
Az egyetlen játèkos akit irigylek a Madriból az Valverde de már amióta oda igazolt az első pillanattól. Nèlküle minimum egy bajnoki vagy BL győzelemmel szegènyebbek lennènek.... apropó Madrid hová tűnt kartali barátunk 🤔?😊Kartali? Ő ki?
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Ezt a Vígszínházat....már elôbb elôre ugrott hisztis rinocèrosz mint hogy találkoztak....
2 hónapja
ozibozi
17 193
Az egyetlen játèkos akit irigylek a Madriból az Valverde de már amióta oda igazolt az első pillanattól. Nèlküle minimum egy bajnoki vagy BL győzelemmel szegènyebbek lennènek.... apropó Madrid hová tűnt kartali barátunk 🤔?😊Az az egy csak egy a nagyonsok közül, de még ahhoz is kevés hogy HOF kategória körül szóba jöjjön.. /just saying)
dande2
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Az egyetlen játèkos akit irigylek a Madriból az Valverde de már amióta oda igazolt az első pillanattól. Nèlküle minimum egy bajnoki vagy BL győzelemmel szegènyebbek lennènek.... apropó Madrid hová tűnt kartali barátunk 🤔?😊
Szerkesztette: dande2