Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Simeone gyávát lépett, meg is lett a jutalma
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Szegény Morata. 4 gólt rúg, de a csapata még így is kikap.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mekkora gól Ivan Martintól!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 238
Hű bazmeg
több mint 1 éve
Kicsi gironások jól elfáradtak
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Morata iszonyat nagyot megy ma
zacknorb
A legnagyobb spanyol. Ez nála az átlag.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 812 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
Megadtak neki egy lesnek fújt eset után a gólt, ez az Ő napja 😀
Heisman nádor
Vettek is el tőle, hogy azért a valóságérzet meglegyen.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
zacknorb
Megadtak neki egy lesnek fújt eset után a gólt, ez az Ő napja 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 812 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Azért a messze hìrős Cremoneset sikerül bedarálni 😁
több mint 1 éve
Nyugalom, van itt Griezmann meg Morata
zacknorb
És tényleg
több mint 1 éve
Mekkora meccs

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Most erre mit lehet írni 😊
több mint 1 éve
És Girona
több mint 1 éve
Na Girona nyomja tovább

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 058

Hmm, érdekes lehet.
zacknorb
Roversben volt egy pár jó szezonja. Anno furcsàlltam hogy senki nem emelte ki onnan.
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem tudom remélte-e bárki, hogy egy teljesen kicserélt kp után idén 3 (vagy ha győzelemmel pótol a City akkor 2) ponttal de vezetjük a táblázatot az új évben. Én biztos nem.

Nem volt a csapat szokása a "pánik" igazolás és nem is feltétlen volt ez gond az elmúlt években, de így, hogy egy ilyen lehetőség adódott egyelőre idén nem tudom nem volna-e jó, ha most januárban mégis aggresszívabbak lennénk.

A Gomez LB pozíció amennyire kényszermegoldás annyira tetszik egyelőre. Nem mondom, hogy job done, de teljesen más így a dinamika, hogy igazából megvan amit szorgalmazott mindenki, hogy van egy olyan szélső védő aki inkább védő és az ultra direkt csapatba ez segíti a védekezést. Robboval de Tsimikasszal ez egyáltalán nem volt adott. Persze Gomez nem bal lábas de lehet, hogy ez idénre elég így a másik két opcióval együtt.

Enélkül azt mondtam volna, hogy most menjünk rá egy bal lábas védekező/szélső védőre, de így lehet az a fránya 6-os volna a prió. Nem tudom ki, de ide lehet, hogy a bajnoki cím reményében akár jöhetne egy kis segítség?

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Nyugalom, van itt Griezmann meg Morata

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Girona
több mint 1 éve
Girona nyomja tovább

több mint 1 éve
Elképesztő a LaLigában mennyit képesek VARozni a szinte egyértelmű ítéletet, mire kitalálták hogy les, nem les (alapból ennek már fél-automatikusnak kéne lennie), szabálytalanság.
Heisman nádor
A Laligaban gól vonal technológia nincs, mert Tebas szerint túl sok rá a 20 stadionra összesen 3 millió euró.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Elképesztő a LaLigában mennyit képesek VARozni a szinte egyértelmű ítéletet, mire kitalálták hogy les, nem les (alapból ennek már fél-automatikusnak kéne lennie), szabálytalanság.

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 010 — WHO DAT!!!!
Ha most Football Manager-ben átvenném öket kb ez maradna meg a kezdö 11-ben:

Onana - Shaw, Lisandro M., _______,Dalot - ________ , _________ - Rashford, B. Fernandes, _________ - ________

Kellene legalább 5 játékos ide.

Dalot-nál bízok a fejlödésben.
Toto21
Öt? Elég optimista kijelentés. Szerintem ebben a keretben jelenleg csak kb Rshaford meg Fernandes meg max Lisandro a kezdő szintű játékos...

több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 430 — Bla, bla, bla
Győrben nem bíznak semmit a véletlenre, Lukic még NB1-es szinten is nagy fogás.
Kenny
Világinak megígérték az mb1et, uh előre a célert!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 119 — balazs.t85@gmail.com
Lehet hogy semmi baja. Kíváncsi leszek a végkifejletre.

index.hu/sport/futball/2024/01/03/szoboszlai-dominik-liverpool-serules-felepulesi-ido/?fbclid=IwAR3npO7vmtULjX7f-4_MpdbhOgq-kk2u2ovQARHmqthOeG0f9CH8Vgv2yNc