Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Simeone gyávát lépett, meg is lett a jutalma
több mint 1 éve
Szegény Morata. 4 gólt rúg, de a csapata még így is kikap.
több mint 1 éve
Mekkora gól Ivan Martintól!
több mint 1 éve
Hű bazmeg
több mint 1 éve
Kicsi gironások jól elfáradtak
több mint 1 éve
Morata iszonyat nagyot megy maA legnagyobb spanyol. Ez nála az átlag.
zacknorb
több mint 1 éve
Morata iszonyat nagyot megy maMegadtak neki egy lesnek fújt eset után a gólt, ez az Ő napja 😀
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Morata iszonyat nagyot megy ma
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért a messze hìrős Cremoneset sikerül bedarálni 😁
több mint 1 éve
Most erre mit lehet írni 😊
több mint 1 éve
És Girona
több mint 1 éve
Na Girona nyomja tovább
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Roversben volt egy pár jó szezonja. Anno furcsàlltam hogy senki nem emelte ki onnan.🚨🔴 Ben Brereton Díaz to Sheffield Utd, here we go! Agreement reached on loan deal until June, @relevo first called interest.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 3, 2024
Brereton Díaz will travel in the next 24h for medical tests and contract signing.
No buy option clause included, he’ll return to Villarreal in June. 🇨🇱 pic.twitter.com/17wMheefob
Hmm, érdekes lehet.
zacknorb
több mint 1 éve
Nem tudom remélte-e bárki, hogy egy teljesen kicserélt kp után idén 3 (vagy ha győzelemmel pótol a City akkor 2) ponttal de vezetjük a táblázatot az új évben. Én biztos nem. Nem volt a csapat szokása a "pánik" igazolás és nem is feltétlen volt ez gond az elmúlt években, de így, hogy egy ilyen lehetőség adódott egyelőre idén nem tudom nem volna-e jó, ha most januárban mégis aggresszívabbak lennénk.
A Gomez LB pozíció amennyire kényszermegoldás annyira tetszik egyelőre. Nem mondom, hogy job done, de teljesen más így a dinamika, hogy igazából megvan amit szorgalmazott mindenki, hogy van egy olyan szélső védő aki inkább védő és az ultra direkt csapatba ez segíti a védekezést. Robboval de Tsimikasszal ez egyáltalán nem volt adott. Persze Gomez nem bal lábas de lehet, hogy ez idénre elég így a másik két opcióval együtt.
Enélkül azt mondtam volna, hogy most menjünk rá egy bal lábas védekező/szélső védőre, de így lehet az a fránya 6-os volna a prió. Nem tudom ki, de ide lehet, hogy a bajnoki cím reményében akár jöhetne egy kis segítség?

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Nyugalom, van itt Griezmann meg Morata
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Girona
több mint 1 éve
Girona nyomja tovább
több mint 1 éve
Elképesztő a LaLigában mennyit képesek VARozni a szinte egyértelmű ítéletet, mire kitalálták hogy les, nem les (alapból ennek már fél-automatikusnak kéne lennie), szabálytalanság.A Laligaban gól vonal technológia nincs, mert Tebas szerint túl sok rá a 20 stadionra összesen 3 millió euró.
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Elképesztő a LaLigában mennyit képesek VARozni a szinte egyértelmű ítéletet, mire kitalálták hogy les, nem les (alapból ennek már fél-automatikusnak kéne lennie), szabálytalanság.
több mint 1 éve
Ha most Football Manager-ben átvenném öket kb ez maradna meg a kezdö 11-ben:Öt? Elég optimista kijelentés. Szerintem ebben a keretben jelenleg csak kb Rshaford meg Fernandes meg max Lisandro a kezdő szintű játékos...
Onana - Shaw, Lisandro M., _______,Dalot - ________ , _________ - Rashford, B. Fernandes, _________ - ________
Kellene legalább 5 játékos ide.
Dalot-nál bízok a fejlödésben.
Toto21

több mint 1 éve
Győrben nem bíznak semmit a véletlenre, Lukic még NB1-es szinten is nagy fogás.Világinak megígérték az mb1et, uh előre a célert!
Kenny

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Lehet hogy semmi baja. Kíváncsi leszek a végkifejletre. index.hu/sport/futball/2024/01/03/szoboszlai-dominik-liverpool-serules-felepulesi-ido/?fbclid=IwAR3npO7vmtULjX7f-4_MpdbhOgq-kk2u2ovQARHmqthOeG0f9CH8Vgv2yNc