Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
🚨🔴 Ben Brereton Díaz to Sheffield Utd, here we go! Agreement reached on loan deal until June, @relevo first called interest.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 3, 2024
Brereton Díaz will travel in the next 24h for medical tests and contract signing.
No buy option clause included, he’ll return to Villarreal in June. 🇨🇱 pic.twitter.com/17wMheefob
Hmm, érdekes lehet.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Győrben nem bíznak semmit a véletlenre, Lukic még NB1-es szinten is nagy fogás.
több mint 1 éve
Dalot nálam nagy hullámvasút. Az ő hozzáállása elég jónak tűnik. Legalábbis a meccseken a reakcióiban elég nagy a szenvedély, nem tudom a háttérben ez mennyi melót jelent. Ugyanakkor fel tud cseszni rendesen, mert rengetegszer hibázik nagyot. Inkább awb-t erőltetném helyette. Csereként maradhat. Pellistriben sokáig bíztam, de ha ő itt valaha kezdő lesz, az azt is fogja jelenteni, hogy semmit nem léptünk előre. Mainoo hatalmas király lehet. Hojlundban is egyet értek. Idő és csapat kell köré.Malacia/Wan-Bissakaból 1 maradhat (nem tudom mennyi a fizetésük), Mainoo, Højlund, Garnacho és Pellistri vállalhat szerepet a jövő Unitedében. Aztán van a Maguire, akinek nagy a fizetése, de nem őt cserélném le először mivel ennyi minden mást kell.Ha most Football Manager-ben átvenném öket kb ez maradna meg a kezdö 11-ben:Varane sokat nem tett le azért itt, cserébe sok pénzt kap. Maguire legalább idén középjó szintet hoz, főleg hogy De Gea nem szopatja maga előtt.Naná mert összeveszett kopasz barátunkkal. Még majd Rashfordot kell kijjebb rugdalnia meg Fernandest és akkor teljes lesz a rombolás.Ehhez képest Varane megySancho visszavágyik Dortmundba. Dave likeolja.Antony, Mount, Onana, Maguire 4es tavozasat (igy első körben) lajkolnám inkább
Sixo
davemayer
slowmotion
Én elhiszem hogy jó edző, de legkésőbb nyáron nagyon elcsúszott valami, számára az akkori igazolások betették a kaput. Nem kellett volna az ügynökre hallgatni... (állítólag Mount meg az ő ügynöke ugyanaz)
davemayer
Onana plusszos kapus a ligában, a BL elment rajta, de jobb mint a ‘nagy hős’ tavaly így is.
Mount még nem is játszott konkrétan… ami nagyobb baj csak más miatt. Antony meg ja kurva gyenge ezen a szinten.
Heisman nádor
Onana - Shaw, Lisandro M., _______,Dalot - ________ , _________ - Rashford, B. Fernandes, _________ - ________
Kellene legalább 5 játékos ide.
Dalot-nál bízok a fejlödésben.
Toto21
Højlund jó lesz az a baj, de eddig kevés felnőtt játékperce volt, 1-2 év múlva simán meg fog térülni.
Heisman nádor
Legújabb pletykaként Oliset hallottam a palaceból. Ha nem horror áron jönne, én őt nagyon adnám.
több mint 1 éve
Malacia/Wan-Bissakaból 1 maradhat (nem tudom mennyi a fizetésük), Mainoo, Højlund, Garnacho és Pellistri vállalhat szerepet a jövő Unitedében. Aztán van a Maguire, akinek nagy a fizetése, de nem őt cserélném le először mivel ennyi minden mást kell.Ha most Football Manager-ben átvenném öket kb ez maradna meg a kezdö 11-ben:Varane sokat nem tett le azért itt, cserébe sok pénzt kap. Maguire legalább idén középjó szintet hoz, főleg hogy De Gea nem szopatja maga előtt.Naná mert összeveszett kopasz barátunkkal. Még majd Rashfordot kell kijjebb rugdalnia meg Fernandest és akkor teljes lesz a rombolás.Ehhez képest Varane megySancho visszavágyik Dortmundba. Dave likeolja.Antony, Mount, Onana, Maguire 4es tavozasat (igy első körben) lajkolnám inkább
Sixo
davemayer
slowmotion
Én elhiszem hogy jó edző, de legkésőbb nyáron nagyon elcsúszott valami, számára az akkori igazolások betették a kaput. Nem kellett volna az ügynökre hallgatni... (állítólag Mount meg az ő ügynöke ugyanaz)
davemayer
Onana plusszos kapus a ligában, a BL elment rajta, de jobb mint a ‘nagy hős’ tavaly így is.
Mount még nem is játszott konkrétan… ami nagyobb baj csak más miatt. Antony meg ja kurva gyenge ezen a szinten.
Heisman nádor
Onana - Shaw, Lisandro M., _______,Dalot - ________ , _________ - Rashford, B. Fernandes, _________ - ________
Toto21
Højlund jó lesz az a baj, de eddig kevés felnőtt játékperce volt, 1-2 év múlva simán meg fog térülni.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ha most Football Manager-ben átvenném öket kb ez maradna meg a kezdö 11-ben:Varane sokat nem tett le azért itt, cserébe sok pénzt kap. Maguire legalább idén középjó szintet hoz, főleg hogy De Gea nem szopatja maga előtt.Naná mert összeveszett kopasz barátunkkal. Még majd Rashfordot kell kijjebb rugdalnia meg Fernandest és akkor teljes lesz a rombolás.Ehhez képest Varane megySancho visszavágyik Dortmundba. Dave likeolja.Antony, Mount, Onana, Maguire 4es tavozasat (igy első körben) lajkolnám inkább
Sixo
davemayer
slowmotion
davemayer
Heisman nádor
több mint 1 éve
Varane sokat nem tett le azért itt, cserébe sok pénzt kap. Maguire legalább idén középjó szintet hoz, főleg hogy De Gea nem szopatja maga előtt.Naná mert összeveszett kopasz barátunkkal. Még majd Rashfordot kell kijjebb rugdalnia meg Fernandest és akkor teljes lesz a rombolás.Ehhez képest Varane megySancho visszavágyik Dortmundba. Dave likeolja.Antony, Mount, Onana, Maguire 4es tavozasat (igy első körben) lajkolnám inkább
Sixo
davemayer
slowmotion
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Naná mert összeveszett kopasz barátunkkal. Még majd Rashfordot kell kijjebb rugdalnia meg Fernandest és akkor teljes lesz a rombolás.Ehhez képest Varane megySancho visszavágyik Dortmundba. Dave likeolja.Antony, Mount, Onana, Maguire 4es tavozasat (igy első körben) lajkolnám inkább
Sixo
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Ehhez képest Varane megySancho visszavágyik Dortmundba. Dave likeolja.Antony, Mount, Onana, Maguire 4es tavozasat (igy első körben) lajkolnám inkább
Sixo
davemayer
több mint 1 éve
mondom regen voltam mar, akkor a hotdog popcorn paros volt egyedul. de legalabb jo h fejlodunk ebben.Hát, azért ez nem teljesen igaz. Fradi stadionban minden működik legalább úgy, mint a Panchoban, sőt. Meg tudod rendelni a kajádat, italod a helyedről, ki is fizeted, ők összekészítik és csak át kell venned. Az app-ban full programfüzet. Kaja választék viszonylag erős van egyszerű hot-dogtól Wolf András féle steak szendvicsig sok minden (persze ki megy kajálni egy meccsre). Minden sarkon valamilyen entertainment a gyerekeknek, sokat fejlődött az is.lehet. de nem csak a brandesitesrol beszelek, hanem a tartalomrol is.Ez nekem a tipikus új marketingcsapat, új arculat, brandesítés.... folyamat.amugy ha csak a videot nezed sztem ez egy rohadt profi anyag, jol osszeraktak."Veled van akkor is, amikor épp nem vagy velünk."😀😀😀DDDDDDDMegyek hányni
www.youtube.com/watch?v=hAtAxDuZ2NI
Löfli
Stoki
Mi van?? Szöllősi begombázott.
Dzsokijuing
csebi
zacknorb
jonak tunt az appjuk is meg a meccsnapi info illetve a stadion szolgaltatasai (pancho szendo mondjuk buntetett).
igaz, hogy nem voltam a szentelyben fradi meccsen mar jo par eve, de sztem egeszen siralmas volt a felhozatal pl kajanal vagy h milyen lehetosegek vannak a stadionon belul, milyen infokat tudtal szerezni (osztogattak vmi meccs fuzetet, de semmi ertelme nem volt, max annyi, hogy nyomtattuk a papirra a folosleges dolgokat).
csebi
Persze nyilván magyar tehát a sorállást valamiért annyira szeretjük, hogy ragaszkodunk hozzá, legyen az akár beléptetés, akár sörvásárlás...
vpi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hát, azért ez nem teljesen igaz. Fradi stadionban minden működik legalább úgy, mint a Panchoban, sőt. Meg tudod rendelni a kajádat, italod a helyedről, ki is fizeted, ők összekészítik és csak át kell venned. Az app-ban full programfüzet. Kaja választék viszonylag erős van egyszerű hot-dogtól Wolf András féle steak szendvicsig sok minden (persze ki megy kajálni egy meccsre). Minden sarkon valamilyen entertainment a gyerekeknek, sokat fejlődött az is.lehet. de nem csak a brandesitesrol beszelek, hanem a tartalomrol is.Ez nekem a tipikus új marketingcsapat, új arculat, brandesítés.... folyamat.amugy ha csak a videot nezed sztem ez egy rohadt profi anyag, jol osszeraktak."Veled van akkor is, amikor épp nem vagy velünk."😀😀😀DDDDDDDMegyek hányni
Löfli
Stoki
Dzsokijuing
csebi
zacknorb
jonak tunt az appjuk is meg a meccsnapi info illetve a stadion szolgaltatasai (pancho szendo mondjuk buntetett).
igaz, hogy nem voltam a szentelyben fradi meccsen mar jo par eve, de sztem egeszen siralmas volt a felhozatal pl kajanal vagy h milyen lehetosegek vannak a stadionon belul, milyen infokat tudtal szerezni (osztogattak vmi meccs fuzetet, de semmi ertelme nem volt, max annyi, hogy nyomtattuk a papirra a folosleges dolgokat).
csebi
Persze nyilván magyar tehát a sorállást valamiért annyira szeretjük, hogy ragaszkodunk hozzá, legyen az akár beléptetés, akár sörvásárlás...
több mint 1 éve
Aláírom, csak éppen nulla tartalom.amugy ha csak a videot nezed sztem ez egy rohadt profi anyag, jol osszeraktak."Veled van akkor is, amikor épp nem vagy velünk."😀😀😀DDDDDDDMegyek hányni
Löfli
Stoki
Dzsokijuing
csebi
Néhány éve jártam a felcsúti szentélyben Vidi-Bordeaux meccsen. Nem tudom, azóta javult-e az infrastruktúra, de a mezei szurkolók parkolási lehetőségei a házak között voltak és a helyi kimérés próbált kiszolgálni 2000 embert.
A Patyomkin-falu csak a cár haláláig működik.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
lehet. de nem csak a brandesitesrol beszelek, hanem a tartalomrol is.Ez nekem a tipikus új marketingcsapat, új arculat, brandesítés.... folyamat.amugy ha csak a videot nezed sztem ez egy rohadt profi anyag, jol osszeraktak."Veled van akkor is, amikor épp nem vagy velünk."😀😀😀DDDDDDDMegyek hányni
Löfli
Stoki
Dzsokijuing
csebi
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ez nekem a tipikus új marketingcsapat, új arculat, brandesítés.... folyamat.amugy ha csak a videot nezed sztem ez egy rohadt profi anyag, jol osszeraktak."Veled van akkor is, amikor épp nem vagy velünk."😀😀😀DDDDDDDMegyek hányni
Löfli
Stoki
Dzsokijuing
csebi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
amugy ha csak a videot nezed sztem ez egy rohadt profi anyag, jol osszeraktak."Veled van akkor is, amikor épp nem vagy velünk."😀😀😀DDDDDDDMegyek hányni
Löfli
Stoki
Dzsokijuing
több mint 1 éve
"Veled van akkor is, amikor épp nem vagy velünk."😀😀😀DDDDDDDMegyek hányni
Löfli
Stoki
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Sancho visszavágyik Dortmundba. Dave likeolja.Antony, Mount, Onana, Maguire 4es tavozasat (igy első körben) lajkolnám inkább
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Elképesztő nagy szerencse, elmúlt két meccsen 5.25-ös xG-re 0 gólt kapni. Adja nekik most a gép.mondjuk ez idén eddig nem erős közepes, hanem elég erősHányinger ez a Moyes West Ham csapatDavid Moyes is a football genius, y'know
Második félidőben hazai pályán az egy pontot védeni, hogy egy kapuzik szó szerint a Brighton annyira nem akar semmit
Heisman nádor
Bármilyen csapatból erős középcsapatot épít. Szarból is, erősből is.
slowmotion
zacknorb
több mint 1 éve
Egyszer ennek is vége lesz, ti még megélitek…😀😀😀DDDDDDDMegyek hányni
Löfli
Stoki
több mint 1 éve
😀😀😀DDDDDDDMegyek hányni
Löfli
több mint 1 éve
mondjuk ez idén eddig nem erős közepes, hanem elég erősHányinger ez a Moyes West Ham csapatDavid Moyes is a football genius, y'know
Második félidőben hazai pályán az egy pontot védeni, hogy egy kapuzik szó szerint a Brighton annyira nem akar semmit
Heisman nádor
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Képtelen vagyok ezt a Pool-t nézni, ha játszik Salah.Na, ha ez fáj, akkor próbálj meg egy United meccset megnézni, ezen a poszton antonyval... 😀
Értem én hogy megannyi gólt lőtt és mekkora legenda, de iszonyat kiidegel, hogy egy meccsen 20 kecsegtető helyzetből 18x rossz döntést hoz. Amikor passzolni kellene, lő, amikor lőni kellene, passzol, de az sem emberhez megy. Iszonyat mennyiségű labdát szór el, rossz ütemben adja tovább, eltalálja az első embert, hosszan tolja meg, áá, botrány. Ha hozzá kerül a labda, a vérnyomásom az egekbe szökik azonnal. Totál idegbeteg vagyok tőle.
Hala Istennek most eltakarodik pár hétre..
JC6 - a zsidó
több mint 1 éve
Hányinger ez a Moyes West Ham csapatDavid Moyes is a football genius, y'know
Heisman nádor
több mint 1 éve
😀😀😀DDDDDDDwww.youtube.com/watch?v=hAtAxDuZ2NI

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Hányinger ez a Moyes West Ham csapatMásodik félidőben hazai pályán az egy pontot védeni, hogy egy kapuzik szó szerint a Brighton annyira nem akar semmit
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 1 éve
Hát, viszont Dominik így lehet nem lesz erőltetve a 2 (3) Salah nélküli meccsen.Kupameccsek jönnek, inkább pihenjen. A bajnokságban és az EL-ben nagyobb szükség lesz rá.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May