Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Faszfej kapott egy sárgát? Hát el se hiszem
több mint 1 éve
Nunezt a ligetben már nyakon verték volnaA ‘legkárosabb’ a csatárnak, hogy elit szinten kerül helyzetbe, így elképesztően nagy lehetőségeket hagy ki
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
De nehogy Salah jöjjön le, még véletlenül se. Diaz volt a legjobb elől, az ő lehozatala mellett csak az szólhat, hogy elfáradt.
több mint 1 éve
Ez bezzeg sárga a kurva anyád!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Na de majd Jota megnyeri.Szoboszlai viszont a combját fogja, jaj.
több mint 1 éve
Nunezt a ligetben már nyakon verték volna
több mint 1 éve
Konkrétan monentuma nincs a 'castlenek, ezt nagyon ciki lesz nem megnyerni.Akkor majd figyelj hogy nem nyerjük meg.
shagi0206
több mint 1 éve
Konkrétan monentuma nincs a 'castlenek, ezt nagyon ciki lesz nem megnyerni.
több mint 1 éve
Eladjuk Salaht, az árából meg egy kis pluszból futja vkire 😀 vagy megy az arab ligába sok pénzért, és még marad is a kasszában.Mondjuk a piacon se találsz olyat most. 😀 Nem vagyok benne biztos, hogy egy 150 milliós Osimen jobb lenne ár/érték arányban.Ezért kéne egy Suarez. Vagy egy fénykorát élő Torres. Aki meg is csinálja, meg be is rúgja.Helyzetbe kerül úgy mint senki más halandó a ligában. Erling nem tekintendő annak 😊.Diazt és Nunezt is szídták itt ott, mindenhol az első félidő után. Hát ez mindkettőtöl remek volt.Én is szeretem a játékát, de amiért érkezett, abban nem túl jó.
Darwint amúgy nem tudom nem imádni. Az az intenzitás és alázat ami benne van imádnivaló. Befezeni még mindig nem tud elég jól, de az első félidőben is remekül támadott vissza majd mindig. Több labdaszerzése is volt
alatriste
shagi0206
Inkább legyen egy olyan csatár aki ziccereket hagy ki de van meccsenként 3 neki mint egy aki 3 hetente kerül csak bele és berúgja 80%-al.
alatriste
Ezek a buzik meg 1-ből 1-et berúgnak.
shagi0206
alatriste
több mint 1 éve
A legújabb pletyi Olise egyébként.Mondjuk a piacon se találsz olyat most. 😀 Nem vagyok benne biztos, hogy egy 150 milliós Osimen jobb lenne ár/érték arányban.Ezért kéne egy Suarez. Vagy egy fénykorát élő Torres. Aki meg is csinálja, meg be is rúgja.Helyzetbe kerül úgy mint senki más halandó a ligában. Erling nem tekintendő annak 😊.Diazt és Nunezt is szídták itt ott, mindenhol az első félidő után. Hát ez mindkettőtöl remek volt.Én is szeretem a játékát, de amiért érkezett, abban nem túl jó.
Darwint amúgy nem tudom nem imádni. Az az intenzitás és alázat ami benne van imádnivaló. Befezeni még mindig nem tud elég jól, de az első félidőben is remekül támadott vissza majd mindig. Több labdaszerzése is volt
alatriste
shagi0206
Inkább legyen egy olyan csatár aki ziccereket hagy ki de van meccsenként 3 neki mint egy aki 3 hetente kerül csak bele és berúgja 80%-al.
alatriste
shagi0206
alatriste
több mint 1 éve
Foci igaz vagy igazságtalnsága
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mondjuk a piacon se találsz olyat most. 😀 Nem vagyok benne biztos, hogy egy 150 milliós Osimen jobb lenne ár/érték arányban.Ezért kéne egy Suarez. Vagy egy fénykorát élő Torres. Aki meg is csinálja, meg be is rúgja.Helyzetbe kerül úgy mint senki más halandó a ligában. Erling nem tekintendő annak 😊.Diazt és Nunezt is szídták itt ott, mindenhol az első félidő után. Hát ez mindkettőtöl remek volt.Én is szeretem a játékát, de amiért érkezett, abban nem túl jó.
alatriste
shagi0206
alatriste
shagi0206

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Ezért kéne egy Suarez. Vagy egy fénykorát élő Torres. Aki meg is csinálja, meg be is rúgja.Helyzetbe kerül úgy mint senki más halandó a ligában. Erling nem tekintendő annak 😊.Diazt és Nunezt is szídták itt ott, mindenhol az első félidő után. Hát ez mindkettőtöl remek volt.Én is szeretem a játékát, de amiért érkezett, abban nem túl jó.
alatriste
shagi0206
alatriste
több mint 1 éve
Hát nyilván ez van...
több mint 1 éve
Helyzetbe kerül úgy mint senki más halandó a ligában. Erling nem tekintendő annak 😊.Diazt és Nunezt is szídták itt ott, mindenhol az első félidő után. Hát ez mindkettőtöl remek volt.Én is szeretem a játékát, de amiért érkezett, abban nem túl jó.
alatriste
shagi0206

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Dúbravka bazmeg az év egyéni teljesítményét tolja.
több mint 1 éve
Diazt és Nunezt is szídták itt ott, mindenhol az első félidő után. Hát ez mindkettőtöl remek volt.Én is szeretem a játékát, de amiért érkezett, abban nem túl jó.
alatriste
több mint 1 éve
Diazt és Nunezt is szídták itt ott, mindenhol az első félidő után. Hát ez mindkettőtöl remek volt.Darwint amúgy nem tudom nem imádni. Az az intenzitás és alázat ami benne van imádnivaló. Befezeni még mindig nem tud elég jól, de az első félidőben is remekül támadott vissza majd mindig. Több labdaszerzése is volt

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Firmi és Fab a lelátón. Előbbi nekem hiányzik.
több mint 1 éve
Mennyire jellemző hogy Salah botrányosan fos, de az ő góljával vezetünk.És hát újabb Núñez gólpassz neki.
több mint 1 éve
Ezt már nem vehetik el!!!!!!
több mint 1 éve
Jota be, Nunez le. Ez nagyon kelleni fog
több mint 1 éve
Nem szokooott... áá neeeem. 🥲Közhely de nem nyertünk meg 45p alatt egy agyonnyert meccset. Ez pedig van, hogy visszaüt a végére. Remélem nem...de kettővel minimumIgazság szerint 5-6 góllal kéne vezetni. Botrány ez a Newcastle.Sose volt meg neki sajnos.Ez meg Diaznak sárga a reklamációért két kezes lökés után. Oke.Ez meg most labdaelrúgásért TAA-nak. Taylor kicsit elvesztette a fonalat a félidő végére.
alatriste
Mikey
Más:
18-1 a kapuralövési arány.
2.87 vs 0.05 az xG
Naná, hogy 0-0.
Newcastleben szerencsésen nyertünk végül 10 emberrel. Most tuti 0-1 lesz oda ilyen dominancia után.
Mintha egy harmad osztályú favágó csapattal játszana a Pool. Agyonverjük őket de nem megy be semmi. Rúgdosódás van és mi már frusztráltak is vagyunk.
alatriste
Mikey
slowmotion
alatriste
több mint 1 éve
Közhely de nem nyertünk meg 45p alatt egy agyonnyert meccset. Ez pedig van, hogy visszaüt a végére. Remélem nem...de kettővel minimumIgazság szerint 5-6 góllal kéne vezetni. Botrány ez a Newcastle.Sose volt meg neki sajnos.Ez meg Diaznak sárga a reklamációért két kezes lökés után. Oke.Ez meg most labdaelrúgásért TAA-nak. Taylor kicsit elvesztette a fonalat a félidő végére.
alatriste
Mikey
Más:
18-1 a kapuralövési arány.
2.87 vs 0.05 az xG
Naná, hogy 0-0.
Newcastleben szerencsésen nyertünk végül 10 emberrel. Most tuti 0-1 lesz oda ilyen dominancia után.
Mintha egy harmad osztályú favágó csapattal játszana a Pool. Agyonverjük őket de nem megy be semmi. Rúgdosódás van és mi már frusztráltak is vagyunk.
alatriste
Mikey
slowmotion

Liverpool Fc