Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Mac Allister is back bitches!Igaz csak csere, de akkor is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Nálunk az a gond, hogy a szélsők inkább kifelé cseleznek, emiatt alacsony értékű helyzeteik vannak - ellentétben anno Sterlinggel, Silvával vagy Firminoval- keveset lövünk távolról, keveset megy a kapu elé a ladbs, inkább második hullámot játszuk meg.Akkor a PL elmúlt éveinek 2 legjobb csapatát töröljük, mert Klopp is Firminoval játszott igazi ék csatár nélkül.Az első mondat alapján Guardiolanak se kellett volna semmit nyernie, és neki is pont egy Jesusa voltViszont én Artetaból azt vettem ki az elmúlt időben, hogy ő nem valódi ékkel akarna játszani, szóval előbb lesz ebből Nketiah eladás mint Gabriel Jesus eltávÉs ezért nem fog nyerni semmit sem. Csak tudnám akkor minek van két top szélső a csapatban ha amúgy közepén senki sincs...
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
Heisman nádor
több mint 1 éve
Akkor a PL elmúlt éveinek 2 legjobb csapatát töröljük, mert Klopp is Firminoval játszott igazi ék csatár nélkül.Az első mondat alapján Guardiolanak se kellett volna semmit nyernie, és neki is pont egy Jesusa voltViszont én Artetaból azt vettem ki az elmúlt időben, hogy ő nem valódi ékkel akarna játszani, szóval előbb lesz ebből Nketiah eladás mint Gabriel Jesus eltávÉs ezért nem fog nyerni semmit sem. Csak tudnám akkor minek van két top szélső a csapatban ha amúgy közepén senki sincs...
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Az első mondat alapján Guardiolanak se kellett volna semmit nyernie, és neki is pont egy Jesusa voltViszont én Artetaból azt vettem ki az elmúlt időben, hogy ő nem valódi ékkel akarna játszani, szóval előbb lesz ebből Nketiah eladás mint Gabriel Jesus eltávÉs ezért nem fog nyerni semmit sem. Csak tudnám akkor minek van két top szélső a csapatban ha amúgy közepén senki sincs...
zacknorb
FLZOLI
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Viszont én Artetaból azt vettem ki az elmúlt időben, hogy ő nem valódi ékkel akarna játszani, szóval előbb lesz ebből Nketiah eladás mint Gabriel Jesus eltávÉs ezért nem fog nyerni semmit sem. Csak tudnám akkor minek van két top szélső a csapatban ha amúgy közepén senki sincs...
zacknorb
több mint 1 éve
🚨 BREAKING: Real Madrid will contact Kylian Mbappé after MIDNIGHT. He has 15 days to give a final answer and to SIGN the contract. @diarioas #rmaliveKeményen erősödni fog vele és Daviesszel a nyáron a real
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Viszont én Artetaból azt vettem ki az elmúlt időben, hogy ő nem valódi ékkel akarna játszani, szóval előbb lesz ebből Nketiah eladás mint Gabriel Jesus eltávNem Jesus az igazi baj most nekem inkább, hanem hogy a szélről eltűnt a tavalyi out put. Saka borzalmas az elmúlt meccseken, alig tud párharcot nyerni, Martinelli se 100%-os.
zacknorb
Kell egy jó alternatíva Jesusra, aki jobban tud egy fokkal befejezni, Nketiah-nak szerintem mennie kell.
Persze, csak mi bőven alulteljesítünk, a Spurs meg bőven felül. Ezzel nincs semmi baj, azt hozza most a Spurs amit mi a 2021/22-es szezonban, ahol végén Conte végül beelőzött minket a BL-ért, érdekes edző aki mögé be tudtok állni, szimpatikusan épülő keret miután a rendszer változott. Na jó nálunk olyan mentálisan sérült játékos mint Cuti Romero nem volt. A sérülések meg mindenhol megvannak idén.Tökéletes délután! Dupla öröm 😀Legalább végre nyerni tudtunk szar játékkal is, ez eddig nem volt jellemző. A Villa meg a WestHam ellen meg jó játékkal sikerült kiszopni 1-0-ról.
| Pedig ez a játék nagyon ócska volt |
Klaci79
Rohadtul szerencsétlen ez a csapat idén a sérülésekkel, én nem is emlékszem ilyenre, hogy ennyi kulcsember dőlt volna ki valahonnan hónapokra. Postecoglou zseni, én ezt nem gondoltam volna.
Az meg döbbenet, hogy 4-5 kulcsjátékos van/volt IR-en, és 1 pontra vagyunk 20 meccs után a "bajnokesélyes" Arsenaltól.
Duff
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Viszont én Artetaból azt vettem ki az elmúlt időben, hogy ő nem valódi ékkel akarna játszani, szóval előbb lesz ebből Nketiah eladás mint Gabriel Jesus eltáv
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hát Dec 31 kiszállunk a bajnoki versenyből, BL-helyre hozzuk be legalább azt ennyiKiábrándító két meccsünk volt, tonnányi helyzetből nem jönnek a gólok.
Heisman nádor
Mindig sok a ballaszt: El-neny, Nelson, Zinchenko, Kiwior, Smith-Rowe, Nketiah, Fabio Vieira nem bajnok kaliberű csapatba valók.
Él túladnék Jesus-on is és helyére hoznék egy valódi éket.
Kell egy balbekk, egy normális CB, egy jó kp és egy csatár.
több mint 1 éve
🚨 BREAKING: Real Madrid will contact Kylian Mbappé after MIDNIGHT. He has 15 days to give a final answer and to SIGN the contract. @diarioas #rmalive
több mint 1 éve
Ricsi első 38 Spursös meccsén 2 gólt rúgott. azóta 5 meccsen 5 gól, 4 meccsen is betalált. Tartson ki a jó formája szezon végéig, és akkor van értelme BL helyről álmodozni.
több mint 1 éve
Fábio Carvalho returns to Liverpool FC!Valószínűleg megy a Fulhambe kölcsönbe.
Carvalho's one-year loan spell at RB Leipzig from LFC has been ended early and the attacker will return to the Premier League club with immediate effect.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A következő lépés a keret mélyítés lesz. És akkor ha kiesik pár nagy név akkor is lesz decens csere a helyére.Tökéletes délután! Dupla öröm 😀Legalább végre nyerni tudtunk szar játékkal is, ez eddig nem volt jellemző. A Villa meg a WestHam ellen meg jó játékkal sikerült kiszopni 1-0-ról.
Klaci79
Rohadtul szerencsétlen ez a csapat idén a sérülésekkel, én nem is emlékszem ilyenre, hogy ennyi kulcsember dőlt volna ki valahonnan hónapokra. Postecoglou zseni, én ezt nem gondoltam volna.
Az meg döbbenet, hogy 4-5 kulcsjátékos van/volt IR-en, és 1 pontra vagyunk 20 meccs után a "bajnokesélyes" Arsenaltól.
Duff
több mint 1 éve
Tökéletes délután! Dupla öröm 😀Legalább végre nyerni tudtunk szar játékkal is, ez eddig nem volt jellemző. A Villa meg a WestHam ellen meg jó játékkal sikerült kiszopni 1-0-ról.
Klaci79
több mint 1 éve
"Kiégett a szemem, ki írta ezt az értelmetlen szart, basszus?
(A többféle ajánlattal bíró) Palkót a klub "önhatalmúlag", azaz Palitól függetlenül, Pali tudtán kívül leigazolta. Pali arról beszél, hogy Neuendorf Palkóval kapcsolatban úgymond kész helyzet elé állította, az volt a kérdés, hogy akarja-e Pali tudomásul venni a helyzetet, miszerint, mindhárom fiát kell edzenie (kitéve magát rosszindulatú pletykáknak), ha vállalja az edzőséget. Ennek az eldöntésére kért Pali egy hetet, aztán vállalta.
Palkó sorsa tehát nem volt bizonytalan, Palkó sorsa biztos volt, miszerint Zecke leigazolta úgymond Pali tudtán kívül, Zecke pedig ragaszkodott Palkóhoz. Nem Pali tartotta meg Palkót, hanem az egyesület kész tényként kezelte, hogy Palkó kell a Herthának, azért igazolták le. Ezt vette tudomásul Pali a gondolkodási idő után. Tehát Pali sorsa volt bizonytalan, hogy elvállalja-e az elé tárt helyzetben az edzőséget, miszerint Palkó bizonyosan a Hertha játékosa, mert az egyesület ragaszkodik az általuk (tehát Palitól függetlenül, Pali tudtán kívül) leigazolt Palkóhoz."
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Elképesztően nagy nulla ez a csapat, MU szint az elmúlt 2 meccs. A Fulham meg a pokol legmélyén rohad remélem, hányinger.
több mint 1 éve
Fulham eleg daralos csapat, de egyertelmu, hogy kell egy igazi csatar az Arsenalba
több mint 1 éve
Fábio Carvalho returns to Liverpool FC!Gondolom nem játszatták eleget. Mondjuk a PL-hez kevés kilóban, de legalább plusz egy támadóféleség.
Carvalho's one-year loan spell at RB Leipzig from LFC has been ended early and the attacker will return to the Premier League club with immediate effect.
zacknorb
több mint 1 éve
Hát Dec 31 kiszállunk a bajnoki versenyből, BL-helyre hozzuk be legalább azt ennyiÉs természetesen mindezt a leghányingerebb nyomorékságot játszó és ezt szerencsével bőven megtámogató Fulham ellen
Heisman nádor
több mint 1 éve
Fábio Carvalho returns to Liverpool FC!Carvalho's one-year loan spell at RB Leipzig from LFC has been ended early and the attacker will return to the Premier League club with immediate effect.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hát Dec 31 kiszállunk a bajnoki versenyből, BL-helyre hozzuk be legalább azt ennyi
több mint 1 éve
Mindenki takarodjon a picsába, elképesztően fogyatékos mindenki ebben a csapatban
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 407
"(A többféle ajánlattal bíró) Palkót a klub "önhatalmúlag", azaz Palitól függetlenül, Pali tudtán kívül leigazolta. Pali arról beszél, hogy Neuendorf Palkóval kapcsolatban úgymond kész helyzet elé állította, az volt a kérdés, hogy akarja-e Pali tudomásul venni a helyzetet, miszerint, mindhárom fiát kell edzenie (kitéve magát rosszindulatú pletykáknak), ha vállalja az edzőséget. Ennek az eldöntésére kért Pali egy hetet, aztán vállalta.
Palkó sorsa tehát nem volt bizonytalan, Palkó sorsa biztos volt, miszerint Zecke leigazolta úgymond Pali tudtán kívül, Zecke pedig ragaszkodott Palkóhoz. Nem Pali tartotta meg Palkót, hanem az egyesület kész tényként kezelte, hogy Palkó kell a Herthának, azért igazolták le. Ezt vette tudomásul Pali a gondolkodási idő után. Tehát Pali sorsa volt bizonytalan, hogy elvállalja-e az elé tárt helyzetben az edzőséget, miszerint Palkó bizonyosan a Hertha játékosa, mert az egyesület ragaszkodik az általuk (tehát Palitól függetlenül, Pali tudtán kívül) leigazolt Palkóhoz."
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 407
de meg mindig o az egyetlen akit kirugtak a szuper ligabol...johet a tetkoAz a baj, hogy nála nagységrendekkel rosszabb edzők is kapnak újabb és újabb munkákat.Meg azon csapatoknak, akik folyton munkát adnak nekiMég jó h nem húzom fel magam egy Roma meccsen se.Mourinhio mágia 10 éve nem létezik 😃 csak neki még nem szóltak
A nagy Mourinho mágia 🤮🤮
Még jó h van darts meg college foci 😄
steelwolf
garincsa
Lásd Roma, Tottenham
zacknorb
Ékes példája Hodgson és Allardyce. 😊
Mikey