Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Rögtön gondoltam. Csak mert volt olyan világelső nem is olyan régen, ahol anyuka japán, apuka haiti, és hát bőrszín tekintetében éppen nem a japó gének lettek uralkodóak.Nem nagyonJapán U23 kapus feka?Női teniszt nem követed, ugye?
Mi a fasz?
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
ThundersNFL a Paraszt
több mint 2 éve
hmm, lehet újra nézem a győztes gólt1 percig reménykedtem, hogy összejön a brunei tiniknek a csoda, de aztán 11-0 lett a vége 😕Nem volt megalapozott a várakozásod, elkapattad magad.
www.flashscore.com/match/YHMKfU8r/#/match-summary
Löfli
Brunei U19 utoljára 5 éve lőtt gólt, igaz, akkor 4-3 -ra le is alázták az Északi-Mariana szigetek U19-t, akik viszont még sose nyertek, sose szereztek pontot, és a teljes történelemük során összesen ezt a 3 gólt lőtték. Csodás meccs lehetett, sporttörténeti.
Őszentsége Sobri Jóska
meghoztad a kedvem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Fent van valahol? Anno kimaradt, megnézném 😄1 percig reménykedtem, hogy összejön a brunei tiniknek a csoda, de aztán 11-0 lett a vége 😕Nem volt megalapozott a várakozásod, elkapattad magad.
Löfli
Brunei U19 utoljára 5 éve lőtt gólt, igaz, akkor 4-3 -ra le is alázták az Északi-Mariana szigetek U19-t, akik viszont még sose nyertek, sose szereztek pontot, és a teljes történelemük során összesen ezt a 3 gólt lőtték. Csodás meccs lehetett, sporttörténeti.
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
1 percig reménykedtem, hogy összejön a brunei tiniknek a csoda, de aztán 11-0 lett a vége 😕Nem volt megalapozott a várakozásod, elkapattad magad.
Löfli
több mint 2 éve
Nem nagyonJapán U23 kapus feka?Női teniszt nem követed, ugye?
Mi a fasz?
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
1 percig reménykedtem, hogy összejön a brunei tiniknek a csoda, de aztán 11-0 lett a vége 😕www.flashscore.com/match/YHMKfU8r/#/match-summary
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/07/nb-ii-masodik-bajnokijat-is-otthon-jatssza-a-vasas-es-a-kozarmisleny

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
A Barca hanyadik veséjét adja el Nico Williamsért. Nem lennék könyvelő ott 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Japán U23 kapus feka?Női teniszt nem követed, ugye?
Mi a fasz?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 2 éve
Japán U23 kapus feka?A cseh szélsőjobb vezére pedig japán, minden körbeér.
Mi a fasz?
ThundersNFL a Paraszt
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Morata közben hivatalos Milan
több mint 2 éve
Hétvége előtti uccsó frissítés: docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
húbaszki, Axe Africa... lehet használni, de egyszer muszáj felnőnie az embernek.
Amúgy nekem meglepően bejön ez a mez
zacknorb
több mint 2 éve
Yoro hivatalos. Meg kene egy jobb szelso es egy közeppalyas legalabbSzerintem Ugarte fog érkezni. Rabiot is pletykálják, ő ugye ingyen lenne, de nagy fizut kér. Utóbbit csak akkor hoznám, ha nincs jobb/fiatalabb opció.
Toto21
Jobb szélen szerintem Amad lesz az "új igazolás". Bár igazán nyugodt akkor lennék, ha Antónia elhúzna innen, de gondolom kutyának sem kell.
több mint 2 éve
Nem tudom Yoro mennyire fog bevallni, de örülök, h nem adott a Real egy jövőre lejáró szerződésu játékosért ennyit. Mondjuk ahogy olvasom így valszeg nem is fog jönni senki idén erre a posztra, hanem Vallejo marad a kerettel egész szezonra.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Yoro hivatalos. Meg kene egy jobb szelso es egy közeppalyas legalabb
több mint 2 éve
Én egy 6-ost adok rá, de még “grow”-olhat mint a tavalyi idegenbeli mez. A tavalyi fekete kapus mez például szerintem jobb volt és letisztultabb.De mi köze az Arsenalnak Afrikához? Tegnap láttam a promóvideót, de nem vágom.
zacknorb
Mikey
Az Arsenal egy fontos klub Afrikában és diaszpórában. Főleg hogy Wenger is igazolt egy csomó játékost. Én Angliában csomó szurkolóval találkoztam aki Afrikából érkezett például tanulni vagy a szülei, és jót tudtam beszélgetni velük a csapatról. Nekem tetszik a gondolat, tavaly a csapat islingtoni és jamaikai alkotóelemeit viselte a klub idegenbeli valamint a training cuccokon. Valamint végre egy angol csapat amelyik ahogy ők hívják a tengerentúlról is beépíti az érkező játékosokat és szurkolókat. Ez Arteta és a vezetőség családiasság újabb lépcsője, amennyire szétesett a klub Wenger éra végén és Emery alatt hiába nyálas, de jó ennek a csapatnak szurkolni. 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
De mi köze az Arsenalnak Afrikához? Tegnap láttam a promóvideót, de nem vágom.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 942
gibraltári Magpies továbbment az észak-ír Derry City ellen!oh magpies...egy volt vezetom focizott ott.csatar volt.en meg partjelzo..kapott egy inditast 1v1.behuztam lessnek..tenyleg az volt.volt nevetes masnap
Löfli
több mint 2 éve
gibraltári Magpies továbbment az észak-ír Derry City ellen!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
88.ban és hoszabbítás 115.ben lőtteka vegen lottek meg egy golt es tovabb is mentek ha jol tudom.ECL,a szloven csapat tamadottbiztos megtette, hogy lesz kapura lövése a kapusnak. Jó pénzt kereshetett vele. 😀
a kapus lott kapura 😁
This is the pinnacle of the Europa Conference League. Exactly what this competition was created for. Inject it 💉 pic.twitter.com/PhStJOMqX9
— LS (@LeeSmithFC) July 18, 2024
YoungZeeZee
Toto21
YoungZeeZee
de ez a 66.ban volt 😀
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 942
a vegen lottek meg egy golt es tovabb is mentek ha jol tudom.ECL,a szloven csapat tamadottbiztos megtette, hogy lesz kapura lövése a kapusnak. Jó pénzt kereshetett vele. 😀
a kapus lott kapura 😁
This is the pinnacle of the Europa Conference League. Exactly what this competition was created for. Inject it 💉 pic.twitter.com/PhStJOMqX9
YoungZeeZee
Toto21
YoungZeeZee
Football is well and truly back https://t.co/suByn9NkY3 pic.twitter.com/QtJ7gTqfIf
— ً (@ProudieYT) July 18, 2024
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 942
a vegen lottek meg egy golt es tovabb is mentek ha jol tudom.ECL,a szloven csapat tamadottbiztos megtette, hogy lesz kapura lövése a kapusnak. Jó pénzt kereshetett vele. 😀
a kapus lott kapura 😁
YoungZeeZee
Toto21
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 2 éve
ECL,a szloven csapat tamadottbiztos megtette, hogy lesz kapura lövése a kapusnak. Jó pénzt kereshetett vele. 😀
a kapus lott kapura 😁
YoungZeeZee