Soccer
Tuchel BL címmel távozna epic lenne. Mondjuk a Bayernèl van ennek valamifèle hagyománya 😛Tőlünk is úgy távozott.
dande2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Sztem félreertett és azt gondolta hogy a poolra érted.en.wikipedia.org/wiki/2023%E2%80%9324_Eredivisie#League_tablenyilván a 2. hely fixFő az optimizmus!
Negritis, a vajda
r.baggio
most lehet én tudok valamit rosszul, de a Feyenord se első se harmadik nem lehet már mert csak 3 meccs van hátra
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
en.wikipedia.org/wiki/2023%E2%80%9324_Eredivisie#League_tablenyilván a 2. hely fixFő az optimizmus!
Negritis, a vajda
r.baggio
most lehet én tudok valamit rosszul, de a Feyenord se első se harmadik nem lehet már mert csak 3 meccs van hátra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
nyilván a 2. hely fixFő az optimizmus!
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
De persze mókamiki inkább idehordja az összes hulladékot, ahelyett hogy körülnézne az akadémián...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
epp irni akartam egy osszefoglalot jovo heten az utolso fordulo utan a bajnoksagrol illetve h mi varhato a kupaban de ugy latszik mar nem kell akkor.hiánypótló thread a máltai fociról!Itt csebinek hála nincs hiány a máltai fociból
🇲🇹🏝️ Located in the Mediterranean Sea between Sicily & North Africa, the micro-state of Malta has a fascinating football culture.
— The Sweeper (@SweeperPod) May 2, 2024
From fake funeral parades to club presidents who want to play, here are 10 things you need to know about the beautiful game on the island.
THREAD 🧵 pic.twitter.com/wHvejsdqrD
Löfli
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Jobb lesz a Pool?Ehhez jósgömb kellene.
- JC6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
ha van atheltic előfizetésedNa de milyen edző? Jobb lesz a Pool? Mi várható?Slot a legutóbbi sajtótájékoztatón kvázi elismerte hogy csak a hivatalos bejelentésre várnak a felek, szóval biztos hogy ő lesz az új Liverpool menedzser. Akarom mondani vezetőedző.örülök hogy "gyorsan" meglett az utód
Újdonság ez nekem hogy ennyire nyíltan beszéljen valaki ilyesmiről.
Mikey
viszont mégiscsak van pár meccs ott is a bajnokságból, jobb lett volna ha ez később jön ki
nyilván a 2. hely fix, szal kevés jelentőssége van, de akkor is
közbe nézem hogy az Ajax feljött 5. helyre 😀
Negritis, a vajda
- JC6
theathletic.com/5442297/2024/04/26/arne-slot-liverpool-tactics/
ehhez nem kell
www.thisisanfield.com/2024/05/analysis-shows-arne-slots-brilliant-flexibility-for-role-as-new-liverpool-manager/
Na de milyen edző? Jobb lesz a Pool? Mi várható?Slot a legutóbbi sajtótájékoztatón kvázi elismerte hogy csak a hivatalos bejelentésre várnak a felek, szóval biztos hogy ő lesz az új Liverpool menedzser. Akarom mondani vezetőedző.örülök hogy "gyorsan" meglett az utód
Mikey
viszont mégiscsak van pár meccs ott is a bajnokságból, jobb lett volna ha ez később jön ki
Negritis, a vajda
Slot a legutóbbi sajtótájékoztatón kvázi elismerte hogy csak a hivatalos bejelentésre várnak a felek, szóval biztos hogy ő lesz az új Liverpool menedzser. Akarom mondani vezetőedző.örülök hogy "gyorsan" meglett az utód
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Ennél jobban nem gondolom, hogy tudtál volna fogalmazni!úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊Nem kell ahhoz indok, hogy a rekurzív kloákás szoponcok tollat ragadjanak a NER háziállatának dicshimnuszához
NB2
FLZOLI
hiánypótló thread a máltai fociról!Itt csebinek hála nincs hiány a máltai fociból
🇲🇹🏝️ Located in the Mediterranean Sea between Sicily & North Africa, the micro-state of Malta has a fascinating football culture.
From fake funeral parades to club presidents who want to play, here are 10 things you need to know about the beautiful game on the island.
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Már lehet sorba állni 😀
Mondjuk amikor Mendilibart pont az előttünk lévő párharc előtt kinevezték biztos voltam benne, hogy ajjaj nekünk illetve, hogy az Olympiacos kb idáig eljut...várhattak volna az edző váltással 😛 bár ellenünk valószínű enélkül is tovább mennek 😊...úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊Nyugi M4-en Székely már előző kör kezdete óta ezt tolja
NB2
Amúgy a tegnapi 10es oddsról 3 alá esett az Olympiacos EKL győzelmének szorzója (2.9)
zacknorb
Szerkesztette: dande2
úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊Nyugi M4-en Székely már előző kör kezdete óta ezt tolja
NB2
Amúgy a tegnapi 10es oddsról 3 alá esett az Olympiacos EKL győzelmének szorzója (2.9)
úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊Nem kell ahhoz indok, hogy a rekurzív kloákás szoponcok tollat ragadjanak a NER háziállatának dicshimnuszához
NB2
Csakis a Sporting, Spurs, Recreativo Huelva, Murcia, Rangers, Milan, Ajax, Monaco, Standard Liège, Leverkusen, Dinamo ZagrebAhhoz képest mennyire jól indult Postecigiogliuoo a csapatnál, szépen leeresztettek. Kb a dinamot az is megverte a szezonban, aki nem is akarta… Pocak visszavágott!!!! Örök vesztes a csapatom..Drukkolj már lèci az Arsenalnak, a R. Madridnak, a Boysnak, az Internek, az AC Milannak, a Chelseanek, az Ajaxnak, a Portonak stb köszi 😜😉☺️🎉🙏
- JC6
dande2
úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊Azt azért csak nem, de az azóta világosan látszik, hogy az is a ló nagyon túlsó oldala volt, amit az ellendrukkerek toltak a két meccs után. A 2x 0-1 után kb közröhej tárgya lett a csapat, mert "beárazták a Fradit". (igen, a visszavágó fos volt, tudom)
NB2

Ahhoz képest mennyire jól indult Postecigiogliuoo a csapatnál, szépen leeresztettek. Kb a dinamot az is megverte a szezonban, aki nem is akarta… Pocak visszavágott!!!! Örök vesztes a csapatom..Drukkolj már lèci az Arsenalnak, a R. Madridnak, a Boysnak, az Internek, az AC Milannak, a Chelseanek, az Ajaxnak, a Portonak stb köszi 😜😉☺️🎉🙏
- JC6
úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊Mondjuk El Kaabi azért leteszi rendesen a névjegyét
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal