Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
barom Frimpong majdnem elkúrta
több mint 2 éve
úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊
több mint 2 éve
istenem, ez a 2 balfasz mit csinált ennél a Cselzi gólnál, te atyaúristen 😀
több mint 2 éve
Megalázó Kispályás gól lett volna ez a végén, ha belövik a friccek
több mint 2 éve
lol, mi a faszt csinál a Leverkusen? 😀 embékettes fodballisták a faszomatmár
több mint 2 éve
Valtozatossag kedveert pontrugasbol. Nemtudom lattam e mar valaha profi csapatot ennyire szarul vedekezni pontrugast.Sarri bármely csapata.
Duff
több mint 2 éve
Ha kikap a Spurs akkor a BL is messze kerülhet, hacsak a Villa nem betlizi el a végét.Ha 4 pontot kapar a Villa a végén csak akkor lehet őket megelőzni ha hibátlan marad a csapat.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Megint 4 meccs egyszerre, barom, amatőr UEFA!Ha annyira pénzéhesek mindenben, akkor itt most miért nem húzzák szét a programot?
NB2
több mint 2 éve
Megint 4 meccs egyszerre, barom, amatőr UEFA!
több mint 2 éve
Valtozatossag kedveert pontrugasbol. Nemtudom lattam e mar valaha profi csapatot ennyire szarul vedekezni pontrugast.
több mint 2 éve
Hiányzik egy frame a VAR-hoz 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
természetesen nem, mert az ellenünk játszott meccsek eredményei döntőek lehetnek, ha mondjuk az egyik csapatot nem tudjuk kétszer megverni, a másikat meg igen 😮Akkor kell küldeni egy köremailt a többi 19-nek hogy csak 36 meccset kell játszaniuk 😀Pool új meze igazán jó lettMikor legutóbb retro volt a hazai mez, bajnok lett a csapat. Csak mondom.
Heisman nádor
Akkor vettem is olyan mezt még szezon elején. Most is fogok.
Mikey
Heisman nádor
több mint 2 éve
Akkor kell küldeni egy köremailt a többi 19-nek hogy csak 36 meccset kell játszaniuk 😀Pool új meze igazán jó lettMikor legutóbb retro volt a hazai mez, bajnok lett a csapat. Csak mondom.
Heisman nádor
Mikey
több mint 2 éve
sztem most én is, csak még nemtudom ki legyenPool új meze igazán jó lettMikor legutóbb retro volt a hazai mez, bajnok lett a csapat. Csak mondom.
Heisman nádor
Mikey
Dominik egyértelmű választás lenne de pont ezért klisés 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
- Az albán bajnokságban az első 4 helyen végző csapat körmérkőzések után egy döntőt fog játszani, amit a Premier League-ből ismert Anthony Taylor fog vezetni, ahol eldől, hogy ki a Kategoria Superiore 2023/2024-es bajnoka.Van még három meccs az alapszakaszból, ne rohanjunk előre 😊
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
- Az albán bajnokságban az első 4 helyen végző csapat körmérkőzések után egy döntőt fog játszani, amit a Premier League-ből ismert Anthony Taylor fog vezetni, ahol eldől, hogy ki a Kategoria Superiore 2023/2024-es bajnoka.
több mint 2 éve
Pool új meze igazán jó lettMikor legutóbb retro volt a hazai mez, bajnok lett a csapat. Csak mondom.
Heisman nádor
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
több mint 2 éve
AlexIScrystal
166
Ezzel csak jól járt a Bayern.🚨 OFFICIAL: Ralf Rangnick turns down Bayern proposal and will NOT become the new manager due to personal reasons.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 2, 2024
“I'm the Austrian team coach with all my heart. This is not a rejection of Bayern, but rather a decision for my team and our common goals”, Rangnick says. pic.twitter.com/4z6hgiVifP
Sixo
több mint 2 éve
Az UEFA Maffia megint alkotott a jegyeladással, hányinger milyen emberek vannak ott is.
több mint 2 éve
"Ahogy korábban már megírtuk, a távozó Szekeres Tamás helyét Kincses Ádám veszi át vezetőedzőként a Merkantil Bank Ligában szereplő labdarúgóinknál. Közben az is eldőlt, hogy Kisteleki István is a kispadról segíti a munkáját a hátralévő fordulókban!"Kiestek leülsz a padra NB3-ra?
micsoda szakmai munka folyik Zuglóban!
Löfli
több mint 2 éve
"Ahogy korábban már megírtuk, a távozó Szekeres Tamás helyét Kincses Ádám veszi át vezetőedzőként a Merkantil Bank Ligában szereplő labdarúgóinknál. Közben az is eldőlt, hogy Kisteleki István is a kispadról segíti a munkáját a hátralévő fordulókban!"micsoda szakmai munka folyik Zuglóban!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Pool új meze igazán jó lettnyaka kicsit fura, de nem rossz
Heisman nádor
www.thisisanfield.com/2024/05/liverpool-fc-home-kit-season-2024-25/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Pool új meze igazán jó lett
több mint 2 éve
Hansi allitolag szeretne (ugye a Barca kiesik neki, amit nagyon mondogattak meg) es kibekult Uliva, ami a legfontosabb.ugy latszik senki sem ment meg minket Hansitol. adna az eg.De Zerbi megmenthet még
csebi
Vagy hogy Hansi sem akar visszamenni
zacknorb
De Zerbi ugy tudom, hogy marad.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.