Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Bevallom, soha nem láttam még semmilyen elődöntő sorsolását, de hajszálnyival izgalmasabbnak gondolnám, ha előbb kihúznák az első párosítás egyik csapatát, aztán a második párosítás egyik csapatát. Ekkor már tudod, hogy ezek nem kerülnek össze, de még lehet feszkózni azon, hogy a maradék kettőből melyiket melyik kapja. Ha máshol sem így megy, akkor visszavonulok.🙂Ha elgondolkodok a logisztikán, nem is nagyon látom, hogy miként lehetne másként. Ahogy megvan az egyik párosítás, abban a pillanatban a másik is.Paks-VárdaNagyon teccett a sorsolás, igazi közszolgálati show volt. Kihúzták, hogy Paks, aztán az ellenfelét: Kisvárda. Ezek után izgulnom kellett volna, hogy melyik lesz a másik párosítás?🙂
Nyíregy-Fradi
warr_b
Nem hiszem, hogy Amerikában is így csinálnák.
nagylaza, főpohárnok
De ha van valami amerikásabb ötleted ezt kivédeni, szívesen elolvasom.
(Én speciel kuparendszerben -ha nem körmérkőzéses a kiírás- az olyan lebonyolítást kedvelem, ahol mondjuk a legjobb 64-től, 32-től előre kész az ágrajz, mint pl a darts vb-ken.)
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Ha elgondolkodok a logisztikán, nem is nagyon látom, hogy miként lehetne másként. Ahogy megvan az egyik párosítás, abban a pillanatban a másik is.Paks-VárdaNagyon teccett a sorsolás, igazi közszolgálati show volt. Kihúzták, hogy Paks, aztán az ellenfelét: Kisvárda. Ezek után izgulnom kellett volna, hogy melyik lesz a másik párosítás?🙂
Nyíregy-Fradi
warr_b
nagylaza, főpohárnok
De ha van valami amerikásabb ötleted ezt kivédeni, szívesen elolvasom.
(Én speciel kuparendszerben -ha nem körmérkőzéses a kiírás- az olyan lebonyolítást kedvelem, ahol mondjuk a legjobb 64-től, 32-től előre kész az ágrajz, mint pl a darts vb-ken.)
több mint 2 éve
Meg bárhol máshol a világon így sorsolnak...A világ legrégebbi kupájában ugyanilyen trash módon csinálják, szegény Ian Wrightnak odaadtak egy zacskót hogy na csináld öregPaks-VárdaNagyon teccett a sorsolás, igazi közszolgálati show volt. Kihúzták, hogy Paks, aztán az ellenfelét: Kisvárda. Ezek után izgulnom kellett volna, hogy melyik lesz a másik párosítás?🙂
Nyíregy-Fradi
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Heisman nádor
több mint 2 éve
A világ legrégebbi kupájában ugyanilyen trash módon csinálják, szegény Ian Wrightnak odaadtak egy zacskót hogy na csináld öregPaks-VárdaNagyon teccett a sorsolás, igazi közszolgálati show volt. Kihúzták, hogy Paks, aztán az ellenfelét: Kisvárda. Ezek után izgulnom kellett volna, hogy melyik lesz a másik párosítás?🙂
Nyíregy-Fradi
warr_b
nagylaza, főpohárnok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
asztakurva Mandragora mekkora gólt lőtt tegnap

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Mert alapból nem volt egyértelmű, hogy a fradika az egyetlen másodosztályú ellenfelet kapja? 😂Paks-VárdaNagyon teccett a sorsolás, igazi közszolgálati show volt. Kihúzták, hogy Paks, aztán az ellenfelét: Kisvárda. Ezek után izgulnom kellett volna, hogy melyik lesz a másik párosítás?🙂
Nyíregy-Fradi
warr_b
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Paks-VárdaNagyon teccett a sorsolás, igazi közszolgálati show volt. Kihúzták, hogy Paks, aztán az ellenfelét: Kisvárda. Ezek után izgulnom kellett volna, hogy melyik lesz a másik párosítás?🙂
Nyíregy-Fradi
warr_b
több mint 2 éve
Sima meccs volt 😃😃😃
több mint 2 éve
MU 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Bazmeg még meg is nyerhette volna a Chelsea 😀ÉS BEBASZTA PALMER 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Múúú 🤣🤣🤣

több mint 2 éve
Paks-VárdaNyíregy-Fradi

több mint 2 éve
Jön a csavar
több mint 2 éve
Az igen, mekkora passzt adott a ringlispíler
több mint 2 éve
szerencsére a Sheffield május végén oda kerül, ahova való
több mint 2 éve
Bezzeg a Nyíregy kiverte a Kecsót. Grat nekik!
több mint 2 éve
26 - Liverpool have scored 26 Premier League goals this season in the final 15 minutes of matches, 10 more than any other side. Relentless. pic.twitter.com/tLAlWEePbX
— OptaJoe (@OptaJoe) April 4, 2024
több mint 2 éve
Aludni terveztem, de ezt megnézem, remélem még 4 gól lesz.
több mint 2 éve
Ahogy lehetett várna a középpályán van egy baszott nagy lyuk 😀Az iramom és a futásmennyiségen túl azért ez a CHELSEA-MU gyp harc nem sokkal színvonalasabb a mennyei NER rangadóinálPedig akinek nem tetszett a vasárnapi meccs, ezt tudom ajánlani, mert full az ellentettje.
FLZOLI
Annyira idegesítően szar, hogy muszáj néznem.
zacknorb
Hatalmas 😀
több mint 2 éve
Az iramom és a futásmennyiségen túl azért ez a CHELSEA-MU gyp harc nem sokkal színvonalasabb a mennyei NER rangadóinálPedig akinek nem tetszett a vasárnapi meccs, ezt tudom ajánlani, mert full az ellentettje.
FLZOLI
Annyira idegesítően szar, hogy muszáj néznem.
több mint 2 éve
Az iramom és a futásmennyiségen túl azért ez a CHELSEA-MU gyp harc nem sokkal színvonalasabb a mennyei NER rangadóinál
több mint 2 éve
Fluke gól, baszott nagy gól, utolsó 15 percben akármi van nyer a Pool is, elképesztő milyen erős 3 csapat van mert most is levertek mindenkit még a nehézségek ellenére is csak játékból.A 21.meccsük óta megvertük otthon a Poolt, voltak egymás elleni X-ek a City-vel, de amikor más csapatokkal játszott a Top 3, egyedül a City X-elt egyszer a Chelsea ellen. A többi mint W.
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 2 éve
Azért azt nem hittem, hogy kell majd izgulni ezen a meccsen. Ettől a meccstől tényleg azt vártam, hogy szépen kozmetikázzuk a gólarányt.