Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem Pista, nem tudtak volna 4et lőni, csak 1et
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
dénes parádé, minden van...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Dibusz=NeoDe am ja, mezőnyből is lehetne segíteni
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Lehet szidni Dibuszt, de a vonalon szép dolgokra képes 😀
több mint 2 éve
DI-BUSZ be lett tolva!
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Dibusz te szemét! Takaroggyámá.
több mint 2 éve
Ettől függetlenül a stílusod és megnyilvanulasod is full felesleges és erőltetett. 😉Erről beszéltem.. a minden Dibusz hibáját még ide se vettemAzért volt aki leírta itt hogy 7 pontot mákoltunk a 2x szerb és 1 montenegrói meccsen.mindegy szerintem...biztos összekeveri valami másik fórummal, csak a vasárnap délután zavarja össze 😀Szegény károgók épp eret vágnak. Minden meccsen szerencsénk van, nem érdemlünk EB-t.. hol vagytok? Bolgárok épp 5 pontot lopnak a Szerbektől😉Tudsz mutatni erröl a fórumról egy károgót? De aztán ne kritikust mutass, hanem károgót.
garincsa
Szokol
Klaci79
Toca
garincsa
több mint 2 éve
Ez a Kalmár-Nagy Ádám duó amilyen sikeresen tud eladni labdákat, visszavonulnak komoly marketing cégek fognak értük harcolni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Erről beszéltem.. a minden Dibusz hibáját még ide se vettemAzért volt aki leírta itt hogy 7 pontot mákoltunk a 2x szerb és 1 montenegrói meccsen.mindegy szerintem...biztos összekeveri valami másik fórummal, csak a vasárnap délután zavarja össze 😀Szegény károgók épp eret vágnak. Minden meccsen szerencsénk van, nem érdemlünk EB-t.. hol vagytok? Bolgárok épp 5 pontot lopnak a Szerbektől😉Tudsz mutatni erröl a fórumról egy károgót? De aztán ne kritikust mutass, hanem károgót.
garincsa
Szokol
Klaci79
Toca
több mint 2 éve
Pont amennyire téged 😉mindegy szerintem...biztos összekeveri valami másik fórummal, csak a vasárnap délután zavarja össze 😀Szegény károgók épp eret vágnak. Minden meccsen szerencsénk van, nem érdemlünk EB-t.. hol vagytok? Bolgárok épp 5 pontot lopnak a Szerbektől😉Tudsz mutatni erröl a fórumról egy károgót? De aztán ne kritikust mutass, hanem károgót.
garincsa
Szokol
Klaci79
több mint 2 éve
Hmm, Nigéria Lesotho után Zimbabwével is csak ikszel, ez már ölég ciki...Gabon legyőzte Burundit, és nem is szólsz?
warr_b
több mint 2 éve
Azért volt aki leírta itt hogy 7 pontot mákoltunk a 2x szerb és 1 montenegrói meccsen.mindegy szerintem...biztos összekeveri valami másik fórummal, csak a vasárnap délután zavarja össze 😀Szegény károgók épp eret vágnak. Minden meccsen szerencsénk van, nem érdemlünk EB-t.. hol vagytok? Bolgárok épp 5 pontot lopnak a Szerbektől😉Tudsz mutatni erröl a fórumról egy károgót? De aztán ne kritikust mutass, hanem károgót.
garincsa
Szokol
Klaci79
több mint 2 éve
Szerbek kiegyenlítettek.
több mint 2 éve
Németh András....elakarja adni a menedzsere vagy mi?Előző meccsel nehezen lehetett
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Egy szóval nem mondtam hogy tele van a fórum velük, de akadt pár érdekes komment és nem a kritikus féle, de ez csak most ki kívánkozott belőlem fórumtól függetlenül 😁Szegény károgók épp eret vágnak. Minden meccsen szerencsénk van, nem érdemlünk EB-t.. hol vagytok? Bolgárok épp 5 pontot lopnak a Szerbektől😉Tudsz mutatni erröl a fórumról egy károgót? De aztán ne kritikust mutass, hanem károgót.
garincsa
Szokol
több mint 2 éve
Kalmár rettenetes ma isAkkor Ő is ad még 2 gólpasszt 😊
peach
több mint 2 éve
Németh András....elakarja adni a menedzsere vagy mi?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
ez már jó ideje nem erősségünkEz a probléma, nincs egy olyan csatárunk sem, aki ne tudna egy túlsúlyos Ádám Martint túlteljesíteni..Ne is szólj: ma is és a bolgárok ellen is volt pontot érő megoldása, ráadásul nincs a helyére senki.Láttam, de láttad előtte a 65 percet? Ha lettek volna hasonló passzai egy szót sem szólnék.Rossz nézni Ádámot, nem értem hogy kerülhet egy ilyen játkos a kezdőbe..Láttad a gólpasszt, ugye?
Nomac
Szokol
Nomac
Szokol
Nomac
több mint 2 éve
Kalmár rettenetes ma isKiskedvenc...akkor is válogatott lenne ha megye 4-be játszana
peach
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Dibusz kijött 😊
több mint 2 éve
Ez a probléma, nincs egy olyan csatárunk sem, aki ne tudna egy túlsúlyos Ádám Martint túlteljesíteni..Ne is szólj: ma is és a bolgárok ellen is volt pontot érő megoldása, ráadásul nincs a helyére senki.Láttam, de láttad előtte a 65 percet? Ha lettek volna hasonló passzai egy szót sem szólnék.Rossz nézni Ádámot, nem értem hogy kerülhet egy ilyen játkos a kezdőbe..Láttad a gólpasszt, ugye?
Nomac
Szokol
Nomac
Szokol
több mint 2 éve
Kalmár rettenetes ma is
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
mindegy szerintem...biztos összekeveri valami másik fórummal, csak a vasárnap délután zavarja össze 😀Szegény károgók épp eret vágnak. Minden meccsen szerencsénk van, nem érdemlünk EB-t.. hol vagytok? Bolgárok épp 5 pontot lopnak a Szerbektől😉Tudsz mutatni erröl a fórumról egy károgót? De aztán ne kritikust mutass, hanem károgót.
garincsa
Szokol
több mint 2 éve
Fegyvereket nem szállítunk, de a pótselejtezőt bebiztosítjuk az ukránoknak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Szegény károgók épp eret vágnak. Minden meccsen szerencsénk van, nem érdemlünk EB-t.. hol vagytok? Bolgárok épp 5 pontot lopnak a Szerbektől😉Tudsz mutatni erröl a fórumról egy károgót? De aztán ne kritikust mutass, hanem károgót.
garincsa