Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Nem Pista, nem tudtak volna 4et lőni, csak 1et

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
dénes parádé, minden van...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Dibusz=Neo

De am ja, mezőnyből is lehetne segíteni

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 440 — balazs.t85@gmail.com
Lehet szidni Dibuszt, de a vonalon szép dolgokra képes 😀
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 514 — Vikings fan
DI-BUSZ be lett tolva!
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Dibusz te szemét! Takaroggyámá.
több mint 2 éve
Szegény károgók épp eret vágnak. Minden meccsen szerencsénk van, nem érdemlünk EB-t.. hol vagytok? Bolgárok épp 5 pontot lopnak a Szerbektől😉
garincsa
Tudsz mutatni erröl a fórumról egy károgót? De aztán ne kritikust mutass, hanem károgót.
Szokol
mindegy szerintem...biztos összekeveri valami másik fórummal, csak a vasárnap délután zavarja össze 😀
Klaci79
Azért volt aki leírta itt hogy 7 pontot mákoltunk a 2x szerb és 1 montenegrói meccsen.
Toca
Erről beszéltem.. a minden Dibusz hibáját még ide se vettem
garincsa
Ettől függetlenül a stílusod és megnyilvanulasod is full felesleges és erőltetett. 😉
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Ez a Kalmár-Nagy Ádám duó amilyen sikeresen tud eladni labdákat, visszavonulnak komoly marketing cégek fognak értük harcolni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Szegény károgók épp eret vágnak. Minden meccsen szerencsénk van, nem érdemlünk EB-t.. hol vagytok? Bolgárok épp 5 pontot lopnak a Szerbektől😉
garincsa
Tudsz mutatni erröl a fórumról egy károgót? De aztán ne kritikust mutass, hanem károgót.
Szokol
mindegy szerintem...biztos összekeveri valami másik fórummal, csak a vasárnap délután zavarja össze 😀
Klaci79
Azért volt aki leírta itt hogy 7 pontot mákoltunk a 2x szerb és 1 montenegrói meccsen.
Toca
Erről beszéltem.. a minden Dibusz hibáját még ide se vettem
több mint 2 éve
garincsa
Szokol
Klaci79
Pont amennyire téged 😉
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 632 — beers & Packers
Hmm, Nigéria Lesotho után Zimbabwével is csak ikszel, ez már ölég ciki...
warr_b
Gabon legyőzte Burundit, és nem is szólsz?
több mint 2 éve
garincsa
Szokol
Klaci79
több mint 2 éve
Szerbek kiegyenlítettek.
több mint 2 éve
Németh András....elakarja adni a menedzsere vagy mi?
ThundersNFL a Jobbágy
Előző meccsel nehezen lehetett
több mint 2 éve
garincsa
Szokol
Egy szóval nem mondtam hogy tele van a fórum velük, de akadt pár érdekes komment és nem a kritikus féle, de ez csak most ki kívánkozott belőlem fórumtól függetlenül 😁
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 466 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Kalmár rettenetes ma is
peach
Akkor Ő is ad még 2 gólpasszt 😊

több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Németh András....elakarja adni a menedzsere vagy mi?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Rossz nézni Ádámot, nem értem hogy kerülhet egy ilyen játkos a kezdőbe..
Nomac
Láttad a gólpasszt, ugye?
Szokol
Láttam, de láttad előtte a 65 percet? Ha lettek volna hasonló passzai egy szót sem szólnék.
Nomac
Ne is szólj: ma is és a bolgárok ellen is volt pontot érő megoldása, ráadásul nincs a helyére senki.
Szokol
Ez a probléma, nincs egy olyan csatárunk sem, aki ne tudna egy túlsúlyos Ádám Martint túlteljesíteni..
Nomac
ez már jó ideje nem erősségünk
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kalmár rettenetes ma is
peach
Kiskedvenc...akkor is válogatott lenne ha megye 4-be játszana

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 466 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Dibusz kijött 😊

több mint 2 éve
Rossz nézni Ádámot, nem értem hogy kerülhet egy ilyen játkos a kezdőbe..
Nomac
Láttad a gólpasszt, ugye?
Szokol
Láttam, de láttad előtte a 65 percet? Ha lettek volna hasonló passzai egy szót sem szólnék.
Nomac
Ne is szólj: ma is és a bolgárok ellen is volt pontot érő megoldása, ráadásul nincs a helyére senki.
Szokol
Ez a probléma, nincs egy olyan csatárunk sem, aki ne tudna egy túlsúlyos Ádám Martint túlteljesíteni..
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
Kalmár rettenetes ma is

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
garincsa
Szokol
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Fegyvereket nem szállítunk, de a pótselejtezőt bebiztosítjuk az ukránoknak

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan
garincsa