Soccer
West Ham are trying to buy Harry Maguire and Scott McTominay from #mufc. They are working to find a solution around Maguire’s wages and believe a package of £55m-£60m could convince United to sell him and McTominay.
— Vishy (@vishy_united) August 7, 2023
[@JacobSteinberg]
A So'ton visszautasította a Liverpool 46 millió fontos ajánlatát Laviáért, de az okosok szerint biztosan meg fognak állapodni a felek. Tényleg nagyon akarják az 50-et érte.40 milláért viheti a cCty jövőre, idén akarnak többet szakítani, de ha csak 5-10 millát tudnak rajta keresni, szerintem nem engedik el. Caicedo a következő dominó, ha ő is 100+ os lesz, szerintem Lavia is minimum 60-70 .
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Breaking | Neymar has informed the PSG management that he wants to leave, according to L'Équipe. More follows.
— Get French Football News (@GFFN) August 7, 2023
Spiker kitölti a
Holt időt meccs közben, ha már a többi statot felolvasta.
Jó lett volna valami erős ágra kerülni erő felmérőnek.DVSC/Rapid - Fiorentina 😀sima az út a csoportkörbe!
Löfli
Toto21
Zalgiris/Hacken - Fradi/HamrunVégül csak igazuk lesz a Fradi online médiásainak.
Löfli
Plusz Kane hol hisztizett? Ő annyit nyilatkozott le h szeretné ha az első tétmeccs előtt eldőlne a sorsa, ennyi. Elment a felkészülési túrára minden meccsen játszott stb. Rohadt messze van ő a hisztitol, összekeveredtek Mbappéval.Én valahol amúgy megértem és örülök, hogy vannak a focinak még Levy, De Laurentiis, (Lotito) féle arcai, akik szarnak arra ha egy játékos hisztizik ha ki akarja sírni az eligazolását. Szerződés köt egy adott klubbhoz amit a játékos ír alá. Minden joga megvan a tulajnak azt mondani, hogy szarok a pénzre itt játszol amíg erre a szerződésed köt. Utána mehet ahova akar de nem tetszett az elmúlt évek iránya, hogy a játékosok 2-3-4 éves élő szerződéssel kezdtek el hisztizni egymás után, meg sztárjkolgatni stb. 1-1 ilyen példát is jó látni manapság.Nekem ezzel az egész történettel az a bajom, hogy ha nem akarja eladni, akkor mondja ki a legelején, ha csak az árról vitatkoznak, akkor meg pont nem az van, amit te írsz, márpedig kétlem, hogy a Bayern fejesek járnának oda újabb ajánlatokkal, ha zárva lenne az ajtó előttük...
alatriste
StormST
Az ne legyen már “hiszti” hogy nem hosszabbítja meg a szerződését …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Szerintem is ez van, csak akkor nem ő az, akit piedesztálra lehet emelni, mint aki a klubbot védi a hisztis, eligazolni vágyó játékostól, ennyi...Levy egy nagyon rafinált zsidó üzletember hireben all, tudja, hogy a vegen ugyis elengedi Kane-t, csak nem mindegy mennyiert.Én valahol amúgy megértem és örülök, hogy vannak a focinak még Levy, De Laurentiis, (Lotito) féle arcai, akik szarnak arra ha egy játékos hisztizik ha ki akarja sírni az eligazolását. Szerződés köt egy adott klubbhoz amit a játékos ír alá. Minden joga megvan a tulajnak azt mondani, hogy szarok a pénzre itt játszol amíg erre a szerződésed köt. Utána mehet ahova akar de nem tetszett az elmúlt évek iránya, hogy a játékosok 2-3-4 éves élő szerződéssel kezdtek el hisztizni egymás után, meg sztárjkolgatni stb. 1-1 ilyen példát is jó látni manapság.Nekem ezzel az egész történettel az a bajom, hogy ha nem akarja eladni, akkor mondja ki a legelején, ha csak az árról vitatkoznak, akkor meg pont nem az van, amit te írsz, márpedig kétlem, hogy a Bayern fejesek járnának oda újabb ajánlatokkal, ha zárva lenne az ajtó előttük...
alatriste
StormST
Kenny
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
TottenhamLevy egy nagyon rafinált zsidó üzletember hireben all, tudja, hogy a vegen ugyis elengedi Kane-t, csak nem mindegy mennyiert.Én valahol amúgy megértem és örülök, hogy vannak a focinak még Levy, De Laurentiis, (Lotito) féle arcai, akik szarnak arra ha egy játékos hisztizik ha ki akarja sírni az eligazolását. Szerződés köt egy adott klubbhoz amit a játékos ír alá. Minden joga megvan a tulajnak azt mondani, hogy szarok a pénzre itt játszol amíg erre a szerződésed köt. Utána mehet ahova akar de nem tetszett az elmúlt évek iránya, hogy a játékosok 2-3-4 éves élő szerződéssel kezdtek el hisztizni egymás után, meg sztárjkolgatni stb. 1-1 ilyen példát is jó látni manapság.Nekem ezzel az egész történettel az a bajom, hogy ha nem akarja eladni, akkor mondja ki a legelején, ha csak az árról vitatkoznak, akkor meg pont nem az van, amit te írsz, márpedig kétlem, hogy a Bayern fejesek járnának oda újabb ajánlatokkal, ha zárva lenne az ajtó előttük...
alatriste
StormST
Kenny
Már pedig az lesz ès meg is èrdemeljük ha csak nem nyerünk meg mindent/valamit idèn.Hogy jön ide, hogy zsidó? 😀 Egyáltalán, hogyan lehet zsidó hírében állni? 😀Levy egy nagyon rafinált zsidó üzletember hireben all, tudja, hogy a vegen ugyis elengedi Kane-t, csak nem mindegy mennyiert.Én valahol amúgy megértem és örülök, hogy vannak a focinak még Levy, De Laurentiis, (Lotito) féle arcai, akik szarnak arra ha egy játékos hisztizik ha ki akarja sírni az eligazolását. Szerződés köt egy adott klubbhoz amit a játékos ír alá. Minden joga megvan a tulajnak azt mondani, hogy szarok a pénzre itt játszol amíg erre a szerződésed köt. Utána mehet ahova akar de nem tetszett az elmúlt évek iránya, hogy a játékosok 2-3-4 éves élő szerződéssel kezdtek el hisztizni egymás után, meg sztárjkolgatni stb. 1-1 ilyen példát is jó látni manapság.Nekem ezzel az egész történettel az a bajom, hogy ha nem akarja eladni, akkor mondja ki a legelején, ha csak az árról vitatkoznak, akkor meg pont nem az van, amit te írsz, márpedig kétlem, hogy a Bayern fejesek járnának oda újabb ajánlatokkal, ha zárva lenne az ajtó előttük...
alatriste
StormST
Kenny
ON: Nagyon helyes, én se engedtem volna Kane-t, főleg ha azt nézzük, hogy ilyen Rice-ok meg Hojlundok mennyiért mennek... Már csak azt nem kéne beszopni, hogy jövőre ingyen lelép.
Duff
Hogy jön ide, hogy zsidó? 😀 Egyáltalán, hogyan lehet zsidó hírében állni? 😀Levy egy nagyon rafinált zsidó üzletember hireben all, tudja, hogy a vegen ugyis elengedi Kane-t, csak nem mindegy mennyiert.Én valahol amúgy megértem és örülök, hogy vannak a focinak még Levy, De Laurentiis, (Lotito) féle arcai, akik szarnak arra ha egy játékos hisztizik ha ki akarja sírni az eligazolását. Szerződés köt egy adott klubbhoz amit a játékos ír alá. Minden joga megvan a tulajnak azt mondani, hogy szarok a pénzre itt játszol amíg erre a szerződésed köt. Utána mehet ahova akar de nem tetszett az elmúlt évek iránya, hogy a játékosok 2-3-4 éves élő szerződéssel kezdtek el hisztizni egymás után, meg sztárjkolgatni stb. 1-1 ilyen példát is jó látni manapság.Nekem ezzel az egész történettel az a bajom, hogy ha nem akarja eladni, akkor mondja ki a legelején, ha csak az árról vitatkoznak, akkor meg pont nem az van, amit te írsz, márpedig kétlem, hogy a Bayern fejesek járnának oda újabb ajánlatokkal, ha zárva lenne az ajtó előttük...
alatriste
StormST
Kenny
ON: Nagyon helyes, én se engedtem volna Kane-t, főleg ha azt nézzük, hogy ilyen Rice-ok meg Hojlundok mennyiért mennek... Már csak azt nem kéne beszopni, hogy jövőre ingyen lelép.
Levy egy nagyon rafinált zsidó üzletember hireben all, tudja, hogy a vegen ugyis elengedi Kane-t, csak nem mindegy mennyiert.Én valahol amúgy megértem és örülök, hogy vannak a focinak még Levy, De Laurentiis, (Lotito) féle arcai, akik szarnak arra ha egy játékos hisztizik ha ki akarja sírni az eligazolását. Szerződés köt egy adott klubbhoz amit a játékos ír alá. Minden joga megvan a tulajnak azt mondani, hogy szarok a pénzre itt játszol amíg erre a szerződésed köt. Utána mehet ahova akar de nem tetszett az elmúlt évek iránya, hogy a játékosok 2-3-4 éves élő szerződéssel kezdtek el hisztizni egymás után, meg sztárjkolgatni stb. 1-1 ilyen példát is jó látni manapság.Nekem ezzel az egész történettel az a bajom, hogy ha nem akarja eladni, akkor mondja ki a legelején, ha csak az árról vitatkoznak, akkor meg pont nem az van, amit te írsz, márpedig kétlem, hogy a Bayern fejesek járnának oda újabb ajánlatokkal, ha zárva lenne az ajtó előttük...
alatriste
StormST
Tottenham have rejected Bayern €100m package bid for Harry Kane — as called by @David_Ornstein. Daniel Levy said no to German club proposal. ⚪️⛔️ #THFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 7, 2023
Bayern will discuss internally on how to proceed after proposal turned down — meeting will take place soon. pic.twitter.com/jLAtv6uEWQ
Én valahol amúgy megértem és örülök, hogy vannak a focinak még Levy, De Laurentiis, (Lotito) féle arcai, akik szarnak arra ha egy játékos hisztizik ha ki akarja sírni az eligazolását. Szerződés köt egy adott klubbhoz amit a játékos ír alá. Minden joga megvan a tulajnak azt mondani, hogy szarok a pénzre itt játszol amíg erre a szerződésed köt. Utána mehet ahova akar de nem tetszett az elmúlt évek iránya, hogy a játékosok 2-3-4 éves élő szerződéssel kezdtek el hisztizni egymás után, meg sztárjkolgatni stb. 1-1 ilyen példát is jó látni manapság.Nekem ezzel az egész történettel az a bajom, hogy ha nem akarja eladni, akkor mondja ki a legelején, ha csak az árról vitatkoznak, akkor meg pont nem az van, amit te írsz, márpedig kétlem, hogy a Bayern fejesek járnának oda újabb ajánlatokkal, ha zárva lenne az ajtó előttük...
alatriste
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
West Ham United have reached a verbal agreement with Ajax to sign Edson Alvarez for around €40million (£34.4m) including bonuses.
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) August 7, 2023
More from @David_Ornstein
Chelsea and Juventus have scheduled new round of talks to discuss Vlahović and Lukaku swap deal. It will take place via intermediaries. 🚨🔵 #Juve #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 7, 2023
Juve insist on €40m fee to be included but crucial point is Chelsea decision on Vlahović — it’s up to Pochettino. pic.twitter.com/Mv33VqjjEv
Chelsea are set to step up their interest in Leeds United’s Tyler Adams this week.
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) August 7, 2023
The USMNT midfielder's contract at Leeds contains a release clause in the region of £20million.
✍️ @PhilHay_ & @SJohnsonSport https://t.co/2PJkAdJZEQ
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...

Liverpool Fc
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
nso ezt is benéztelassan lemerulsz, tedd fel toltore.
uploads.disquscdn.com/images/de8997b043dfa25750f09262c35e00a47bd1ca7e3c890d7d312657941f789f04.jpg
deyell
Zalgiris/Hacken - Fradi/HamrunLegyen Zalgiris!
Löfli
Készítem magam a nonstop lambadára.