Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Az angol kommentárt hallgatom, micsoda magasztos szavakat képesek mondani miközben a színvonallal vallatni lehetne
r.baggio
Miota adjak angol kommentarral az NB1et? 😀

| Nagyon elfaradtak a csapatok, de amugy egy jo kis brusztolos meccs, par igazi klasszismegoldassal. |

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 469 — nabege2@yahoo.com
Berry kemény, tökös csávó
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 544 — "Grammar maci"
Ott is van, BvB a bajnok 😎
davemayer
Narrátor: végül nem lett bajnok.
csebi
Nyerhettek volna kb 50%-os helyzetkihasználással 5-2re...

Én azért nem lennek oda meg vissza ha bayern fan lennék, de ahogy érzed.
davemayer
Nem vagyok oda sőt sajnálom a fel dortmundi brigádot.
Ez neked szólt és nem nekik. Mert olyan magabiztosan jelentetted ki.
csebi
Tudom hogy nekem szólt, ezért is reagáltam rá. És ha tudom hogy ennyire kárörvendő leszel még inkább drukkoltam volna a bvb-nek.
30 kapuralövés, 12 eltaláló, mellé legalább 5-6 komoly lövés meg fejes ami centivel mellé ment, jól imádkoztál maradjunk annyiban.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Az angol kommentárt hallgatom, micsoda magasztos szavakat képesek mondani miközben a színvonallal vallatni lehetne

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Na, előkerült a Vasas-tábor. Már amennyire annak lehet nevezni.
nagylaza, főpohárnok
Hol nézed a Vasast?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
helyszín vagy itt
 m4sport.hu/elo/m4sport2
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 458 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
nagylaza, főpohárnok
Hol nézed a Vasast?

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 583 — beers & Packers
Csoda, hogy nem adták meg a Felcsút-gólt.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 775 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kezezés volt előtte...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
mégse, bíró visszafújta
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 775 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bazzeg...

több mint 2 éve
hoppá vezetnek a reptériek
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
ha a Roma és a Fiorentina megnyeri az európai kupákat és tegyük fel ugyanez lesz a bajnokság végeredménye, mint most, akkor a Juve nem indul sehol, vagy hogy lesz a leosztás?
Löfli
Szerintem igen, mert egy olasz csapat lesz a konfettiben is. A Fio az EL-be, a Roma a BL-be juthat be, szóval nem oszt nem szoroz szerintem.
Ha a Roma a hetedik és nyeri az EL-t, akkor nem lesz olasz csapat a konfettiben. Legalábbis ha jól értem.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 294 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én pedig megtekintem a Vasas (jó esetben is másfél évig) utolsó Nb1-es meccsét. Igen, mazochista vagyok.
nagylaza, főpohárnok
Hogy idézzem az Angyalföldiek évekig leghangosabb szurkolóját (sajna már évek óta nem hallom a hangját meccseken): "Hajrá Vasas! Hajrá Vasas! Hajrá Vasas!" Remélem inkább előny ma, mint hátrány, hogy a csapat harmada Honvédos kötődésű.
iktriad
Szivacski kezdő, nem lehet baj.
warr_b
Szerencsére Litauszki is ott van.
nagylaza, főpohárnok
😁
Holender meg a Honvéd meccset nézi a telefonján, lol
warr_b
Szívesen látnám újra nálunk ősztől.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 922 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ha a Roma és a Fiorentina megnyeri az európai kupákat és tegyük fel ugyanez lesz a bajnokság végeredménye, mint most, akkor a Juve nem indul sehol, vagy hogy lesz a leosztás?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Én pedig megtekintem a Vasas (jó esetben is másfél évig) utolsó Nb1-es meccsét. Igen, mazochista vagyok.
nagylaza, főpohárnok
Hogy idézzem az Angyalföldiek évekig leghangosabb szurkolóját (sajna már évek óta nem hallom a hangját meccseken): "Hajrá Vasas! Hajrá Vasas! Hajrá Vasas!" Remélem inkább előny ma, mint hátrány, hogy a csapat harmada Honvédos kötődésű.
iktriad
warr_b
nagylaza, főpohárnok
😁
warr_b
Sérült. (Ja, most esett le.)

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
iktriad
warr_b
nagylaza, főpohárnok
😁

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 294 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem hiszem el bzdmg.😀 Kuldhetunk Mainzba valami ajandekcsomagot. 😀
Zsellértelkes Vrij
Játékosnak jobban örülnének. 😀 Csak ne Sane-t. Ő többet árt, mint használ.
iktriad
Akkor maradt Mané
csebi
Annak örülne a Mainz.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 367 — Lucas Scott
Zsellértelkes Vrij
iktriad
Akkor maradt Mané

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 210 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
iktriad
warr_b
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
iktriad

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 714
Bayern-drukkerként azért egy ilyen turbulens szezon után mégis csak örülök ennek a salátástálnak, még akkor is, ha ezt a Dortmund vesztette el. Tuchel mondjuk még mindig nem látom, konkrétan mit is akar játszatni a csapattal, mert ez a mai teljesítmény is halovány volt, és csak Musiala zsenialitásának köszönhetjük ezt a meccset.

Egyébként a dupla kirúgásnak valószínűleg lesz még bőven utózöngéje, mivel Kahn már írt a twitteren, hogy bár ott lett volna a meccsen, és ünnepelt volna a csapattal, ezt nem tehette meg, mert a klub megtiltotta neki.

Nem gondoltam, hogy a Bills szezonját még fogja überelni valami, hát az FC Hollywood most új évadot szolgáltatott.