Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 359

Annyira adom
Annyira hihetetlen ezt látni
Egy ilyen boldog irigység van bennem, vagy hogy is mondjam
Nagyon, de nagyon szurkolok neki, hihetetlen munkát tett abba bele, hogy most ezt a képet nézhessük
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 145 — LIGHTS OUT!
Nem sokáig volt munka nélkül. Ha egy csapat bent tartásáról van szó, akkor az már megvolt neki, többre meg ez a Wolves nem számíthat.

több mint 3 éve
2 éve még az egyik legnagyobb fiatal angol tehetség volt, most meg 7 misiért adják.

több mint 3 éve
Diósgyőr meccs előtt

több mint 3 éve

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 968
A tótok levezett gönceit magyar uraság nem járta.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 964
Na van már kapusa a Fehérvárnak. Ráadásul a jobbik fajtából. Sokáig Dibusz utódját láttuk benne, de aztán Dénes maradt.
Kenny
sőt, állítólag Kalmár is jön.
petey
Ja lattam h jon.micsoda csapat lesz ott.😀honnan van ra zseton?
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 827 — Csodabogár
Na van már kapusa a Fehérvárnak. Ráadásul a jobbik fajtából. Sokáig Dibusz utódját láttuk benne, de aztán Dénes maradt.
Kenny
sőt, állítólag Kalmár is jön.

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 146 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Ross Barkley - Luton Town
zacknorb
Jake Luton mikor igazol már oda? 😊
iktriad
Nem te vagy az ügynöke?
So intézd el Főni
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 956 — Colts Fan
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 30 994 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nagyon dizájnos ez a fűnyírás Burtonben...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
30M font ezért a balfaszért, édes istenem...
Beki
Low blockban lehet egy értelmes játékos. A MU-ban sosem tudott működni.
Heisman nádor
ez a faszi sehol nem tud működni. rip Vasas 😀

több mint 3 éve

zacknorb
Remélem sminkelnek neki hajat majd, olyan Vásáry André módra
FLZOLI
#kopaszokarepeopletoo

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 956 — Colts Fan
Raya-val végül nem terheltük az idei transzfer keretet, 3 milliós kölcsön után jövőre kell a 27 millát kifizetni.

Szerk: Nem kötelező a 27 M, csak opció, ez még jobb.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 501 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
zacknorb
Jake Luton mikor igazol már oda? 😊
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 590 — Lucas Scott
nem azt akarom mondani hogy a City mindent jól csinál és nincs vaj a fülük mögött
és értem hogy mint BM fan zavar hogy valakinek jobb lehetőségei vannak (ami azért masszívan álszent a bundást nézve)
Negritis, a vajda
nem, nem vagyok alszent. elismerem, hogy anno a BM egy jo hosszu idoszakaban durvan rabolta a bundast. azonban most mar ez nem annyira egyertelmu, mert valtozott az atigazolasi piacunk, es igy nezne ki a jelenlegi kezdonk azt tekintve honnan erkezett:
Hamburg (bundas2) - Stuttgart, Juventus, Napoli, Vancouver - Stuttgart, RB - City, sajat neveles(vagy Chelsea youth), Juventus - PSG.

azert, ha megnezzuk mondjuk a dortmund kezdojet:
Stuttgart - Koln/Union Berlin, FCB, FCB/Freiburg, Gladbach - Juventus, BM - Leverkusen, Salzburg, PSV - Ajax

egyik oldalon van 3 igazolas a bundasbol 1bol, masik oldalon meg 7. raadasul asszem az osszigazolas szam is mar boven a Dortmund fele hajlitodott az elmult 5-6 evben, sokkal jobban tamaszkodnak a bundasra, mint a Bayern.
csebi
de a dortmundba az megy országon belül aki a bayernnek nem kell. nem?
peach
Ez nem igaz. Holnap osszeszedem kik voltak azok, akikre ez nem igaz. Így hirtelen fejből: Reus, Brandt (illetve Can bár ugye ő technikailag nem orszagon belül ment)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 690 — I like the Texans, I like who we are
Valamelyik reálos mondjon már pár szép jelzőt Gavira

Sixo
Szerintem a mélynövése miatt van benne egy kis kisebbségi komplexus. Messi a magasságát kiválóan kompenzálta a játékával és neki elég is volt ennyi de Gavi láthatóan pár iq ponttal lejjebb helyezkedik el, pedig a tehetsége egyértelműen megvan.
Nemes samu09
1.73-mal annyira mélynövésű lenne a focisták között? Kapus poszton oké, védőként is, de a posztján azért nem annyira a alacsony ő, hogy emiatt legyenek komplexusai.
Jughead
random 10/10-es gárék adnak neki telószámot dedikálásnál, mire lenne komplexusa?

zacknorb
1: Ha alapból nem olyan körökben mozgok, hogy rendszeresen találkozzak gazdag/híres emberekkel és komolyabban tudjak ismerkedni, hanem egy random autogram osztáson adom oda papír cetlin a számom, akkor csak aranyásó vagyok.
2: Ha választanom kellene hogy a következő években Szoboszlai vagy Gavi lőcsöljön rendszeresen, előbbi lenne a választás.
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 16 063 — a new hope (again)
nem azt akarom mondani hogy a City mindent jól csinál és nincs vaj a fülük mögött
és értem hogy mint BM fan zavar hogy valakinek jobb lehetőségei vannak (ami azért masszívan álszent a bundást nézve)
Negritis, a vajda
nem, nem vagyok alszent. elismerem, hogy anno a BM egy jo hosszu idoszakaban durvan rabolta a bundast. azonban most mar ez nem annyira egyertelmu, mert valtozott az atigazolasi piacunk, es igy nezne ki a jelenlegi kezdonk azt tekintve honnan erkezett:
Hamburg (bundas2) - Stuttgart, Juventus, Napoli, Vancouver - Stuttgart, RB - City, sajat neveles(vagy Chelsea youth), Juventus - PSG.

Stuttgart - Koln/Union Berlin, FCB, FCB/Freiburg, Gladbach - Juventus, BM - Leverkusen, Salzburg, PSV - Ajax

egyik oldalon van 3 igazolas a bundasbol 1bol, masik oldalon meg 7. raadasul asszem az osszigazolas szam is mar boven a Dortmund fele hajlitodott az elmult 5-6 evben, sokkal jobban tamaszkodnak a bundasra, mint a Bayern.
csebi
de a dortmundba az megy országon belül aki a bayernnek nem kell. nem?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 777 — farkas.l.zoltan@gmail.com

zacknorb
Remélem sminkelnek neki hajat majd, olyan Vásáry André módra

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 146 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
több mint 3 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 074
Negritis, a vajda

csebi
Nem értem ez miért probléma. Mindegyik bajnokságban van hierarchia, az erősebb, gazdagabb csapatok jó esetben eltartjak a kicsiket.
FLZOLI
Én sem értem. Ha meg külföldről igazolnak akkor meg jönnek a károgók, hogy miért nem játszanak hazai játékosok a csapatban.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 829 — Omar's Coming Yo!

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 777 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Negritis, a vajda

csebi
Nem értem ez miért probléma. Mindegyik bajnokságban van hierarchia, az erősebb, gazdagabb csapatok jó esetben eltartjak a kicsiket.

több mint 3 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
Minden bajnokcsapat edzőt buktat ahogy látom..😁
több mint 3 éve