Soccer

Annyira adom
Annyira hihetetlen ezt látni
Egy ilyen boldog irigység van bennem, vagy hogy is mondjam
Nagyon, de nagyon szurkolok neki, hihetetlen munkát tett abba bele, hogy most ezt a képet nézhessük
Official, confirmed. Gary O’Neil has been appointed as Wolves manager to replace Lopetegui 🟠🐺 #WWFC pic.twitter.com/FiWN15T8Tz
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 9, 2023
Max Aarons to Bournemouth, here we go! Leeds deal has been hijacked with last minute £7m plus add-ons bid, now accepted by Norwich 🚨🔴🍒 #AFCB
Bournemouth left Maehle deal to focus on Aarons hijack, now completed.
English fullback already on his way to medical tests. pic.twitter.com/tbeBf7y4r4
Chelsea have submitted formal bid to Southampton for Roméo Lavia worth £48m fee 🚨🔵 #CFC
Negotiations ongoing between clubs as Liverpool last proposal was worth £45m and rejected. pic.twitter.com/6NjHx5o8ZB
Ja lattam h jon.micsoda csapat lesz ott.😀honnan van ra zseton?Na van már kapusa a Fehérvárnak. Ráadásul a jobbik fajtából. Sokáig Dibusz utódját láttuk benne, de aztán Dénes maradt.sőt, állítólag Kalmár is jön.
Kenny
petey
Na van már kapusa a Fehérvárnak. Ráadásul a jobbik fajtából. Sokáig Dibusz utódját láttuk benne, de aztán Dénes maradt.sőt, állítólag Kalmár is jön.
Kenny
Nem te vagy az ügynöke?Ross Barkley - Luton TownJake Luton mikor igazol már oda? 😊
zacknorb
iktriad
So intézd el Főni
Hopefully this Premier League season is as unpredictable as last year…pic.twitter.com/uj0kQq6wEQ
— Paddy Power (@paddypower) August 8, 2023

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
ez a faszi sehol nem tud működni. rip Vasas 😀30M font ezért a balfaszért, édes istenem...Low blockban lehet egy értelmes játékos. A MU-ban sosem tudott működni.West Ham have reached an agreement in principle with Manchester United for Harry Maguire on £30m fee 🚨⚒️
The verbal agreement is subject to final, key points on deal structure still under discussion but fee now agreed, as per Sky.
Personal terms, to be discussed soon. pic.twitter.com/cIcr0L5fR4
Beki
Heisman nádor
#kopaszokarepeopletooRemélem sminkelnek neki hajat majd, olyan Vásáry André módra📰| Former referee Mateu Lahoz has a new job: He will be the refereeing commentator for the Champions League on Spanish TV channel Movistar!
— Atletico Universe (@atletiuniverse) August 9, 2023
[@relevo] pic.twitter.com/u2iMLbp2Y2
zacknorb
FLZOLI
Szerk: Nem kötelező a 27 M, csak opció, ez még jobb.
Szerkesztette: Tony Adams
Ross Barkley - Luton TownJake Luton mikor igazol már oda? 😊
zacknorb
Ez nem igaz. Holnap osszeszedem kik voltak azok, akikre ez nem igaz. Így hirtelen fejből: Reus, Brandt (illetve Can bár ugye ő technikailag nem orszagon belül ment)de a dortmundba az megy országon belül aki a bayernnek nem kell. nem?nem azt akarom mondani hogy a City mindent jól csinál és nincs vaj a fülük mögöttnem, nem vagyok alszent. elismerem, hogy anno a BM egy jo hosszu idoszakaban durvan rabolta a bundast. azonban most mar ez nem annyira egyertelmu, mert valtozott az atigazolasi piacunk, es igy nezne ki a jelenlegi kezdonk azt tekintve honnan erkezett:
és értem hogy mint BM fan zavar hogy valakinek jobb lehetőségei vannak (ami azért masszívan álszent a bundást nézve)
Negritis, a vajda
Hamburg (bundas2) - Stuttgart, Juventus, Napoli, Vancouver - Stuttgart, RB - City, sajat neveles(vagy Chelsea youth), Juventus - PSG.
azert, ha megnezzuk mondjuk a dortmund kezdojet:
Stuttgart - Koln/Union Berlin, FCB, FCB/Freiburg, Gladbach - Juventus, BM - Leverkusen, Salzburg, PSV - Ajax
egyik oldalon van 3 igazolas a bundasbol 1bol, masik oldalon meg 7. raadasul asszem az osszigazolas szam is mar boven a Dortmund fele hajlitodott az elmult 5-6 evben, sokkal jobban tamaszkodnak a bundasra, mint a Bayern.
csebi
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1: Ha alapból nem olyan körökben mozgok, hogy rendszeresen találkozzak gazdag/híres emberekkel és komolyabban tudjak ismerkedni, hanem egy random autogram osztáson adom oda papír cetlin a számom, akkor csak aranyásó vagyok.random 10/10-es gárék adnak neki telószámot dedikálásnál, mire lenne komplexusa?1.73-mal annyira mélynövésű lenne a focisták között? Kapus poszton oké, védőként is, de a posztján azért nem annyira a alacsony ő, hogy emiatt legyenek komplexusai.Valamelyik reálos mondjon már pár szép jelzőt GaviraSzerintem a mélynövése miatt van benne egy kis kisebbségi komplexus. Messi a magasságát kiválóan kompenzálta a játékával és neki elég is volt ennyi de Gavi láthatóan pár iq ponttal lejjebb helyezkedik el, pedig a tehetsége egyértelműen megvan.
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 9, 2023
Sixo
Nemes samu09
Jughead
zacknorb
2: Ha választanom kellene hogy a következő években Szoboszlai vagy Gavi lőcsöljön rendszeresen, előbbi lenne a választás.
de a dortmundba az megy országon belül aki a bayernnek nem kell. nem?nem azt akarom mondani hogy a City mindent jól csinál és nincs vaj a fülük mögöttnem, nem vagyok alszent. elismerem, hogy anno a BM egy jo hosszu idoszakaban durvan rabolta a bundast. azonban most mar ez nem annyira egyertelmu, mert valtozott az atigazolasi piacunk, es igy nezne ki a jelenlegi kezdonk azt tekintve honnan erkezett:
és értem hogy mint BM fan zavar hogy valakinek jobb lehetőségei vannak (ami azért masszívan álszent a bundást nézve)
Negritis, a vajda
Hamburg (bundas2) - Stuttgart, Juventus, Napoli, Vancouver - Stuttgart, RB - City, sajat neveles(vagy Chelsea youth), Juventus - PSG.
Stuttgart - Koln/Union Berlin, FCB, FCB/Freiburg, Gladbach - Juventus, BM - Leverkusen, Salzburg, PSV - Ajax
egyik oldalon van 3 igazolas a bundasbol 1bol, masik oldalon meg 7. raadasul asszem az osszigazolas szam is mar boven a Dortmund fele hajlitodott az elmult 5-6 evben, sokkal jobban tamaszkodnak a bundasra, mint a Bayern.
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Remélem sminkelnek neki hajat majd, olyan Vásáry André módra📰| Former referee Mateu Lahoz has a new job: He will be the refereeing commentator for the Champions League on Spanish TV channel Movistar!
zacknorb
📰| Former referee Mateu Lahoz has a new job: He will be the refereeing commentator for the Champions League on Spanish TV channel Movistar!
Én sem értem. Ha meg külföldről igazolnak akkor meg jönnek a károgók, hogy miért nem játszanak hazai játékosok a csapatban.Nem értem ez miért probléma. Mindegyik bajnokságban van hierarchia, az erősebb, gazdagabb csapatok jó esetben eltartjak a kicsiket.nem azt akarom mondani hogy a City mindent jól csinál és nincs vaj a fülük mögöttnem, nem vagyok alszent. elismerem, hogy anno a BM egy jo hosszu idoszakaban durvan rabolta a bundast. azonban most mar ez nem annyira egyertelmu, mert valtozott az atigazolasi piacunk, es igy nezne ki a jelenlegi kezdonk azt tekintve honnan erkezett:
Negritis, a vajda
csebi
FLZOLI
Nem értem ez miért probléma. Mindegyik bajnokságban van hierarchia, az erősebb, gazdagabb csapatok jó esetben eltartjak a kicsiket.nem azt akarom mondani hogy a City mindent jól csinál és nincs vaj a fülük mögöttnem, nem vagyok alszent. elismerem, hogy anno a BM egy jo hosszu idoszakaban durvan rabolta a bundast. azonban most mar ez nem annyira egyertelmu, mert valtozott az atigazolasi piacunk, es igy nezne ki a jelenlegi kezdonk azt tekintve honnan erkezett:
Negritis, a vajda
csebi